Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οπως βλεπετε απο την υπογραφη κατοχος πλεον ipod 16 (240 που το βρηκα καλα ειναι?)

λοιπον μπορω να μεταφερω -μεσω του itunes- στο ipod

μουσικη-βιντεο-φωτογραφιες με τα folders που τα εχω στο pc ? και πως?

και πως φτιαχνω νεα folders στο ipod για να τα πεταω εκει που θελω?

newbie Boys ΤHANKS !!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια χαρά!

Είμαι κι εγώ μια νέα κάτοχος του ipod touch (για καλή μου τύχη το κέρδισα σε έναν διαγωνισμό :D:D:D) και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με αυτό.

Αν πάρουμε σαν δεδομένο ότι το σπάω (όχι πως ξέρω, αλλά θα μάθω :p)

- Θα μπορώ να περνάω διάφορα προγραμματάκια;

- Επίσης θέλω να μπω σε κάποια sites και δεν μου το επιτρέπει γιατί μου ζητάει να κατεβάσω το adobe flash player, με πετάει στα sites από τα οποία μπορώ να το κατεβάσω αλλά δεν γίνεται να κάνω το download. Αν το σπάσω θα μπορέσω να το κατεβάσω;

- Μπορώ να εγκαταστήσω κάποιο είδος messenger? (Ή γενικότερα γνωρίζετε κάποιο τρόπο ώστε να μπορώ άμεσα να μιλάω με φίλους - να chatarw δηλ.;)

- Από το iTunes μπορώ να κατεβάσω μόνο επί πληρωμής ή υπάρχει και free που δεν το έχω ανακαλύψει;

- Στο site του facebook όταν μπαίνω στην κεντρική σελίδα μου λέει να κατεβάσω μια νεότερη έκδοση (αν θυμάμαι καλά έτσι λέει) για να μπορώ να κάνω chat. Όταν κλικάρω για να κάνω το download μου λέει ότι πρέπει να κάνω upgrade από το iTunes για να μπορέσω να το κάνω, κάνω το upgrade αλλά τίποτα πάλι.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά (ελπίζω να μην σας ζάλισα με τις "newbikes" ερωτήσεις μου).

Φιλικά,

Μυρτώ

- Μπορώ να εγκαταστήσω κάποιο είδος messenger? (Ή γενικότερα γνωρίζετε κάποιο τρόπο ώστε να μπορώ άμεσα να μιλάω με φίλους - να chatarw δηλ.;)

Μπορείς να μπεις από το ipod touch στην ιστοσελίδα αυτή meebo.com :)

Γεια χαρά!

Είμαι κι εγώ μια νέα κάτοχος του ipod touch (για καλή μου τύχη το κέρδισα σε έναν διαγωνισμό :D:D:D) και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με αυτό.

- Επίσης θέλω να μπω σε κάποια sites και δεν μου το επιτρέπει γιατί μου ζητάει να κατεβάσω το adobe flash player, με πετάει στα sites από τα οποία μπορώ να το κατεβάσω αλλά δεν γίνεται να κάνω το download. Αν το σπάσω θα μπορέσω να το κατεβάσω;

- Από το iTunes μπορώ να κατεβάσω μόνο επί πληρωμής ή υπάρχει και free που δεν το έχω ανακαλύψει;

- Στο site του facebook όταν μπαίνω στην κεντρική σελίδα μου λέει να κατεβάσω μια νεότερη έκδοση (αν θυμάμαι καλά έτσι λέει) για να μπορώ να κάνω chat. Όταν κλικάρω για να κάνω το download μου λέει ότι πρέπει να κάνω upgrade από το iTunes για να μπορέσω να το κάνω, κάνω το upgrade αλλά τίποτα πάλι.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά (ελπίζω να μην σας ζάλισα με τις "newbikes" ερωτήσεις μου).

Φιλικά,

Μυρτώ

Γιατι να το σπασεις??;) Κατεβασε το palringo Instant Messenger. Υποστηριζει και το msn. Μαλλον θα σου ζηταει να κανεις upgrade sti 2 για να μπορεσεις να βαζεις applications. Απο το itunes υπαρχουν πολλα δωρεαν applications kai podcasts αλλα οχι τραγουδια

Γεια χαρά!

Φιλικά,

Μυρτώ

Συγχαρητήρια για το διαγωνισμό :)

1)Ναι, θα μπορείς.

2)Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει flash plug-in για iPhone/iTouch. Λογικά κάποια στιγμή στο μέλλον θα γίνει και αυτό είτε επίσημα είτε ανεπίσηα, αλλά για τώρα δε θα μπορείς να μπαίνεις και να βλέπεις sites με flash.

3-4)Όπως σου είπε και ο eliasj, δε χρειάζεται να το σπάσεις για να βάλεις IM. Και όχι, δεν υπάρχουν δωρεάν τραγούδια στο iTunes. Μόνο δωρεάν podcasts και δωρεάν applications.

5)Ποιά έκδοση έχεις; Αν έχεις τη 2.0 ή 2.0.1 μπορείς να το κατεβάσεις το facebook μέσω του App Store (δωρεάν). Ίσως αυτό να είναι που σου ζητάει. Αν το έκανες αυτό και πάλι έχεις πρόβλημα, δοκίμασε να το κατεβάσεις από το iTunes και όχι κατευθείαν μέσω iTouch, όχι ότι θα έχει καμια διαφορά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

οπως βλεπετε απο την υπογραφη κατοχος πλεον ipod 16 (240 που το βρηκα καλα ειναι?)

λοιπον μπορω να μεταφερω -μεσω του itunes- στο ipod

μουσικη-βιντεο-φωτογραφιες με τα folders που τα εχω στο pc ? και πως?

και πως φτιαχνω νεα folders στο ipod για να τα πεταω εκει που θελω?

newbie Boys ΤHANKS !!

nai meso itunes

oxi den mporeis na valeis alla folder dika soy mono toy itunes.

εχω λογαριασμο email στο hotmail. Πως μπορω να ρυθμισω το "mail" του touch να λαμβανω αυτοματα τα μηνυματα μου ; Ειναι αναβαθμισμενο σε 2.0.1.

εχω λογαριασμο email στο hotmail. Πως μπορω να ρυθμισω το "mail" του touch να λαμβανω αυτοματα τα μηνυματα μου ; Ειναι αναβαθμισμενο σε 2.0.1.

Επειδη δεν εχω βρει τροπο ως τωρα να παιρνω το hotmail στο ipod, εκανα το εξης. Forward ολα τα emails σε gmail account;)

Συγχαρητήρια για το διαγωνισμό :)

5)Ποιά έκδοση έχεις; Αν έχεις τη 2.0 ή 2.0.1 μπορείς να το κατεβάσεις το facebook μέσω του App Store (δωρεάν). Ίσως αυτό να είναι που σου ζητάει. Αν το έκανες αυτό και πάλι έχεις πρόβλημα, δοκίμασε να το κατεβάσεις από το iTunes και όχι κατευθείαν μέσω iTouch, όχι ότι θα έχει καμια διαφορά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Σ' ευχαριστώ! :)

Η έκδοση είναι 1.1.5 ... :worry: θα έπρεπε να ήταν κάποια από αυτές που ανέφερες;

Σ' ευχαριστώ! :)

Η έκδοση είναι 1.1.5 ... :worry: θα έπρεπε να ήταν κάποια από αυτές που ανέφερες;

Ναι πρεπει να κατεβασεις την 2.0.1. Κοστιζει €7.99

αν έχει ακούσει κανείς και το iΑudio Χ5 για ήχο (ποιοτικά και ποσοτικά;;) συγκριτικά με το Touch;;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

nai meso itunes

oxi den mporeis na valeis alla folder dika soy mono toy itunes.

σε ευχαριστω

αλλα δεν καταλαβα 100%.

μονο τα αρχεια τελικα μπορω μεσω itunes ή και τα folders στα οποια βρισκονται

π.χ εχω Videos (60) σε 3 folders travels, music videos, trailers

τι μπορω να κανω? μεταφερονται οπως ειναι με τα folder τους ή μονο τα αρχεια (60)?

χωρις να μπορω και να δημιουργησω folders μετα.

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

σε ευχαριστω αλλα δεν καταλαβα 100%.μονο τα αρχεια τελικα μπορω μεσω itunes ή και τα folders στα οποια βρισκονταιπ.χ εχω Videos (60) σε 3 folders travels, music videos, trailers τι μπορω να κανω? μεταφερονται οπως ειναι με τα folder τους ή μονο τα αρχεια (60)?χωρις να μπορω και να δημιουργησω folders μετα.
Μονο τα αρχεια:) Δε μπορεις να δημιουργησεις folders μεσα στο itunes. Κανε search να βρεις αυτο που θελεις

Μονο τα αρχεια:) Δε μπορεις να δημιουργησεις folders μεσα στο itunes. Κανε search να βρεις αυτο που θελεις

σε ευχαριστω...search εννοεις στο thread αυτο?

Aναφερεται καπου η δημιουργια folders?

Thanks

σε ευχαριστω...search εννοεις στο thread αυτο?

Aναφερεται καπου η δημιουργια folders?

Thanks

search sto itunes. Αν και 60 videos δεν ειναι πολλα. Πηγαινεις στα videos kai kane browse

Εχω κατεβάσει στο i-tunes κάποιες δωρεάν εφαρμογές, βλέπω στο library οτι έχει προσθέσει την καρτέλα application μου δείχνει τις εφαρμογές μέσα αλλα οταν κάνω συγχρονισμό δεν τις περνάει στο ipod touch. Τι πρέπει να κάνω?

Έχεις την έκδοση 2.0 σωστά;;

Εχω κατεβάσει στο i-tunes κάποιες δωρεάν εφαρμογές, βλέπω στο library οτι έχει προσθέσει την καρτέλα application μου δείχνει τις εφαρμογές μέσα αλλα οταν κάνω συγχρονισμό δεν τις περνάει στο ipod touch. Τι πρέπει να κάνω?

Εχεις τσεκαρει να στα περναει οταν κανεις synchronize?

Πρέπει να έχεις τη 2.0

7,99€

:)

Εχω την 1.1.5

Πως τα τσεκάρεις αφου δεν είναι σαν τα κομματια, δεν έχει την επιλογή ν στα πλάγια?

Upgrade sto 2.0.1 Στo tab applications εχεις τη δυνατοτητα να τσεκαρεις πια applications θα γινουν synchronized

re paidia tragoudia katafera na valw, photos katafera, alla ta video me pedepsan, mporeite ligo na peite ta vhmata gia na valw video sto touch an den sas kanei kopo??

epishs den kserw an exei apadhthei alla ta ellhnika gia na ta valw tha me pedepsoun??, pws akrivws ta vazw???

Τι μορφή είναι τα βιντεο που έχεις;;

Αν είναι avi θα πρέπει να τα μετατρέψεις σε άλλα φορμάτ που να υποστηρίζονται (π.χ. mp4).

Υπάρχουν πολλά προγράμματα που το κάνουν αυτό. Μπορείς κάποια να τα βρεις δωρεάν στο ίντερνετ. Αν έχεις Mac, θα σου πρότεινα το Submerge που μπορεί να ενσωματώσει και υπότιτλους αν θέλεις.

Αλλιώς για Windows ψάξε στο google για πρόγραμμα μετατροπής από avi σε mp4 ή κάποιο για iPhone.