gogosbmx Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 εχεις pm:) Το είδα thanks. Νομίζω οτι είναι μόνο για το pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carver Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Έψαξα και βρήκα μόνο για το pc. :( Οι χάρτες είναι ίδιοι. Αυτοί που τρέχουν στο garmin pc μπορούν να τρέξουν και στο τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 καλησπέρα παιδιά.. σε N85 έχω κατεβάσει και εγκατέστησα το garmin και μόλις πάει να φορτώσει με πετάει έξω! τι πρέπει να κάνω;; ευχαριστώ :D Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Ποια έκδοση πέρασες; Ποιον φάκελο και με τι περιεχόμενα έβαλες μέσα στην κάρτα μνήμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 έκδοση Garmin v5.00.20 φάκελο Garmin περιεχόμενα Garmin-private-Resource-sys Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 παιδια για να περασω κι εγω το garmin σε n85 ακολουθω τα βηματα στην πρωτη σελιδα ή πρεπει να διαβασω και τις 600 σελιδες του θεματος; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Παίδες πρόβλημα, όταν ψάχνω μια διεύθυνση δεν μου περνά το νούμερο της οδού, το έχει πάθει κανείς? πατώ τα πλήκτρα αλλά νούμερο δεν πληκτρολογεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 έκδοση Garmin v5.00.20 φάκελο Garmin περιεχόμενα Garmin-private-Resource-sys Πέτα σκέτα τα περιεχόμενα (Garmin-private-Resource-sys) στην κάρτα, όχι το φάκελο Garmin που περιέχει τα περιεχόμενα. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Παίδες πρόβλημα, όταν ψάχνω μια διεύθυνση δεν μου περνά το νούμερο της οδού, το έχει πάθει κανείς? πατώ τα πλήκτρα αλλά νούμερο δεν πληκτρολογεί... Δοκιμασε να κανεις ξανα εγκατασταση μονο το αρχειο .sis απo επανω Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Έχει ανέβει κάπου ο anavasis 3.9.3; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Oχι ακομη! Οταν ανεβει θα το γραψουμε στο παρον θεμα.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Που μπορω να βρω anavasis 3.9.3 σε MAPSOURCE ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Δοκιμασε να κανεις ξανα εγκατασταση μονο το αρχειο .sis απo επανω Δυστυχώς δεν έπιασε, απεγκατάσταση - εγκατάσταση το επόμενο βήμα?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Που μπορω να βρω anavasis 3.9.3 σε MAPSOURCE ? Εαν διαβαζες ενα ποστ πιο επανω θα ειχες την απαντηση. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2699484#post2699484 Δυστυχώς δεν έπιασε, απεγκατάσταση - εγκατάσταση το επόμενο βήμα?:( Δοκιμασε να περασεις και τους φακελους του Garmin επανω με αντικατασταση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Παίδες πρόβλημα, όταν ψάχνω μια διεύθυνση δεν μου περνά το νούμερο της οδού, το έχει πάθει κανείς? πατώ τα πλήκτρα αλλά νούμερο δεν πληκτρολογεί...εχει αριθμηση η περιοχη που ψαχνεις?μηπως αν δεν εχει ακομα να μην μπορεις να γραψεις νουμερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Δοκιμασε να περασεις και τους φακελους του Garmin επανω με αντικατασταση. Δυστυχώς καμία αλλαγή, σαν να μην μπορεί να περάσει τα νούμερα, δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Απεγκαθιστώ και εγκαθιστώ πάλι...:mad::cry: Είναι στο κέντρο της Πάτρας, έχει 1000%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Δυστυχώς καμία αλλαγή, σαν να μην μπορεί να περάσει τα νούμερα, δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Απεγκαθιστώ και εγκαθιστώ πάλι...:mad::cry: Είναι στο κέντρο της Πάτρας, έχει 1000%.δες εαν φταιει κανενας χαρτης(συνηθως ο νεος αναβασις)!σε εμενα με τον νεο αναβασις ΔΕΝ λειτουργουσε η αναζητηση πολεων!εβαλα τον 3.9.0 και ξανα εφτιαξε!λεω μηπως "χτυπαει" καπου καποιος χαρτης και σου προκαλει αυτο το προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 δες εαν φταιει κανενας χαρτης(συνηθως ο νεος αναβασις)!σε εμενα με τον νεο αναβασις ΔΕΝ λειτουργουσε η αναζητηση πολεων!εβαλα τον 3.9.0 και ξανα εφτιαξε!λεω μηπως "χτυπαει" καπου καποιος χαρτης και σου προκαλει αυτο το προβλημα! Θα το δω, τι να πω... Μου το έκανε ξαφνικά, τον νέο χάρτη τον έχω βάλει καιρό τώρα, μήπως φταίει ότι προσπάθησα να εγκαταστήσω μια εφαρμογή "pen + C" λέγεται, η οποία όμως δεν άνοιγε εν τέλει και την αφαίρεσα.:confused: Επίσης με τον 3 σε 1 έχω ενεργοποιημένο μόνο τον Autodrive Το ίδιο μου κάνει και σε αναζήτηση στον City Navigator NT 2009 Δυστυχώς η απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση δεν έκανε τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Θα το δω, τι να πω... Μου το έκανε ξαφνικά, τον νέο χάρτη τον έχω βάλει καιρό τώρα, μήπως φταίει ότι προσπάθησα να εγκαταστήσω μια εφαρμογή "pen + C" λέγεται, η οποία όμως δεν άνοιγε εν τέλει και την αφαίρεσα.:confused: Επίσης με τον 3 σε 1 έχω ενεργοποιημένο μόνο τον Autodrive Το ίδιο μου κάνει και σε αναζήτηση στον City Navigator NT 2009 Δυστυχώς η απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση δεν έκανε τπτ...χρησιμοποιησε ΜΟΝΟ τον autodrive και ξαναδοκιμασε.οχι 15 σε 1 ΜΟΝΟ autodrive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Πέτα σκέτα τα περιεχόμενα (Garmin-private-Resource-sys) στην κάρτα, όχι το φάκελο Garmin που περιέχει τα περιεχόμενα. ευχαριστώ φίλε έγινε ;) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babispaplarisa Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 μολις αγορασα το Ν78 και κατεβασα το garmin,to 5.00.00 kai για χαρτες αυτο που εγραφε στην πρωτη σελιδα,θα χρειαστει να κανω καποιο update στο γαρμιν και να βαλω νεοτερη εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Εγώ με το Ν78 χρησιμοποιούσα την έκδοση 5.00.10 που ήταν και η μοναδική που λειτουργούσε άψογα. Κατέβασε την από το xxxxxxx και πέρασε την αφου πρώτα σβήσεις την 5.00.00. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Πάντως στο Ν96 η 5.00.10 κολλουσε χθες με τις τελευταιες βέρσιον των χαρτων... Καλύτερα απο όλες ήταν με την εκδοση 4 που ειχα στο Ν82.Στα FP2 κινητα η 5 μάλλον μάπα αποδεικνυεται... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 χρησιμοποιησε ΜΟΝΟ τον autodrive και ξαναδοκιμασε.οχι 15 σε 1 ΜΟΝΟ autodrive Τελικά έφταιγε μια εφαρμογή, στο JbakTaskMan που κοίταξα μου έβγαζε και κάτι σαν ασπίδα μπροστά, αυτή έτρεχε και μου δημιουργούσε το πρόβλημα, έφτιαξα αυτό όμως και υπήρξε άλλο... Όταν πάω να βάλω Κοντά --> Κοντά σε άλλη θέση --> Συλλαβισμός πόλης ότι και αν του βάλω μου βγάζει "Δεν βρέθηκε αποτέλεσμα", τι στο καλό... :(:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emakrinos Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Στο 5800 παίζει παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts