stefanw595 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Την απενεργοποιησα και παλι με πεταξε εξω. Προσωπικα ομως δεν μου χρειαζεται μιας και την εχω μονιμα ενεργοπιημενη.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Δοκιμασε να βαλεις αυτο το application.skin που δινω παρακατω στο φακελο res\skin και να αντικαταστησεις το παλιο. και πες μου τωρα αν με απενεργοποιημενη την αυτοματη περιστροφη εξακολουθεις να εχεις προβλημα... Παντως στο δικο μου με απενεργοποιημενη την αυτοματη περιστροφη ολα δουλεουν κανονικα και με το προηγουμενο application.skin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Δυστυχως συνεχιζει το προβλημα..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Δυστυχως συνεχιζει το προβλημα..:( Μαλλον ειναι bug της εφαρμογης... Ετσι κι αλλιως αυτη η δυνατοτητα δεν ειναι ειναι ενεργοποιημενη by default. Αν βαλεις την απλη εκδοση που κυκλοφορει δε θα βρεις αυτη την επιλογη στο μενου μαζι με καποιες αλλες. Παντως στο Ν85 που εχω εγω δεν αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα. Τουλαχιστον το καλο ειναι οτι το αυτοματο rotation μεσω της συσκευης δουλευει σε ολους χωρις προβλημα αποσο καταλαβα. Ελπιζω σε καμμια νεοτερη εκδοση να το φτιαξουν... -edit Για οσους δεν αρεσαν οι αλλαγες στα χρωματα, ανεβηκε στο ποστ 301 στο ιδιο θεμα η Modded Edition 3 που εχει ολες τις αλλαγες της Modded 2 αλλα με μονη διαφορα οτι τα χρωματα των σκιν παραμενουν ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Ο ενας ειναι της CIT με ημ/νια εκδοσης 09_2009 και ο αλλος της Τελεατλας με ημ/νια εκδοσης 03_2009, τα οποια και ηδη αναφερω. Για περισσοτερα απευθυνσου στις εταιρειες χαρτογραφησης. Εχετε ενεργοποιημενη την αυτοματη περιστροφη οθονης του κινητου? Ενώ με τον προηγούμενο χάρτη (CIT) είχα πολύ καλή ακρίβεια, με τον Teleatlas με βγάζει 100 μέτρα πιο πριν. Χαρακτηριστικά είχα σταματήσει για βενζίνη και με έδειχνε σταματημένο στον δρόμο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JJB Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 ^ Ε τότε ξαναβάλε αυτόν της CIT! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Eνώ αν πάω και κάνω ενεργοποίηση μέσα από το πρόγραμμα, ο χάρτης δουλεύει 1 χαρά, αν το κλείσω και το ξανανοίξω το πρόγραμμα, μου ζητάει κάθε φορά ενεργοποίηση... Καμιά ιδεά? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Μέσα στον φάκελο E:\Maps υπάρχει ένα αρχείο license.txt. Εκεί μέσα, υπάρχει ο κωδικός ενεργοποίησης ή είναι κενό; Αν δεν έχει μπει, πρόσθεσέ τον χειροκίνητα (βάλε μια παύλα πριν από τον πρώτο χαρακτήρα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 σωστός ο φίλος...απλά ήλπιζα σε κάποια λύση! δυστυχώς το πλήρες πληκτρολόγιο μου δημιουργεί πρόβλημα! που θα μπορούσα να το αναφέρω ως bug??? η αν κάποιος έχει την πρόσβαση ας το αναφέρει! ευχαριστώ! Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Τελικά μήπως βρήκες κάποια λύση? Θυμάμαι στην προηγούμενη έκδοση είχα ενεργοποιήσει το virtual keyboard κάνοντας edit στο αρχείο settings.ini νομίζω. Θυμάται κάποιος την ακριβή αλλαγή που πρέπει να κάνουμε? edit: Βρήκα την προηγούμενη μου απάντηση πριν απο 1+ χρόνο.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2542715#post2542715 Πάντως η τωρινή έκδοση μου εμφανίζει όλες τις οδούς και τις πόλεις και στα αγγλικά οπότε το πρόβλημα δεν είναι τόσο σημαντικό όπως βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 ευχαριστώ...θα το δοκιμάσω! έκανα αυτό [Application] title=Mobile Maps 9 name=Sygic version=704400 fps=8.0 memory=autodetect voiceAlphanumeric=alphanumeric.pak voiceMenu=menu.pak voiceNavigation=navigation.pak swVersion=7.71.7044 topMost=true ; Define custom splash screen splash=mobilemaps ; bacground color of spash screen (hex), defaul = 000000 black splashBgr=#000000 ; If true center image of splash is stretched CenterStretch=false ; Move center image of splash screen to different position (TL, TR, BL, BL) C = no moving CenterMove=C [Default] com=autodetect antialias=false poiVisible=false firstInfo=true [settings] showSafetyMsg=false processing=fribidi ResourcePath=\..\..\Res MapPath=\..\..\Maps\ colorMode=RGB565 NewVolumeSys=false MaxSpeed=190 VolumeFactor=2.0 language=English.lang languageAsk=true voice=English voiceAsk=true unit=kilometer unitAsk=true time=europe timeAsk=false coords=degrees coordsAsk=false keybListsAsk=false keybTypeChinese=NONE keybList=1 keybTypeRoman=QWERTY keybTypeAsk=false disableUnKeys=true disableUnKeysAsk=false map=Navigreece_Cyprus_09_2009.mlm mapAsk=false BrowseZoom=45000000 menuCursor=autodetect RouteComp=enable keyboard=cursor timezone=+00:00_a hasClock=true autosync=false recommendedRam=10.0 μόνο αυτή την αλλαγή έκανα.....σωστά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 νομίζω πως ναι. Το δοκίμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 ναι αλλά δεν παίζει... έβγαλε το πληκτρολόγιο......αλλά τίποτα άλλο.... καμιά άλλη ιδέα??? υπάρχει τρόπος να πατάω στο virtual keybord που έβγαλε??? διότι κάποιο ποντίκι δεν είδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Mε το κεντρικό πλήκτρο του κινητού κινείσαι στα γράμματα δεξιά κι αριστερά μόνο, όχι πάνω κάτω. Επίσης επιλέγοντας κάποιο γράμμα μετά σου εξαφανίζει τα γράμματα που δεν αντιστοιχούν σε καμία λέξη κι έτσι μειώνονται οι κινήσεις που κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tagkos Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 ) Οτι χρειάζεται για την εγκατάσταση του προγράμματος υπάρχει στον φάκελο SD . Αντιγράφεται το περιεχόμενο του φακέλου SD στην κάρτα μνήμης του κινητόυ με εξαίρεση τα 2 προγράμματα που δεν χρειάζεσται . Δηλαδή Μεσα στο φάκελο SD υπάρχουν και τα τρια προγραμματα .Και για symbian και για UIQ3 και για WIndows Mobile .Eσείς αντιγράφεται τους φακέλους και ένα απο τα τρία προγράμματα που αντιστοιχεί στο κινητό σας.Δείτε την παρακάτω εικονα : Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ολόκληρη την εικόνα. 2) μετά Αποσυνδέετε το κινητό και με την εκάστοτε διαχείριση αρχείων του κινητόυ τρέχετε το πρόγραμμα εγκατάστασης . Οταν τελειώσει η εγκατάσταση ανοίγετε το πρόγραμμα και ακολουθέίτε της οδηγίες . Κάποια στιγμή σας λέει οτι ο χάρτης δεν είναι δηλωμένος και ζηταει ενεργοποίηση . Πατατε ναι και σας λέει να διαλέξετε Αυτόματη (automatic) και manual (χειροκίνητη) .Εσεις επιλέγετε χειροκίνητη και τοτε σας εμφανίζει το device ID του προγράμματος 3) Ανοίγουμε το ****** και στο πεδίο ID βάζουμε το ID που μας έδωσε το πρόγραμμα και πατάμε το κουμπί calc.(προσοχή κατα την εισαγωγή του κωδικού αλλιώς θα πάρουμε λάθος αποτέλεσμα) 4) Το serial που εμφανίζεται στο πεδίο all european ,maps είναι ο κωδικός που χρειάζεται για να ξεκλειδώσει ο χάρτης. 5) Βάζετε λοιπόν τον σειριακό στο πρόγραμμα και το πρόγραμμα ανοίγει κανονικά . (προσοχη και εδώ στην εισαγωγή του κλειδιού γιατι αλλιώς θα βγάλει μήνυμα οτι ο serial είναι λάθος) 6) Τέλος αν θέλετε αντιγράφετε το περιεχόμενο του φακέλου POIS στον κατάλογο maps\grc για να ενεργοποιηθούν τα POIS του χάρτη . Αυτό ήταν . Ειστε έτοιμοι να απολαύσετε ενα απο τα ωραιότερα navigation software της αγοράς .!! Παράθεση fotodimis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grantonis Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 πε παιδια εκανα login στο ρωσικο που παω μετα για να παρω τον κωδικο ευχαριστω:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 παιδια με 2 λογια αν γινεται γιατι παντα με το sygic μπερδευομαι..... ο τελευταιος χαρτης ποιος ειναι.....? και το τελευταιο update του προγραμματος....???:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piter2 Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΒΙ ΤΟ SYN_******.RAR ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΛΑ Ο ΚΟΔΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΙ ΤΟΥ ΧΑΡΤΕΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΘΝ... ΚΟΔΙΚΟΣ ΜΟΥ 0310D0A9A4 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Ξαναδοκίμασε με τον ίδιο κωδικό. Πολλές φορές δεν πιάνε με την πρώτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piter2 Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Ξαναδοκίμασε με τον ίδιο κωδικό. Πολλές φορές δεν πιάνε με την πρώτη. το δοκιμασα αλα τιποτα ...πολες φορες... παιδια καμια βοηθεια...παρακαλω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Για να καταλάβω, μιας και στο πρώτο σου ποστ δεν μας τα εξηγείς καλά, εγκατέστησες το sygic και, με την γεννήτρια κωδικών, έβαλες τον κωδικό που σου δίνει η συσκευή και σου έβγαλε τον κωδικό ξεκλειδώματος, σωστά; Αν ναι, αυτός ο κωδικός πρέπει να δουλεύει. Σιγουρεύτηκες ότι δεν εισάγεις λάθος κωδικό στην γεννήτρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα σε ολους! παιδια μια ερωτηση.εχω το sygic στην εκδοση 7.71 build 7044 εκδοση χαρτη 7.80 και μετα απο μια ωρα πλοηγησης μου βγαζει το μηνυμα unexpected error και με πεταει εξω.εχει τυχει σε καποιον αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sanis83 Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 ναι....... χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα σε ολους! παιδια μια ερωτηση.εχω το sygic στην εκδοση 7.71 build 7044 εκδοση χαρτη 7.80 και μετα απο μια ωρα πλοηγησης μου βγαζει το μηνυμα unexpected error και με πεταει εξω.εχει τυχει σε καποιον αλλο? δεν εχεις βαλη σοστα τους φακελουσ. Λοιπόν όλα uninstall και ξανά από την αρχή. Μπαίνω στο πρόγραμμα και μου λέει ότι ο χάρτης δεν φορτώθηκε. Πάω στην ενεργοποίηση, βάζω τον κωδικό από το KG και μετά μου βγάζει οκ για τον χάρτη.Παρόλαυτα ΔΕΝ φεύγει το TRIAL από την οθόνη, ούτε η ειδοποίηση στην αρχή ότι θα λήξει το πρόγραμμα στις 21/9/09. Πήγα στο licence και πρόσεξα ότι μετά το -TRIALJJLWLWRS που είχε στην αρχή, πρόσθεσε και τον κωδικό που πέρασαα -96FDFE30χχχχχ. Έχει γίνει δηλαδή -TRIALJJLWLWRS-96FDFE30χχχχχχ Δοκίμασα και έσβησα όλο το -TRIALχχχχχχχχ για να αφήσω μετά μόνο τον κωδικό, αλλά μετά έβγαζε μήνυμα ότι δεν είναι σωστός ο κωδικός ενεργοποίησης... ιπαρχουν μια ενιμεροση που βγαζη τα TRIAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 οταν βαζω μεσα poi, bmp icons (τα κατεβασα απο δω οπως τα εδωσε φιλος και λεει οτι δουλευουν) το προγρμμα βγαζει συνεχεια unexpected error και με πεταει εξω. μπορει καποιος να μου στειλει αυτα που εχει και που του δουλευουν καλα? ευχαριστω. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpiongr Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 παιδια δεν μπορω να κανω register stin σελιδα http://3ppc.net/ συνεχεια μου βγαζει αυτο το πραγμα please help Ответ на случайный вопрос, данный вами, не верен. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Δεν χρειαζετε να κανεις εγγραφη στο 3ppc.net. Διαβασε τα προηγουμενα.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts