dimo187 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 σε 1 που εχω εγω λεει 5-12V 1A Max ελπιζω να σε βοηθησει,εμενα παντως δεν μου κανει κολπα thanks!βοηθαει!αν το επιτρεπει το foroum να συγκεντροσουμε σιγα σιγα μια 'λιστα΄ με τους συμβατους φορτιστες(μαρκα,μοντελο και απο ποιο σημειο μπορουμε να το προμηθευτουμε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 εγω παιδια το αναβάθμισα σε 2.2.1 και παρουσιαζει κατι περίεργα κολλήματα... λεω να γυρισω σε 2.2... να χαμε να λέγαμε βέβαια μεχρι να βγούμε από τη φυλακή! :P Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 http://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=137772 Ορίστε και οδηγίες για windows users Done it!!!!My Ipod touch 2g is Jailbroken Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 στο reboot ειναι ευκολο?τι πρεπει ακριβως να κανεις?(για το reboot παντα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poison6 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 θα πρότεινα αυτό εδώ γιατί φαίνεται να έχει τις περισσότερες επιτυχίες. Παράθεση //~~ipod touch 2g+iphone 3gs owner:happy:~~//---> υπογραφή 2007 nostalgia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 ok τα καταφερα κι εγω!ολα μια χαρα!για οσους ενδιαφερονται να διαβασουν καλα τους οδηγους πρωτα,ο δευτερος ειναι πιο αναλυτικος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poison6 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 και εγώ από χτές το έχω jailbreak και όλα καλά!απλά θελει προσοχή να μπεί σωστά σε DFU mode γιατί αλλιώς δεν θα γίνουν σωστά τα βήματα!Αν χρειάζεται να γίνει επανεκκίνηση τότε πρέπει να είμαστε κοντά σε υπολογιστή για να επαναλάβουμε κάποιες εντολές σε cmd.Το jailbreak θα παραμείνει δε από εκεί που το είχαμε αφήσει!δεν θα διαγραφούν τα πάντα.. Παράθεση //~~ipod touch 2g+iphone 3gs owner:happy:~~//---> υπογραφή 2007 nostalgia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Θα το ρωτήσω, αν και είμαι σίγουρος ότι η απάντηση είναι η προφανής. Οι βασικές διαφορές του iPod Touch με το iPhone, είναι ότι δεν είναι τηλέφωνο και δεν έχει κάμερα, σωστά; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 και δεν εχει και GPS.. Μια ερωτηση εχω,βασικα προβλημα...αν καποιος εχει το ιδιο ή του δουλευουν σωστα ας το πει.. δεν μου συνδεετε στο email και δεν δουλευει το youtube..(μετα το jailbreak) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 και δεν εχει και GPS.. Μια ερωτηση εχω,βασικα προβλημα...αν καποιος εχει το ιδιο ή του δουλευουν σωστα ας το πει.. δεν μου συνδεετε στο email και δεν δουλευει το youtube..(μετα το jailbreak) Βασικά με ενδιαφέρει το WiFi. Εφόσον έχει WiFi και παίζει μουσική/βίντεο/κλπ., είμαι καλυμμένος. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poison6 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 και δεν εχει και GPS.. Μια ερωτηση εχω,βασικα προβλημα...αν καποιος εχει το ιδιο ή του δουλευουν σωστα ας το πει.. δεν μου συνδεετε στο email και δεν δουλευει το youtube..(μετα το jailbreak) εχεις ενεργοποιήσει το wi-fi? εγώ με το που πήγα να τα δουλέψω μου ζήτησε ξανά τον κωδικό του wi-fi και με το που τον έβαλα όλα καλά!και email kai you-tube.. Παράθεση //~~ipod touch 2g+iphone 3gs owner:happy:~~//---> υπογραφή 2007 nostalgia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 βασικα βρηκα λυση.(δεν ειχα wifi σπιτι μου και το δοκιμαζα εξω) οποτε για να ενεργοποιηθουν πατησα να τρεξει το youtube ενω ηταν συνδεδεμενο στο pc(itunes,χωρις wifi) και την επομενη φορα δουλεψε κανονικα.για το email κατι αντιστοιχο,εκανα τις ευθμισεις ενω ημουν itunes χωρις wifi και τις εκανα save.και παλι οταν συνδεθηκε με wifi λειτουργισε κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 και εγώ από χτές το έχω jailbreak και όλα καλά!απλά θελει προσοχή να μπεί σωστά σε DFU mode γιατί αλλιώς δεν θα γίνουν σωστά τα βήματα!Αν χρειάζεται να γίνει επανεκκίνηση τότε πρέπει να είμαστε κοντά σε υπολογιστή για να επαναλάβουμε κάποιες εντολές σε cmd.Το jailbreak θα παραμείνει δε από εκεί που το είχαμε αφήσει!δεν θα διαγραφούν τα πάντα.. τι ειναι το DFU mode? μετα το jailbreak θα χασουμε οτιδηποτε ειχαμε στο ipod? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 ειναι κατι σε στυλ service mode(εναν συνδιασμο κουμπιων πατας απλα)... και μετα το jailbreak θα τα χασεις ολα,εκτος κι αν τα εχεις στο itunes. σημειωση,οτι εχεις αγορασει το ξανακατεβαζεις free.ακομα και εφαρμογες που ηταν free οπως το night stand και τωρα πουλιωνται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 ευχαριστω, ο δευτερος τρπος που αναφερεις πιο πανω ειναι καλυτερος και αυτον προτεινεις ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poison6 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 ευχαριστω, ο δευτερος τρπος που αναφερεις πιο πανω ειναι καλυτερος και αυτον προτεινεις ετσι? DFU mode μπαίνεις πατώντας για 10 δευτερόλεπτα με το ρόλοι (πραγματικά το εκανα άπειρες φορές και πάντα υπήρχε πρόβλημα γιατι δεν ήμουν ποτέ σε dfu mode) home button και power button και μετά αμέσως αφήνεις το power button και συνεχιζεις να πατας το home button για περίπου 10-15 δευτερόλεπτα(μέχρι να ακούσεις τον χαρακτηριστικό ηχο στα windows οτι βρέθηκε συσκευή) Η οθόνη σε DFU mode πρέπει να είναι μαύρη (οχι αυτή με το καλώδιο και με το i-tunes) το παραπάνω το χρησιμοποιείς στο κατάλληλο βήμα. προτείνω να χρησιμοποιήσεις αυτόν εδώ που έγινε και sticky εδώ. Ακολουθώντας τις οδηγίες κατά γράμμα έχεις ενα αποτελεσματικό jailbreak. οσο αφορά τα αρχεία σου "χάνονται" αλλα οχι ουσιαστικά απλα οι ρυθμίσεις που εχεις κάνει σε αυτά! Παράθεση //~~ipod touch 2g+iphone 3gs owner:happy:~~//---> υπογραφή 2007 nostalgia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 ωραιος,ευχαριστω. αυριο θα το δοκιμασω να δω τι θα καταφερω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 μια αυμπληρωση μονο για DFU mode. 1,το ipod πρεπει να ειναι συνδεδεμενο με το καλωδιο (2,αρα και ανοιχτο.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Παιδες πηρα το touch 2nd gen και μου ηρθε απο amazon.co.uk με καμενο pixel..:rolleyes: (αγγλια μενω..) Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως το κανω να αποθηκευει το safari τους κωδικους. Βρηκα αυτο και τα παλικαρια λενε οτι δουλευει αλλα δεν ξερω πως να το κανω.. Και κατι αλλο για να κατεβασω free εφαρμογες πρεπει να εχω βαλει αριθμο καρτας το itunes?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 πως γινεται να συχρονισω το ipod σε καινουργιο υπολογιστη χωρις να χασω τα αρχεια που εχω ηδη μεσα; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Και κατι αλλο για να κατεβασω free εφαρμογες πρεπει να εχω βαλει αριθμο καρτας το itunes?:worry:[/quote οχι δεν χρειαζεται διαλεξε το "none" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 πως γινεται να συχρονισω το ipod σε καινουργιο υπολογιστη χωρις να χασω τα αρχεια που εχω ηδη μεσα; πρεπει να πατας το ctrl την ωρα που πατας να ανοιξει το itunes μεχρι να ανοιξει για να μην κανει αυτοματο sync και μετα διαλεγεις ποτε να κανει sync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Και κατι αλλο για να κατεβασω free εφαρμογες πρεπει να εχω βαλει αριθμο καρτας το itunes?:worry: οχι δεν χρειαζεται διαλεξε το "none" Που το επιλεγω αυτο? Προσπαθω να βαλω το facebook στο ipod παταω free και γινεται install, παταω install και μου λεει enter account information τα οποια δεν εχω γιατι στο itunes μου ζηταει καρτα.. http://img22.imageshack.us/img22/6209/itunessignupwe3.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 μπες στο itunes και φτιαξε new account 'η register αναλογα πως το λεει.συμπληρωσε τα στοιχεια σου και εκει που λεει για καρτες εχει επιλογη χωρις να φαινεται ιδιαιτερα που λεει none.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Και κατι αλλο για να κατεβασω free εφαρμογες πρεπει να εχω βαλει αριθμο καρτας το itunes?:worry: Οχι απαραιτητως, δες εδω!;) Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts