mylw_4 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 για εξοικονομηση μπαταριας παμε Εργαλεία -> Ρυθμίσεις -> Σύστημα -> Launch Background Service επιλεγουμε ενεργοποιηση και το αφηνουμε ετσι, η το απενεργοποιουμε μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Κάνουμε επανεκκίνηση στην συσκευή και το απενεργοποιούμε. Εγώ έκανα πάλι επανεκκίνηση και τώρα, αφού χρησιμοποιήσω το Garmin, τσεκάρω και δεν τρέχει καμία process στο background. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 και εγω τωρα εκανα επανακκινηση αφου το χρησιμοποιησα, θα φανει αν εχει διαφορα. Thnx anyway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 καλημερα μπορει καπιοσ με πμ να μου στειλη μια διευθηνση να κατεβασω το 5.50??τωρα κ πολλυ καιρο εχω τη 5.40 αξιζει το κοπο να περασω τη καινουργια υπαρχουν βελτιψσεις προς το καλυτερο???ευχαριστω εκ των προτερων γ την βοηθεια :D:D;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 καλημερα μπορει καπιοσ με πμ να μου στειλη μια διευθηνση να κατεβασω το 5.50??τωρα κ πολλυ καιρο εχω τη 5.40 αξιζει το κοπο να περασω τη καινουργια υπαρχουν βελτιψσεις προς το καλυτερο???ευχαριστω εκ των προτερων γ την βοηθεια :D:D;) http://www8.garmin.com/support/collection.jsp?product=010-11034-00 Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardimi Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Γεια σας, συνδεω το ομνια, για να αναβαθμισω το garmin ,εχoντας βαλει το poiloader και μου κολλαει ο υπολογιστης. Τι γινεται, κατι δεν κανω σωστα,φταιει το active syncr, o mozilla ;καμια ιδεα; εκανε τωρα searching για update με explorer και μου γραφει: no information found for this serial number (το garmin ειναι δωρο με το omnia) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 παιδια υπαρχει καμμια ασυμβατοτητα του garmin με το n78?...προσπαθησα 2 εκδοσεις που παιζαν στο 95 8gb και δεν μου παιζει καμμια... Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Η 5.00.20 παίζει μια χαρά και οι επόμενες το ίδιο. Βάλε κατευθείαν την 5.00.50 που είναι και η νεότερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 παντως η 5.00.20 δεν παιζει... θα κατεβασω την 5.00.50 και θα δω Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Παίζει η 5.00.20 σίγουρα. Ίσως τα αρχεία που κατέβασες παρουσιάζουν κάποιο πρόβλημα ή έγινε κάποιο σφάλμα στην εγκατάσταση. Αλλά όπως σου είπα, μην ασχοληθείς περαιτέρω, βάλε κατευθείαν την 5.00.50. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 οκ, το εγκατεστησα , αλλα στην συνεχεια με χαρτη και φωνητικη καθοδηγηση τι κανω? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 οκ, το εγκατεστησα , αλλα στην συνεχεια με χαρτη και φωνητικη καθοδηγηση τι κανω? Oτι λεει ο οδηγος στην αρχη του θεματος. Κανε οτι λεει και δεν θα χεις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Αφού την έχεις περάσει ήδη στο Ν95 σου, τι ρωτάς; Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Θα κάνεις τις ίδιες κινήσεις. Μόνο στο Unl θα χρησιμοποιήσεις τον αριθμό ΙΜΕΙ από τις πληροφορίες της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getheo Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 http://www8.garmin.com/support/collection.jsp?product=010-11034-00 παιδια ειχα προηγουμενη εκδοση κατεβασμένη απο το μαγαζάκι και έπαιζε καλα και εκανα τωρα αναβαθμιση και δεν ξεκιναει καν το garmin για λογους ασφαλείας όπως γραφει..τι μπορω να κάνω τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 κατεβασα την stadalone εκδοση και ολα οκ! Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekmm Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Καλησπέρα! Έχετε να προτείνετε versions ευρωπαικών-άλλων χαρτών. Π.χ. GARMIN EU City Navigator 2009 NT , Eastern EU + DACH. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Κάνουμε επανεκκίνηση στην συσκευή και το απενεργοποιούμε. Εγώ έκανα πάλι επανεκκίνηση και τώρα, αφού χρησιμοποιήσω το Garmin, τσεκάρω και δεν τρέχει καμία process στο background. ποιες ειναι οι process που δεν πρεπει να τρεχουν μετα απο αυτο το κολπο? με ποιο προγραμμα τις βλεπουμε?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Εγώ χρησιμοποιώ το Best Taskman. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 παιδια ειχα προηγουμενη εκδοση κατεβασμένη απο το μαγαζάκι και έπαιζε καλα και εκανα τωρα αναβαθμιση και δεν ξεκιναει καν το garmin για λογους ασφαλείας όπως γραφει..τι μπορω να κάνω τώρα? Τρεξε το garminmobileXT.sis που ειναι στην καρτα μνημης και κανε αντικατασταση την παλια version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Εγώ χρησιμοποιώ το Best Taskman. Ναι και ποιες ειναι οι process? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 εγκατεστησα το προγραμματακι εχτες οπως λενε οι οδηγιες αλλα με την εναρξη του προσπαθει να βρει GPS και δεν μπορω να το ενεργοποιησω με τιποτα. Εχω παει στις ρυθμισεις του κινητου και εχω τσεκαρει μονο το ενωματωμενο GPS. Τα αλλα 3 ειναι απενεργοποιημενα....τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 εγκατεστησα το προγραμματακι εχτες οπως λενε οι οδηγιες αλλα με την εναρξη του προσπαθει να βρει GPS και δεν μπορω να το ενεργοποιησω με τιποτα. Εχω παει στις ρυθμισεις του κινητου και εχω τσεκαρει μονο το ενωματωμενο GPS. Τα αλλα 3 ειναι απενεργοποιημενα....τι φταιει? Οταν μπαινεις στην εφαρμογη τι σου βγαζει? Πανω στις μπαρες του σηματος βγαζει μια κοκκινη η οχι. Για περιεγραψε μας ακριβως το προβλημα σου να καταλαβουμε τι φταιει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Τρεξε το garminmobileXT.sis που ειναι στην καρτα μνημης και κανε αντικατασταση την παλια version. Αλλάγες σε unl χρειάζονται?Ή μόνο αντικατάσταση την 5.00 που έχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 δεν φαινεται τιποτα κοκκινο. μονο λευκες μπαρες.απλα ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη απομακρυσμενο GPS στις επιλογες του προγραμματος με αποτελεσμα να ψαχνει συνεχεια με το bluetooth για εξωτερικη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 δεν φαινεται τιποτα κοκκινο. μονο λευκες μπαρες.απλα ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη απομακρυσμενο GPS στις επιλογες του προγραμματος με αποτελεσμα να ψαχνει συνεχεια με το bluetooth για εξωτερικη συσκευη Aφησε το σε ανοικτο μερος, την πρωτη φορα αργει να βρει δορυφορους.. Εαν το προβλημα συνεχισει να υπαρχει δοκιμασε απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση. Αλλάγες σε unl χρειάζονται?Ή μόνο αντικατάσταση την 5.00 που έχω? Οχι δεν χρειαζονται μπορεις να κρατησεις τα ιδια. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts