mirrorofsorrow Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Η τελευταία είναι η 5.00.10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Δοκίμασα την έκδοση 5.00.10 με Ν78 σε αυτοκίνητο πριν λίγο και έχω να πω οτι μετά απο πάρα πάρα πολύ καιρό βλέπω επιτέλους ακρίβεια κατά την πλοήγηση. Επιτέλους, στρίβεις, φτάνεις σε στενάκια/κάθετους δρόμους, και σε δείχνει πραγματικά εκεί που είσαι και όχι 50+ μέτρα πριν. Όπου έτυχε να στρίψω αλλού, και γενικά να παρεκλίνω της καθορισμένης πορείας, έκανε ταχύτατα επαναϋπολογισμό και γενικά δούλευε πολύ γρήγορα. Το μόνο αρνητικό που εντόπισα έχει να κάνει με την φωνητική καθοδήγηση οπου σε μερικές εκφωνήσεις, μου έκοβε λέξεις ολόκληρες. Αλλά έγινε σε λίγες μόνο περιπτώσεις και θέλω να το ξαναδοκιμάσω πριν καταλήξω αν είναι όντως πρόβλημα στα αρχεία φωνής. Όσοι το έχουν δοκιμάσει, έχουν διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα στις φωνητικές εντολές; Κι εγώ με Ν78.. Πριν μια ώρα το έβαλα πάλι για να το δοκιμάσω από Κηφισιά-Κυψέλη. Κανένα πρόβλημα στις φωνητικές οδηγίες. Πήγαινε μια χαρά και με σχετική ακρίβεια. Μάλιστα με έβγαλε από δρόμους που δεν είχα καν φανταστεί... Στις ρυθμίσεις είχα "συντομότερη απόσταση". Την επόμενη φορά θα βάλω ταχύτερος χρόνος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Κάποιες ερωτήσεις :) 1)Έχω βάλει γύρω στα 20000 ΡΟΙS μέσα αλλά σε μερικά απο αυτά δεν μου εμφανίζει εικονίδιο, γιατί? 2)Υπάρχει τρόπος να δω το όνομα του ΡΟΙ πάνω στον χάρτη? Πολλά εικονίδια δεν τα γνωρίζω γιαυτό. Σε περίπτωση που το προηγούμενο ποστ είναι αόρατο... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Σε περίπτωση που το προηγούμενο ποστ είναι αόρατο... Λες να γνωριζει καποιος και να μην θελει να απαντησει ? :O Δεν χρειαζεται να επαναλαμβανεσαι .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friqules Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Καλημερα σας. Προσπαθω απο εχθες το απογευμα να βαλω το GARMIN.Κανω οτι λεει στο αρχειο αλλα αν παω να το κανω εγκατασταση μου πεταει ενα παραθυρακι και μου λεει να επιλεξω απο που θα κανει συνδεση ειτε με το WLAN η MMS WIND δεν ξερω και εγω τι αλλο λεει εκει. Παταω ακυρο και σταματαει και την εγκατασταση του προγραμματος και μου βγαζει αυτο το μνμ ( Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΜΕΣΩ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΠΕΤΥΧΕ).Γιατι μου το κανει αυτο? Μια φορα που το ειχα βαλει δεν μου το ζητησε αλλα δε ν ειχα βαλει χαρτες. Μετα τα εκανα σκα......α με τους χαρτες και αναγκαστικα και εβγαλα το GARMIN. Τωρα προσπαθω να το ξαναβαλω και μου κανει αυτα τα κολπα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Δοκίμασα την έκδοση 5.00.10 με Ν78 σε αυτοκίνητο πριν λίγο και έχω να πω οτι μετά απο πάρα πάρα πολύ καιρό βλέπω επιτέλους ακρίβεια κατά την πλοήγηση. Επιτέλους, στρίβεις, φτάνεις σε στενάκια/κάθετους δρόμους, και σε δείχνει πραγματικά εκεί που είσαι και όχι 50+ μέτρα πριν. Όπου έτυχε να στρίψω αλλού, και γενικά να παρεκλίνω της καθορισμένης πορείας, έκανε ταχύτατα επαναϋπολογισμό και γενικά δούλευε πολύ γρήγορα. Το μόνο αρνητικό που εντόπισα έχει να κάνει με την φωνητική καθοδήγηση οπου σε μερικές εκφωνήσεις, μου έκοβε λέξεις ολόκληρες. Αλλά έγινε σε λίγες μόνο περιπτώσεις και θέλω να το ξαναδοκιμάσω πριν καταλήξω αν είναι όντως πρόβλημα στα αρχεία φωνής. οι εχοντες Ν82, τι εχουν να πουν περι τουτου? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friqules Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Καλημερα σας. Προσπαθω απο εχθες το απογευμα να βαλω το GARMIN.Κανω οτι λεει στο αρχειο αλλα αν παω να το κανω εγκατασταση μου πεταει ενα παραθυρακι και μου λεει να επιλεξω απο που θα κανει συνδεση ειτε με το WLAN η MMS WIND δεν ξερω και εγω τι αλλο λεει εκει. Παταω ακυρο και σταματαει και την εγκατασταση του προγραμματος και μου βγαζει αυτο το μνμ ( Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΜΕΣΩ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΠΕΤΥΧΕ).Γιατι μου το κανει αυτο? Μια φορα που το ειχα βαλει δεν μου το ζητησε αλλα δε ν ειχα βαλει χαρτες. Μετα τα εκανα σκα......α με τους χαρτες και αναγκαστικα και εβγαλα το GARMIN. Τωρα προσπαθω να το ξαναβαλω και μου κανει αυτα τα κολπα. Το βρηκα. Ειχα κανει χοντρηηη Μ@@λακια. Ειχα ενεργοποιηση να κανει ελεγχο για εγκυρο πιστοποιητικο.Τωρα το εκανα απενεργοποιησει. Τωρα ομως παω να βαλω μια διευθυνσει και μου λεει οτι δεν εχω χαρτη και πως πρεπει να τους κατεβασω. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Έβαλες χάρτες στον φάκελο garmin; Ποιούς και τι όνομα τους έδωσες; Έφτιαξες τα αρχεία unl; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Και στο Ν82 το ίδιο καλά δουλεύει! Για τις φωνητικές δε ξέρω δεν το δοκίμασα. Απλά το είχα να δείχνει όσο ήμουν εν κινήσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitakias Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Απορία: Έχω βάλει τα POIS για τις κάμερες και τα ραντάρ. Υπάρχει δυνατότητα να υπάρχει προειδοποιητικό φωνητικό μήνυμα όταν πλησιάζει το αυτοκίνητο σε τέτοια σημεία; ενας μπακαλικος τροπος ειναι αν πας: εργαλεια-διαχ/ση δεδομενων-προσαρμ συν poi σου βγαζει τα poi (αν εχεις περασει καμερες κ ρανταρ δλδ) με βάση τα μέτρα απο την τρέχουσα απόσταση. (Συμπεριλαμβανομένων αυτων του αντ.ρευματος...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friqules Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Έβαλες χάρτες στον φάκελο garmin; Ποιούς και τι όνομα τους έδωσες; Έφτιαξες τα αρχεία unl; Εβαλα καποιους που βρηκα μεσα στο αρχειο. Και εβαλα mapid οτι μου ελεγε και μετα εβαλα τον κωδικο σε αρχειο που να τελειωνει σε unl. Απο χαρτες εβαλα τον AYTODRIVE HELLAS με mapid 822 Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Εγω παντως που την δοκιμασα (5.00.10 με Ε66) στο δρομο απογοητευτηκα! Μονο πανω στον δρομο δεν με εδειχνε!!! Αλλοτε δεξια, αλλοτε αριστερα, μεχρι και στο αντιθετο ρευμα.... Μερικες φορες δεν εδειχνε καν τον δρομο που ημουν. Μεγαλη αποκλιση:mad:. Ειμαι ετοιμος να το ξηλωσω και να γυρισω σε προηγουμενη εκδοση. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Ο χαρτης ( καινουργιος 3 σε 1 ), το προγραμμα, το τηλ? :blink: Για δοκίμασε Ρυθμίσεις-->Χάρτης-->Εμφάνιση θέσης-->Σε δρόμους Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Αν έχουν την ονομασία GMAPPROM.IMG GMAPPROM.UNL και το αρχείο unl έχει τον σωστό κωδικό, τότε είσαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Παιδιά,έβαλα την 5.00.10 με τους ίδιους χάρτες,τόσο στο Ν78 όσο και στο Ν82. Στο Ν78 πετάει,στο Ν82 καθυστερεί λίγο... Πριν είχα την 4.10.80 στο Ν82 και την απεγκατέστησα πριν βάλω την 5.00.10 επάνω... Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friqules Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Αν έχουν την ονομασία GMAPPROM.IMG GMAPPROM.UNL και το αρχείο unl έχει τον σωστό κωδικό, τότε είσαι μια χαρά. Παιδια χιλια ευχαριστω για τις βοηθειες σας. Τα καταφερα. Ναρωτησω κα κατι ακομη? Υπαρχουν και ναυτικοι χαρτες? Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Για τους ναυτικούς θα πας κατευθείαν για τον 3 σε 1 χάρτη που περιέχει μέσα τον bluechart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Παιδια χιλια ευχαριστω για τις βοηθειες σας. Τα καταφερα. Ναρωτησω κα κατι ακομη? Υπαρχουν και ναυτικοι χαρτες? τον εχω και μονο του,αν θελεις στον ανεβαζω Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 παιδια εκτος του τρια σε ενα που εχει τους γνωστες χαρτες υπαρχουν και αλλοι και αν ειναι τι λενε? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 παιζει να υπαρχει και 5σε1,παλαιοτερα ειχα.αν θελεις πες μου ποιους θελεις να σου φτιαξω Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abdul Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Γεια χαρά! Σήμερα εγκατέστησα την 5.00.10 στο Ν85 με τον χάρτη Autodrive hellas 1.40. Παρ’ ότι προσπάθησα αρκετές φορές να βάλω έναν 3 σε 1 χάρτη, αυτό δεν λειτούργησε. Αν και κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια να ακολουθήσω τις οδηγίες κατά γράμμα (ειδικά το μέρος που λέει πως πρέπει να μπουν οι κωδικοί στο αρχείο unl με την ονομασία του χάρτη. Η ερώτηση είναι αν είναι δυνατόν να γίνει αυτό, γιατί στο 1ο post του thread στο xxxxxxxx υπάρχει ένας χάρτης 3 σε 1 με την παρατήρηση ότι λειτουργεί μόνο στην έκδοση 4.10.60 του προγράμματος και άλλος ένας παρακάτω χωρίς καμία επιπλέον παρατήρηση. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Ποιο 3 σε 1 προσπαθουσες να βαλεις? Μεσα στο .unl τι κωδικους εβαλες? Ολοι οι χαρτες λειτουργουν σε ολες τις εκδoσεις του garmin. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abdul Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Προσπαθούσα να βάλω το 3to1adh140av360bl. Έβαλα 2 κωδικούς κολλητά μεταξύ τους από 25 ψηφία ο καθένας, δηλαδή 50 ψηφία συνολικά. Μια και ο anavasis είναι free, έβαλα τους κωδικούς που δίνει το garmin_kgen για τα map id των άλλων δύο χαρτών, δηλαδή 822 και 254. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Προσπαθούσα να βάλω το 3to1adh140av360bl. Έβαλα 2 κωδικούς κολλητά μεταξύ τους από 25 ψηφία ο καθένας, δηλαδή 50 ψηφία συνολικά. Μια και ο anavasis είναι free, έβαλα τους κωδικούς που δίνει το garmin_kgen για τα map id των άλλων δύο χαρτών, δηλαδή 822 και 254. 822 και 295 γι αυτο δε λειτουργουσε Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Εκτός αυτού, απ'ότι βλέπω παο το όνομά του, ο 3 σε 1 που προσπαθείς να περάσεις είναι παλιός. Οι τελευταίοι χάρτες είναι οι autodrive 1.50 & anavasis 3.75. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 παιζει να υπαρχει και 5σε1,παλαιοτερα ειχα.αν θελεις πες μου ποιους θελεις να σου φτιαξω ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ένα χάρτη για το λονδίνο μπορούμε να βρούμε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts