mirrorofsorrow Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Θα ήθελα να διευκρινιστεί λίγο περισσότερο ο τρόπος τοποθέτησης χαρτων στον φάκελο Maps. Έχω προσπαθήσει να βάλω ατόφιο το περιεχόμενο των zip αρχείων(που περιέχουν τους 2 χάρτες) μέσα στο φάκελο Maps καθώς και να αραδιάσω όλα τα στοιχεία των αρχείων χύμα στον εν λόγω φάκελο. Κανένας από τους 2 τρόπους δεν δούλεψε :( καθώς δεν μου εμφανίζεται ο χάρτης όταν μπαίνω στο sygic. Βλέπω μία λίστα με χάρτες καθώς μπαίνω, επιλέγω αυτόν που έχω μόλις βάλει στην κάρτα μνήμης αλλά βλέπω σκέτη ασπρίλα στο σημείο της οθόνης που θα έπρεπε να είναι ο χάρτης. Καταρχήν, έχεις Ν81, σωστά; ΒΤ κεράια έχεις; Το πρόγραμμα για να ξεκινήσει να λειτουργεί και, τελικά, να κάνεις δουλειά, πρέπει πρώτα να βρεί δορυφόρους και να σου δείξει την θέση σου. Πάμε στους χάρτες. Μέσα στην κάρτα μνήμης φτιάχνεις τον φάκελο Maps. Μέσα στο φάκελο Maps πρέπει να υπάρχει ο φάκελος GRC με τα αρχεία που βρίσκονται μέσα όταν τον κατεβάζεις (δεν τα βγάζεις τα αρχεία παο μέσα, δεν τα πειράζεις καθόλου). Ανοίγεις το πρόγραμμα, διαλέγεις Ελλάδα και, αν έχεις βάλει τον κωδικό απο τους ρώσοους το πρόγραμμα φορτώνει τον χάρτη (στο γράφει στην οθόνη). Αν μέχρι εδώ όλα είναι έτσι όπως στα γράφω και έχεις ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες όπως τις έχω γράψει στο πρώτο ποστ, τότε το πρόγραμμα λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitakias Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παιδια που βοηθησαν και βοηθανε (ProSymbian,Matia2007,Ibiza2003,nervous,gianpithio) και σε λοιπους αφανους ηρωες. Οι οδηγιες ειναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΑΤΕΣ. Ακολουθηστε τις με ηρεμια και ολα θα δουλεψουν υπεροχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfax1983 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!! ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ Ν95 ΚΑΙ ΑΡΓΗ.ΟΤΑΝ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΠΛΟΙΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ?ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ.ΞΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 sfax1983 καλώς ήρθες στο forum!:) Μπράβο που γράφεις ελληνικά, αλλά θα σε παρακαλούσα να μη γράφεις με κεφαλαία, αλλά με πεζά. Τα κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους ΟΠΧ. Ευχαριστώ!:thanks: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 sfax1983 καλως ειρθες... :) Η απαντηση στο προβλημα σου ειναι Εδω Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk_1989 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 mirrorofsorrow ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση. Όπως στις οδηγίες τα είχα περάσει αλλά μαθημένος απο το Destinator ενός φίλου μου περίμενα ότι θα βγει με τη μία ο χάρτης. Επειδή δεν έχω GPS και θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν χάρτη μόνο, έπρεπε να πατήσω εντοπισμό θέσης για να βγει ο χάρτης. :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chico_net Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Παιδια καλησπερα. Προσπαθω να κανω την εγκατασταση με τον πρωτο τροπο που μας εδωσε ο φιλος μας, αλλα εχω προβλημα να κανω την εφαρμογη sign μεσω του προγραμματος symbiansign.com. Καμια λύση???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Παιδια καλησπερα. Προσπαθω να κανω την εγκατασταση με τον πρωτο τροπο που μας εδωσε ο φιλος μας, αλλα εχω προβλημα να κανω την εφαρμογη sign μεσω του προγραμματος symbiansign.com. Καμια λύση???? Καλησπερα .:) Υπομονη μαλλον μεχρι την Δευτερα Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Για n95 εκτος του garmin και του sygic υπαρχει καπιο αλλο προγραμα εξισου καλο. :happy:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ.:happy: Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Για n95 εκτος του garmin και του sygic υπαρχει καπιο αλλο προγραμα εξισου καλο. :happy:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ.:happy: Εξίσου καλό, όχι δεν υπάρχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 παιδια καλησπερα...αν μπορουσε καποιος να βοηθησει. εχω κανει εγκατασταση στο δικο μου 6110 του οποιου το πληκτρολογιο εχει ΜΟΝΟ λατινικους χαρακτηρες.εκανα την εγκατασταση και λειτουργουν ολα οκ........ ακριβως την ιδια εγκατασταση εκανα χτες σε ενα αλλο 6110 ενος φιλου το οποιο μαλιστα στο πληκτρολογιο του εχει και λατινικα και ελληνικα γραμματα......παρολα αυτα ομως οταν παω "πλοηγηση σε " μου βγαζει ελλαδα κανονικα αλλα μετα στην εισαγωγη πολης δεν βρισκει τιποτα διοτι απλα δεν μπορω να γραψω με ελληνικα γραμματα γιατι βγαζει μονο λατινικα....εχω επιλεξει ελληνικα και στο μενου του sygic και στο μενου του τηλεφωνου.......... εχω κανει κατι λαθος στην εγκατασταση ? ειναι θεμα καποιας ρυθμισης ? εχει τυχει να αντιμετωπισε αυτο το προβλημα καποιος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Στο 1 ποστ του παροντος τερμα κατω στα συννημενα αρχεια εχει ενα αρχειο με το ονομα Sygic GPS Navigator Mobile.rar κατεβασε το και κανε αντικατασταση το Settings.ini που εχει μεσα με αυτο που εχεις στο κινητο σου οπως και τα υπολοιπα αρχεια :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Καλησπέρα σας, έκανα την εγκατάσταση και δουλέυουν όλα ρολόι. Πολύ καλό πρόγραμμα. Το μόνο που απορώ είναι που χρησημέυει ο κωδικός από τους ρώσους. Έχω τον κωδικό και δε τον έβαλα καθόλου και δουλέυει μια χαρά. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Moralas εσυ εβαλες την Unsigned version για αυτο δεν χρειαστηκες τον κωδικο απο το ρωσικο site :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Α μάλιστα! Την έκανα βέβαια sign αλλά δε το ήξερα αυτό. Πάντως πολύ καλό πρόγραμμα και μου έκανε εντύπωση που συνεργάζεται με τον αισθητήρα φωτός και όταν είναι νύχτα σου βάζει χάρτη με άλλα χρώματα. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Υπάρχει σοβαρό νομικό πρόβλημα με την ανάρτηση και διατήρηση συνδέσμων που οδηγούν στη λήψη εφαρμογών και χαρτών πλοήγησης. Ως εκ τούτου απαγορεύεται αυστηρά η ανάρτηση περιεχομένου αυτής της μορφής σε όλα τα forums του myphone.gr. Οι ήδη δημοσιευμένοι σύνδεσμοι θα αφαιρεθούν, ενώ στο μέλλον θα διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση. Θα σας παρακαλέσουμε να μην προχωρήσετε δημόσια σε αιτήματα για την ανάρτηση περιεχομένου αυτής της μορφής, ούτε όμως και να διακινείτε τέτοιους συνδέσμους μέσα από τα forums του myphone.gr. Ελπίζουμε σε κατανόηση και ζητούμε συγνώμη για την όποια αναστάτωση. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Συγγνώμη που θα το πω αυτό, δεν είναι αίτημα για επανανάρτηση των παράνομων links, απλά ένα σχόλιο είναι. Μήπως το νομικό πρόβλημα που προέκυψε αίφνης προέρχεται από συγκεκριμένη εταιρία, η οποία πλήγεται από τον ανταγωνισμό που προκύπτει από τη χρήση των συγκεκριμένων εφαρμογών???... (ονόματα δε λέμε, μόνο ένα hint: "Βήτα Paste"...) :ninja: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Συγγνώμη που θα το πω αυτό, δεν είναι αίτημα για επανανάρτηση των παράνομων links, απλά ένα σχόλιο είναι. Μήπως το νομικό πρόβλημα που προέκυψε αίφνης προέρχεται από συγκεκριμένη εταιρία, η οποία πλήγεται από τον ανταγωνισμό που προκύπτει από τη χρήση των συγκεκριμένων εφαρμογών???... (ονόματα δε λέμε, μόνο ένα hint: "Βήτα Paste"...) :ninja: Επειδή πέφτει αρκετό κυνήγι από τις ελληνικές εταιρείες, υπάρχει πρόβλημα και με τα links προς εφαρμογές πλοήγησης. Ήδη στο Windows Mobile Navigation εδώ και καιρό έχουν απαγορευτεί τα links προς οποιοδήποτε σπασμένο λογισμικό navigation, αλλά και χάρτες. Ειδικά με αυτά που σχετίζονται με τη NGi (geointelligence πλέον) και το iGo είναι ήδη απαγορευμένα, καθώς είχε υπάρξει σύσταση στο παρελθόν. Λογικά το Nokia δεν το αγγίζει αυτό το θέμα ακόμη, αφού δεν υπάρχουν iGo και Destinator... Οι χάρτες του Sygic είναι της Creative Image. Ήδη έχει υπάρξει σύσταση από την Creative Image και την Ace Hellas για το iGo. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0nhs Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Παιδιά καλημέρα.Έχω ενα πρόβλημα με την εγκατάσταση του Sygic.Περνάω στην κάρτα μνήμης τον φάκελο Sygic,δημιουργώ τον φάκελο Maps,αλλά όταν πάω να τρέξω το αρχείο sis μου βγάζει πρόβλημα με το πιστοποιητικό.Μπορει κάποιος που έχει κάνει την διαδικασία και γνωρίζει να βοηθήσει?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Όπως λέει και στο πρώτο Post θα πρέπει να υπογράψεις την εφαρμογή σου πριν την εγκαταστήσεις. Αν διαβασεις ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253345#post2253345 θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις. Αυτό πρεπει να γίνει στο sis αρχείο Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Πως να υπογραψουμε απο την στιγμη που το συγκεκριμενο site δεν μας αφηνει να γινουμε μελοι. Εχω 4 διαφορετικα email απο διαφορετικες εταιρειες και κανενα δεν δεχεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Προς το παρόν και να γραφτείς δεν θα μπορείς να κάνεις sign αν δεν έχεις Publisher ID. Υπομονή μέχρι να ανοίξουν και πάλι η υπογραφές εφαρμογών Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Υπάρχει σοβαρό νομικό πρόβλημα με την ανάρτηση και διατήρηση συνδέσμων που οδηγούν στη λήψη εφαρμογών και χαρτών πλοήγησης. Ως εκ τούτου απαγορεύεται αυστηρά η ανάρτηση περιεχομένου αυτής της μορφής σε όλα τα forums του myphone.gr. Οι ήδη δημοσιευμένοι σύνδεσμοι θα αφαιρεθούν, ενώ στο μέλλον θα διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση. Θα σας παρακαλέσουμε να μην προχωρήσετε δημόσια σε αιτήματα για την ανάρτηση περιεχομένου αυτής της μορφής, ούτε όμως και να διακινείτε τέτοιους συνδέσμους μέσα από τα forums του myphone.gr. Ελπίζουμε σε κατανόηση και ζητούμε συγνώμη για την όποια αναστάτωση. Όποιος πρόλαβε Τον Κύριο είδε, δηλαδή. Ραντεβού στα ξένα fora παίδες!:ninja: Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Όποιος πρόλαβε Τον Κύριο είδε, δηλαδή. Ραντεβού στα ξένα fora παίδες!:ninja: Υπάρχουν και τα pm. :ninja: Κυρα-Nokia, ωραία είναι τα κινητά σου, αλλά ό,τι και να κάνεις, όσο και να πιέσεις, φωνητική πλοήγηση δεν αγοράζουμε. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Όχι αναγκαστικά στα ξένα φόρουμ. Ετοιμάζονται λίνκ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts