gianpithio Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Παντα τα αλλαζω μετα απο format χωρις να εχω δοκιμασει εαν λειτουργουν. Απο οτι εχω διαβασει το card ID αλλαζει καθε φορα που κανουμε format στην καρτα.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Παντα τα αλλαζω μετα απο format χωρις να εχω δοκιμασει εαν λειτουργουν. Απο οτι εχω διαβασει το card ID αλλαζει καθε φορα που κανουμε format στην καρτα.. :) μια χαρα δουλευει μετα απο format και χωρις να τα ξαναφτιαξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Παντως εγω το διεγραψα το CardRunner.dll..σαν λειτουργεια δεν επηρεασε την εφαρμογη...κατα τα αλλα θα δοκιμαστει η αντοχη της μπαταριας σε καποια διαδρομη. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Εγώ πάντως που έχω την τελευταία έκδοση 5.00.20 και τους τελευταίους χάρτες δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα κατά την πλοήγηση. Μία καθυστέρηση στο σημείο θέσης υπάρχει αλλά αυτό το είχα σε όλες τις εκδόσεις. Μήπως έχει βγει πιο ενημερωμένος χάρτης από τον Blue Chart Atlantic 9.5; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trimitsos Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Παιδιά δοκίμασα το Garmin, αλλά δέν μου βγάζει κ τόσο σωστά τις διαδρομές... έκανα κ επαναφορά ρυθμίσεων αλλά πάλι τα ίδια. τις μισές φορές με στέλνει αλλού για αλλου. Μηπως να δοκιμάσω τo Sygic? Επίσης το GPS αργεί ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ να πάρει μπρωστά! μήπως έχεις να κάνει με το κινητό??? (Ν96) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Εγώ πάντως που έχω την τελευταία έκδοση 5.00.20 και τους τελευταίους χάρτες δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα κατά την πλοήγηση. Τα ίδια κι εγώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Τα ίδια κι εγώ, δεν έχω κανένα πρόβλημαΕχεις το Ν82 και δουλευει στην πλοηγηση μια χαρα με την 5.0.20?Μηπως απλα εβαλες το προγραμμα και ειδες οτι ολα ειναι οκ?το δοκιμασες σε πλοηγηση με αυτοκινητο?,Το λεω αυτο γιατι εγω όποια εκδοση κι αν εβαλα απο 5 και πανω στην πλοηγηση ήταν χαλια. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Εχεις το Ν82 και δουλευει στην πλοηγηση μια χαρα με την 5.0.20?Μηπως απλα εβαλες το προγραμμα και ειδες οτι ολα ειναι οκ?το δοκιμασες σε πλοηγηση με αυτοκινητο?,Το λεω αυτο γιατι εγω όποια εκδοση κι αν εβαλα απο 5 και πανω στην πλοηγηση ήταν χαλια. Ακριβώς (Ν82 με 5.00.20), δουλεύει μια χαρά κατά την πλοήγηση, το χρησιμοποιώ πολύ συχνά, εχει πολύ ακριβές στίγμα και οι φωνητικές εντολές είναι σωστές και στην ώρα τους Το μόνο αρνητικό είναι οτι ο κέρσορας κατά τη πλοήγηση έχει "σπαστή" κίνηση και δε φαίνεται να κυλάει ομαλά, παρόλο αυτά όμως με δείχνει ακριβώς εκεί που είμαι κι ας κινούμαι με μεγάλη ταχύτητα Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Το μόνο αρνητικό είναι οτι ο κέρσορας κατά τη πλοήγηση έχει "σπαστή" κίνηση και δε φαίνεται να κυλάει ομαλά, παρόλο αυτά όμως με δείχνει ακριβώς εκεί που είμαι κι ας κινούμαι με μεγάλη ταχύτητα Αυτο εννοουσα κι εγώ ο κερσορας δεν κινείται ομαλά.Σε παλιότερες εκδοσεις 4 αυτό δεν το έκανε και η κίνηση του κερσορα ήταν ομαλή και αναταποκρινοταν στην παραγματικότητα με όποια ταχύτητα κι αν είχες.Αλλο να το ακους αλλα καμια φορα βολευει να βλεπεις και την επομενη στροφή .Τι να το κανω αν πρεπει να στριψω και ο κερσορας να έχει μεινει στην προηγουμενη διασταυρωση Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Ναι, αλλά λέει οτι έχει ακρίβεια. Αυτό είναι το ζητούμενο, να υπάρχει ακρίβεια. Να ρίχνεις μια ματιά και να σε δείχνει όντως εκέι που είσαι. Και, ακόμα πιο σημαντικό, οι φωνητικές οδηγίες να είναι ακριβέστατες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Ο 5 σε 1 το έχει βάλει κανείς ! Εμφανίζονται όλα καννονικά ή θα κολάει λόγω του μεγάλου όγκου δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Ναι, αλλά λέει οτι έχει ακρίβεια. Αυτό είναι το ζητούμενο, να υπάρχει ακρίβεια. Να ρίχνεις μια ματιά και να σε δείχνει όντως εκέι που είσαι. Και, ακόμα πιο σημαντικό, οι φωνητικές οδηγίες να είναι ακριβέστατες. Ακριβώς έτσι είναι Να σημειώσω ότι κάθε φορά σβήνω πλήρως τη προηγούμενη έκδοση Garmin πριν περάσω τη καινούρια επίσης χρησιμοποιώ ξεχωριστούς χάρτες και όχι κάποιον 3σε1 συγκεκριμένα μόνο τους Autodrive και anavasis έχω περάσει και χρησιμοποιώ συνήθως τον πρώτο Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Εμενα πάντως..οποια 'εκδοση και να πέρασα απο την σειρα 5(εχω ενα N95-8g)κόλλαγε...η εικονα...ο κερσορας..όχι απλα έμενε πίσω...ξεχνίοταν...2-3 τετραγωνα...Σε ταξίδι μου βέβαια...που ηταν ανοιχτος ο δρόμος ήταν καλύτερα...αλλα τι να το κάνεις...Εβαλα την 4.20.20 και όλα κομπλε....ΚΑι ας μην μπορώ να αλλάξω εικονιδια του αυτοκινήτου.... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Ακριβώς έτσι είναι Να σημειώσω ότι κάθε φορά σβήνω πλήρως τη προηγούμενη έκδοση Garmin πριν περάσω τη καινούρια επίσης χρησιμοποιώ ξεχωριστούς χάρτες και όχι κάποιον 3σε1 συγκεκριμένα μόνο τους Autodrive και anavasis έχω περάσει και χρησιμοποιώ συνήθως τον πρώτο Στο Ν78 πως θα κάνω πχ απεγκατάσταση; Θα πάω στις εφαρμογές και θα επιλέξω απεγκατάσταση; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Όχι, πας πάνω στο εικονίδιο του μενού και πατάς C. Μετά μπαίνεις στην κάρτα μνήμης και διαγράφεις τον φάκελο Garmin και κρατάς μόνο χάρτες και unl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Απο την δικη μου προσωπικη εμπειρια πιστευω πως για να καταλαβουμε εαν λειτουργει σωστα η διαγραφη του αρχειου CardRunner.dll απο το φακελο Ε:\sys\bin πρεπει να το διαγραψουμε πριν το περασουμε στην συσκευη μας και σε καθαρο συστημα που δεν εχουμε ξανα βαλει το garmin. Καλο θα ειναι να το δοκιμασει καποιος που ειχε προβληματα να μας πει ,δυστυχως η συσκευη μου ειναι στα κεντρικα και δεν μπορω να το δοκιμασω :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Απο την δικη μου προσωπικη εμπειρια πιστευω πως για να καταλαβουμε εαν λειτουργει σωστα η διαγραφη του αρχειου CardRunner.dll απο το φακελο Ε:\sys\bin πρεπει να το διαγραψουμε πριν το περασουμε στην συσκευη μας και σε καθαρο συστημα που δεν εχουμε ξανα βαλει το garmin. Καλο θα ειναι να το δοκιμασει καποιος που ειχε προβληματα να μας πει ,δυστυχως η συσκευη μου ειναι στα κεντρικα και δεν μπορω να το δοκιμασω :) Γιάννη, νομίζω μιας και δεν θυμάμαι και πολύ καλά, είχα διαγράψει το dll πριν το περάσω στην κάρτα μνήμης αλλά μετά την εγκατάσταση του sis όταν ξαναπήγα στο φάκελο sys\bin υπήρχε πάλι το αρχείο με αποτέλεσμα να πάω και να το ξανασβήσω. Αλλά όπως είπα δεν είμαι 100% σίγουρος.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Γιάννη, νομίζω μιας και δεν θυμάμαι και πολύ καλά, είχα διαγράψει το dll πριν το περάσω στην κάρτα μνήμης αλλά μετά την εγκατάσταση του sis όταν ξαναπήγα στο φάκελο sys\bin υπήρχε πάλι το αρχείο με αποτέλεσμα να πάω και να το ξανασβήσω. Αλλά όπως είπα δεν είμαι 100% σίγουρος.. που είναι αυτό το αρχείο ρε παιδιά. με την διαχείρηση αρχείων του κινητού αλλά και του nokia pc suite δεν το βρίσκω........ Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Σύνδεσε το κινητό σου με τον υπολογιστή και επέλεξε μαζική αποθήκευση. Θα το βρείς στον φάκελο sys\bin και το αρχείο ονομάζεται CardRunner.dll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos83 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 που είναι αυτό το αρχείο ρε παιδιά. με την διαχείρηση αρχείων του κινητού αλλά και του nokia pc suite δεν το βρίσκω........ Και εγώ μια απο τα ίδια. Ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω να το σβήσω. Ούτε αρχείο sis, ούτε φάκελο bin. ;) Παράθεση Φιλικά Μάνος, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Σύνδεσε το κινητό σου με τον υπολογιστή και επέλεξε μαζική αποθήκευση. Θα το βρείς στον φάκελο sys\bin και το αρχείο ονομάζεται CardRunner.dll Ευχαριστώ πολύ.ελπίζω να δουλέψει κιόλας!!!! Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Γιάννη, νομίζω μιας και δεν θυμάμαι και πολύ καλά, είχα διαγράψει το dll πριν το περάσω στην κάρτα μνήμης αλλά μετά την εγκατάσταση του sis όταν ξαναπήγα στο φάκελο sys\bin υπήρχε πάλι το αρχείο με αποτέλεσμα να πάω και να το ξανασβήσω. Αλλά όπως είπα δεν είμαι 100% σίγουρος.. Eχεις δικιο το αρχειο ακομη και εαν σβησουμε το CardRunner.dll απο το φακελο Ε:\sys\bin μπαινει με την εγκατασταση: http://img361.imageshack.us/img361/3727/unsisig5.th.png Αυτο που σκεφτομαι ειναι να φτιαξουμε ενα .sis και να αφαιρεσουμε το CardRunner.dll ετσι ωστε να μην μπει καθολου στην συσκευη μας. Εαν το κανουμε υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να λυθει το προβλημα. Ο λογος που το υποστηριζω αυτο και εχω μια μικρη ελπιδα οτι μπορει να λειτουργει εχει να κανει με κατι που θυμηθηκα σημερα. Ειχα βαλει στο Ν82 μου το αρχειο installserver.exe στο φακελο C:\sys\bin για να μπορω να κανω εγκατασταση απευθειας unsigned εφαρμογες σε καποια στιγμη το διεγραψα θελοντας να δοκιμασω κατι! Αργοτερα παρατηρησα πως μπορουσα ακομη να κανω εγκατασταση τις unsigned εφαρμογες χωρις το αρχειο installserver.exe αρκουσε η μια φορα που μπηκε στην σωστη θεση. Καπου εκει βασιζω ολα αυτα που γραφω και δεν θελω να μπει το αρχειο CardRunner.dll στο κινητο ουτε για λιγο. Μπορει να μην καταφερουμε τιποτα αλλα δεν χανουμε και τιποτα εαν το δοκιμασουμε :) που είναι αυτό το αρχείο ρε παιδιά. με την διαχείρηση αρχείων του κινητού αλλά και του nokia pc suite δεν το βρίσκω........ Και εγώ μια απο τα ίδια. Ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω να το σβήσω. Ούτε αρχείο sis, ούτε φάκελο bin. ;) Επιλεξατε να φαινονται στο pc σας τα κρυφα αρχεια και οι φακελοι? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsaki125 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Έχω κάνει εγκατάσταση το Garmin σε μια κάρτα μνήμης η οποιά έχει μόνο το Garmin και την τοποθετώ στο κινητό μόνο όταν θέλω να κάνω πλοήγηση. Δεν έχω σβήσει το αρχείο CardRunner.dll. Όταν δεν έχω την κάρτα στο κινητό έχω πρόβλημα ή το αρχείο εππιρεάζει την αυτονομία μόνο όταν η καρτα με το Garmin είναι στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Έχω κάνει εγκατάσταση το Garmin σε μια κάρτα μνήμης η οποιά έχει μόνο το Garmin και την τοποθετώ στο κινητό μόνο όταν θέλω να κάνω πλοήγηση. Δεν έχω σβήσει το αρχείο CardRunner.dll. Όταν δεν έχω την κάρτα στο κινητό έχω πρόβλημα ή το αρχείο εππιρεάζει την αυτονομία μόνο όταν η καρτα με το Garmin είναι στο κινητό; Αρκετοι γραφουν πως με την εγκατασταση της 5.00.xx και περισσοτερο στην 5.00.20 εχουν παρατηρησει μειωση της μπαταριας. Αλλοι γραφουν πως πως δεν εχουν παρατηρησει κατι και πως ολα λειτουργουν κανονικα. Αυτα που γραφω παραπανω ειναι ολα υποθεσεις που ισως μας βοηθησουν και βρεθει επιτελους λυση στο προβλημα. Μπορει να ειναι και 100% λαθος αλλα για αυτο ειναι τα forum. Το αρχειο στην πρωτη περιπτωση ειναι .exe και στην δευτερη .dll .Απο την στιγμη που εχεις καρτα ξεχωριστα για το garmin μπορεις να λειτουργησεις την συσκευη σου με και χωρις την καρτα και να μας δωσεις πληροφοριες που πιθανον θα μας βοηθησουν στην λυση του προβληματος. Στην συσκευη μου εχω μπαταρια απο το ebay και αναγκαζομαι να το φωρτιζω 2-3 φορες την ημερα και ετσι δεν μπορω να καταλαβω εαν υπαρχει προβλημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Μια ερώτηση για τα ΡΟΙ.Έκανα εγκατάσταση το ΡΟΙ loader253 και περασα καποια που εχω.Συνολικα τα GPX μαζι με τις εικονες ειναι κοντα στα 5 mb.Στο φακελο του GArmin/POI εχω ενα αρχειο 1 mb και ενα αρχειο speed camera.Τα ΡΟΙ που τα βαζει?τα ενσωματωνει μεσα στον χαρτη ?τα συμπιεζει τοσο πολυ και εχουν μεγεθος 1 mb!!!Τι γινεται?Ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με POI.Αν θελω να τα βγαλω τι κανω? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts