tsoump Δημοσιεύτηκε December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 26, 2007 Πως γινεται να χωρισω τον σκληρο δισκο μου σε 2 part ??:blink: εχω πολυ καιρο τωρα που θελω να το κανω!! μου ειπανε δεν ειναι παρανομο!(οποτε δεν νομιζω να μου ''κλειδωθει'' το θεμα) οποιος γνωριζει θα παρακαλουσα να μου πει λεπτομεριοδως(μην γινει και κανα λαθος) τι πρεπει να κανω!! ευχαριστω!:happy: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtso Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις το Paragon Disk Manager. Θα σε καθοδηγήσει σ'ολη τη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 ευχαριστω!! εχω ομως κατι οδηγιες στα χερια μου που οι οποιες, λενε : (πανω-κατω) πρεπει πρωτα να κανεις format στον σκληρο και υστερα να κανεις partition!!γινεται κατι αναποδο?:O μεσω bios!!..:( Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 ευχαριστω!! εχω ομως κατι οδηγιες στα χερια μου που οι οποιες, λενε : (πανω-κατω) πρεπει πρωτα να κανεις format στον σκληρο και υστερα να κανεις partition!!γινεται κατι αναποδο?:O μεσω bios!!..:( γινεται αυτο που λες,με το να κανεις format και μετα χωριζεις τον δισκο.θα σου πω πως εκανα εγω:εβαλα το cd των windows xp sp2.εκανα φορματ,διεγραψα τον σκληρο δισκο και μετα τον χωρισα σε 2 μερη.επειτα εκανα κανονικα την εγκατασταση των windows στο 1 partition.δεν ειναι τπτ τραγικο να το κανεις.try!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 εχω πολλα αρχεια (22giga) που τα θελω...:O και δεν με καταλαβες!!εχω οδηγιες στα χερια μου για αυτο που ειπες!!εγω ψαχνω το αντιθετο!! πρωτα να κανω partision και μετα να κανω format στο μερος που θελω... εχεις καμια ιδεα που μπορω να βαλω 22 giga περιπου? (σκεφτηκα ενα σκληρο 500giga>99euro) κατι αλλο?:O Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 γραφτα σε dvd.ξερω γω?αλλιως εξ.δισκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 οπως τα λες!!ιδιες σκεψεις εχουμε!!:lol: σε dvd, ειναι πολλα!! εως 8 giga ξερω, κι αυτα ειναι...ακριβα!! καλυτερα να παρω σκληρο..εε? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 παρε δισκο και περνα ολα τα media files εκει μεσα.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 εκει λεω να καταληξω.... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 κανενας γνωστος σου δεν εχει εξωτερικο σκληρο???βρες καποιον να σου το δανεισει,περασετα κανε το φορματ και μετα ξαναβαλτα στον υπολογιστη σου;););) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maelstrom Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Με λίγο ψάξιμο στα ''κατάλληλα μέρη'' θα μπορέσεις να βρεις το Partition Magic. Κάνε μια αναζήτηση για παράδειγμα για hiren's CD. Με τη βοήθειά του μπορείς να κάνεις partition στο σκληρό δίσκο χωρίς να τον φορμάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 τελικα... εκανα το αλλο!! ειμαι καλυμμενος πια!! το θεμα κλειστε το αν θελετε! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ εγω παιδια, ακολουθησα καποια βηματα, ευχαριστω παντως για το οτι με βοηθησατε!!αγορασα ενα σκληρο που ειχα σταμπαρει 99 ευρω > 500gb, και περασα οτι ηθελα σε αυτον και εκανα format + partition στον αλλον!! :happy: τωρα ειμαι καλα!!:lol: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts