Jump to content

Pointui - απίστευτο user interface!

saroy1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 82
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα αδειάζει η μπαταρία πολύ γρήγορα.Σε εσάς?

Αυτό το παρατήρησα κι εγώ. Ένα άλλο πρόβλημα, είναι οτι όταν ανοίγω τις επαφές, κολλάει και μόνο με soft reset έρχεται στα ίσα του:rolleyes: Δε βαριέσαι... Τζάμπα είναι, μην τα θέλουμε κι όλα...:p

Ρε παιδια πως γινεται απεγκατασταση.Δεν μου το βγαζει στην αφαιρεση προγραμματων.

Οι προηγούμενες εκδόσεις είχαν την απεγκατάσταση ως λειτουργία μέσα από τα μενού του προγράμματος. Για την τελευταία δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι...

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

• 2 weeks later...
To θεμα ειναι οτι ολα μου τα βγαζει κινεζικα οποτε δεν μπορω να καταλαβω τιποτα απο τα μενου.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
εγκατεστησα την εφαρμογη οπως την πηρα απο το site χωρις ελληνικα...παιζει κανονικα . . .αλλα οταν βαζω το pda σε διαθεσιμοτητα και το επαναφερω η συσκευη μου εχει κολλησει τελειως στην αρχικη επιφανεια του pointui. . . . τι φταει κανω κατι λαθος;;;.. . και δεν τρεχει καποια αλλη εφαρμογη μονο αυτο. . . :cry:

Αυτό το πρόβλημα το είχα για αρκετό καιρό(είχα δοκιμάσει αρκετές δοκιμαστικές εκδόσεις) σε ένα iPAQ hx 2490b. Παρότι το είχα αναφέρει και στο φόρουμ τού pointui δεν είχα βρει λύση. Τελικά όμως μετά από ένα hard reset το οποίο έγινε για άλλο λογο, και καθαρή επανεγκατάσταση του προγράμματος δεν ξαναπαρουσιάστηκε. Δεν ξέρω που οφειλόταν, πάντως έτσι λύθηκε. Πιθανόν να έκανε conflict με κάποιο άλλο προγραμμα.

• 2 weeks later...
ΤΕΛΕΙΟ!εμένα μου δουλεύει μια χαρά εκτός από ένα προβληματάκι...Μου εμφανίζει πάνω δεξιά στην οθόνη ένα τετραγωνάκι.Τι κάνουμε για να φύγει?:worry:
Hip Hop.

ΤΕΛΕΙΟ!εμένα μου δουλεύει μια χαρά εκτός από ένα προβληματάκι...Μου εμφανίζει πάνω δεξιά στην οθόνη ένα τετραγωνάκι.Τι κάνουμε για να φύγει?:worry:

σε μένα έχει κολλήσει και έχει ξεκολλήσει μόνο με αφαίρεση μπαταρίας(oldschool!), οταν κολλήσει δε γίνεται τίποτα απολύτωως, κρίμα και μου αρεσε πάρα πολύ, lucky you!

• 2 months later...

Δοκίμασε αυτό, είναι η τελευταία έκδοση με ρυθμισμένα ελληνικά:

http://rapidshare.com/files/146412792/PointUI.rar

Βάλε το φάκελο που βρίσκεται μέσα στο rar κάπου στη συσκευή ή στην κάρτα μνήμης

και μετά με τον file explorer τρέξε το home.exe Μετά την πρώτη εκτέλεση θα δημιουργηθεί και συντόμευση στα προγράμματα.

Δοκίμασε αυτό, είναι η τελευταία έκδοση με ρυθμισμένα ελληνικά:

http://rapidshare.com/files/146412792/PointUI.rar

Βάλε το φάκελο που βρίσκεται μέσα στο rar κάπου στη συσκευή ή στην κάρτα μνήμης

και μετά με τον file explorer τρέξε το home.exe Μετά την πρώτη εκτέλεση θα δημιουργηθεί και συντόμευση στα προγράμματα.

file apla apsogos...douleuei akomi kai sto sansung i780 (analisi 320*320) kai xwris real vga...teleio!!!!!!!!

• 4 months later...
πολυ καλη αλλα δεν εχει ελληνικα και παλι

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Για τα ελληνικα θα περιμενουμε, αυτο που με απογοητευσε ειναι η μνημη που τρωει, 13,5ΜΒ στο χ650 εφτασε καποια στιγμη!!! Το κανει θεωρητικα useless.

• 4 weeks later...
Παιδες καλησπερα,εγκατεστησα το pointui,στο κινητο μου αλλα δεν το βλεπω μεσα στα ''προγραμματα'' μηπως κανω κατι λαθος?Αυτο το ειδα στο youtube και το κατεβασα....:O
android or ios or wm......who cares.....???

Μέσω του file explorer πήγαινε program files/pointui/home/1.5/ ή αν το εγκατέστησες στην κάρτα μνήμης, στον αντίστοιχο φάκελο και τρέξε το Home.exe

Μετά την πρώτη εκτέλεση του προγράμματος θα δημιουργηθεί και συντόμευση στα προγράμματα.

Παιδια το δοκιμασα αλλα δεν δουλευει σωστα μηπως εχει να δωσει κανεις το link για το pontui 1.2 home διοτι εχω το home 2:(kαι δεν δουλευει οπως το ειδα στο youtube

Παιδια το δοκιμασα αλλα δεν δουλευει σωστα μηπως εχει να δωσει κανεις το link για το pontui 1.2 home διοτι εχω το home 2:(kαι δεν δουλευει οπως το ειδα στο youtube

Παιδια εβαλα το pointui1.5 αλλα κολλαει το κινητο γιατι?Εχει κανεις καμια ιδεα να βοηθησει....:(

Οταν λες κολλάει δηλαδή δεν μπορεί να το επεξαργαστεί η μετά απο κάποια ώρα κολλάει μια και καλή?Εμένα πάθαινε το δευτερο...Πάντως όσα και αν δοκίμασα βλέπω να καταλήγω στο interface των windows, νομιζω ότι με βολέψε καλ΄τερα

Οταν λες κολλάει δηλαδή δεν μπορεί να το επεξαργαστεί η μετά απο κάποια ώρα κολλάει μια και καλή?Εμένα πάθαινε το δευτερο...Πάντως όσα και αν δοκίμασα βλέπω να καταλήγω στο interface των windows, νομιζω ότι με βολέψε καλ΄τερα

Μετα απο λιγο κολλαει μια καλη,παντως και εγω θα καταληξω στα windows...μεχρι να βρω κατι αλλο να δοκιμασω.....:p

• 2 weeks later...

Ανακοινώθηκε ότι το home2 πολύ σύντομα θα υποστηρίζει ελληνικά. Έχω ήδη ξεκινήσει και τη

μετάφραση, οπότε σύντομα θα υπάρχει και εξελληνισμένο.