mirrorofsorrow Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Είναι η βάση πάνω στην οποία πατάνε οι υπόλοιποι χάρτες που βάζεις. Βάλε τον ξανά στην θέση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Ναι τον έβαλα και δουλεύουν όλα ρολόι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 εγώ πάντα τον βγάζω και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα και στα δυο κινητά μου (Ε71, Ν78). Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 εγω σε οσα κινητα τον εχω βαλει τον εχω σβυσει,και δεν εχω κανενα προβλημα . Δεν ξερω γιατι σας το κανει αυτο Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Βρε παιδιά η εμφάνιση ενεργής πορείας στο χάρτη τι κάνει? Ψάχνω, αλλά δεν το βρήσκω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Να αναφέρω ένα κουφό. Είχα να χρησιμοποιήσω το garmin περίπου 20 ημέρες και το άνοιξα σήμερα. Μου ζήτησε τις αρχικές ρυθμίσεις (γλώσσα ομιλίας και γραφής) και χάθηκαν κάποιες ρυθμίσεις που είχα βάλει (όχημα κλπ) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Μηπως εκανες κανενα update στο software του κινητου? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axen Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Να αναφέρω ένα κουφό. Είχα να χρησιμοποιήσω το garmin περίπου 20 ημέρες και το άνοιξα σήμερα. Μου ζήτησε τις αρχικές ρυθμίσεις (γλώσσα ομιλίας και γραφής) και χάθηκαν κάποιες ρυθμίσεις που είχα βάλει (όχημα κλπ) Μου έχει παρουσιάσει και εμένα αρκετές φορές το ίδιο πρόβλημα με εκδόσεις 5.00.20, 5.00.30, 5.00.40. Δεν έχω βάλει ακόμα την 5.00.50. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Μηπως παιζεται με τον x-plore και αλλαζετε - διαγραφετε καποιο αρχειο που δεν πρεπει? Σε εμενα δεν το εχει κανει ποτε.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 To Garmin χωρίς υποβοηθούμενο GPS δεν δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Οχι μια χαρα δουλευει!! Εγω μονιμα απενεργοποιημενο το εχω!! Γιατι ποιο ειναι το προβλημα σου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Στο garnin αυτες οι μπαρες πανω και κατω δεν γινετε να μικρινουν η να γινουν διαφανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 To Garmin χωρίς υποβοηθούμενο GPS δεν δουλεύει? δουλευει ,ισως αργει λιγο στο να πιασει το σημα του δορυφορου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Στο garnin αυτες οι μπαρες πανω και κατω δεν γινετε να μικρινουν η να γινουν διαφανες? Όχι, δυστυχώς δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 δουλευει ,ισως αργει λιγο στο να πιασει το σημα του δορυφορου. Ναι, τελικά δούλεψε! Και όπως λέει ο φίλος, αργεί να πιάσει σήμα από το δορυφόρο(μάλλον σε μένα άργησε λίγο περισσότερο!) Όλα καλά με το Garmin! Κρίμα όμως που δεν χωράει στη μνήμη του τηλεφώνου και πρέπει να μπεί στη κάρτα μνήμης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Για ποιον λόγο να το βάλεις στην μνήμη τηλεφώνου; Εκτός και αν αλλάζεις πολύ συχνά κάρτες μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Μηπως εκανες κανενα update στο software του κινητου? Μηπως παιζεται με τον x-plore και αλλαζετε - διαγραφετε καποιο αρχειο που δεν πρεπει? Σε εμενα δεν το εχει κανει ποτε.. :) Τίποτα από αυτά. Κανένα "σκάλισμα" Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Για ποιον λόγο να το βάλεις στην μνήμη τηλεφώνου; Εκτός και αν αλλάζεις πολύ συχνά κάρτες μνήμης. Για εξοικονόμηση χώρου αλλά... σιγά το πράγμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 καλησπέρα. Πέρασα την έκδοση 5.00.50. όταν πηγαίνω στις διευθλυνσεις μου λέει ότι για την χρήση της συγκεκριμένης λειτ. χρειαζονται λεπτομερειακοί χάρτες. βοήθεια κάποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 καλησπέρα. Πέρασα την έκδοση 5.00.50. όταν πηγαίνω στις διευθλυνσεις μου λέει ότι για την χρήση της συγκεκριμένης λειτ. χρειαζονται λεπτομερειακοί χάρτες. βοήθεια κάποιος Έχεις περάσει χάρτες; τους έχεις ξεκλειδώσει; Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Δεν ξεκλείδωσες σωστά τον χάρτη. Δες τις οδηγίες στο πρώτο ποστ για το αρχείο unl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Παντως με την 5.0.50 εκδοση σαν να κλειδωνει πολυ γρηγορα δορυφορουν η ιδεα μου ειναι??? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 δεν είναι η ιδεα σου και εγώ την πέρασα εχθές.κλειδώνει πολύ γρήγορα. εγώ έχω το ε71. γενικά από ότι είδα η διάρκεια της μπαταρίας επανήλθε στα κανονικά της πλαίσια καθώς με την 5.20 είχα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 1) κλειδώνει πιο γρήγορα 2) πλέον γράφω με κεφαλαία την οδό και την πόλη κτλ (μέχρι και την προηγούμενη για να παίξει σωστά έπρεπε να τα γράφω όλα με μικρά Ελληνικά) 3) δεν τρώει κολλήματα...του στυλ να μένει πιο πίσω από τον δρόμο που είμαι έχω την 5.00.50 και το τελευταίο τελευταίο σετ 3 σε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts