junglist Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 2 λεπτα ειναι μεγαλη εξελιξη για το απλο 95.... περισυ οσοι το ειχαμε καναμε 15 λεπτα να συνδεθούμε... παντως το gps στο απλο 95αρι...εχει μεγαλη μα πολυ μεγαλη βελτιωση...... πριν απο λιγο καναμε βολτα με το αμαξι μου..μαζι με κατι φιλαρακια μου... ο ενας ειχε το 95 με το τελευταιο update και την τελευταια εκδοση του garmin... αφου συνδεθηκε ενω οδηγουσα...σε λιγοτερο απο 1 λεπτο...δεν εχασε ουτε για δευτερολεπτο.....το "σημα" του...... ουτε μεσα στα στενα...και το βασικοτερο....? βρεχει καρεκλες....και ο ουρανος ειναι γεματος συννεφα.... αυτο ειναι μεγαλη βελτιωση για το απλο 95αρι το οποιο τωρα πραγματικα αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω..... Είχατε δηλαδή το Garmin 5? Και δεν κολλούσε το στίγμα σας στην οθόνη?? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 δηλαδη μονο σε εμας τους 2 εγινε αυτο? μηπως εχει να κανει με το αρχειο που κατεβασαμε? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Είχατε δηλαδή το Garmin 5? Και δεν κολλούσε το στίγμα σας στην οθόνη?? γινε λιγο πιο συγκεκριμενος γιατι δεν καταλαβα τι εννοεις......:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 ενω κινησε κανονικα, το στιγμα στο χαρτη μενει ακινητο και σε διχνει καποια στενα πιο πισω. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 ενω κινησε κανονικα, το στιγμα στο χαρτη μενει ακινητο και σε διχνει καποια στενα πιο πισω. βασικα στο δικο μου οδηγουσα...και δεν εδωσα σημασια.... και ο αλλος πισω χοροπηδουσε επειδη το κινητο του επιανε gps...με την μια.....:lol::lol: σαν να εχεις δικιο ομως...τωρα που το σκεφτομαι σαν κατι να μην πηγαινε καλα........θα το ξαναδοκιμασω σημερα και θα σου πω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 για δοκιμασε το και εσυ. πρεπει να ειναι καποιο bug της εκδοσης. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Καλημερα και απο εμενα. Ηθελα να κανω μια ερωτηση. Με ποιο τροπο μπορω να κρατησω τα αγαπημενα μου (δηλ. τις θεσεις που εχω αποθηκευσει εγω) ετσι ωστε σε καθε αναβαθμιση να μην χρειαζετε να τα περναω απο την αρχη; Υπαρχει μηπως καποιο αρχειο που μπορω να το αποθηκευω καπου και μετα να το επαναφερω οπως γινεται με το Destinator; Ευχαριστω για τις απαντησεις και συγνωμη αν εχει απαντηθει παλι η ερωτηση μου αλλα ειναι αδυνατον να ψαξω 418 σελιδες. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 νομιζω στο αρχειο current.gpx γραφονται. οποτε κρατας αυτο. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Ενω κινήσαι κανονικα, το στιγμα στο χαρτη μενει ακίνητο και σε δείχνει καποια στενα πιο πισω. Αυτό σου συμβαίνει κάθε φορά που πας να κάνεις πλοήγηση; Γιατί ίσως πρόκειται για μεμονομένη περίπτωση και να οφείλεται σε κόλλημα της συσκευής ή απλά να κράσαρε η εφαρμογή. Καλημερα και απο εμενα. Ηθελα να κανω μια ερωτηση. Με ποιο τροπο μπορω να κρατησω τα αγαπημενα μου (δηλ. τις θεσεις που εχω αποθηκευσει εγω) ετσι ωστε σε καθε αναβαθμιση να μην χρειαζετε να τα περναω απο την αρχη; Υπαρχει μηπως καποιο αρχειο που μπορω να το αποθηκευω καπου και μετα να το επαναφερω οπως γινεται με το Destinator; Ευχαριστω για τις απαντησεις και συγνωμη αν εχει απαντηθει παλι η ερωτηση μου αλλα ειναι αδυνατον να ψαξω 418 σελιδες. Installation Instructions 1. As with any software update, you should always create a backup of the data on your device before beginning. Please see the information provided in the user manual for your device for more information. 2. To import your existing saved settings/waypoints/routes/tracks after you have updated to the latest version, you will need to export them to the SD card at this time. Select Tools->Manage My Data then select the Manage option. Select Export GPX. This will create a file on the SD card that contains all of your saved information. Select Done and Exit the application when this is complete. 3. Copy the following file from the SD card to a safe location (this file will be used to import your saved information later): (SD card)\Garmin\GPX\CURRENT.GPX After copying this file, delete the file from the SD card. 4. Insert the SD card into your card reader. (Applicable for most Symbian OS devices - some Nokia phones offer 'Data Transfer' mode when connected to the PC and will allow the phone to act like a USB card reader.) 5. To begin the SD card setup, select the 'Download' link found on this web page. 6. Select to 'Run' or 'Save' the file. Selecting 'Run' will immediately launch the install program. Selecting 'Save', will save the file to your PC and require you to launch the install program from the saved location. 7. If you receive an error copying the files to the destination SD card, you will need to manually browse the card to remove the following two files: (SD card)\Garmin\Apps\Symbian\res\GarminMobileXT.SIS (SD card)\private\10202dce\GarminMobileXT_PA.SIS Rerun the file downloaded from the link on this web page (Step 5). 8. Follow the directions provided when running the downloaded program and directions provided on the device display to complete the application update. Insert the SD card into the phone (if necessary). If the installation/update does not occur automatically upon insertion of the SD card into your device, browse to the SD card root directory and manually run the GarminMobileXT.SIS file. 9. Exit the application (if necessary). Copy the CURRENT.GPX file saved in Step 2 to SD card location: \Garmin\GPX\CURRENT.GPX Replace the existing file on the SD card if necessary. 10. Start the application. The import of the data should happen automatically. If it does not, select Tools->Manage My Data then select the Manage option. Select Import GPX. Your saved application data should now be available. 11. You will need to keep the SD card inserted in your device for the voice, help and basemap files. This SD card can also be used to hold your detailed maps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 νομιζω Ενω κινήσαι κανονικα, το στιγμα στο χαρτη μενει ακίνητο και σε δείχνει καποια στενα πιο πισω. Αυτό σου συμβαίνει κάθε φορά που πας να κάνεις πλοήγηση; Γιατί ίσως πρόκειται για μεμονομένη περίπτωση και να οφείλεται σε κόλλημα της συσκευής ή απλά να κράσαρε η εφαρμογή. δεν το δοκιμασα πολυ. 2 φορες μονο. και μετα θυμηθικα πως το ιδιο ειχε παθει ο junglist. εδινα την διευθυνση και αργοτερα κολλαγε. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyros Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 για δοκιμασε το και εσυ. πρεπει να ειναι καποιο bug της εκδοσης. ετσι είναι κ το κάνει σε πάρα πολλούς.αν μπεις στο αντίστοιχο θέμα στο γνωστό μαγαζάκι θα δείς οτι εκτός απο τα n95 γενικά πολλοί το χουν το πρόβλημα.Αυτή τη στιγμή η καλύτερη έκδοση είναι μάλλον η 4,20. (κ έχει πολύ ωραίο περιβάλον η 5,00 ρε ****το) σε μένα πάντως έχουν τρελλή διαφορά μεταξύ τους στο navigation (n78) Παράθεση Axinos Productions www.youtube.com/c/axinos_productions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 οντως. απο γραφικο περιβαλλον σκιζει. αφου ειναι πλεον τοσο γνωστο, λογιακ θα βγαλουν καποια νεα διορθωτικη εκδοση και γρηγορα μαλιστα. αναμενουμε λοιπον. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 να ζητησω και εγω μια βοηθεια?δεν ξερω αν εχει αναφερθει νωριτερα.εκανα εγκατασταση στο Ν95-2 την εκδοση 4,20,20 αλλα οταν παω να κανω αναζητηση τοποθεσιας στο "για που" το πρωτο πεδιο μου εμφανιζει πολιτεια.φανταζομαι εννοοει καποια των Ηνωμ.Πολιτειων. Πως μπορω να συνεχισω την ευρεση της διευθηνσης που θελω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 να ζητησω και εγω μια βοηθεια?δεν ξερω αν εχει αναφερθει νωριτερα.εκανα εγκατασταση στο Ν95-2 την εκδοση 4,20,20 αλλα οταν παω να κανω αναζητηση τοποθεσιας στο "για που" το πρωτο πεδιο μου εμφανιζει πολιτεια.φανταζομαι εννοοει καποια των Ηνωμ.Πολιτειων. Πως μπορω να συνεχισω την ευρεση της διευθηνσης που θελω? Αν μένεις Ελλάδα βάζεις την περιοχή που ψάχνεις πχ.Αμπελοκήπους Μετά ζητάει οδό, κλπ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokoun Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Αν έχει κανείς χάρτη Λονδίνου (ή και Μεγ. Βρετανίας), ας μου τους στείλει με ΠΜ θα ήμουν ευγνώμων! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Αν μένεις Ελλάδα βάζεις την περιοχή που ψάχνεις πχ.Αμπελοκήπους Μετά ζητάει οδό, κλπ και παλι το δοκιμασα και δεν βρησκει καμια περιοχη.δοκιμασα να τη γραψω και στα ελληνικα και με λατινικους χαρακτηρες αλλα και παλι τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariss3 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 παιδια να ρωτησω κατι,το εχει βαλει κανεισ σε Ν96?προσπαθησα σημερα εγω.περναω κανονικα τον φακελο κανω εγκατασταση,την κανει μια χαρα,μου βγαζει το εικονιδιο γκαρρμιν αλλα δεν ανοιγει καθολου το προγραμμα.τι γινεται ξερει κανεισ?ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Ποιά έκδοση έβαλες; Μόνο η εκδόσεις 4.20.20 και 5.00.00 παίζουν σε FP2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariss3 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Ποιά έκδοση έβαλες; Μόνο η εκδόσεις 4.20.20 και 5.00.00 παίζουν σε FP2. την 4.10.60 αρα δεν παιζει ετσι?που μπορω να βρω αυτες τις εκδοσεις μηπως ξερεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Στα γνωστά μαγαζάκια. Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 για δοκιμασε το και εσυ. πρεπει να ειναι καποιο bug της εκδοσης. εχετε δικιο παιδια.... τρωει κωλύματα η 5....!!!!!!!!!!! κολλαει το στιγμα ενω ειναι στιγμες που πχ την θαλασσα πρεπει να την εχεις μπροστα σου και εσυ την εχεις πισω σου.....:lol: κριμα παντως..........εγω παω παλι στην 4.20.......Και περιμενω update...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Εγω παλι δεν καταλαβαινω κατι.Μου εφεραν δωρο ενα Ν82 και αποφασισα να του περασω τους χαρτες της Garmin.Αφου λοιπον μονο οι version 4.20.20 και 5.00 δουλευουν στο Ν82 ,οι οποιες ειναι απλα update, θα πρεπει πρωτα να εγκαταστησω την εκδοση του αρχικου ποστ και μετα να περασω μια απο τις παραπανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Εγω παλι δεν καταλαβαινω κατι.Μου εφεραν δωρο ενα Ν82 και αποφασισα να του περασω τους χαρτες της Garmin.Αφου λοιπον μονο οι version 4.20.20 και 5.00 δουλευουν στο Ν82 ,οι οποιες ειναι απλα update, θα πρεπει πρωτα να εγκαταστησω την εκδοση του αρχικου ποστ και μετα να περασω μια απο τις παραπανω; εγω τις περασα κατευθείαν και δουλεψαν ρολοι.......και οι 2..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 ο καλυτερος χαρτης αυτη την στιγμη ποιος ειναι κ με ποια version παιζει ; για N82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 εγω τις περασα κατευθείαν και δουλεψαν ρολοι.......και οι 2..... Σε FP2 τηλεφωνο;Θα προσπαθησω παντως.Και δηλαδη αντι του αρχειου που αναφερεται στο αρχικο ποστ εσυ εβαλες το αντιστοιχο για τις καινουργιες εκδοσεις απο τα γνωστα μαγαζακια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts