Nick1150 Δημοσιεύτηκε December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 29, 2007 Έχω εγκαταστήσει ένα LAN στο σπίτι μου και αγόρασα ένα εξωτερικό δικτιακό δίσκο LaCie 250 GB για χρήση backup αλλά και ως media server για το PS3. 6 μήνες δουλεύει μια χαρά. Ξαφνικά Χριστουγεννιάτικα δεν τον βλέπει κανένα pc, και κάνει ένα θόρυβο σαν αναλογικό ρολόι (τικ-τακ :D). Την γλιτώνω την επίσκεψη στην αντιπροσωπία ; :wacko: ΥΓ. Με σύνδεση usb κάνει ακριβώς τα ίδια :mad: Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Θέλει και ερώτημα? Ο σκληρός αναπαύεται σε τόπο χλοερο.... Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. December 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Θέλει και ερώτημα? Ο σκληρός αναπαύεται σε τόπο χλοερο.... γκλούκ :confused: Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. December 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Δύο ερωτήσεις πρόχειρες που μου έρχονατι στο μυαλό: 1. με το back up μου τι γίνεται ; 2. Που είναι το service της LaCie ; Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Έχω εγκαταστήσει ένα LAN στο σπίτι μου και αγόρασα ένα εξωτερικό δικτιακό δίσκο LaCie 250 GB για χρήση backup αλλά και ως media server για το PS3. 6 μήνες δουλεύει μια χαρά. Ξαφνικά Χριστουγεννιάτικα δεν τον βλέπει κανένα pc, και κάνει ένα θόρυβο σαν αναλογικό ρολόι (τικ-τακ :D). Την γλιτώνω την επίσκεψη στην αντιπροσωπία ; :wacko: ΥΓ. Με σύνδεση usb κάνει ακριβώς τα ίδια :mad: Απο σήμερα έπαθα κι εγώ το ίδιο! Ακούω τον σκληρό να δουλευεί (παίρνει στροφές) και παράλληλα ένα τικ τακ. Έχει χαλάσει; Τα δεδομένα μπορώ τουλάχιστον να τα ανακτήσω; Αν είναι να χαλάνε έτσι οι σκληροί πάει χαθήκαμε! Service που έχει; Πώς ενεργώ; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. May 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά φίλε μου ο αντιπρόσωπος αφού πήγα μου άλλαξε το σκληρό με καινούριο. Φυσικά τα δεδομένα χάθηκαν :X ευτυχώς μέρος αυτών (περίπου το 80%) τα είχα σε ένα desktop και τα ξανα αντέγραψα στον καινούριο δίσκο lacie. εεεεε λέω του π@@@@η .... δεύτερη φορά θα κρασάρει ; ΚΑΙ ΟΜΩΣ μετά από μερικούς μήνες (περίπου καλοκαίρι του 2008) και ο νέος δίσκος άρχισε να κάνει αυτον τον ανατριχιαστικό :cry: ήχο.... Πάει και αυτός... Μακριά από LaCie αγαπητέ... ΜΑΚΡΙΑ. Τον έδωσα σε έναν φίλο και ευτυχώς μου ανέκτησε τα δεδομένα 100%. Αν τον έδινα στον αντιπρόσωπο της lacie, στην καλύτερη θα μου έδινε ένα καινούριο πάλι και τα δεδομένα μου (τα οποία αυτή την φορά δεν τα είχα στον desktop) θα κάνανε φτεραααααα Τώρα έχω δύο MyBook 500GB το ένα και κρατάω δύο backup πλέον.... ένα το πρώι και ένα το βράδυ. Μακριά φίλε... μακριά :( Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 ωχ... οχι τίποτα άλλο αλλά έχω κι έναν lacie για το back-up (time machine) στον macintosh... να το επιστρέψω πίσω στο eshop δηλαδή; είμαι Βόλο Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. May 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Τι να σου πώ ; Εγώ πάντως μετά από δύο συνεχόμενα crash-αρίσματα δεν έχω καμία εμπιστοσύνη :worry: Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts