gesamfunai Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 οπως βλεπετε απο την υπογραφη κατοχος πλεον ipod 16 (240 που το βρηκα καλα ειναι?) λοιπον μπορω να μεταφερω -μεσω του itunes- στο ipod μουσικη-βιντεο-φωτογραφιες με τα folders που τα εχω στο pc ? και πως? και πως φτιαχνω νεα folders στο ipod για να τα πεταω εκει που θελω? newbie Boys ΤHANKS !! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m3shY Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Γεια χαρά! Είμαι κι εγώ μια νέα κάτοχος του ipod touch (για καλή μου τύχη το κέρδισα σε έναν διαγωνισμό :D:D:D) και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με αυτό. Αν πάρουμε σαν δεδομένο ότι το σπάω (όχι πως ξέρω, αλλά θα μάθω :p) - Θα μπορώ να περνάω διάφορα προγραμματάκια; - Επίσης θέλω να μπω σε κάποια sites και δεν μου το επιτρέπει γιατί μου ζητάει να κατεβάσω το adobe flash player, με πετάει στα sites από τα οποία μπορώ να το κατεβάσω αλλά δεν γίνεται να κάνω το download. Αν το σπάσω θα μπορέσω να το κατεβάσω; - Μπορώ να εγκαταστήσω κάποιο είδος messenger? (Ή γενικότερα γνωρίζετε κάποιο τρόπο ώστε να μπορώ άμεσα να μιλάω με φίλους - να chatarw δηλ.;) - Από το iTunes μπορώ να κατεβάσω μόνο επί πληρωμής ή υπάρχει και free που δεν το έχω ανακαλύψει; - Στο site του facebook όταν μπαίνω στην κεντρική σελίδα μου λέει να κατεβάσω μια νεότερη έκδοση (αν θυμάμαι καλά έτσι λέει) για να μπορώ να κάνω chat. Όταν κλικάρω για να κάνω το download μου λέει ότι πρέπει να κάνω upgrade από το iTunes για να μπορέσω να το κάνω, κάνω το upgrade αλλά τίποτα πάλι. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά (ελπίζω να μην σας ζάλισα με τις "newbikes" ερωτήσεις μου). Φιλικά, Μυρτώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos2710 Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 - Μπορώ να εγκαταστήσω κάποιο είδος messenger? (Ή γενικότερα γνωρίζετε κάποιο τρόπο ώστε να μπορώ άμεσα να μιλάω με φίλους - να chatarw δηλ.;) Μπορείς να μπεις από το ipod touch στην ιστοσελίδα αυτή meebo.com :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Γεια χαρά! Είμαι κι εγώ μια νέα κάτοχος του ipod touch (για καλή μου τύχη το κέρδισα σε έναν διαγωνισμό :D:D:D) και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με αυτό. Αν πάρουμε σαν δεδομένο ότι το σπάω (όχι πως ξέρω, αλλά θα μάθω :p) - Θα μπορώ να περνάω διάφορα προγραμματάκια; - Επίσης θέλω να μπω σε κάποια sites και δεν μου το επιτρέπει γιατί μου ζητάει να κατεβάσω το adobe flash player, με πετάει στα sites από τα οποία μπορώ να το κατεβάσω αλλά δεν γίνεται να κάνω το download. Αν το σπάσω θα μπορέσω να το κατεβάσω; - Μπορώ να εγκαταστήσω κάποιο είδος messenger? (Ή γενικότερα γνωρίζετε κάποιο τρόπο ώστε να μπορώ άμεσα να μιλάω με φίλους - να chatarw δηλ.;) - Από το iTunes μπορώ να κατεβάσω μόνο επί πληρωμής ή υπάρχει και free που δεν το έχω ανακαλύψει; - Στο site του facebook όταν μπαίνω στην κεντρική σελίδα μου λέει να κατεβάσω μια νεότερη έκδοση (αν θυμάμαι καλά έτσι λέει) για να μπορώ να κάνω chat. Όταν κλικάρω για να κάνω το download μου λέει ότι πρέπει να κάνω upgrade από το iTunes για να μπορέσω να το κάνω, κάνω το upgrade αλλά τίποτα πάλι. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά (ελπίζω να μην σας ζάλισα με τις "newbikes" ερωτήσεις μου). Φιλικά, Μυρτώ Γιατι να το σπασεις??;) Κατεβασε το palringo Instant Messenger. Υποστηριζει και το msn. Μαλλον θα σου ζηταει να κανεις upgrade sti 2 για να μπορεσεις να βαζεις applications. Απο το itunes υπαρχουν πολλα δωρεαν applications kai podcasts αλλα οχι τραγουδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Γεια χαρά! Είμαι κι εγώ μια νέα κάτοχος του ipod touch (για καλή μου τύχη το κέρδισα σε έναν διαγωνισμό :D:D:D) και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με αυτό. Αν πάρουμε σαν δεδομένο ότι το σπάω (όχι πως ξέρω, αλλά θα μάθω :p) - Θα μπορώ να περνάω διάφορα προγραμματάκια; - Επίσης θέλω να μπω σε κάποια sites και δεν μου το επιτρέπει γιατί μου ζητάει να κατεβάσω το adobe flash player, με πετάει στα sites από τα οποία μπορώ να το κατεβάσω αλλά δεν γίνεται να κάνω το download. Αν το σπάσω θα μπορέσω να το κατεβάσω; - Μπορώ να εγκαταστήσω κάποιο είδος messenger? (Ή γενικότερα γνωρίζετε κάποιο τρόπο ώστε να μπορώ άμεσα να μιλάω με φίλους - να chatarw δηλ.;) - Από το iTunes μπορώ να κατεβάσω μόνο επί πληρωμής ή υπάρχει και free που δεν το έχω ανακαλύψει; - Στο site του facebook όταν μπαίνω στην κεντρική σελίδα μου λέει να κατεβάσω μια νεότερη έκδοση (αν θυμάμαι καλά έτσι λέει) για να μπορώ να κάνω chat. Όταν κλικάρω για να κάνω το download μου λέει ότι πρέπει να κάνω upgrade από το iTunes για να μπορέσω να το κάνω, κάνω το upgrade αλλά τίποτα πάλι. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά (ελπίζω να μην σας ζάλισα με τις "newbikes" ερωτήσεις μου). Φιλικά, Μυρτώ Συγχαρητήρια για το διαγωνισμό :) 1)Ναι, θα μπορείς. 2)Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει flash plug-in για iPhone/iTouch. Λογικά κάποια στιγμή στο μέλλον θα γίνει και αυτό είτε επίσημα είτε ανεπίσηα, αλλά για τώρα δε θα μπορείς να μπαίνεις και να βλέπεις sites με flash. 3-4)Όπως σου είπε και ο eliasj, δε χρειάζεται να το σπάσεις για να βάλεις IM. Και όχι, δεν υπάρχουν δωρεάν τραγούδια στο iTunes. Μόνο δωρεάν podcasts και δωρεάν applications. 5)Ποιά έκδοση έχεις; Αν έχεις τη 2.0 ή 2.0.1 μπορείς να το κατεβάσεις το facebook μέσω του App Store (δωρεάν). Ίσως αυτό να είναι που σου ζητάει. Αν το έκανες αυτό και πάλι έχεις πρόβλημα, δοκίμασε να το κατεβάσεις από το iTunes και όχι κατευθείαν μέσω iTouch, όχι ότι θα έχει καμια διαφορά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 οπως βλεπετε απο την υπογραφη κατοχος πλεον ipod 16 (240 που το βρηκα καλα ειναι?) λοιπον μπορω να μεταφερω -μεσω του itunes- στο ipod μουσικη-βιντεο-φωτογραφιες με τα folders που τα εχω στο pc ? και πως? και πως φτιαχνω νεα folders στο ipod για να τα πεταω εκει που θελω? newbie Boys ΤHANKS !! nai meso itunes oxi den mporeis na valeis alla folder dika soy mono toy itunes. Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexism Δημ. August 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 εχω λογαριασμο email στο hotmail. Πως μπορω να ρυθμισω το "mail" του touch να λαμβανω αυτοματα τα μηνυματα μου ; Ειναι αναβαθμισμενο σε 2.0.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 εχω λογαριασμο email στο hotmail. Πως μπορω να ρυθμισω το "mail" του touch να λαμβανω αυτοματα τα μηνυματα μου ; Ειναι αναβαθμισμενο σε 2.0.1. Επειδη δεν εχω βρει τροπο ως τωρα να παιρνω το hotmail στο ipod, εκανα το εξης. Forward ολα τα emails σε gmail account;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m3shY Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Συγχαρητήρια για το διαγωνισμό :) 5)Ποιά έκδοση έχεις; Αν έχεις τη 2.0 ή 2.0.1 μπορείς να το κατεβάσεις το facebook μέσω του App Store (δωρεάν). Ίσως αυτό να είναι που σου ζητάει. Αν το έκανες αυτό και πάλι έχεις πρόβλημα, δοκίμασε να το κατεβάσεις από το iTunes και όχι κατευθείαν μέσω iTouch, όχι ότι θα έχει καμια διαφορά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Σ' ευχαριστώ! :) Η έκδοση είναι 1.1.5 ... :worry: θα έπρεπε να ήταν κάποια από αυτές που ανέφερες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Σ' ευχαριστώ! :) Η έκδοση είναι 1.1.5 ... :worry: θα έπρεπε να ήταν κάποια από αυτές που ανέφερες; Ναι πρεπει να κατεβασεις την 2.0.1. Κοστιζει €7.99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 αν έχει ακούσει κανείς και το iΑudio Χ5 για ήχο (ποιοτικά και ποσοτικά;;) συγκριτικά με το Touch;; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 nai meso itunes oxi den mporeis na valeis alla folder dika soy mono toy itunes. σε ευχαριστω αλλα δεν καταλαβα 100%. μονο τα αρχεια τελικα μπορω μεσω itunes ή και τα folders στα οποια βρισκονται π.χ εχω Videos (60) σε 3 folders travels, music videos, trailers τι μπορω να κανω? μεταφερονται οπως ειναι με τα folder τους ή μονο τα αρχεια (60)? χωρις να μπορω και να δημιουργησω folders μετα. Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 σε ευχαριστω αλλα δεν καταλαβα 100%.μονο τα αρχεια τελικα μπορω μεσω itunes ή και τα folders στα οποια βρισκονταιπ.χ εχω Videos (60) σε 3 folders travels, music videos, trailers τι μπορω να κανω? μεταφερονται οπως ειναι με τα folder τους ή μονο τα αρχεια (60)?χωρις να μπορω και να δημιουργησω folders μετα.Μονο τα αρχεια:) Δε μπορεις να δημιουργησεις folders μεσα στο itunes. Κανε search να βρεις αυτο που θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Μονο τα αρχεια:) Δε μπορεις να δημιουργησεις folders μεσα στο itunes. Κανε search να βρεις αυτο που θελεις σε ευχαριστω...search εννοεις στο thread αυτο? Aναφερεται καπου η δημιουργια folders? Thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 σε ευχαριστω...search εννοεις στο thread αυτο? Aναφερεται καπου η δημιουργια folders? Thanks search sto itunes. Αν και 60 videos δεν ειναι πολλα. Πηγαινεις στα videos kai kane browse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Εχω κατεβάσει στο i-tunes κάποιες δωρεάν εφαρμογές, βλέπω στο library οτι έχει προσθέσει την καρτέλα application μου δείχνει τις εφαρμογές μέσα αλλα οταν κάνω συγχρονισμό δεν τις περνάει στο ipod touch. Τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Έχεις την έκδοση 2.0 σωστά;; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Εχω κατεβάσει στο i-tunes κάποιες δωρεάν εφαρμογές, βλέπω στο library οτι έχει προσθέσει την καρτέλα application μου δείχνει τις εφαρμογές μέσα αλλα οταν κάνω συγχρονισμό δεν τις περνάει στο ipod touch. Τι πρέπει να κάνω? Εχεις τσεκαρει να στα περναει οταν κανεις synchronize? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Εχω την 1.1.5 Πως τα τσεκάρεις αφου δεν είναι σαν τα κομματια, δεν έχει την επιλογή ν στα πλάγια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Πρέπει να έχεις τη 2.0 7,99€ :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Εχω την 1.1.5 Πως τα τσεκάρεις αφου δεν είναι σαν τα κομματια, δεν έχει την επιλογή ν στα πλάγια? Upgrade sto 2.0.1 Στo tab applications εχεις τη δυνατοτητα να τσεκαρεις πια applications θα γινουν synchronized Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 re paidia tragoudia katafera na valw, photos katafera, alla ta video me pedepsan, mporeite ligo na peite ta vhmata gia na valw video sto touch an den sas kanei kopo?? epishs den kserw an exei apadhthei alla ta ellhnika gia na ta valw tha me pedepsoun??, pws akrivws ta vazw??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Τι μορφή είναι τα βιντεο που έχεις;; Αν είναι avi θα πρέπει να τα μετατρέψεις σε άλλα φορμάτ που να υποστηρίζονται (π.χ. mp4). Υπάρχουν πολλά προγράμματα που το κάνουν αυτό. Μπορείς κάποια να τα βρεις δωρεάν στο ίντερνετ. Αν έχεις Mac, θα σου πρότεινα το Submerge που μπορεί να ενσωματώσει και υπότιτλους αν θέλεις. Αλλιώς για Windows ψάξε στο google για πρόγραμμα μετατροπής από avi σε mp4 ή κάποιο για iPhone. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 η το HandBrake τσαμπα και για υποτιτλους! Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 sygekrimena exw to xilisoft video cnverter pou elpizw na einai kalo. alla exw mperdeutei me thn diadikasia pou tha ta valw sto ipod. dysthxws den exw mac. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts