nickvog Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Όταν βρίσκεται κανείς στο χάρτη... 1) Πώς μπορεί να μετακινηθεί πάνω - κάτω και αριστερά - δεξιά (όπως πχ. γίνεται στο route66) ??? Το ρωτάω αυτό γιατί, κάνω zoom-out αλλά μόλις πατήσω με το πολυπλήκτρο είτε πάνω είτε κάτω είτε αριστερά είτε δεξιά.... με πετάει στην αρχική zoom-in οθόνη του χάρτη της περιοχής μου (έτσι ξεκινάει και χωρίς εύρεση δορυφόρων). Κι όταν πατήσω τα πλήκτρα (εκτός του 1 και 3 που είναι για το zoom) δεν γίνεται απολύτως τίποτα.... Eυχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση... Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 pezoune ok ;) alla einai liga;) Είσαι σίγουρος ότι το κατέβασες; Γιατί βλέπω να λέει 0 εμφανίσεις, δηλαδή ότι δεν το κατέβασε κανένας :confused: Άκυρο. Το κατέβασα κι εγώ και πάλι μηδέν δείχνει. Χμμμ...ναι λίγα, γιατί βαρέθηκα να κάνω περισσότερα ;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 de me prolaves otan ekana edit .. Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 de me prolaves otan ekana edit .. Σου εμφανίζει μόνο τα Alerts και τα SpeedCams; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 san katigories emfanizei ta panta ... paradeigma anignw to Lidl vriskei merika ( ta onomata tous pali me ????? ) kai to pou vriskonte ta dixnei me ????????????? Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Όταν βρίσκεται κανείς στο χάρτη... 1) Πώς μπορεί να μετακινηθεί πάνω - κάτω και αριστερά - δεξιά (όπως πχ. γίνεται στο route66) ??? Το ρωτάω αυτό γιατί, κάνω zoom-out αλλά μόλις πατήσω με το πολυπλήκτρο είτε πάνω είτε κάτω είτε αριστερά είτε δεξιά.... με πετάει στην αρχική zoom-in οθόνη του χάρτη της περιοχής μου (έτσι ξεκινάει και χωρίς εύρεση δορυφόρων). Κι όταν πατήσω τα πλήκτρα (εκτός του 1 και 3 που είναι για το zoom) δεν γίνεται απολύτως τίποτα.... Eυχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση... Πάτησε οποιοδήποτε από τα βελάκια και θα βγεις από αυτή την οθόνη. Αν πατήσεις το Πίσω, επιστρέφεις στην αρχική οθόνη. san katigories emfanizei ta panta ... paradeigma anignw to Lidl vriskei merika ( ta onomata tous pali me ????? ) kai to pou vriskonte ta dixnei me ????????????? Δεν εννοώ τις κατηγορίες. Πάτησε την κατηγορία Alerts ή Speedcams και πες μου αν εμφανίζει πάλι ?????? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Σου εμφανίζει μόνο τα Alerts και τα SpeedCams; telikos esvisa ta " provlimatika" plaisio nokia kai lidl pou outosi allos axrista mou einai kai afisa mono to speedacams wifi kai alerts;) Δεν εννοώ τις κατηγορίες. Πάτησε την κατηγορία Alerts ή Speedcams και πες μου αν εμφανίζει πάλι ?????? oxi aftes ok einai Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 oxi aftes ok einai Ιατρικό πόρισμα :p Έχεις πρόβλημα με τα ελληνικά. Όλα τα υπόλοιπα POI περιέχουν ελληνικούς χαρακτήρες, γι' αυτό βλέπεις και τα ελληνικά με ??????. Άλλαξε όλες τις ρυθμίσεις του κινητού σου και του προγράμματος στα ελληνικά. Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο και να σε βοηθήσω περαιτέρω :O Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Πάτησε οποιοδήποτε από τα βελάκια και θα βγεις από αυτή την οθόνη. Αν πατήσεις το Πίσω, επιστρέφεις στην αρχική οθόνη. Φίλε Aisopos, δεν μ' ενδιαφέρει να βγω απ' την οθόνη του χάρτη αλλά να μετακινηθώ αριστερά δεξιά πάνω και κάτω μέσα στην οθόνη του χάρτη, ιδίως όταν είμαι σε κατάσταση zoom-out για να μπορώ να αλλάξω και χώρα και να κάνω σε διπλανή χώρα (πχ. Ιταλία) ένα zoom-in σε κάποια πόλη.... Υπάρχει τρόπος με τα βελάκια ή με άλλο πλήκτρο να μετακινηθώ στο χάρτη ??? Συγνώμη και χίλια ευχαριστώ για τον κόπο σου. :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Ιατρικό πόρισμα :p Έχεις πρόβλημα με τα ελληνικά. Όλα τα υπόλοιπα POI περιέχουν ελληνικούς χαρακτήρες, γι' αυτό βλέπεις και τα ελληνικά με ??????. Άλλαξε όλες τις ρυθμίσεις του κινητού σου και του προγράμματος στα ελληνικά. Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο και να σε βοηθήσω περαιτέρω :O nai exeis dikio , to kinito to exw sta Agglika;) Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Φίλε Aisopos, δεν μ' ενδιαφέρει να βγω απ' την οθόνη του χάρτη αλλά να μετακινηθώ αριστερά δεξιά πάνω και κάτω μέσα στην οθόνη του χάρτη, ιδίως όταν είμαι σε κατάσταση zoom-out για να μπορώ να αλλάξω και χώρα και να κάνω σε διπλανή χώρα (πχ. Ιταλία) ένα zoom-in σε κάποια πόλη.... Υπάρχει τρόπος με τα βελάκια ή με άλλο πλήκτρο να μετακινηθώ στο χάρτη ??? Συγνώμη και χίλια ευχαριστώ για τον κόπο σου. :) Μα δεν βγαίνεις από την οθόνη του χάρτη. Στην συνέχεια μπορείς ξανά με τα βελάκια να πας σε όποιο σημείο θες. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 τα Alerts ή Speedcams που τα εμφανίζει; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Χίλια συγνώμη που σε κουράζω επειδή δεν γράφω ίσως κατανοητά... Αυτό που επιζητώ είναι να μετακινούμαι με τα βηελάκι όχι σε zoom-in κατάσταση στο χάρτη, αλλά και σε zoom-out χάρτη (πχ. όταν δείχνει την Ελλάδα με τους νομούς της ή ολόκληρη την Ευρώπη σε μεγαλύτερο zoom-out). Όταν το κάνω με τα πλήκτρα του πληκτρολογίου (εκτός του 1 και 3) δεν μπορώ να μετακινηθώ γιατί κανένα δεν ανταποκρίνεται ενώ με το multi-nav key αν το πατήσω προς οποιαδήποτε κατεύθυνση με ξαναγυρίζει πίσω στην αρχική zoom-in οθόνη, απ' την οποία όμως ηθελημένα είχα απομακρυνθεί για να μετακινηθώ στον ευρύτερο χάρτη της Ελλάδας ή της Ευρώπης. Αυτό (την μετακίνηση προς τις 4 κατευθύνσεις) μπορώ να το κάνω με κάποιο τρόπο ενώ είμαι σε ευρύτερης περιοχής (πχ. Ελλάδα, Ευρώπη) χάρτη ???? Υπόχρεος ειλικρινά για την όποια απάντηση. Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Σε πάει πίσω, αλλά μετά από λίγο μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα βελάκια Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Σε πάει πίσω, αλλά μετά από λίγο μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα βελάκια Φίλε montoya, τα βελάκια το ξέρω ότι μπορώ να τα χρησιμοποιήσω μέσα στο zoom-in χάρτη της περιοχής μου, πηγαίνοντας στους διπλανούς δρόμους κλπ. Το ερώτημα είναι πώς μπορούν να λειτουργούν τα βελάκια όταν είμαι σε zoom-out χάρτη (πχ. Ελλάδα ολόκληρη) ώστε να μετακινηθώ γρήγορα και χειροκίνητα πχ. από νομό σε νομό και μετά να κάνω zoom-in σε μια άλλη πόλη. Η ακόμη και να μετακινηθώ από χώρα σε χώρα και μετά να ζουμάρω πάνω στο Παρίσι... Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Φίλε montoya, τα βελάκια το ξέρω ότι μπορώ να τα χρησιμοποιήσω μέσα στο zoom-in χάρτη της περιοχής μου, πηγαίνοντας στους διπλανούς δρόμους κλπ. Το ερώτημα είναι πώς μπορούν να λειτουργούν τα βελάκια όταν είμαι σε zoom-out χάρτη (πχ. Ελλάδα ολόκληρη) ώστε να μετακινηθώ γρήγορα και χειροκίνητα πχ. από νομό σε νομό και μετά να κάνω zoom-in σε μια άλλη πόλη. Η ακόμη και να μετακινηθώ από χώρα σε χώρα και μετά να ζουμάρω πάνω στο Παρίσι... Αυτό σου απάντησα. Πήγαινε στον χάρτη, πάτησε το βέλος, αυτό θα σε βγάλει, ξαναπάτησέ το και θα αρχίσει να μετακινείται. Αν κάνεις και zoom out θα βλέπεις όλη την Ευρώπη και θα πάς όπου θέλεις Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Φίλε montoya, τα βελάκια το ξέρω ότι μπορώ να τα χρησιμοποιήσω μέσα στο zoom-in χάρτη της περιοχής μου, πηγαίνοντας στους διπλανούς δρόμους κλπ. Το ερώτημα είναι πώς μπορούν να λειτουργούν τα βελάκια όταν είμαι σε zoom-out χάρτη (πχ. Ελλάδα ολόκληρη) ώστε να μετακινηθώ γρήγορα και χειροκίνητα πχ. από νομό σε νομό και μετά να κάνω zoom-in σε μια άλλη πόλη. Η ακόμη και να μετακινηθώ από χώρα σε χώρα και μετά να ζουμάρω πάνω στο Παρίσι... Λοιπόν, μόλις ανοίξεις τον χάρτη, πάτα οποιοδήποτε βελάκι πριν κάνεις zoom. Στην συνέχεια, μπορείς να μετακινηθείς και να ζουμάρεις χωρίς να σε πετάει στην πρώτη οθόνη (εκτός κι αν πατήσεις το Πίσω). Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Τα Alerts ή Speedcams που τα εμφανίζει; Επίσης, οι ειδοποιήσεις που βγάζει στο δρόμο για φανάρια και Speedcams, Αντί για κωδικούς (πχ 256) μπορεί να βγάζει κάποια φωτογραφεία για να καταλαβαίνουμε. Κάποιος το είχε αναφέρει και παλιότερα αλλά δεν το βρίσκω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Τα Alerts ή Speedcams που τα εμφανίζει; Επίσης, οι ειδοποιήσεις που βγάζει στο δρόμο για φανάρια και Speedcams, Αντί για κωδικούς (πχ 256) μπορεί να βγάζει κάποια φωτογραφεία για να καταλαβαίνουμε. Κάποιος το είχε αναφέρει και παλιότερα αλλά δεν το βρίσκω. Φίλε μου ολόκληρο κατεβατό έχω γράψει στην πρώτη σελίδα για τα POI. Τα POI εμφανίζονται στον χάρτη. Εικόνα αν δεν έχει, μπορείς να βάλεις εσύ. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 poi με alert δεν μου βγάζει. Τα άλλα poi είνα οκ. Πως θα βάλω foto αν δεν ξέρω ότι ειναι Speedcam αφού βλέπω μόνο κωδικό. Μήπως υπάρχουν έτοιμα να τα κατεβάσω; Τώρα έχω αυτόν τον φάκελο: for garmin 09-01-2008 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 poi με alert δεν μου βγάζει. Τα άλλα poi είνα οκ. Πως θα βάλω foto αν δεν ξέρω ότι ειναι Speedcam αφού βλέπω μόνο κωδικό. Μήπως υπάρχουν έτοιμα να τα κατεβάσω; Τώρα έχω αυτόν τον φάκελο: for garmin 09-01-2008 Αυτά που ανέβασα πιο πάνω έχουν και εικονίδια μέσα. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα άλλα POI του είδους. Αυτά για σήμερα. Το οχτάωρό μου τελείωσε και το myphone δεν πληρώνει ούτε υπερωρίες ούτε νυχτερινά :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Μια καληνύχτα κι από μένα σε όλους Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Καληνυχτίζω και γω και ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή. Τελικά δούλεψε η μετακίνηση με τα βελάκια. Να'στε καλά παιδιά !!!! Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 καλησπερα , το εχω βαλει στο Ε90 και μεχρι στιγμης μια χαρα , το χρησιμοποιω στο αυτοκινητο εχει μια μικρη αποκλιση δεν λεω , εχω την εντυπωση οτι αργει να ενημερωση το στιγμα σου , δεν ειναι τοσο γρηγορο πιστευω εν κινησει... το εχει παρατηρησει και καποιος αλλος αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 ναι φίλε μου έχει!! Αλλα δεν είναι και πολύ μεγάλη Τα Alerts ή Speedcams που τα εμφανίζει; Επίσης, οι ειδοποιήσεις που βγάζει στο δρόμο για φανάρια και Speedcams, Αντί για κωδικούς (πχ 256) μπορεί να βγάζει κάποια φωτογραφεία για να καταλαβαίνουμε. Κάποιος το είχε αναφέρει και παλιότερα αλλά δεν το βρίσκω. Εγώ το είχα αναφέρει!! Δεν κατάλαβα υπάρχει λύση για αυτό το πράγμα?? Γιατι με τους κωδικούς πολύ μπερδεύομαι Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts