Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

mobile xt 5.50 και ο χαρτης ειναι ο bleuchart VEU015R- AEGEAN SEA AND SEA OF MARMARA. μερικα τα δειχνει Ελληνικά π.χ. ναυαγιο και αλλα δεν καταλαβαινεις τιποτα

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στον bluechart δεν μου αναγνωριζει τα ελληνικα και διχνει αλλαμπουρνεζικα

Στην εκδοση 2008 εχει παρατηρηθει αυτο να τα δειχνει ετσι.

Ετσι δηλαδη:

παιδια εχω βαλει με επιτυχια το garmin αλλα εχω προβλιμα με τους χαρτες μηπως μπορω να εχω ενα link ωστε να κατεβασω anavasis,auto drive κτλ? ευχαριστω!
Μήνυμα από τον βορρά!!!

Καλωσηρθες steve_giovas..:)

Απαγορευεται η αναρτηση λινκ τα οποια περιεχουν παρανομο περιεχομενο στις σελιδες του myphone..;)

Μια ερώτηση παιδιά.. Εχω το N97 και του έβαλα το Garmin το 5.00.50. Τι πρέπει να κάνω ώστε να μην έχω πρόβλημα με την μπαταρία ? Διάβασα κάτι post αλλά είδα ότι αναφερόσασταν στην έκδωση 5.00.20.. Στην 5.00.50 υπάρχει ακόμα το πρόβλημα με την μπαταρία ?

Μια ερώτηση παιδιά.. Εχω το N97 και του έβαλα το Garmin το 5.00.50. Τι πρέπει να κάνω ώστε να μην έχω πρόβλημα με την μπαταρία ? Διάβασα κάτι post αλλά είδα ότι αναφερόσασταν στην έκδωση 5.00.20.. Στην 5.00.50 υπάρχει ακόμα το πρόβλημα με την μπαταρία ?

οχι δεν εχει προβλημα.

Εχουμε καποιο νεο για το ποτε θα βγει ο καινουργιος autodrive και αν θα εχουμε καλυτερα ποσοστα καλυψης στην Μακεδονια?γιατι τοσες αναβαθμισεις τωρα Χαλκιδικη Κιλκις Σερρες λοιπουν πολλα ακομα... και εχουν αλλαξει αλλα τοσα!

Ακομη δεν εχουμε νεα..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2870435#post2870435

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

..σας παρακαλώ, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ?

Δεν βρίσκω σε καμία ρύθμιση τρόπο να εμφανίζεται η ώρα άφιξης στην οθόνη, υπάρχει κενό κάτω από τη λέξη "άφιξη". Δεν εμφανίζεται κατά το σχεδιασμό αλλά ούτε και κατά την πλοήγηση.

Ευχαριστώ πολύ

Kαι πάλι ευχαριστώ για την ... άμεση ανταπόκριση !

Kαι πάλι ευχαριστώ για την ... άμεση ανταπόκριση !

Καλως ηρθες στο φορουμ.Φιλικα παντα να σου πω πως επειδη εκανες μια ερωτηση δεν σημαινει οτι θα παρεις απαντηση σιγουρα.Αυτο μπορει να συμβαινει για παραδειγμα επειδη λογο εποχης πολλοι απουσιαζουν,ουτε σημαινει απαραιτητα οτι θα πρεπει να ξερουμε τα παντα εδω μεσα.Για αυτο και η ειρωνια σου ειναι ανεπιτρεπτη.Στο θεμα μας τωρα.Ποια συσκευη χρησιμοποιεις(ενημερωσε το avatar σου),ποια εκδοση εχεις βαλει.Συμφωνα με το εγχειριδιο που υπαρχει μαζι με το προγραμμα θα επρεπε να σου εμφανιζει την ωρα αφιξης.Ολες οι υπολοιπες λειτουργιες του προγραμματος ειναι ενταξει και το μονο προβλημα ειναι το συγκεκριμενο που αναφερεις;Αν μπορεις βαλε ενα screenshot.Με την ευκαιρια σαν καινουργιο μελος,αν δεν το εχεις κανει ηδη,διαβασε οπωσδηποτε αυτο:Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200090

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

γεια σας,

ήμουν Κρήτη και είχα τον τελευταίο 3 σε 1!

η κατάσταση ήταν απαράδεκτη........ειδικά στις αλλαγές ....με μονοδρομήση!

το πιο ωραίο...οδός ΑΛΛΑΡΙΑΣ ΄την είχαν ως ΑΜΑΡΙΑΣ!

Είδαν τα 2 Λ ως Μ!

γεια σας,

Είδαν τα 2 Λ ως Μ!

Ποιον χάρτη είχες επιλεγμένο; τον autodrive να φανταστώ;

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

γεια σας,

Είδαν τα 2 Λ ως Μ!

και στην Τριπολη την οδο Χρεπας την εχουν Κρεπας :lol::lol::lol::lol:

Οποιος θελει υπαρχει και το παρακατω:

http://www.autodrivehellas.gr/html/adh_dr.html

Kαλο ειναι να τα λεμε αυτα για να γινονται οι χαρτες καλυτεροι :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

που μπορω να βρω τα zip αρχεια για να κανω εγκατασταση? σε νοκια 6210 δουλευει σωστα? ακολουθω τις οδηγιες του 1ου ποστ? ευχαριστω

καλησπέρα είμαι νέος στο site και δεν ξέρω ποιο είναι το μαγαζάκι μήπως κάποιος θα μπορούσε να μου πεί. ευχαριστώ.

εβαλα το garmin 5.0.50 αλλα δεν βρισκει σημα.εκανα τις ρυθμισεις πηγα στο εργαλεια ρυθμισεις συστημα στο gps εβαλα την επιλογη 2 εβγαλε τις μπαρες που γεμιζουν και εγραφε unknown divace και το νουμερο ιμει πιο πανω που ειχα βαλει στο ******.περιμενα κανα τεταρτο τιποτα δεν εβρισκε σημα αδειες οι μπαρες.μηπως δεν εκανα κατι καλα?

καλημέρα σας...ένας φίλος έχει το nokia n85 και θέλει να του περάσω το garmin...επειδή το έψαξα και μπερδεύτηκα αρκετά με τις εκδόσεις, μήπως μπορεί να μου πει κάποιος ποια έκδοση του προγράμματος και ποιους χάρτες να περάσω???(όχι link)..

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

περνα την 5.00.40 και τους τελευταιους χαρτες

καλημερα. η 5.00.50 δηλαδη δεν ειναι αξιοπιστη φιλε;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Γιατί ενώ δούλευε κανονικά το πρόγραμμα ξαφνικά μου λέει πως δεν έχω ενεργοποιήσει το ΒΤ; Έχω κάνει κάτι λάθος χωρίς να το πάρω χαμπάρι; Εάν ναι τι να κάνω για να το διορθώσω;

στα 3rd edition τουλαχιστον ψιλοκολαει...

η .40 εχει πιο καλη συμπεριφορα.

Και νόμιζα οτι μόνο στο δικό μου κινητό είχε πρόβλημα η .50.

Αργει πιο πολύ απο τις προηγούμενες εκδόσεις και ψιλοκολλάει. Σα να πηγαίνει και 20 μέτρα πίσω το στίγμα. Με τις προηγούμενες εκδόσεις δεμ είχα τέτοια προβλήματα.

Gilles smiles!