geoil Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Η γλωσσα γραφης ειναι στα Ελληνικα.Μονο με τους αριθμους εχω προβλημα.Τα υπολοιπα ειναι ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Καλυτερα να κανεις πληρη απεγκατασταση του προγραμματος και ξανα εγκατασταση απο την αρχη. Τωρα που εχεις ετοιμα τα .unl θα σου παρει 5 λεπτα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Και αν δεν διορθώνεται, δοκίμασε 1. να το κατεβάσεις απο άλλο λινκ, 2. να περάσεις διαφορετική έκδοση της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimar1999 Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Τελικά η λύση σύμφωνα με την αντιπροσωπεία με την οποία επικοινώνησα ήταν να αναβαθμίσω στο λογισμικό μέσω internet και τελικά δουλέυουν όλα αψογα. Θα συνιστούσα σε όλους όσους μπορούν να αγοράσουν το γνήσιο με δεδομένο ότι θα αποφύγουν την ταλαιπωρία. Ξέρει κανείς πως μπορώ να κρατήσω ένα πλήρες και λειτουργικό αντίγραφο της κάρτας που αγόρασα; Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία του Σκορδίλη διότι η εξυπηρέτηση ήταν άμεση και πολύ κατατοπιστική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Σύνδεσε την συσκευή σου με τον υπολογιστή, ρύθμισε να φαίνονται όλοι οι κρυφοί φάκελοι απο τον πίνακα ελέγχου στο pc σου και κάνε αντιγραφή όλους τους φακέλους της κάρτας μνήμης σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 EDIT : Δυστυχως ΔΕΝ ειναι ετσι παιδια οπως νομιζα παραπανω. τουλαχιστον σε 2 συσκευες 6110 που το τσεκαρα....δεν λυνετε το προβλημα με την 5.00.00 Kαι εγω με 6110Ν και την 5.00.10 εχω μεγαλο προβλημα με την μπαταρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 παδιά αυτό με το πρόβλημα με την κατανάώση της μπαταρίας... πώς γίνεται σε κάποια άτομα με Ν82 να μήν έχουν πρόβλημα και άλλοι να έχουν? Παράξενο δεν είναι? Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbest16 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Ουτε εγω εχω προβλημα μια χαρα παει η καταλανολη οταν το δουλευω:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 και εγω παρατηρησα καποια μειωση στη διαρκεια της μπαταριας του ν95 μετα που εβαλα την 5.00.20 εκδοση. δε ξερω αν οφειλεται στο προγραμμα. τωρα εβαλα την 5.00.00 για να δω τι γινεται με τη μπαταρια. παντως η τελευταια εκδοση 5.00.20 ειναι η μονη που εχει κατι .exe αρχεια μεσα στο sys/bin τα οποια υποψιαζομαι οτι κανουν το προγραμμα γενικα πιο γρηγορα αλλα ισως να τρεχουν στο background και να τρωνε μπαταρια η και ram ακομα. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Άραγε, αν κάνουμε επανεκκίνηση της συσκευής μετά απο κάθε χρήση του Garmin, μήπως φτιάχνει το πρόβλημα; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 παδιά αυτό με το πρόβλημα με την κατανάώση της μπαταρίας... πώς γίνεται σε κάποια άτομα με Ν82 να μήν έχουν πρόβλημα και άλλοι να έχουν? Παράξενο δεν είναι? Ισως εχει να κανει και με το firmware τις συσκευης. Εας μας γραψουν οσοι εχουν και δεν εχουν προβλημα το firmware της συσκευης τους μηπως και βγαλουμε ακρη... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Τελικά η λύση σύμφωνα με την αντιπροσωπεία με την οποία επικοινώνησα ήταν να αναβαθμίσω στο λογισμικό μέσω internet και τελικά δουλέυουν όλα αψογα. Θα συνιστούσα σε όλους όσους μπορούν να αγοράσουν το γνήσιο με δεδομένο ότι θα αποφύγουν την ταλαιπωρία. Ξέρει κανείς πως μπορώ να κρατήσω ένα πλήρες και λειτουργικό αντίγραφο της κάρτας που αγόρασα; Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία του Σκορδίλη διότι η εξυπηρέτηση ήταν άμεση και πολύ κατατοπιστική. να σας περιγραψω μια εμπειρια που εχω.ειχα αγορασει το samsung i560v απο τη vodafone μαζι με το προγραμμα της garmin.καποια στιγμη επειδη η καρτα μνημης ειχε γεμισει ιους αποφασισα να της κανω format κρατωντας εννοειται αντιγραφο.οταν πηγα να ξαναπερασω τα αρχεια διαπιστωσα οτι η εφαρμογη της garmin δεν υπηρχε.τοτε απευθυνθηκα στη vodafone και τους ανεφερα το προβλημα.εκεινοι μου ειπαν οτι δεν ειχαν καμια ευθυνη και οτι αυτο που εκανα απαγορευοταν και μαλιστα το εγραφε και η συσκευασια.εγω τους εξηγησα οτι απο τη στιγμη που εχω αγορασει την εφαρμογη ειναι δικαιωμα μου να κανω οσα format θελω,οπως ακριβως γινεται και με τους υπολογιστες (εδω ολοκληρα windows τα διαγραφεις και τα ξαναπερνας).απο τη vodafone με πηραν δυο τηλεφωνα και μου ειπαν να στειλω την καρτα στην εταιρια.ετσι και εκανα και μετα απο ενα μηνα που πηρα τηλεφωνο στην garmin μου ειπαν οτι αρνουνται να μου περσουν ξανα την εφαρμογη και οτι πρεπει να την αγορασω ξανα (149 ευρω).μετα απο ξανα ενα μηνα (δηλαδη δυο μηνες αφοτου την εστειλα με πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι με τα χιλια ζορια εφτιαξαν την καρτα και οτι πρεπει να παω να την παρω απο εκει και οτι τους χρωσταω και 18 ευρω για την επισκευη (ποια επισκευη,αφου ηταν υποχρεωμενοι να μου περασουν ξανα το προγραμμα).η καταληξη ειναι οτι ακομα μετα απο 9 μηνες εχουν ακομα την καρτα μου. και κλεινω λεγοντας οτι η ΑΛΗΤΕΙΑ πρεπει καποια στιγμη να τελειωσει,και μαλλον το internet ειναι η μονη λυση. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Μετά από αρκετές δοκιμές στο καινούριο μου Ν85 (τελευταίο firmware) με διάφορες εκδόσεις μπορώ να πω ότι η έκδοση που λειτουργεί καλύερα είναι η 5.00.20. Οι φωνητικές οδηγίες είναι ακριβέστατες το στίγμα δεν μου κόλλησε ποτέ κατά τη διάρκεια των διαδρομών αλλά υπάρχει και ένα αλλά... Το στίγμα στο χάρτη το βγάζει μόνιμα περίπου 20-30 μέτρα πιο πριν από κει που είμαι στην πραγματικότητα. Δοκίμασα και σε διάφορα επίπεδα ζουμ αλλά το πρόβλημα παραμένει το ίδιο. Αν κάποιος έχει καμμία συμβουλή καλοδεχούμενη :) Τώρα όσον αφορά το θέμα της μπαταρίας πρακτικά δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει στο κιν μου γιατί με το που το πήρα του έβαλα το Garmin απευθείας... Αλλά πρόσεξα κάτι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Υπόψιν την εγκατάσταση την έχω κάνει χωρίς το cardrunner.dll και αφού έτρεξα το .sis μετά το διέγραψα πάλι, αλλά αυτό απ' ότι είδα δεν παίζει κάποιο ρόλο σε αυτό που περιγράφω παρακάτω... Το σημαντικό που πρόσεξα είναι ότι αν κάνετε επανεκκίνηση και τρέξετε το Garmin και μετά το κλείσετε και πάτε να αφαιρέσετε την εφαρμογή θα σας πει ότι δεν μπορεί γιατί υπάρχει κάποια εφαρμογή που τρέχει και πρέπει να σταματήσει. Αν επιλέξετε ναι προχωράει κανονικά στην απεγκατάσταση. ΑΝΤΙΘΕΤΑ δοκιμάστε να τρέξετε το Garmin πατήστε έξοδο και επανεκκινήστε την συσκευή. Τώρα αν δοκιμάσετε να απεγκαταστήσετε το Garmin θα το κάνει αμέσως ΧΩΡΙΣ να σας πει ότι υπάρχει κάποια εφαρμογή που τρέχει και ότι πρέπει να την κλείσετε πρώτα... Απο τα παραπάνω καταλαβαίνω ότι όταν ανοίγει το Garmin και μετά κλείνει αφήνει κάτι να τρέχει στο παρασκήνιο. Άσχετα με το αν υπάρχει cardrunner.dll ή όχι. Αν όμως γίνει επανεκκίνηση στη συσκευή αυτό σταματάει να τρέχει. Για όσους έχουν πρόβλημα με την μπαταρία ας δοκιμάσουν μετά από κάθε φορά που χρησιμοποιούν την εφαρμογή και κάνουν έξοδο, να κάνουν μια επανεκκίνηση στη συσκευή τους και να μας πουν αν παρατηρούν κάποια αλλαγή στη διάρκεια της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Άραγε, αν κάνουμε επανεκκίνηση της συσκευής μετά απο κάθε χρήση του Garmin, μήπως φτιάχνει το πρόβλημα; ....... Τώρα όσον αφορά το θέμα της μπαταρίας πρακτικά δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει στο κιν μου γιατί με το που το πήρα του έβαλα το Garmin απευθείας... Αλλά πρόσεξα κάτι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Υπόψιν την εγκατάσταση την έχω κάνει χωρίς το cardrunner.dll και αφού έτρεξα το .sis μετά το διέγραψα πάλι, αλλά αυτό απ' ότι είδα δεν παίζει κάποιο ρόλο σε αυτό που περιγράφω παρακάτω... Το σημαντικό που πρόσεξα είναι ότι αν κάνετε επανεκκίνηση και τρέξετε το Garmin και μετά το κλείσετε και πάτε να αφαιρέσετε την εφαρμογή θα σας πει ότι δεν μπορεί γιατί υπάρχει κάποια εφαρμογή που τρέχει και πρέπει να σταματήσει. Αν επιλέξετε ναι προχωράει κανονικά στην απεγκατάσταση. ΑΝΤΙΘΕΤΑ δοκιμάστε να τρέξετε το Garmin πατήστε έξοδο και επανεκκινήστε την συσκευή. Τώρα αν δοκιμάσετε να απεγκαταστήσετε το Garmin θα το κάνει αμέσως ΧΩΡΙΣ να σας πει ότι υπάρχει κάποια εφαρμογή που τρέχει και ότι πρέπει να την κλείσετε πρώτα... Απο τα παραπάνω καταλαβαίνω ότι όταν ανοίγει το Garmin και μετά κλείνει αφήνει κάτι να τρέχει στο παρασκήνιο. Άσχετα με το αν υπάρχει cardrunner.dll ή όχι. Αν όμως γίνει επανεκκίνηση στη συσκευή αυτό σταματάει να τρέχει. Για όσους έχουν πρόβλημα με την μπαταρία ας δοκιμάσουν μετά από κάθε φορά που χρησιμοποιούν την εφαρμογή και κάνουν έξοδο, να κάνουν μια επανεκκίνηση στη συσκευή τους και να μας πουν αν παρατηρούν κάποια αλλαγή στη διάρκεια της μπαταρίας. ΜΗΠΩΣ όντως είναι έτσι ;;;; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Αυτό είναι σίγουρο. Απλά ο φίλος karlesg με το παραπάνω πείραμα απέδειξε οτι κάτι συνεχίζει να τρέχει ακόμα και αν σβήσουμε το cardrunner.dll. Αυτό το είχαμε καταλάβει και παλιότερα καθώς κάθε φορά, απο τις παλιές ακόμα εκδόσεις, όταν συνδέαμε το κινητό με τον υπολογιστή μας ρώταγε να θέλουμε να εκκινήσουμε το garmin, παρόλο που αυτό ήταν κλειστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Κατοπιν υποδειξεως του loji στο αντισοιχο θεμα στο xxxxxxxxx, ειδα κι εγω μεσω του jbak taskman οτι οταν κλεινουμε το garmin αφηνει μια διεργασία να τρέχει την tsrautostart. Αν κανεις reboot τη συκευη αυτη η διεργασία δεν τρέχει. Αυτή κατά πάσα βεβαιότητα είναι που καταναλώνει την μπαταρία. Άρα μετά την έξοδο απο το Garmin είτε κάντε επανεκκίνηση τη συσκευή είτε κλειστε τη διεργασία tsrautostart μεσω του jbak taskman. Λογικά έτσι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αυτοματοποιηθεί αυτή η διακοπή αυτής της διεργασίας μέσω του jbak taskman? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Ευχαριστούμε για το TIP. Μένει να το δοκιμάσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos83 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Κατοπιν υποδειξεως του loji στο αντισοιχο θεμα στο xxxxxxxxx, ειδα κι εγω μεσω του jbak taskman οτι οταν κλεινουμε το garmin αφηνει μια διεργασία να τρέχει την tsrautostart. Αν κανεις reboot τη συκευη αυτη η διεργασία δεν τρέχει. Αυτή κατά πάσα βεβαιότητα είναι που καταναλώνει την μπαταρία. Άρα μετά την έξοδο απο το Garmin είτε κάντε επανεκκίνηση τη συσκευή είτε κλειστε τη διεργασία tsrautostart μεσω του jbak taskman. Λογικά έτσι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αυτοματοποιηθεί αυτή η διακοπή αυτής της διεργασίας μέσω του jbak taskman? Υπάρχει κάποιο λινκ για το jbak taskman γιατι κατέβασα 2-3 απο το xxxxxxxx και σε όλες έλεγε μη έγκυρο πιστοποίητικό. Παράθεση Φιλικά Μάνος, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 ευχαριστουμε παιδες.... πο πο πο προγραμματαρα το jbak taskman!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Υπάρχει κάποιο λινκ για το jbak taskman γιατι κατέβασα 2-3 απο το xxxxxxx και σε όλες έλεγε μη έγκυρο πιστοποίητικό. To εχουμε πει πολλες φορες για τα πιστοποιητικά Γιατί δεν μπορώ να εγκαταστήσω αρχεία sis/sisX; Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Κατοπιν υποδειξεως του loji στο αντισοιχο θεμα στο xxxxxxxx, ειδα κι εγω μεσω του jbak taskman οτι οταν κλεινουμε το garmin αφηνει μια διεργασία να τρέχει την tsrautostart. Αν κανεις reboot τη συκευη αυτη η διεργασία δεν τρέχει. Αυτή κατά πάσα βεβαιότητα είναι που καταναλώνει την μπαταρία. Άρα μετά την έξοδο απο το Garmin είτε κάντε επανεκκίνηση τη συσκευή είτε κλειστε τη διεργασία tsrautostart μεσω του jbak taskman. Λογικά έτσι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αυτοματοποιηθεί αυτή η διακοπή αυτής της διεργασίας μέσω του jbak taskman? Αυτο ισχυει για ολες τις εκδοσεις του garmin η για καποιες συγκεκριμενες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Δυστυχως θα διαφωνισω με το νεο κολπο για την μπαταρια.. Και εγω το ειχα δοκιμασει με το restart, αλλα και με αφαιρεση της καρτας μνημης, ωστε να σταματησουν να τρεχουν ολα τα αρχεια που ειναι στην καρτα αλλα δεν ειδα μεγαλη διαφορα στην μπαταρια. Μονο οταν το απεγκατεστησα τελειως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Λογω βραδυνής βάρδιας στη δουλειά είπα να κάνω μερικές δοκιμές ακόμα! Λοιπόν κινητό καθαρό με απεγκατεστημένο Garmin διεργασίες που τρέχουν (processes)... 116 Εγκατάσταση Garmin χωρίς καν να τρέξει η εφαρμογή διεργασίες... 117 Η μία παραπάνω που τρέχει είναι η γνωστή tsrautostart Επανεκκίνηση κινητού διεργασίες πάλι 117. Διαγραφή ή μετονομασία cardrunner.dll Επανεκκίνηση κινητού διεργασίες... 116 (το tsrautostart δεν τρέχει μετά την επανεκκίνηση αφού έχουμε πρώτα όμως πειράξει το cardrunner.dll) Άνοιγμα Garmin, κλείσιμο Garmin, διεργασίες... 117 Επανεκκίνηση κινητού, διεργασίες... 116 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Η μόνη διεργασία που προστίθεται με την εγκατάσταση ή χρήση του Garmin είναι η tsrautostart.exe εκτός κι αν υπάρχει κάτι άλλο που δεν το βλέπει το Jbak taskman. Προτείνω αφού πρώτα διαγράψετε ή μετονομάσετε το cardrunner.dll, κάθε φορά που κάνετε έξοδο από το Garmin να κάνετε επανεκκίνηση το κινητό ή να "σκοτώνετε" το tsrautostart.exe από το jbak taskman. Ένας πιο εύκολος τρόπος να γίνεται το 2ο είναι: -πηγαίνετε menu -> tools -> processes -Επιλέγετε το TSRAutostart.exe -πηγαίνετε menu -> Program rules -Τικάρετε το "kill by memory clean" -ok Τώρα κάθε φορά που ανοίγετε το jbak taskman επιλέγοντας: menu -> Tools -> Memory clean αυτό θα "σκοτώνει" το TSRAutostart.exe Την έκδοση 1.0 του Jbak Taskman η οποία είναι freeware και SymbianSigned την βρίσκετε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2564170#post2564170 Δοκιμάστε κάτι από τα παραπάνω και πείτε τις εντυπώσεις σας, αν έχει αλλάξει κάτι μετά από αυτά στο χρόνο διάρκειας της μπαταρίας. Υ.Σ. Όλα τα παραπάνω έγιναν χρησιμοποιώντας την έκδοση 5.00.20 του Garmin. Φαντάζομαι και για τις υπόλοιπες εκδόσεις της σειράς 5 το ίδιο θα ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Σε ευχαριστουμε, θα το δοκιμασω.. Εγω ομως που εχω το Handt Taskbar πρεπει να το αντικαταστησω με το Jbak ή μπορουν να δουμευουν μαζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 @dinosss Δε γνωρίζω σε αυτό που ρωτάς εγώ όλες τις δοκιμές τις έκανα χρησιμοποιώντας μόνo το jbak ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ Όλα τα παραπάνω ισχύουν έτσι όπως τα έγραψα όταν το A-GPS είναι απενεργοποιημένο. Αν το A-GPS είναι ενεργοποιημένο τότε μετά την έξοδο από το Garmin γίνονται... 120 Μάλλον το βράδυ στη δουλειά θα κάτσω να δω ποιες είναι οι παραπάνω 3 που τρέχουν όταν είναι ενεργοποιημένο το A-GPS εκτός απο το tsrautostart. Σε κάθε περίπτωση όμως είτε το A-GPS είναι ενεργοποιήμενο είτε όχι, αν έχουμε πειράξει το cardrunner.dll μετά από επανεκκίνηση οι διεργασίες γίνονται 116. Αυτές που υπήρχαν πριν την εγκατάσταση του Garmin δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts