Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

"1.Που βρισκω δωρεαν παιχνιδια εφαρμογες; Πως τα φορτωνω;"

απο itunes στο appstore κανε μια εγγραφη χωρις να βαλεις πιστωτικη.

"2.Απο οτι διαβασα το σπασιμο - του touch G2 - δεν εχει γίνει αλλα ερχεται αληθευει; "

εχει γινει μερικως και με προβληματα...αλλα το καλο ερχετε...

"3.Πως στο καλο και αν γινετε βεβαια καθαριζεις το χωρο απο internet browsing;"

δηλαδη???

"4. Ο μονος τρόπος για να πας στην αρχικη οθονη είναι το -home;"

ναι

και γιατι τραγικο????

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

thanks για τις απαντησεις.

Πως σβηνεις - καθαριζεις το σκληρο απο αρχεια του ιντερνετ youtube ktl?

Προσωπικα βρίσκω το ipod μετριο για mp3 ( to samsung yp-p2 που εχω eιναι πολύ καλύτερο ) , ειδικα αν ακουσεις και τίποτα παλιές ηχογραφησεις κλασσικής τότε ειναι τραγικο πολύς θορυβος.

Εξαλλου δεν είπα κατι που δεν ειναι γνωστό .

Πως σβηνεις - καθαριζεις το σκληρο απο αρχεια του ιντερνετ youtube ktl?

Προσωπικα βρίσκω το ipod μετριο για mp3 ( to samsung yp-p2 που εχω eιναι πολύ καλύτερο ) , ειδικα αν ακουσεις και τίποτα παλιές ηχογραφησεις κλασσικής τότε ειναι τραγικο πολύς θορυβος.

Εξαλλου δεν είπα κατι που δεν ειναι γνωστό .

Δεν λέω το αντίθετο. Απλά επειδή θα το αγοράσω τον Μάρτιο, θα ήθελα να ξέρω εάν είναι καλό σαν mp3 player... Μήπως φταίνε τα ακουστικά;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Σε ρεβιου για το ιποντ τατς είχα διαβάσει ότι σαν mp3 player είναι μεσης κατηγορίας , και όντος έτσι είναι.

Σε ρεβιου για το ιποντ τατς είχα διαβάσει ότι σαν mp3 player είναι μεσης κατηγορίας , και όντος έτσι είναι.

Αλλο μετριο και αλλο "τραγικο"...

Επίσης επαναλαμβάνω, μήπως φταίνε τα ακουστικά; Γιατί δεν είναι και κορυφαίας ποιότητας, ούτως ή άλλως...

Τα ακουστικα του ipod ειναι κατα την γνωμη μου μετρια προς χαλια σε ποιοτητα.Εγω πρωσοπικα χρησιμοποιω in-ear ακουστικα.Σαν mp3 το ipod ειναι μια χαρα απλα πρεπει να οργανωσεισ σωστα την μουσικη σου απο itunes.Και ξανατονιζω οτι η ποιοτητα του ηχου του ειναι πολυ καλη γιατι το εχω δοκιμασει σε επεγγελματικα ηχεια και ειναι σαν να παιζει cd
_PrOuD_iPhOnE_3GS_WhItE_16GB_OwNeR_

Τα ακουστικα παιζουν πολυ μεγαλο ρολο. Κι εγω εχω παρει in-ear ακουστικα και ειδα μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα του ηχου...

για εμενα τα ακουστικα ειναι μια χαρα...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Προσπαθω να συγχρονίσω το τη συσκευη μου με περασμενα στο itunes mp3 -350Mb περίπου

και μου δίνει συνεχώς

'unknown error (-1450) Attempting to copy to the disk failed'

εψαξα και δοκιμασα διαφορες τεχνικες on-off του ipod και ανοιγματος- κλεισιματος του itunes.

Αλλα τίποτα!.

Το έχει πάθει άλλος;

Μήπως να κατεβαζα πιο παλια έκδοση itunes;

Μηπως να αναβαθμισω το firmware > εχει τωρα το 2.2

ευχαριστώ.

Παρατηρησα ότι γραφει 1-2 mp3 -3Mb περίπου και μετα σταματαει...

Τα ακουστικα του ipod ειναι κατα την γνωμη μου μετρια προς χαλια σε ποιοτητα.Εγω πρωσοπικα χρησιμοποιω in-ear ακουστικα.Σαν mp3 το ipod ειναι μια χαρα απλα πρεπει να οργανωσεισ σωστα την μουσικη σου απο itunes.Και ξανατονιζω οτι η ποιοτητα του ηχου του ειναι πολυ καλη γιατι το εχω δοκιμασει σε επεγγελματικα ηχεια και ειναι σαν να παιζει cd

Χαίρομαι. :)

Οπότε με τα Bang & Olufsen ακουστικά θα είμαι μιά χαρούλα... :happy:

Σιγουρα.Εγω εχω in-ear απο την shure αλλα δεν θυμαμαι το μοντελο και ακουω τελεια αρκει να εχεισ και τα τραγουδια σου σε καλη ποιοτητα
_PrOuD_iPhOnE_3GS_WhItE_16GB_OwNeR_

Σιγουρα.Εγω εχω in-ear απο την shure αλλα δεν θυμαμαι το μοντελο και ακουω τελεια αρκει να εχεισ και τα τραγουδια σου σε καλη ποιοτητα

Δεν ξέρω γιατί, αλλά τα in-ear δεν με βολεύουν... Πάντως θυμάμαι όταν είχα πάρει τα B&O ότι η διαφορά από τα κανονικά ακουστικά του iPod video ήτο χαώδης...

Προσπαθω να συγχρονίσω το τη συσκευη μου με περασμενα στο itunes mp3 -350Mb περίπου

και μου δίνει συνεχώς

'unknown error (-1450) Attempting to copy to the disk failed'

εψαξα και δοκιμασα διαφορες τεχνικες on-off του ipod και ανοιγματος- κλεισιματος του itunes.

Αλλα τίποτα!.

Το έχει πάθει άλλος;

Μήπως να κατεβαζα πιο παλια έκδοση itunes;

Μηπως να αναβαθμισω το firmware > εχει τωρα το 2.2

ευχαριστώ.

Παρατηρησα ότι γραφει 1-2 mp3 -3Mb περίπου και μετα σταματαει...

To ελυσα το προβλημα , είναι διαφοροι οι λόγοι που επιρεαζουν το itunes.

Για όποιον ενδιαφερετε εδω

Tελικα όσοι το λεγανε είχανε δίκιο για το ειδος των ακουστικών που χρησιμοποιεί κανείς...

Χρησιμοποίησα τα δικα του και είδα μεγααααλη διαφορά με αυτα που είχα πριν.

Πως σβηνει κανείς τα αρχεία που μαζεύονται απο το ιντερνετ , κανεις παλι restore ??

Για το G2 ξερετε κάποια καλή θήκη;; Που να τη βρίσκει κανεις εδώ ή και έξω. Εδώ πάντως λίγες κυκλοφορούν.

Τα πλαισιο και μουλτιραμα εχουν κάποιες αλλα δεν βρηκα καμμιά καλή...

Η καλυτερη που βρήκα είναι εδω

Επίσης η contour isee εδω

και εδω καποιες

αλλη μια εδω και γενικα το expansys εχει αρκετες.

Exei δοκιμασει καποιος απο σας το ipod με αυτα τα ακουστικα;;;; Τα πηρε ενας φιλος μου και τα δοκιμασα στο κινητο μου και στο επαγγελματικο στερεοφωνικο και επαθα πλακα. Den νομιζω να εχω προβλημα με το ipod γιατι ειναι και απο τα ακριβοτερα ακουστικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Exei δοκιμασει καποιος απο σας το ipod με αυτα τα ακουστικα;;;; Τα πηρε ενας φιλος μου και τα δοκιμασα στο κινητο μου και στο επαγγελματικο στερεοφωνικο και επαθα πλακα. Den νομιζω να εχω προβλημα με το ipod γιατι ειναι και απο τα ακριβοτερα ακουστικα.

Σίγουρα θα είναι εξαιρετική η ποιότητα ήχου. Τα Bose φημίζονται για τα προϊόντα τους...

Είναι πολύ καλά και πολύ ξεκούραστα!!

Είναι πολύ καλά και πολύ ξεκούραστα!!
Οποτε προχωρω αβιαστα στην αγορα τους.

Σίγουρα θα είναι εξαιρετική η ποιότητα ήχου. Τα Bose φημίζονται για τα προϊόντα τους...

Δεν το λεω συγκεκριμενα γι αυτη την εταιρια(γιατι δεν μου εχει τυχει κατι συγκεκριμενο) αλλα δεν ειναι παντα ετσι, πχ επειδη ειναι bose θα εχουν σιγουρα καλυτερη ποιοτητα απο καποιο αντιστοιχο (και πολλες φορες φθηνοτερο).

Γι αυτο παντα ψαχνω κριτικες για τα διαφορα προιοντα ειτε το ενα ειναι γνωστη φιρμα και το αλλο καποιο οχι τοσο γνωστο.

πχ διαβασα οτι τα μποουζ εχουν φοβερο μπασο αλλα δεν απομονωνουν τοσο καλα τους εξωτερικους ηχους σε σχεση με αλλα ακουστικα που εχουν 70 ευρω(συγκεκριμενα φιλιπς νομιζω ηταν )

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

για θηκες εχει στο mall κοιτα στα fnac που εχει αρκετα αξεσουαρ γενικοτερα για ipod και ριξε μια ματια στο πλαισιο...μπορεις και στα multirama αλλα δεν νομιζω να βρεις κατι που δεν εχουν τα αλλα δυο..

Σας τελειώνει η μπαταρία όταν το άφηνετε -off το βραδυ;

Εμένα φαίνετε να χάνει ενα 20-30% μεσα σε κανα 12ωρο.

Εχει σχεση το firmware με την κατανάλλωση της μπαταρίας; δηλαδή μπορεί να βελτιωθεί;

Πάντως στο applestore θελω να κατεβάσω μια free εφαρμογή και μου ζηταει πιστωτικη...

σε αυτα τα χρηματα καλυτερα να ψαξεις για κατι αλλο

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Τα έχω εδώ και δυο χρονια. Έμφαση στα μπάσα όσον αφορά την ποσότητα και όχι την ποιότητα. Οι υψηλές συχνότητες είναι πολύ περιορισμένες - χάνεις πολλές λεπτομέρειες σε σχέση με αλλα ακουστικά. Από την άλλη έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και είναι αναπαυτικά. Δεν είναι in-ear όμως και δεν απομονώνουν. Μέχρι 50 ευρώ ίσως και να έδινα...

"Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened"

---------------------------------

Γιάννης

Τα έχω εδώ και δυο χρονια. Έμφαση στα μπάσα όσον αφορά την ποσότητα και όχι την ποιότητα. Οι υψηλές συχνότητες είναι πολύ περιορισμένες - χάνεις πολλές λεπτομέρειες σε σχέση με αλλα ακουστικά. Από την άλλη έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και είναι αναπαυτικά. Δεν είναι in-ear όμως και δεν απομονώνουν. Μέχρι 50 ευρώ ίσως και να έδινα...

Εχεις να προτεινεις κατι αλλο καλυτερο απο αυτα;;

Η απομονωση των εξωτερικων ηχων ειναι κατι που με ενδιαφερει.

Αλλιως θα παρω τιποτα επαγγελματικα και θα κυκλοφορω σαν τον Brad απο τους Linkin Park.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Σας τελειώνει η μπαταρία όταν το άφηνετε -off το βραδυ;

Εμένα φαίνετε να χάνει ενα 20-30% μεσα σε κανα 12ωρο.

Εχει σχεση το firmware με την κατανάλλωση της μπαταρίας; δηλαδή μπορεί να βελτιωθεί;

Πάντως στο applestore θελω να κατεβάσω μια free εφαρμογή και μου ζηταει πιστωτικη...

Telika βρηκα τρόπο για τον itunes account , λύση ειναι να μπεις και να γραφτεις μεσο του usa store. Kai να δωσεις μια διεύθυνση usa.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2624384#post2624384 ;)