makisgr13 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 mobile xt 5.50 και ο χαρτης ειναι ο bleuchart VEU015R- AEGEAN SEA AND SEA OF MARMARA. μερικα τα δειχνει Ελληνικά π.χ. ναυαγιο και αλλα δεν καταλαβαινεις τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Στον bluechart δεν μου αναγνωριζει τα ελληνικα και διχνει αλλαμπουρνεζικα Στην εκδοση 2008 εχει παρατηρηθει αυτο να τα δειχνει ετσι. Ετσι δηλαδη: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisgr13 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 ακριβως ετσι. υπαρχει λυση? καποια αλλη εκδοση π.χ. χρειαζομαι τον ναυτικο χαρτη ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve_giovas Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 παιδια εχω βαλει με επιτυχια το garmin αλλα εχω προβλιμα με τους χαρτες μηπως μπορω να εχω ενα link ωστε να κατεβασω anavasis,auto drive κτλ? ευχαριστω! Παράθεση Μήνυμα από τον βορρά!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Καλωσηρθες steve_giovas..:) Απαγορευεται η αναρτηση λινκ τα οποια περιεχουν παρανομο περιεχομενο στις σελιδες του myphone..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Automatixxx Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Μια ερώτηση παιδιά.. Εχω το N97 και του έβαλα το Garmin το 5.00.50. Τι πρέπει να κάνω ώστε να μην έχω πρόβλημα με την μπαταρία ? Διάβασα κάτι post αλλά είδα ότι αναφερόσασταν στην έκδωση 5.00.20.. Στην 5.00.50 υπάρχει ακόμα το πρόβλημα με την μπαταρία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Μια ερώτηση παιδιά.. Εχω το N97 και του έβαλα το Garmin το 5.00.50. Τι πρέπει να κάνω ώστε να μην έχω πρόβλημα με την μπαταρία ? Διάβασα κάτι post αλλά είδα ότι αναφερόσασταν στην έκδωση 5.00.20.. Στην 5.00.50 υπάρχει ακόμα το πρόβλημα με την μπαταρία ? οχι δεν εχει προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Εχουμε καποιο νεο για το ποτε θα βγει ο καινουργιος autodrive και αν θα εχουμε καλυτερα ποσοστα καλυψης στην Μακεδονια?γιατι τοσες αναβαθμισεις τωρα Χαλκιδικη Κιλκις Σερρες λοιπουν πολλα ακομα... και εχουν αλλαξει αλλα τοσα! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Ακομη δεν εχουμε νεα.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2870435#post2870435 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpap63 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 ..σας παρακαλώ, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ? Δεν βρίσκω σε καμία ρύθμιση τρόπο να εμφανίζεται η ώρα άφιξης στην οθόνη, υπάρχει κενό κάτω από τη λέξη "άφιξη". Δεν εμφανίζεται κατά το σχεδιασμό αλλά ούτε και κατά την πλοήγηση. Ευχαριστώ πολύ Kαι πάλι ευχαριστώ για την ... άμεση ανταπόκριση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Kαι πάλι ευχαριστώ για την ... άμεση ανταπόκριση ! Καλως ηρθες στο φορουμ.Φιλικα παντα να σου πω πως επειδη εκανες μια ερωτηση δεν σημαινει οτι θα παρεις απαντηση σιγουρα.Αυτο μπορει να συμβαινει για παραδειγμα επειδη λογο εποχης πολλοι απουσιαζουν,ουτε σημαινει απαραιτητα οτι θα πρεπει να ξερουμε τα παντα εδω μεσα.Για αυτο και η ειρωνια σου ειναι ανεπιτρεπτη.Στο θεμα μας τωρα.Ποια συσκευη χρησιμοποιεις(ενημερωσε το avatar σου),ποια εκδοση εχεις βαλει.Συμφωνα με το εγχειριδιο που υπαρχει μαζι με το προγραμμα θα επρεπε να σου εμφανιζει την ωρα αφιξης.Ολες οι υπολοιπες λειτουργιες του προγραμματος ειναι ενταξει και το μονο προβλημα ειναι το συγκεκριμενο που αναφερεις;Αν μπορεις βαλε ενα screenshot.Με την ευκαιρια σαν καινουργιο μελος,αν δεν το εχεις κανει ηδη,διαβασε οπωσδηποτε αυτο:Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200090 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 γεια σας, ήμουν Κρήτη και είχα τον τελευταίο 3 σε 1! η κατάσταση ήταν απαράδεκτη........ειδικά στις αλλαγές ....με μονοδρομήση! το πιο ωραίο...οδός ΑΛΛΑΡΙΑΣ ΄την είχαν ως ΑΜΑΡΙΑΣ! Είδαν τα 2 Λ ως Μ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 γεια σας, ήμουν Κρήτη και είχα τον τελευταίο 3 σε 1! η κατάσταση ήταν απαράδεκτη........ειδικά στις αλλαγές ....με μονοδρομήση! το πιο ωραίο...οδός ΑΛΛΑΡΙΑΣ ΄την είχαν ως ΑΜΑΡΙΑΣ! Είδαν τα 2 Λ ως Μ! Ποιον χάρτη είχες επιλεγμένο; τον autodrive να φανταστώ; Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 γεια σας, ήμουν Κρήτη και είχα τον τελευταίο 3 σε 1! η κατάσταση ήταν απαράδεκτη........ειδικά στις αλλαγές ....με μονοδρομήση! το πιο ωραίο...οδός ΑΛΛΑΡΙΑΣ ΄την είχαν ως ΑΜΑΡΙΑΣ! Είδαν τα 2 Λ ως Μ! και στην Τριπολη την οδο Χρεπας την εχουν Κρεπας :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Οποιος θελει υπαρχει και το παρακατω: http://www.autodrivehellas.gr/html/adh_dr.html Kαλο ειναι να τα λεμε αυτα για να γινονται οι χαρτες καλυτεροι :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Το ιδιο λαθος υπαρχει και στο Νokia maps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 που μπορω να βρω τα zip αρχεια για να κανω εγκατασταση? σε νοκια 6210 δουλευει σωστα? ακολουθω τις οδηγιες του 1ου ποστ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxtherapy Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 καλησπέρα είμαι νέος στο site και δεν ξέρω ποιο είναι το μαγαζάκι μήπως κάποιος θα μπορούσε να μου πεί. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermotard12 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 εβαλα το garmin 5.0.50 αλλα δεν βρισκει σημα.εκανα τις ρυθμισεις πηγα στο εργαλεια ρυθμισεις συστημα στο gps εβαλα την επιλογη 2 εβγαλε τις μπαρες που γεμιζουν και εγραφε unknown divace και το νουμερο ιμει πιο πανω που ειχα βαλει στο ******.περιμενα κανα τεταρτο τιποτα δεν εβρισκε σημα αδειες οι μπαρες.μηπως δεν εκανα κατι καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackout Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 καλημέρα σας...ένας φίλος έχει το nokia n85 και θέλει να του περάσω το garmin...επειδή το έψαξα και μπερδεύτηκα αρκετά με τις εκδόσεις, μήπως μπορεί να μου πει κάποιος ποια έκδοση του προγράμματος και ποιους χάρτες να περάσω???(όχι link).. ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 περνα την 5.00.40 και τους τελευταιους χαρτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 περνα την 5.00.40 και τους τελευταιους χαρτες καλημερα. η 5.00.50 δηλαδη δεν ειναι αξιοπιστη φιλε; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 στα 3rd edition τουλαχιστον ψιλοκολαει... η .40 εχει πιο καλη συμπεριφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Γιατί ενώ δούλευε κανονικά το πρόγραμμα ξαφνικά μου λέει πως δεν έχω ενεργοποιήσει το ΒΤ; Έχω κάνει κάτι λάθος χωρίς να το πάρω χαμπάρι; Εάν ναι τι να κάνω για να το διορθώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 στα 3rd edition τουλαχιστον ψιλοκολαει... η .40 εχει πιο καλη συμπεριφορα. Και νόμιζα οτι μόνο στο δικό μου κινητό είχε πρόβλημα η .50. Αργει πιο πολύ απο τις προηγούμενες εκδόσεις και ψιλοκολλάει. Σα να πηγαίνει και 20 μέτρα πίσω το στίγμα. Με τις προηγούμενες εκδόσεις δεμ είχα τέτοια προβλήματα. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts