panosz75 Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Πολλά ευχαριστήρια στο φίλο ibiza2003. Ο νέος χάρτης δουλεύει άψογα με την παλιά έκδοση του Sygic (7.0 build 89D). :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 ΣΟΣΤΩΣ Φιλε panosz75Πολλά ευχαριστήρια στο φίλο ibiza2003. Ο νέος χάρτης δουλεύει άψογα με την παλιά έκδοση του Sygic (7.0 build 89D). :) ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billx Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Η έκδοση Sygic_XP_750.319 δουλεύει σε WIN XP, φορτώνει από ότι είδα τον χάρτη Greece987654 του Άρη ο οποίος ξεκλειδώνει νε τον γνωστό τρόπο. Κάθε φορά που ανοίγω όμως το πρόγραμμα στο pc πρέπει να το δείξω τη διαδρομή που έχω αποθηκευμένο τον χάρτη. Τα στοιχεία του χαρτη είναι σε λατινικά. Από μια γρήγορη σύγκριση με το GarminMobilePC το δεύτερο φαίνεται πληρέστερο. Πάντως και τα 2 για χρήση PC είναι καλά. Δεν ξέρω συμπεριφορά σε laptopμε εξωτερικό gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 billx για να καταλαβεις οι χαρτες pak ανοιγουν με την εκδοση mcguider αφου με αυτην βγηκαν.ωστοσο και οι χαρτες που εχω στο φακελο sygic maps αρκετοι αν οχι ολοι δουλευουν.για τη Γερμανια δε δουλευει απο οτι ειπε ενας φιλος για αυτο ανεβασα το χαρτη Γερμανιας σε pak.το ιδιο και για την Ελλαδα αν και υπαρχει και ενας χαρτης Ελλαδας (σε μη pak format) που δουλευει με την mcguider (15mb).το γιατι δουλευει αυτος μονο δε το ξερω απλα δεν ειναι τοσο αναλυτικος γιαυτο ανεβασα και τους 2008.αμα βλεπετε οτι χαρτες απο το φακελο sygic maps δε δουλευουν με την mcguider πειτε να ανεβαζω τις pak εκδοσεις τους. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους!! Χριστος Ανεστη!!! Οφειλω για μια ακομη φορα, να ευχαριστησω ολα τα παιδια που εχουν κανει τοση προσπαθεια για να εχουμε στα χερια μας ενα τοσο αξιοπιστο και λειτουργικο προγραμμα πλοηγησης. Θερμα συγχαρητηρια σε ολους σας!!! Και ερχομαι να ρωτησω: επειδη βλεπω πως κυκλοφορει καινουριος χαρτης (εχω περασμενη τη version 2008.01), μπορει καποιος να με πληροφορησει μπορω να βρω την καινουρια εκδοση που κυκλοφορει?? Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 me ala logia aristotelh pak 3epak 2008 xartis me teleftea ekdosi den pezi sosta? Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c4ever Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Παιδια χρονια πολλα και χριστος ανεστη.Η πλοηγηση δεν πιστευω να χρεωνεται απο τα δικτυα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 [...] Η πλοηγηση δεν πιστευω να χρεωνεται απο τα δικτυα? [...] Όχι, στο Sygic δε χρεώνεσαι τίποτα για την πλοήγηση, ακόμα και αν ενεργοποιήσεις το A-GPS (υποβοηθούμενο GPS). Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsmous Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Καλημερα και καλο μηνα! Δοκιμασα τον χαρτη Τουρκιας που ειναι στο folder του aristoteli αλλα δεν δουλευει. Εχω την παλια εκδοση προγραμματος Sygic (7.0 build 89D). Μηπως πρεπει ν'αλλαξω εκδοση προγραμματος? ( αντιθετα ο νεος χαρτης NaviGreece 2008 Q2 δουλευει περιφημα!) Παράθεση dsmous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 βαλε την Mcguider εκδοση να δουμε. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popeye Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 μηπως μπορει καποιος να με φωτισει κι εμενα για το που θα βρω τον 2008Q2 ? Παράθεση The Sailor Man! ;-P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 μηπως μπορει καποιος να με φωτισει κι εμενα για το που θα βρω τον 2008Q2 ? Εκει που βρισκουμε και ολα τα υπολοιπα ..:ninja: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popeye Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 ουπς! Δικιο έχεις αρχηγέ, εγω δεν ειχα ψαξει καλα! κατα τα άλλα και ο καινουργιος οπως και οι 2 προηγουμενοι που εχω αλλαξει εξακολουθουν να μου βγάζουν ενα δρομακι στο Ν.Ηρακλειο που δεν υπάρχει. Ωραία! παντως το λέω και το ξαναλέω το sygic ειναι μακραν πολύ γρηγορότερο και καλύτερο στην πλοηγηση απο το garmin...μακάρι να είχε και έναν αναβασις!!!:lol::rolleyes: Παράθεση The Sailor Man! ;-P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 μηπως μπορει καποιος να με φωτισει κι εμενα για το που θα βρω τον 2008Q2 ? Ελεος πια :wacko: Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popeye Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Ελεος πια :wacko: Καλα ρε Αρη μην βαράς. εξαλλου το δικο σου ποστ εχει γινει remove, γι'αυτο δεν το εβρισκα!;) Παράθεση The Sailor Man! ;-P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Καλησπέρα. Το Sygic δουλεύει και με ericsson P1??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpap2004 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Καλησπέρα. Το Sygic δουλεύει και με ericsson P1??? Δουλεύει ο 7.52 αλλά σε έκδοση για UIQ3. Ο χάρτης όμως για Ελλάδα που παίρνει δεν είναι αναλυτικός. Παράθεση Sent from my Galaxy s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsmous Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 βαλε την Mcguider εκδοση να δουμε. εκανα απειρες δοκιμες αλλα ανεπιτυχως για να εγκαταστησω την Mcguider εκδοση. Μου βγαζει το μυνημα "Σφαλμα ενημερωσης" Καμμια ιδεα!! Παράθεση dsmous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 εκανα απειρες δοκιμες αλλα ανεπιτυχως για να εγκαταστησω την Mcguider εκδοση. Μου βγαζει το μυνημα "Σφαλμα ενημερωσης" Καμμια ιδεα!! Απεγκατεστησες πρωτα την προηγουμενη εκδοση? (γιατι το συγκεκριμενο μηνυμα σημαινει οτι δεν το εκανες) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Ευχαριστούμε πολύ Ibiza για τα νέα(τουλάχιστον τώρα για μένα... :) ) Θα τον δοκιμάσω και τον καινούργιο να δώ διαφορές! Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Στο xxxxxxxxxxxxxxxx κυκλοφορησε καινουρια εκδοση του Sygic η 7.52 (409) δυστυχος δεν εχω μαζι μου καλωδιο για να δoκιμασω εαν λειτουργει ο μεγαλος χαρτης εαν το δοκιμασει καποιος αλλος ας μας πει.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Στο xxxxxxxxxxxxxxx κυκλοφορησε καινουρια εκδοση του Sygic η 7.52 (409) δυστυχος δεν εχω μαζι μου καλωδιο για να δoκιμασω εαν λειτουργει ο μεγαλος χαρτης εαν το δοκιμασει καποιος αλλος ας μας πει. http://imageshack.gr/files/n8ntqmdi82g3491pmp77.jpghttp://imageshack.gr/files/75gtgqkgcqkcl6v5gdrp.jpghttp://imageshack.gr/files/icrlduv63iod7gqkpc7n.jpghttp://imageshack.gr/files/351g7vphtddokca50m6p.jpghttp://imageshack.gr/files/nk8qmd16y25gend79859.jpg Αρκετά πιο γρήγορή στην ανάπτυξη η εφαρμογή,νέο εικονίδιο-εικόνα εκκίνησης,πολύ καλύτερο το zoom in/out και σε γενικές γραμμές πολύ συνεργάσιμη με το ενσωματωμένο GPS του Ν95 8GB(πολύ γρήγορη εύρεση στίγματος 48 "). Δουλεύει επίσης μόνο με τον .pak ελληνικό χάρτη χωρίς τους ελληνικούς χαρακτήρες,άντε να δούμε πότε θα βρεθεί σε αυτην την μορφή ένας πλήρως εξελληνισμένος χάρτης.....:confused::);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Εμενα παλι το Sygic 7.52 (409) μου πετα (σφαλμα ενημερωσεις) Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Εμενα παλι το Sygic 7.52 (409) μου πετα (σφαλμα ενημερωσεις) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2333955#post2333955 :) Υ.Γ. @rostropol να σε καλα.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 :O Συγνωμη μετα το σκεφτικα:O Εγινε η εγκατασταση αλλα οταν τρεχω το προγραμμα μου γραφει (Unexpected error!) καμια ιδεα! Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts