Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει σημασία που βρίσκεσαι, αν κινείσαι και αν ενεργοποιημένο το υποβοηθούμενο gps.

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα περασα την εκδοση 5 με χαρτη τον destinator europe 2008 μου βγαζει το χαρτη αλλα δεν δουλευει η πλοηγηση ξερει κανεις γιατι?

καλησπερα περασα την εκδοση 5 με χαρτη τον destinator europe 2008 μου βγαζει το χαρτη αλλα δεν δουλευει η πλοηγηση ξερει κανεις γιατι?

Το παράξενο θα ήταν αν σου δούλευε, φίλε μου!

Το Garmin θέλει συγκεκριμένους χάρτες και όχι όποιον χάρτη θέλεις εσύ!

Έχει σημασία που βρίσκεσαι, αν κινείσαι και αν ενεργοποιημένο το υποβοηθούμενο gps.

Σε εμένα πάντως κάνει περίπου στο 2λεπτο χωρίς να κινούμε και χωρίς το υποβοηθούμενο gps ενεργό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά χθες το δοκίμασα με την νέα έκδοση μέσα στο αεροπλάνο λοκαρε κανονικά χωρίς το agps μου έδειχνε τα νησιά που περνούσαμε από κάτω ταχύτητα 829 χι. την ώρα και υψόμετρο 4,5χιλ. δουλεύει τέλεια
TOMMIS RODOS ;)

Καλησπέρα, έβαλα όπως λένε οι οδηγίες το garmin, κωδικούς, unl κτλ κτλ.. Όταν το ανοίγω μου βγάζει ένα παραθυράκι και λέει: Δεν είναι δ (αυτό μόνο) και από κάτω μπορώ να επιλέξω ναι ή όχι. Επιλέγοντας ναι με πάει σε μενού και λέει: Καταχωρίστε τον κωδικό ξεκλειδ... Τι έχει γίνει λάθος ή τι πρέπει να κάνω?

Το product id ή Esn ποιό από τα τρία είναι ρε παιδιά, γιατί όταν πάω στις πληροφορίες μου βγάζει:

IMEI: .......

IMSI: .......

αναγνωριστικό κάρτας: .......

Καλησπέρα, έβαλα όπως λένε οι οδηγίες το garmin, κωδικούς, unl κτλ κτλ.. Όταν το ανοίγω μου βγάζει ένα παραθυράκι και λέει: Δεν είναι δ (αυτό μόνο) και από κάτω μπορώ να επιλέξω ναι ή όχι. Επιλέγοντας ναι με πάει σε μενού και λέει: Καταχωρίστε τον κωδικό ξεκλειδ... Τι έχει γίνει λάθος ή τι πρέπει να κάνω?

Το product id ή Esn ποιό από τα τρία είναι ρε παιδιά, γιατί όταν πάω στις πληροφορίες μου βγάζει:

IMEI: .......

IMSI: .......

αναγνωριστικό κάρτας: .......

Δεν πήρε σωστά τον κωδικό του χάρτη.

Τσέκαρέ το μήπως δεν περνάς σωστό card id.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ευχαριστώ φίλε μου, το έφτιαξα και δουλέυει κανονικά. Προς μεγάλη μου απογοήτευση όμως βγήκα στο μπαλκόνι μου και δε βρίσκει το δρόμο μου (δεν ύπάρχει στο χάρτη μάλλον) ενώ το sygic τον έχει (Παλιό Φάληρο). θα το δουλέψω βέβαια και στο αυτοκίνητο, μπορεί να έτυχε απλά, ή να μη τον βρήκε λόγω μπαλκονιού.

Απλά προσέξτε να κλείσετε εντελώς την Έκθεση (φροντίστε να μην τρέχει καθόλου, με τη βοήθεια ενός task manager ή εναλλακτικά πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία κάντε μία επανεκκίνηση) και μετά πάτε στον φάκελο E:\Garmin και ψάξτε παντού για υποφακέλους με το όνομα _PAlbTN. :)

'Εκανα όλα όσα έλεγε το ποστ.

Δυστυχώς και πάλι εμφανίζονται. Μάλλον θα μάθω να ζω με αυτά!

:)εγώ χρησιμοποιώ το MediaSafe δεν φαίνεται τίποτα στην έκθεση και είναι πολύ χρήσιμο και για άλλα αρχεία;)
TOMMIS RODOS ;)

Για τα εικονιδια στην εκθεση διαβαστε το παρακατω.. :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2184110#post2184110

πως βρισκουμαι το κωδικο της καρτας (card id )αφου εχουμε εγκαταστησει και ξεκλειδωσει χαρτες και προγραμμα ?

Oπου και πριν: Ρυθμισεις -> Πληροφοριες

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

εκανα εγκατασταση του προγραμματος παω να μπω στο εικονιδιο του προγραμματος καιμε πετε εξω.τι φταιει ρε παιδια?πρεπει να κανω κατι.?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

εκανα εγκατασταση του προγραμματος παω να μπω στο εικονιδιο του προγραμματος καιμε πετε εξω.τι φταιει ρε παιδια?πρεπει να κανω κατι.?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2542779#post2542779 :)

πως βρισκουμαι το κωδικο της καρτας (card id )αφου εχουμε εγκαταστησει και ξεκλειδωσει χαρτες και προγραμμα ?

Πηγαινε τον κερσορα (στην αρχικη παντα εικονα)και πατα πανω στις γραμμες που δειχνει το σημα των δορυφορων ,σου γραφει ανγνωριστικο μοναδας,αυτο ειναι που ζητας!

@basildits δεν το ειχα παρατηρησει οτι φαινεται και εκει.. :)

τα εκανα ολα αυτα το προγραμμα εξακολουθει να μην ανοιγει

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Ποια εκδοση του garmin εκανες εγκατασταση στην συσκευη σου? Δοκιμασες να το ανοιξεις χωρις τους χαρτες και δεν ανοιξε?

Ποια εκδοση του garmin εκανες εγκατασταση στην συσκευη σου? Δοκιμασες να το ανοιξεις χωρις τους χαρτες και δεν ανοιξε?

4.10.80 και μαλιστα σε δυο κινητα

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

παιδια πως μπορω να εγκαταστησω το garmin?? εδω στη 1η σελιδα εχει ενα καρο οδηγιες αλλα εκει που λεει κατεβαστε το ταδε αρχειο το link λειπει! τι να κανω??
Hello !

Για το που κατεβάζουμε θέματα, παιχνίδια, εφαρμογές κτλ θα διαβάσεις αυτό το θέμα.

εχω κ εγω ενα προβλημα...κατεβασα το garmin απο το impart εκανα αποσυμπιεση των αρχειων κ οταν πηγα να τα βαλω στην καρτα μνημης μου κολλαει στην μεταφορα του φακελου help...περασα ολουσ τουσ αλλουσ κ οσα αρχεια μπορουσα απο αυτον...εκανα εγκατασταση το garmin στο κινητο κ το προγραμμα ομωσ δν ανοιγει....τι λετε να φταει ???

μηπωσ οτι δν εχω βαλει ολο τον φακελο help sto κινητο....

παιδια εγω περασα ενα φακελο στη καρτα μνημης που ονομαζοταν garmin καθως και ενα αρχειο garmin.sis! το τρεξα και το κανα εγκατασταση! ανοιγω το garmin αλλα μου λεει οτι δε βρισκει δεκτη gps (εχω το Ν82) κι δε μου εμφανιζει κανενα χαρτη! τι ρυθμισεις πρεπει να κανω??
Hello !

4.10.80 και μαλιστα σε δυο κινητα
Μαλλον κατι δεν εκανες καλα με το sw.unl Ξαναφτιαξτο και πες.

Δεν νομιζω οτι ειναι τα .unl γιατι απο αυτα που μας λεει προσπαθει να ανοιξει το garmin μολης το εκανε εγκατασταση αρα ακομη δεν εχει φτασει στο σημειο που χρειαζονται τα .unl

Kαλυτερα κατεβασε την 5.00.00 η την 4.20.20 διεψραψε οτι εχει να κανει με την 4.10.80 και καντο εγκατασταση. Μετα δοκιμασε να το ανοιξεις..

εχω κ εγω ενα προβλημα...κατεβασα το garmin απο το impart εκανα αποσυμπιεση των αρχειων κ οταν πηγα να τα βαλω στην καρτα μνημης μου κολλαει στην μεταφορα του φακελου help...περασα ολουσ τουσ αλλουσ κ οσα αρχεια μπορουσα απο αυτον...εκανα εγκατασταση το garmin στο κινητο κ το προγραμμα ομωσ δν ανοιγει....τι λετε να φταει ???

μηπωσ οτι δν εχω βαλει ολο τον φακελο help sto κινητο....

Τι μηνυμα σου βγαζει οταν δεν αντιγραφεται ο φακελος? Ποια εκδοση του garmin δοκιμασες να περασεις στην συσκευη σου?

παιδια εγω περασα ενα φακελο στη καρτα μνημης που ονομαζοταν garmin καθως και ενα αρχειο garmin.sis! το τρεξα και το κανα εγκατασταση! ανοιγω το garmin αλλα μου λεει οτι δε βρισκει δεκτη gps (εχω το Ν82) κι δε μου εμφανιζει κανενα χαρτη! τι ρυθμισεις πρεπει να κανω??

Eβαλες τους κωδικους ξεκλειδωματος μεσα στο .unl ?

Tι ονομα εχεις δωσει στα .unl και τι ονομα εχεις δωσει στον χαρτη?