zerokill Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Καλησπέρα! Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια... Θα ήθελα πολύ να διαβάζω 725 σελίδες αλλά όπως καταλαβαίνεται... Δεν μπορώ να βρω ελληνικούς χάρτες για το garmin. Κάποια βοήθεια?... οι Ελληνικοι χαρτες βρισκονται στα γνωστα μαγαζακια που λεμε καποιες σελιδες εκτος myphone τις οποιες μπορεις να βρεις ψαχνοντας στο google ..οι ονομασια των χαρτων ειναι autodrive anavasis kai bluchart η 3 σε 1 ... με λιγη αναζητηση θα το βρεις πολυ γρηγορα ... επισης υπαρχουν σε τορρεντς Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popeye Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Εγω πάντως στο Ν82 έβαλα την 4.20.00 και ησυχασα με τα κολλήματα. Η εκδοση 5 έχει πάρα πολλά bugs. Το κακό είναι οτι όσοι έχουν touch phone δεν μπόρουν να βάλουν την 4:worry: Παράθεση The Sailor Man! ;-P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Εγω πάντως στο Ν82 έβαλα την 4.20.00 και ησυχασα με τα κολλήματα. Η εκδοση 5 έχει πάρα πολλά bugs. Το κακό είναι οτι όσοι έχουν touch phone δεν μπόρουν να βάλουν την 4:worry: σε ποια Bugs αναφερεσαι? χρησιμοποιω την τελευταια εκδοση και κανενα προβλημα απο την πρωτη μερα που κυκλοφορησε... ασε που η βελτιωση στην αναζητηση τοποθεσιων ειναι ολα τα λεφτα Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 σε ποια Bugs αναφερεσαι? χρησιμοποιω την τελευταια εκδοση και κανενα προβλημα απο την πρωτη μερα που κυκλοφορησε... ασε που η βελτιωση στην αναζητηση τοποθεσιων ειναι ολα τα λεφτα Συμφωνώ, η τελευταία έκδοση είναι η καλύτερη Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Οι 5.00.50 και 5.00.40 οι πιο σταθερές για μένα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Συμφωνώ, η τελευταία έκδοση είναι η καλύτερη +1 και γω πιστευω οτι η τελευταια εκδοση δουλευει καλυτερα και ταχυτερα απο ολες .. χωρις προβληματα τουλαχιστον σε E65 6210 navigator + E55... το μονο προβλημα ειναι οτι το Garmin σε κινητα με QWERTY πληκτρολογιο... δεν δουλευουν πολλες λειτουργιες Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Καλησπέρα παίδες! Έχω σε αρχείο .img τους χάρτες Auto Drive Hellas v1.80 και άνοιξα το garmin και ολα καλα.. ΑΛΛΑ δεν έχει ουτε ελληνικη ουτε καποια αλλη φωνη να μου δινει οδηγιες!? οι φωνες ειναι μεσα στο πακετο του αρχειου .img 'η θα πρεπει να τις αγορασω (κατεβασω) σαν ενα αλλο αρχειο?... μου κανει εντυπωση πως στα options -> ηχος στην κατηγορια φωνητικο μηνυμα ειναι κενο.. ενω ειναι ενεργοποιημενοι οι ηχοι... απαντηστε μου γιατι δεν εχω βαση ακομα και με εξυπηρετει ο ηχος... αν θελω να περασω τα δικα μου ηχητικα γινεται να τελειωνω με την δικη μου φωνη? επισης μια βαση για το αμαξι ποσο κανει περιπου? και καμια ημιατσιον ή μεταχειρισμενη? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Καλησπέρα παίδες! Έχω σε αρχείο .img τους χάρτες Auto Drive Hellas v1.80 και άνοιξα το garmin και ολα καλα.. ΑΛΛΑ δεν έχει ουτε ελληνικη ουτε καποια αλλη φωνη να μου δινει οδηγιες!? οι φωνες ειναι μεσα στο πακετο του αρχειου .img 'η θα πρεπει να τις αγορασω (κατεβασω) σαν ενα αλλο αρχειο?... μου κανει εντυπωση πως στα options -> ηχος στην κατηγορια φωνητικο μηνυμα ειναι κενο.. ενω ειναι ενεργοποιημενοι οι ηχοι... απαντηστε μου γιατι δεν εχω βαση ακομα και με εξυπηρετει ο ηχος... αν θελω να περασω τα δικα μου ηχητικα γινεται να τελειωνω με την δικη μου φωνη? επισης μια βαση για το αμαξι ποσο κανει περιπου? και καμια ημιατσιον ή μεταχειρισμενη? Κανονικα υπαρχει φακελος με τις φωνες .Το πακετο που βρηκες μαλλον δεν θα το ειχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Κανονικα υπαρχει φακελος με τις φωνες .Το πακετο που βρηκες μαλλον δεν θα το ειχε. εγκατεστησα το γκαρμιν απο τον υπολογιστη μεσω της εταιριας! λες να κατεβασω το sis καλυτερα? plz help παιδες! αν ακολουθησω την διαδικασια απο την αρχη του φορουμ λες να φτιαξει? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 εγκατεστησα το γκαρμιν απο τον υπολογιστη μεσω της εταιριας! λες να κατεβασω το sis καλυτερα? plz help παιδες! αν ακολουθησω την διαδικασια απο την αρχη του φορουμ λες να φτιαξει? Για αρχη δοκιμασε να περασεις με copy/paste τις φωνες στον φακελο voice. Θα τις ανεβαζα αλλα νομιζω πως δεν επιτρεπεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 +1 και γω πιστευω οτι η τελευταια εκδοση δουλευει καλυτερα και ταχυτερα απο ολες .. χωρις προβληματα τουλαχιστον σε E65 6210 navigator + E55... το μονο προβλημα ειναι οτι το Garmin σε κινητα με QWERTY πληκτρολογιο... δεν δουλευουν πολλες λειτουργιες Στο Ε71 παίζουν άψογα. καλύτερη πιστεύω η 5.50 Παιζει κανονικα σε ολες τις συσκευες που φερουν αυτο το λογισμικο αρα και στο samsung. Eπαιξε κανονικά. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 παιδια καλημερα.εχω περασει την 5.00.60 εκδοση σε ενα Ε66 νοκια.αργει να κλειδωσει ομως τους δορυφορους!!τι να κανω;ευχαριστω Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 παιδια καλημερα.εχω περασει την 5.00.60 εκδοση σε ενα Ε66 νοκια.αργει να κλειδωσει ομως τους δορυφορους!!τι να κανω;ευχαριστω έχεις ενεργοποιημένο το a-gps; Βοηθάει πάρα πολύ Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 έχεις ενεργοποιημένο το a-gps; Βοηθάει πάρα πολύ οκ θα το κοιταξω.αλλα δεν υπαρχει καποια χρεωση; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 οκ θα το κοιταξω.αλλα δεν υπαρχει καποια χρεωση; Διάβασε αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2723960#post2723960 Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 έχεις ενεργοποιημένο το a-gps; Βοηθάει πάρα πολύ Μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις έχεις βάλει στο κινητό σου για να είναι ενεργοποιημένο το a-gps γιατί όσες φορές προσπάθησα να το ενεργοποιήσω ποτέ δεν κατέβασε data και ποτέ δεν συνδέθηκε ποιο γρήγορα!. Θέλω να μου πεις ποια έχεις ενεργοποιήσει: -στο Μεθόδοι εντοπισμού θέσης: Υποβοηθούμενο gps, ενσωματωμένο gps, βάσει δικτύου. -στο Διακομ. εντοπ. θέσης: χρήση διακ εντοπ θέσης, σημείο πρόσβασης. Επίσης αν έχεις ενεργοποιημένο το 3G ή όχι. Έχω το Ν78, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις έχεις βάλει στο κινητό σου για να είναι ενεργοποιημένο το a-gps γιατί όσες φορές προσπάθησα να το ενεργοποιήσω ποτέ δεν κατέβασε data και ποτέ δεν συνδέθηκε ποιο γρήγορα!. Θέλω να μου πεις ποια έχεις ενεργοποιήσει: -στο Μεθόδοι εντοπισμού θέσης: Υποβοηθούμενο gps, ενσωματωμένο gps, βάσει δικτύου. -στο Διακομ. εντοπ. θέσης: χρήση διακ εντοπ θέσης, σημείο πρόσβασης. Επίσης αν έχεις ενεργοποιημένο το 3G ή όχι. Έχω το Ν78, ευχαριστώ. Να έχεις επιλεγμένα τα Υποβοηθούμενο gps + ενσωματωμένο gps Το 3G δεν έχει σχέση Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Ξερει καποιος ποτε περιπου αναμενεται καινουργια εκδοση χαρτων????συνηθως γινεται ανα 3μηνο-4μηνο η αναβαθμιση του autodrive???? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Συμφωνα με το σαιτ του AutoDrive αυτο τον μηνα θα πρεπει να χουμε τον νεο χαρτη. Οπως το βλεπω για τελος του μηνα παμε παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popeye Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 σε ποια Bugs αναφερεσαι? χρησιμοποιω την τελευταια εκδοση και κανενα προβλημα απο την πρωτη μερα που κυκλοφορησε... ασε που η βελτιωση στην αναζητηση τοποθεσιων ειναι ολα τα λεφτα Η εκδοση 5 είναι δραματικα πιο αργη, κολλάει πολλες φορες ο χαρτης και σε πεταει το πρόγραμμα εξω...δοκιμασμενο σε 3 κινητα...δεν μπορω να καταλαβω τι σας αρεσει.... Παράθεση The Sailor Man! ;-P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragment Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 παιδια;;; αν βάλω 2-3 χάρττες ταυτοχρονα μαζι με τον κωδικός του το garmin θα δουλεύει και με τους 3;;;;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 παιδια;;; αν βάλω 2-3 χάρττες ταυτοχρονα μαζι με τον κωδικός του το garmin θα δουλεύει και με τους 3;;;;;;;;;;;;;;;;;; Εννοείται, αρκεί μέσα στο ανάλογο *.unl αρχείο να υπάρχουν οι ανάλογοι σωστοί κωδικοί...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 παιδια;;; αν βάλω 2-3 χάρττες ταυτοχρονα μαζι με τον κωδικός του το garmin θα δουλεύει και με τους 3;;;;;;;;;;;;;;;;;; Nαι μεχρι 3 μπορεις να βαλεις και δουλευουν κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Έχω την εντύπωση πάντως ότι αν βάλεις πχ autodrive και anavasis, τότε βλέπει ένα από τα 2. Δηλαδή δε συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Ε ??? Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragment Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Έχω την εντύπωση πάντως ότι αν βάλεις πχ autodrive και anavasis, τότε βλέπει ένα από τα 2. Δηλαδή δε συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Ε ??? κανεις πλάκα;;;;; κάποιος να απαντήσει ... γιατι τα all in one μου παρουσιαζουν Bugs και προτιμω ξεχωριστα τα αρχεια και να τα διαβαζει ενοποιημενα το garmin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts