isidorosr20595 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Ιούνιο το περιμένουμε. Και όσον αφορά την χρέωση για τους κατόχους iPod, σε προηγούμενα post, υποτίθεται ότι πληρώνουν ένα συμβολικό ποσό, το οποίο οι κατόχοι των iPhone το γλυτώνουν επειδή ένα μέρος του παγίου καταβάλετε στην Apple για το development του λειτουργικού. Σιγουρα ειναι Ιουνιο ή με βλεπω να περναει το καλοκαιρι χωρις iTouch;:lol: 10δολαρια πρεπει να πληρωσουν οι κατοχοι του iTouch. Δηλαδη θα το παρω Ιουλιο για να ειμαι σιγουρος για το λογισμικο...Μεσα σε 1 μηνα θα εχουν παρει αυτα με το παλοιο...ετσι δεν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Σιγουρα ειναι Ιουνιο ή με βλεπω να περναει το καλοκαιρι χωρις iTouch;:lol: 10δολαρια πρεπει να πληρωσουν οι κατοχοι του iTouch. Δηλαδη θα το παρω Ιουλιο για να ειμαι σιγουρος για το λογισμικο...Μεσα σε 1 μηνα θα εχουν παρει αυτα με το παλοιο...ετσι δεν ειναι; Μου φαίνεται δεν έχει νόημα να περιμένεις γιατί το iTouch 2gen θα βγαίνει με την έκδοση iPhone OS 2.XX, η έκδοση 3.0 θα υπάρχει ενσωματωμένη στο iTouch 3gen όταν αυτό κυκλοφορήσει. Έτσι είχε γίνει τουλάχιστον με την κυκλοφορία του 2gen, ακόμη και σήμερα αν πάρεις iTouch 1gen σφραγισμένο θα έχει την έκδοση 1.ΧΧ και όχι την 2.ΧΧ που υπάρχει τώρα. Ας επιβεβαιώσει και κάποιος πιο γνώστης. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Μου φαίνεται δεν έχει νόημα να περιμένεις γιατί το iTouch 2gen θα βγαίνει με την έκδοση iPhone OS 2.XX, η έκδοση 3.0 θα υπάρχει ενσωματωμένη στο iTouch 3gen όταν αυτό κυκλοφορήσει. Έτσι είχε γίνει τουλάχιστον με την κυκλοφορία του 2gen, ακόμη και σήμερα αν πάρεις iTouch 1gen σφραγισμένο θα έχει την έκδοση 1.ΧΧ και όχι την 2.ΧΧ που υπάρχει τώρα. Ας επιβεβαιώσει και κάποιος πιο γνώστης. Αμα περιμενω να βγει νεο Touch θα γερασω!:)Ουτε ενα σχεδιο του τηλεφωνου δεν εχουν κανει!Δεν με πειραζει καθολου αν δεν παρω την νεα εκδοση αλλα γιατι να μην εχω τη νεα; Αν ειναι να μην την βαλουν στα νεα iTouch τοτε γιατι την εφτιαξαν;Αφου η νεα εχει bluetooth και τετοια...μονο για το landscape στο πληκτρολογιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Αμα περιμενω να βγει νεο Touch θα γερασω!:)Ουτε ενα σχεδιο του τηλεφωνου δεν εχουν κανει!Δεν με πειραζει καθολου αν δεν παρω την νεα εκδοση αλλα γιατι να μην εχω τη νεα; Αν ειναι να μην την βαλουν στα νεα iTouch τοτε γιατι την εφτιαξαν;Αφου η νεα εχει bluetooth και τετοια...μονο για το landscape στο πληκτρολογιο; Γιατί η νέα έκδοση θα μπαίνει στα iPhone και στα νέο iPhone, που όπως όλα δείχνουν θα βγει το καλοκαίρι, που έχουν σαφώς περισσότερες πωλήσεις από τα iTouch και λόγω development, αλίμονο αν έμενε στάσιμο τοσο ωραίο λειτουργικό. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Γιατί η νέα έκδοση θα μπαίνει στα iPhone και στα νέο iPhone, που όπως όλα δείχνουν θα βγει το καλοκαίρι, που έχουν σαφώς περισσότερες πωλήσεις από τα iTouch και λόγω development, αλίμονο αν έμενε στάσιμο τοσο ωραίο λειτουργικό. Tελος παντων.Μολις βρω και τα υπολοιπα λεφτα θα το αγορασω.Αν δεν το εχει πολυ πολυ να το βαλω εγω(αν γινεται). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Το είπαμε ότι μπορείς να το βάλεις. Απλά θα πρέπει να πληρώσεις τα 10 - ολόκληρα - δολλάρια... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Tελος παντων.Μολις βρω και τα υπολοιπα λεφτα θα το αγορασω.Αν δεν το εχει πολυ πολυ να το βαλω εγω(αν γινεται). Apple iPod Touch 2G (Second Generation) H αναζήτηση βγάζει το 8GB που είναι πιο οικονομικό και κάποια μαγαζιά έχουν αρκετά χαμηλή τιμή, αλλά προσοχή να είναι σίγουρα το 2gen. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Πολύ μικρή η χωρητικότητα του 8GB. Στο δικό μου (16GB), με 2200 τραγούδια, 100 βίντεοκλιπ και καμιά δεκαριά εφαρμογές, με το ζόρι έχει 2GB ελεύθερα. Εξ άλλου η χωρητικότητα είναι ονομαστική, κανονικά είναι πόσο, 6,5-7GB; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Το είπαμε ότι μπορείς να το βάλεις. Απλά θα πρέπει να πληρώσεις τα 10 - ολόκληρα - δολλάρια... Το ξερω,δεν εχω ομως πιστωτικη καρτα... Apple iPod Touch 2G (Second Generation) H αναζήτηη βγάζει το 8GB που είναι πιο οικονομικό και κάποια μαγαζιά έχουν αρκετά χαμηλή τιμή, αλλά προσοχή να είναι σίγουρα το 2gen. Ευχαριστω για το link σου.Δεν θελω ομως να αγοραζω απο online stores... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Το ξερω,δεν εχω ομως πιστωτικη καρτα... Ευχαριστω για το link σου.Δεν θελω ομως να αγοραζω απο online stores... Μπορείς και με χρεωστική. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα των γονιών σου (με την άδεια τους φυσικά). :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Πολύ μικρή η χωρητικότητα του 8GB. Στο δικό μου (16GB), με 2200 τραγούδια, 100 βίντεοκλιπ και καμιά δεκαριά εφαρμογές, με το ζόρι έχει 2GB ελεύθερα. Εξ άλλου η χωρητικότητα είναι ονομαστική, κανονικά είναι πόσο, 6,5-7GB; Αφου εχεις 2.200 MP3 και 100video τι περιμενεις;2.200 ΜΡ3 εχω στον υπολογιστη μου!:rolleyes: Η μνημη ειναι ποιο μικρη απο αυτη που λενε για τεχνικους λογους(να μην κολλαει και τετοια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Μπορείς και με χρεωστική. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα των γονιών σου (με την άδεια τους φυσικά). :) Δεν εχουν!:):cry:Δεν τις συμπαθουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Αφου εχεις 2.200 MP3 και 100video τι περιμενεις;2.200 ΜΡ3 εχω στον υπολογιστη μου!:rolleyes: Η μνημη ειναι ποιο μικρη απο αυτη που λενε για τεχνικους λογους(να μην κολλαει και τετοια) Είχα συνηθίσει στα 30GB του iPod Video που με κάλυπταν πλήρως. Αλλά αφού το έκανα που το έκανα το ταξιδάκι στη Νέα Υόρκη, δεν θα τα ακουμπούσα στην Apple; :p Υ.Γ. Καλά κάνουν και δεν έχουν. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Ευχαριστω για το link σου.Δεν θελω ομως να αγοραζω απο online stores... Κάποια στέλνουν και με αντικαταβολή με κάτι επιπλέον. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Γιατι τα εχουν πιο φθηνα και ποιο ακριβα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Yπαρχει καποια εφαρμογη για το iTouch που να μπορω να μπαινω στο MSN απο εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Yπαρχει καποια εφαρμογη για το iTouch που να μπορω να μπαινω στο MSN απο εκει; http://www.palringo.com/en/gb/ Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 http://www.palringo.com/en/gb/ Eυχαριστω!Θα μου φανει η πιο χρησιμη εφαμοργη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Αυτο που κανει στην αρχη με το iPhone(μακαρι να το ειχα,δεν πειραζει ομως γιατι θα παρω το iTouch που ειναι σχεδον τα ιδια,τεσπα)μπορει να το κανει και το iTouch;(δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο αλλα ετσι και καλα για τεχνολογια...να εντιποσιαζεις τους φιλους σου:)) http://www.apple.com/iphone/gallery/ads/ Υ.Γ Νο1 Αν γινεται ο,τι δειχνει το video Y.Γ Νο2 Αυτο το τραγουδι μου αρεσει πολυ...το ξερει κανεις; Ευχαριστω παρα πολυ και συγνωμη αν σας κουρασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Το ηξερα πως δεν θα μου απαντουσατε.Δεν πειραζει ομως. Αν το παρω γινεται με καποιο τροπο να του περασω παιχνιδια χωρις να γραφτω στην Apple; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poison6 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 νο1--> οτι κάνει το iphone τα κάνει και το ipod touch.. απλα δεν εχει καμερα,κλήσεις,gps no2-->http://lmgtfy.com/?q=the+song+from+the+iphone+ads .. στο πρώτο link θα πάρεις την απάντηση σου παιχνίδια μπορείς να περάσεις αν το κάνεις jailbrake.. δλδ το "ξεκλειδώσεις". Υπαρχουν βέβαια πολλα free παιχνίδια απο το appstore που αξίζουν.. Παράθεση //~~ipod touch 2g+iphone 3gs owner:happy:~~//---> υπογραφή 2007 nostalgia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 νο1--> οτι κάνει το iphone τα κάνει και το ipod touch.. απλα δεν εχει καμερα,κλήσεις,gps no2-->http://lmgtfy.com/?q=the+song+from+the+iphone+ads .. στο πρώτο link θα πάρεις την απάντηση σου παιχνίδια μπορείς να περάσεις αν το κάνεις jailbrake.. δλδ το "ξεκλειδώσεις". Υπαρχουν βέβαια πολλα free παιχνίδια απο το appstore που αξίζουν.. No1 το ξερω. Νο2 δεν εχω καταλαβει γιατι εστειλες. Για να κατεβασεις ο,τι παιχνιδι θελεις δωρεαν και οχι πρεπει να εχεις γραφτει και για να γραφτεις χρειαζεσαι πιστωτικη καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 isidoros, όχι. Αν κάνεις jailbreak μπορείς να βρεις και να περάσεις τα πάντα «δωρεάν». Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Το jailbreak διαρκει πολυ ωρα και ειναι δυσκολο να γινει; Μπορει να χαλασει την συσκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 isidoros, όχι. Αν κάνεις jailbreak μπορείς να βρεις και να περάσεις τα πάντα «δωρεάν». Ναι,το ξερω.Βασικα χτες το εμαθα!:) Kαι μετο jailbreak μπορεις να το κανεις "εληνικο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts