nickbet Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Κανε μια επανεκκίνηση τ κινητό σου!Στο δικό μου πάντως(Ν73) οταν το κάνει αυτό,κάνω επανεκκίνηση και όλα οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Δωκιμαζω να κανω setup την v4.10 και την 4.20 αλλα κολλαω στο ιδιο σημειο.Μολις παω να ανοιξω την εφαρμογη για να δω το map ID ξεκιναει να φορτωσει(βγαζει μπροστα το GARMIN) και μετα τελος....Τι φταιει? Τι εννοείς Μap ID? Τα Map IDs είναι γνωστά, δεν τα βλέπεις από το Garmin. Μήπως εννοείς να δεις το Card ID (Unlock ESN)? Πήγαινε με έναν file explorer στο φάκελο E:\Garmin και σβήσε τους χάρτες ή άλλαξε τις επεκτάσεις τους (από .img π.χ. σε img1), ώστε να σου μπλοκάρει η εφαρμογή στο άνοιγμα. Μετά άνοιξε κανονικά την εφαρμογή για να δεις ό,τι πληροφορίες χρειάζεσαι. Αν δε δεις προκοπή απεγκατέστησε τα πάντα που έχουν σχέση με το Garmin και ξεκίνα από την αρχή, σβήνοντας εντελώς και τον φάκελο E:\Garmin. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Παιδια help. Εκανα ολη την διαδικασια για να περασω το Garmin (ξεκλειδωσα το GPS, τους χαρτες) και μολις τρεχω το Garmin παει να ανοιξει και σε λιγα sec με πεταει εξω. Μπορειτε να βοηθησετε?? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Ποια version του Garmin εκανες εγκατασταση στην συσκευη σου? Δοκιμασε το παρακατω: Κανε εγκατασταση απο επανω μονο το .sis της 4.10.60 ανοιξε μια φορα την εφαρμογη και μετα ξανα αυτο που εχεις.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedex Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 καλημέρα σε όλους , θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε ποιά είναι η τελευταία έκδοση του garmin και ποιοι οι τελευταίοι χάρτες που δουλεύουν με την έκδοση αυτή? και εαν μπορούσα να τους έχω σε pm? μόνο αυτα!!!! ευχαριστω πολυ Παράθεση nMIL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 1. Eιναι η 4.20.20 2. Ψαξε στο xxxxxxxxx στο θεμα: xxxxxxxxx καλυτερα ξεκινησε να ψαχνεις απο το τελος για να βρεις της τελευταιες εκδοσεις απο τους χαρτες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chaos3X Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Καλησπέρα παίδες, Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί πως μπορώ να δώ ποιά έκδοση χάρτη έχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Εργαλεια\ Διαχ. δεδομενων\ Συνολα χαρτων\ MapSource\ ..... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 αγανακτησα. Δεν δουλευει με τπτ. Ολα καλα μεχρι που περναω τους χαρτες. Μετα το Garmin ανοιγει και κλεινει αμεσως. Αφηστε που την τελευταια φορα ο φακελος Garmin δεν διαγραφεται. Μου λεει οτι δε μπορει να διαβασει απο το μεσο. Εχει κρατησει μεσα στον φακελο Garmin εναν υποφακελο POI και δεν διαγραφεται με τπτ. Μου φαινεται θα παω να το παρω γνησιο. Περναω την εκδοση GarminMobileXT_4.10.80_S60_MultiLanguage_By_DeFconX. Η μονη που δουλεψε μεχρι το σημειο που περναω τους χαρτες. Τι να πω παιδες. Τα νευρα σας μιλαω. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 αγανακτησα. Δεν δουλευει με τπτ. Ολα καλα μεχρι που περναω τους χαρτες. Μετα το Garmin ανοιγει και κλεινει αμεσως. Αφηστε που την τελευταια φορα ο φακελος Garmin δεν διαγραφεται. Μου λεει οτι δε μπορει να διαβασει απο το μεσο. Εχει κρατησει μεσα στον φακελο Garmin εναν υποφακελο POI και δεν διαγραφεται με τπτ. Μου φαινεται θα παω να το παρω γνησιο. Περναω την εκδοση GarminMobileXT_4.10.80_S60_MultiLanguage_By_DeFconX. Η μονη που δουλεψε μεχρι το σημειο που περναω τους χαρτες. Τι να πω παιδες. Τα νευρα σας μιλαω. Στο σημείο αυτό είχα φτάσει και εγώ. Αν θες να το πάρεις γνήσιο είναι το καλύτερο. Αν θές να παιδευτείς, αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρεις. Αν έχεις ακόμα την μαμίσια κάρτα μνήμης (σε N82), μπορεί αυτή να είναι το πρόβλημα. Από την στιγμή που την άλλαξα λύθηκαν όλα τα αντίστοιχα προβλήματά μου. Μπορεί ακόμα να μην έχει περαστεί σωστά .UNL κάποιου χάρτη Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 τωρα φορμαρα την καρτα μνημης και θα το ξανακανω απο την αρχη. Αλλιως αν και παλι δεν θα παω να παρω μια νεα καρτα και βλεπουμε. Σε ευχαριστω για το tip. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chaos3X Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Εργαλεια\ Διαχ. δεδομενων\ Συνολα χαρτων\ MapSource\ ..... Θέλω να δώ την έκδοση και όχι ποιούς χάρτες. π.χ. έχω τον AutoDrive αλλά δεν ξέρω ποιά έκδοση, 1.25, 1.30, 1.40 (που νομίζω είναι και ο πιο καινούριος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 περασα τον 822 και δουλευει. Μπορω να περασω και τον 254? πως επιλεγω ποιον χαρτη θελω καθε φορα? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 περασα τον 822 και δουλευει. Μπορω να περασω και τον 254? πως επιλεγω ποιον χαρτη θελω καθε φορα? Περασε και τους 2 ! Εαν θελεις ανοιξε το Garmin μια φορα για να βρεις δορυφορους και μετα περνα τους χαρτες... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2246694#post2246694 Θέλω να δώ την έκδοση και όχι ποιούς χάρτες. π.χ. έχω τον AutoDrive αλλά δεν ξέρω ποιά έκδοση, 1.25, 1.30, 1.40 (που νομίζω είναι και ο πιο καινούριος). Λεει και την εκδοση του χαρτη. Εαν θελεις πες μας το μεγεθος του χαρτη που εχεις και θελεις να μαθεις για να σου πουμε ποιος ειναι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 λοιπον παιδια δουλευει μια χαρα με τους χαρτες 822 και 254. Σε μενα κανει το εξης προβλημα. Μολις περασω και τον ξεκλειδωτο χαρτη GMAPSUPP.IMG (ο χάρτης της Ανάβασης "Garmin_Map_Greece_AnavasiS 350 _Routable") το προγραμμα δεν ανοιγει. Τον διαγραφω και μετα δουλευει κανονικοτατα. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 @sdaoulas δοκιμασες αυτο που σου ειπα ποιο πισω? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2456893#post2456893 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 ναι φιλε μου το εκανα και μολις περασω τον χαρτη GMAPSUPP.IMG το Garmin δεν ανοιγει. Δεν πειραζει. Και με τους 822 και 254 μια χαρα ειναι. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 λοιπον παιδια δουλευει μια χαρα με τους χαρτες 822 και 254. Σε μενα κανει το εξης προβλημα. Μολις περασω και τον ξεκλειδωτο χαρτη GMAPSUPP.IMG (ο χάρτης της Ανάβασης "Garmin_Map_Greece_AnavasiS 350 _Routable") το προγραμμα δεν ανοιγει. Τον διαγραφω και μετα δουλευει κανονικοτατα. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας. Εμένα άνοιξε ο χάρτης της ανάβασης μολις έβαλα την τελευταία έκδοση σε καινούρια κάρτα. Πριν δεν έπαιζε ο συγκεκριμένος με τίποτα! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 βρηκα στο internet εναν φακελο POI που εχει μεσα παρα μα παρα πολλα αρχεια τυπου bmp, csv και gpx. Να κανω copy ολα αυτα τα αρχεια μεσα στην καρτα μνημης μου στον υποφακελο POI? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 καλησπερα σε ολους τους φιλους. θα ηθελα να ρωτησω μπορουμε να βαλουμε οσα poi θελουμε η υπαρχει καποιο οριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Εγώ ότι βρίσκω γεμίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptosZR Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Mπορεί κάποιος να μου στείλει με μειλ το συγκεκριμένο πρόγραμμα και γενικα οτι αρχείο θα χρειαστώ? Το μειλ μου μπορώ να το δώσω μεσω πμ!! Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 οσα πιο πολλα φορτωνεις τοσο πιο πολυ βαρενει Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Mπορεί κάποιος να μου στείλει με μειλ το συγκεκριμένο πρόγραμμα και γενικα οτι αρχείο θα χρειαστώ? Το μειλ μου μπορώ να το δώσω μεσω πμ!! Ευχαριστώ!! Μπορεις να κανεις μια εγγραφη στο xxxxxxxxxxx και ψαξε στο θεμα Best Greek map for Garmin Mobile XT S60v4.10.60 θα βρεις ολους τους ελληνικους χαρτες, καλυτερα ξεκινησε να ψαχνεις απο το τελος.. Για το Garmin εγκατεστησε στο κινητο σου την 4.20.20 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chaos3X Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Έχουμε και λέμε: 1) gmapbmap.img --> 10.00Mb 2) gmapprom.img --> 34.5Mb 3) gmapsup2.img --> 14.4Mb 4) gmapsupp.img --> 85.8Mb Έχω την 4.10.60 εγκατεστημένη. Λοιπόν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts