Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι λεει η καινουρια εκδοση;

εχουν γινει οι απαραιτητες διορθωσεις;

Συμφωνα με την εταιρια,αυτα διορθωθηκαν

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2568478#post2568478

και οτι εχει ειπωθει μεχρι τωρα στο παρον θεμα ....................................

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έβαλα την 5.00.10 αλλά κατά την πλοήγηση έχει πάλι την καθυστέρηση του στίγματος.

Με βγάζει ένα με δύο στενά πιο πίσω ενώ τις οδούς της δείχνει σωστά και άμεσα δηλ. μόλις μπεις στο στενό,η σε κάποιον δρόμο.

Το κινητό μου είναι Ν95 δεν ξέρω μήπως φταίει αυτό;

Ξαναγυρνάω στην προηγούμενη έκδοση 4.20.20 και όλα μέλι-γάλα!

Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5

στο μενου >ρυθμισεις>χαρτης>το dim roads τι σημαινει;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Έβαλα την 5.00.10 αλλά κατά την πλοήγηση έχει πάλι την καθυστέρηση του στίγματος.

Με βγάζει ένα με δύο στενά πιο πίσω ενώ τις οδούς της δείχνει σωστά και άμεσα δηλ. μόλις μπεις στο στενό,η σε κάποιον δρόμο.

Σίγουρα φταίει και το ότι είναι Ν95 η συσκευή σου,δοκιμασα την έκδοση 5.00.10 στο Ν85 μου αλλά και σε Ν82 ενός φίλου και δουλεύει σωστά με μεγάλη ακρίβεια ακολουθίας του τρέχοντος στίγματος κατά την πλοήγηση και σωστό refresh rate(ομοίως της έκδοσης 5.00.00).

Περίεργο αυτό που λες, η καθυστέρηση είναι ελάχιστη σε μένα, έκοβα βόλτες μες την Πάτρα να το δω.

για να εισαι πιο σιγουρος δοκιμασε το και σε καποια αλλη περιοχη και με καλο δορυφφορικο σημα

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Εγώ βαριέμαι να βάλω την 10 για το τίποτα.

Λένε ότι έχει λιγότερα αρχεία.

Θ απεριμένω την 20 με πιο ουσιαστικές αλλαγές.

Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:

στο μενου >ρυθμισεις>χαρτης>το dim roads τι σημαινει;

Στην προηγούμενη έκδοση το έλεγε "θάμπωμα δρόμων ή οδών..(δεν θυμάμαι ακριβώς,αλλά θάμπωμα σίγουρα έλεγε)..",σου λέει βάλτο αγγλιστί για να μην μας κοροϊδεύουν,ακου θάμπωμα......:lol::lol:

Αυτό σημαίνει το dim. Μείωση της φωτεινότητας. Αλλά τι μπορεί να σημαίνει η συγκεκριμένη ρύθμιση; :worry: Ίσως να φαίνονται λιγότερα έντονα οι δρόμοι που δεν έχουν σχέση με την πορεία μας.

για να εισαι πιο σιγουρος δοκιμασε το και σε καποια αλλη περιοχη και με καλο δορυφφορικο σημα

Καλύτερη απόδειξη από την τέρμα ένδειξη του κινητού για το δορυφορικό σήμα δεν έχει.

Άραγε δεν φταίει το τυχόν χαμηλό σήμα.

Βασικά όπως είπα και πριν ενώ εμφανίζεται σχεδόν αμέσως η οδός, καθυστερεί πάρα πολύ η εμφάνιση του στίγματος ως προς το που είσαι και το δείχνει σαν καρέ-καρέ και όχι σε πραγματικό χρόνο.

Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5

Πάντως μια μικρή απόκλιση την έχει αφού εχω κάτσει αρκετή ώρα έξω στο μπαλκόνι κι ενώ το νούμερο μου είναι 24 δείχνει πως βρίσκομαι στο 22.

Ok απο 'μένα. Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και έφτιαξε... :what:

2 πράγματα ακόμα.

1)Γίνεται να μου βγάζει τα ΡΟΙ με λιγότερο zoom? Δηλαδή τώρα μου τα εμφανίζει με zoom στα 80μέτρα+, πιό πρίν τίποτα.

2)Έχω κάποιους ήχους(wav) απ'τα ΡΟΙS, σε ποιό φάκελο τους βάζω για να ακούγεται ο ήχος?

ΥΓ. Το gps του πάντως είναι σπαστικό.. Η κεραία βασικά. Απο το σήμα τα κάνει όλα. Με BT GPS δουλεύει άψογα. Τα δείχνει όλα κανονικά.

Πριν κανα δίμηνο, βάλε βγάλε το πληκτρολόγιο μου χάλασε η κεραία και απο τότε δεν δουλεύει. Τώρα τελευταία κάνω πατέντες για να πετύχω το καλύτερο σήμα. Έχω ώς πρότυπο την κεραία του n82 γιατί το βλεπω πολύ γρήγορο.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

boys το κατω μερος στην πλοηγηση που γραφει ταχυτητα κλπ,μπορει να αφαιρεθει η να γινει διαφανο οπως στην 4.10?
myphone_2.png

δοκιμασα πλοηγηση με την 5 σημερα σε Ε61ι και ηταν πολυ αργο σε σχεση με την 4 εκδοση!και κατι αλλο πανω πανω καποια στιγμη ελεγε πχ Λ.ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ προς Σ(αχτουρη).τα γραμματα στην παρενθεση δεν τα εδειχνε γιατι δεν χωρουσαν!ελεος!η γραμματοσσειρα ειναι η μικρη οχι η πολυ μικρη .και αυτο γινεται σε Ε61ι που η οθονη ειναι landscape!τι σκ...τα φταιει ξερει κανεις?στην 4 δεν γινοταν αυτο

δοκιμασα πλοηγηση με την 5 σημερα σε Ε61ι και ηταν πολυ αργο σε σχεση με την 4 εκδοση!και κατι αλλο πανω πανω καποια στιγμη ελεγε πχ Λ.ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ προς Σ(αχτουρη).τα γραμματα στην παρενθεση δεν τα εδειχνε γιατι δεν χωρουσαν!ελεος!η γραμματοσσειρα ειναι η μικρη οχι η πολυ μικρη .και αυτο γινεται σε Ε61ι που η οθονη ειναι landscape!τι σκ...τα φταιει ξερει κανεις?στην 4 δεν γινοταν αυτο

...Για την γραμματοσειρα πηγαινε ρυθμισεις ,οθονη,μεγεθος γραμματοσειρας και ρυθμισε αναλογως οτι σε βολευει στο μεγεθος της γραμματοσειρας!

Υπάρχει, αλλά γιατί δεν ρωτάς στην ενότητα των Windows Mobile;:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

να ρωτησω ρε παιδια κατι εχω το 5version 3 σε 1 με τους χαρτες ανανεωμενους.προχθες που κατεβαινα χαλκιδα λοιπον απο θεσ.συνεχως με εβγαζε απο την εθνικη για να παω απο και εγω δεν ξερω που.τωρα ηθελε να με παει με το καραβακι εν ξερω.παντος και για κοζανη στον γυρισμο που εβαλα παλι με εβγαζε απο την εθνικη και με εβαζε μεσα στα βουνα να παω.ξερει κανεις πως θα το αλλαξω αυτο?
HAVE FUN AND ENJOY LIFE

Ρε παιδια έχω μπερδευτεί λίγο με τους χάρτες.. Έχω τον 3 σε 1 (σε δύο μέρη rar-κάνω εξτρακτ και στα δυο και δημιουργούνται δύο αρχεια gmapsupp 170.136 kb αφού είναί τα ίδια αποφασίζω και φορτώνω στο τηλεφωνο το πρώτο μερος) επίσης έχω το autodrive 1.50 (αρχείο gmapprom 56.984 kb) τον βάζω και αυτόν στο κινητό.

Πάω τώρα στο τηλέφωνο ανοίγω το garmin πάω εργαλεία/διαχείριση δεδομ/σετ χαρτων. Εκεί υπάρχουν τρεις επιλογές:

1:Worlwide Roads Basemap

E:\GARMIN\

2:Λεπτομερείς χάρτες

Ενσωματωμένοι χάρτες

3:Λεπτομερείς χάρτες

Ε:\GARMIN\

Κάτω αριστερά πατάω την επιλογή MapSource και μου δίνει τη δΥνατότητα να κάνω τις εξής επιλογές:

ANAVASI Base & Detail Map (δύο φορές)

BlueChart greece v.2008 (μία φορά)

AUTO DRIVE (HELLAS) (μία φορά)

Σύνολο 4 επιλογές.

Ποιους χάρτες πρέπει να επιλέξω; Είναι λάθος που ο anavasi βρίσκεται δύο φορές; Λείπει κάτι άλλο (επειδή από το 3 σε 1 ανέβασα το part1?); Ποιος είναι ο πλήρέστερος χάρτης;

ΥΓ: Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά για τις αναλυτκές οδηγίες. Με διάβασμα και λίγη προσοχή κατάφερα και το εγκατέστησα χθες το βράδυ στο νέο μου κινητό Ν78.

Δεν πέρασες μόνο το part 1 αλλά ολόκληρο τον 3 σε 1. Απλά όταν ανοίγεις ένα part, αποσυμπιέζονται όλα τα part. Σωστά είναι αυτά που βλέπεις. Ο ανάβαση εμφανίζεται 2 φορές γιατί το ένα είναι οι δρόμοι και το άλλο οι έξτρα πληροφορίες όπως τα υψόμετρα.

το auto drive τα υπερκαλυπτει ολα το anavasis ειναι για πιο επαρχιακους δρομους το bluechart για ναυτιλιακα

με το auto drive θα εισαι μια χαρα.

και οχι οπως τα εχεις ειναι καλα.ετσι πρπει να ειναι!

HAVE FUN AND ENJOY LIFE

ρε παιδιά εγκατέστησα κανονικά το προγραμματάκι και στο σήμα παντα πιάνει την μικρή σκάλα και είναι κόκκινη.......για δορυφόρο ποτέ και τίποτα...την 5 version έχω και το χάρτη 3 σε1 ...τι κάνω λάθος????

να ρωτησω ρε παιδια κατι εχω το 5version 3 σε 1 με τους χαρτες ανανεωμενους.προχθες που κατεβαινα χαλκιδα λοιπον απο θεσ.συνεχως με εβγαζε απο την εθνικη για να παω απο και εγω δεν ξερω που.τωρα ηθελε να με παει με το καραβακι εν ξερω.παντος και για κοζανη στον γυρισμο που εβαλα παλι με εβγαζε απο την εθνικη και με εβαζε μεσα στα βουνα να παω.ξερει κανεις πως θα το αλλαξω αυτο?

Προφάνως θα έχεις ενεργοποιήσει την αποφυγή διοδίων ή την επιλογή για προτίμηση συντομότερης απόστασης. Πήγαινε εργαλεία>ρυθμίσεις>δρομολόγηση. Εκεί υπάρχουν διάφορες επιλογές για το πως θα επιλέγεται η διαδρομή από το σύστημα. Τα διόδια είναι στο υπομενού αποφυγή.

Ρε παιδια έχω μπερδευτεί λίγο με τους χάρτες.. Έχω τον 3 σε 1 (σε δύο μέρη rar-κάνω εξτρακτ και στα δυο και δημιουργούνται δύο αρχεια gmapsupp 170.136 kb αφού είναί τα ίδια αποφασίζω και φορτώνω στο τηλεφωνο το πρώτο μερος) επίσης έχω το autodrive 1.50 (αρχείο gmapprom 56.984 kb) τον βάζω και αυτόν στο κινητό.

Πάω τώρα στο τηλέφωνο ανοίγω το garmin πάω εργαλεία/διαχείριση δεδομ/σετ χαρτων. Εκεί υπάρχουν τρεις επιλογές:

1:Worlwide Roads Basemap

E:\GARMIN\

2:Λεπτομερείς χάρτες

Ενσωματωμένοι χάρτες

3:Λεπτομερείς χάρτες

Ε:\GARMIN\

Κάτω αριστερά πατάω την επιλογή MapSource και μου δίνει τη δΥνατότητα να κάνω τις εξής επιλογές:

ANAVASI Base & Detail Map (δύο φορές)

BlueChart greece v.2008 (μία φορά)

AUTO DRIVE (HELLAS) (μία φορά)

Σύνολο 4 επιλογές.

Ποιους χάρτες πρέπει να επιλέξω; Είναι λάθος που ο anavasi βρίσκεται δύο φορές; Λείπει κάτι άλλο (επειδή από το 3 σε 1 ανέβασα το part1?); Ποιος είναι ο πλήρέστερος χάρτης;

ΥΓ: Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά για τις αναλυτκές οδηγίες. Με διάβασμα και λίγη προσοχή κατάφερα και το εγκατέστησα χθες το βράδυ στο νέο μου κινητό Ν78.

Αφού έχεις τον Atodrive νομίζω δεν σου χρειάζεται ο 3 σε 1. Αλλά και αν τον θέλεις να τον βάλεις η αποσυμπίεση που έχεις κάνει μάλλον είναι λάθος. Κάποιο λάθος υπάρχει στα αρχεία rar. Δοκίμασε να ξανακατεβάσεις τον χάρτη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

@mirrorofsorrow @gerolikos282 ευχαριστώ!

΄

Και κάτι άλλο: Στον 3 σε 1 συμπεριλαμβάνεται και ο auto drive? είναι υπαρβολή που τον εγκατέστησα και ξεχωριστα;

--

Φίλε Balantis για την αποσυμπίεση του 3 σε 1 νομίζω οτι ισχύει αυτό που λέει ο mirrorofsorrow. Τώρα σχετικά με τον auto drive αυτό αναρωτιέμαι..

Στον 3 σε 1 συμπεριλαμβάνεται και ο auto drive? είναι υπαρβολή που τον εγκατέστησα και ξεχωριστα;

Ναι, ο 3σε1 περιλαμβάνει τους Autodrive, Anavasis και Bluechart. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις ξεχωριστά τον Autodrive.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...