mirrorofsorrow Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Μπορεί. Εγώ χρησιμοποιώ τους ξεχωριστούς ανάβαση και autodrive. vassar, το σφάλμα δεν μου το έχει βγάλει ποτέ (Ν78). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Παιδια βγηκαν χαρτες με καλυτερη καλυψη?Εχω την 5.10 Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Παιδια βγηκαν χαρτες με καλυτερη καλυψη?Εχω την 5.10 Ανανεώθηκε ο anavasis στην έκδοση 3.80 Βελτιώσεις 1. Εντελώς νέα μηχανή αναζήτησης. Αναζήτηση σχεδόν όλων των στοιχείων του χάρτη (οικισμοί, τοπωνύμια, πηγές, μοναστήρια, μνημεία ...) και πλοήγηση στον πλησιέστερο κόμβο. 2. Νέα οργάνωση των πινάκων δεδομένων (σημεία, γραμμές, πολύγωνα, διαδρομές) ως ενιαία υποενότητα του υπομνήματος. 3. Προσθήκη των πεζόδρομων στο αρχείο χάρτη για GPS GARMIN. 4. Ολοκλήρωση των Εθνικών μονοπατιών Ο22, Ο31, Ο32, Ο33. Συμπλήρωση του Ε4 στην Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα. 5. Προσθήκη πολλών χιλιάδων νέων χαρτογραφικών στοιχείων (για παράδειγμα περισσότερα από 5.000 τοπωνύμια, εκατοντάδες παραλίες με όνομα σε όλη τη χώρα). 6. Πολλές βελτιώσεις στην απεικόνιση του κανάβου ΕΓΣΑ87 και WGS84. κυκλοφόρισε και καινούρια έκδοση του Garmin, η 5.00.20 Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Η 5.00.20 μου την εσπασε με τον τροπο που πρεπει να γινει εγκατάσταση (τι θελουν και μας μπλέκουν με τους φακέλους private,resource,sys).Δηλ αν θέλω να την ξηλώσω πρέπει πάλι να βρω τους φακέλους και να τους διαγράψω χειροκίνητα?Αν καποιος μου πει οτι δουλεύει άψογα με το Ν82 τότε θα μπω στον κόπο να τη περάσω στο κινητό Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Η 5.00.20 μου την εσπασε με τον τροπο που πρεπει να γινει εγκατάσταση (τι θελουν και μας μπλέκουν με τους φακέλους private,resource,sys).Δηλ αν θέλω να την ξηλώσω πρέπει πάλι να βρω τους φακέλους και να τους διαγράψω χειροκίνητα?Αν καποιος μου πει οτι δουλεύει άψογα με το Ν82 τότε θα μπω στον κόπο να τη περάσω στο κινητό Εγώ χτες την πέρασα στο Ν82 μου μαζί με τον νέο 3σε1 (με τον νέο ανάβαση 3.80) και μέχρι στιγμής δουλεύει απροβλημάτιστα. Δεν έχω δοκιμάσει πλοήγηση όμως, απλά γύρισα μερικούς δρόμους με το αμάξι για να δω στίγμα κλπ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 αφαιρωντας αυτο το αρχειο φευγει το autorun που αν εχεις προσεξει οταν βαζεις η βγαζεις την καρτα η οταν αποσυνδεεις το usb καλωδιο σου ζηταει να ξεκινησει το Garmin που σημαινει οτι δουλευει στο παρασκηνιο και καταναλωνει μπαταρια ασχετα αν ειναι ενεργο το προγραμμα η οχι.:) εμενα ποτε δεν μου ξεκιναγε το garmin οπως λες!σε κινητο windows mobile ομως-μιας και το αναφερεις-στην εγκατασταση εμφανιστηκε ενα αρχειο 2577 που μεσα ειχε ενα αρχειο autorun αλλα στις οδηγιες εγκαταστασης το παιδι που τις γραψε ειπε να τον σβησουμε,δεν χρειαζεται,αρα εαν τον αφηνα θα ειχα το προβλημα που λες:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 εμενα ποτε δεν μου ξεκιναγε το garmin οπως λες!σε κινητο windows mobile ομως-μιας και το αναφερεις-στην εγκατασταση εμφανιστηκε ενα αρχειο 2577 που μεσα ειχε ενα αρχειο autorun αλλα στις οδηγιες εγκαταστασης το παιδι που τις γραψε ειπε να τον σβησουμε,δεν χρειαζεται,αρα εαν τον αφηνα θα ειχα το προβλημα που λες:ninja: Εμενα η συσκευη μου ειναι Ν95 8GB οποτε ξεσυνδεω το κινητο απο το usb του pc μου εβγαινε το garmin οτι θελει να ξεκινησει,που σημαινει οτι καπου ειναι συνεχεια ενεργο και σαφως καταναλωνει ενεργεια χωρις λογο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Εμενα η συσκευη μου ειναι Ν95 8GB οποτε ξεσυνδεω το κινητο απο το usb του pc μου εβγαινε το garmin οτι θελει να ξεκινησει,που σημαινει οτι καπου ειναι συνεχεια ενεργο και σαφως καταναλωνει ενεργεια χωρις λογο:) και ποιον φακελο εσβησες,που εφταιγε,για να μην γινεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Σε όλες τις series 60 συσκευές, ανεξαιρέτως, το κάνει αυτό. Να δούμε τώρα με την αφαίρεση του card runner αν θα υπάρξει διαφορά. Άλλωστε, δε νομίζω οτι πολλές φορές θα χρησιμοποιήσει κάποιος την υπηρεσία αποστολής συντεταγμένων. Αλλά, και αν την χρειαστεί ποτέ, γίνεται πολύ εύκολα και απο το nokia maps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Σε όλες τις series 60 συσκευές, ανεξαιρέτως, το κάνει αυτό. Να δούμε τώρα με την αφαίρεση του card runner αν θα υπάρξει διαφορά. Άλλωστε, δε νομίζω οτι πολλές φορές θα χρησιμοποιήσει κάποιος την υπηρεσία αποστολής συντεταγμένων. Αλλά, και αν την χρειαστεί ποτέ, γίνεται πολύ εύκολα και απο το nokia maps.το αρχειακι αυτο λεγεται cardrunner.dll?που το βρισκουμε ?εχει αναφερθει αλλα δεν εχω χρονο να ψαξω! παντως στο Ε61i μου που το εχω συνδεσει απειρες φορες με καλωδιο στο κομπιουτερ ποτε δεν εχει βγαλει τετοιο μηνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 το αρχειακι αυτο λεγεται cardrunner.dll?που το βρισκουμε ?εχει αναφερθει αλλα δεν εχω χρονο να ψαξω! Ναι αυτό είναι, θα το βρεις μέσα στο φάκελο sys/bin στη κάρτα μνήμης Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Το αρχειο με το ονομα cardrunner.dll υπαρχει 2 φορες στην συσκευη ειναι στο C:\sys\hash και στο E:\sys\din :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Ώπα, το βρήκες με αναζήτηση; Λες να το σβήσουμε και αυτό απο τον hash; Το έσβησες εσυ Γιάννη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 εγω περασα την εκδοση 5.00.20 στο Ν82 με ξεχωριστα τους χαρτες autodrive 1.5,anavasis 3.8 και bluechart atlantic v9.5 και μεχρι στιγμης που το δοκιμασα με τα ποδια παιζει τελεια..εχει ακριβες στιγμα και πιανει κατευθειαν σημα το gps μολις το ανοιξω..θελω να το δω και με αμαξι πως θα ειναι..παντως θα δειξει στο μελλον αν βγαλει κανα προβλημα γιατι με την εκδοση 5.00.00 και 5.00.10 ειχε μια καθηστεριση στο στιγμα και μου κολαγε..αλλιως παλι πισω στην 4.20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Ώπα, το βρήκες με αναζήτηση; Λες να το σβήσουμε και αυτό απο τον hash; Το έσβησες εσυ Γιάννη; Nαι με αναζητηση αλλα το αρχειο ειναι μονο 20b Δεν το εσβησα ακομη κανενα απο τα 2 γιατι εχω σκοπο να περασω την 5.00.20 μετα απο format γιατι η συσκευη μου κανει παλη κολπα δεν νομιζω οτι θα παιζει ρολο απο την στιγμη που διαγραφηκε απο το Ε :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Το αρχειο με το ονομα cardrunner.dll υπαρχει 2 φορες στην συσκευη ειναι στο C:\sys\hash και στο E:\sys\din :) στους φακελους sys πως βλεπουμε μεσα?πηγα με τον X-plore αλλα δεν μπορω να δω μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Ή το συνδέεις με τον υπολογιστή σε μαζική αποθήκευση ή του κάνεις hack. Σαφώς η πρώτη λύση είναι πιο εύκολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Μεσα στο C:\sys\hash μπορεις να μπεις μονο με hack. Δεν χρειαζεται να διαγραψεις αυτο το αρχειο.. :) Γιωργο μαλλον μπερδευτηκες απο την ταχυτητα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 σε λιγο θα περασω το garmin στο ε65 ενος φιλου.η 5 περναει μονη της,ε?δεν χρειαζεται να περασω καποια προηγουμενη εκδοση πρωτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Αναλογα ποια εχεις κατεβασει.. Ποσο μεγεθος ειναι το αρχειο? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Αναλογα ποια εχεις κατεβασει.. Ποσο μεγεθος ειναι το αρχειο? 37 μβ περιπου χωρις χαρτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Ειναι ok.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Ειναι ok.. ολα τελεια απλα δεν βρiσκει το bt gps.ενω εχω κανει συζευξη το bt gps και το κινητο.ξεκλειδωσε μια χαρα τι να φταιει?το κινητο ειναι το Ε65 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Eαν δεν κανω λαθος το Ε65 δεν εχει εσωτερικο gps Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts