elteo Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 προφανώς το έκανα....αλλά τίποτα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 προφανώς το έκανα....αλλά τίποτα. σιγουρα κατι δεν κανεις σωστα.οταν εβαλες το .sw αρχειο εκανες επανεκκινηση,αυτο ισως βοηθησει αν ολα τα αλλα εχουν γινει σωστα ΑΡΗτα εικιονιδια των poi πως τα περναμε στο χαρτη; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 μόλις έκανα τίποτα. βρήκα από το xxxxxxxxxx την 4.10.60, ακολούθησα τις οδηγίες. έκανα εγκατάσταση, το έτρεξα είδα το card-id (420666066), έτρεξα το kgn το έβαλα, έκανα generate. Μου έδωσε έναν κωδικό. Ανοιξα με notepad έκανα Copy-paste στο αρχείο sw.unl και save χωρίς να αλλάξω την κατάληξη. το ανοίγω ... τρέχει αλλά μου λεει ότι δεν βρίσκει το gps. οι χάρτες που έβαλα είναι της autodrive και είναι ξεκλείδωτοι από την μάνα τους. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 μόλις έκανα τίποτα. βρήκα από το xxxxxxxxx την 4.10.60, ακολούθησα τις οδηγίες. έκανα εγκατάσταση, το έτρεξα είδα το card-id (420666066), έτρεξα το kgn το έβαλα, έκανα generate. Μου έδωσε έναν κωδικό. Ανοιξα με notepad έκανα Copy-paste στο αρχείο sw.unl και save χωρίς να αλλάξω την κατάληξη. το ανοίγω ... τρέχει αλλά μου λεει ότι δεν βρίσκει το gps. οι χάρτες που έβαλα είναι της autodrive και είναι ξεκλείδωτοι από την μάνα τους. θα σου στειλω σε λιγο εγω ενα sw αρχειο και θα λειτουργησει Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 σε ευχαριστώ αλλά τίποτα πάλι. τι στο καλό φταίει; Μήπως πρέπει να βγάλω από μέσα το Νokia maps; δούλεψε !!!! :p:p:p έφταιγε το bluetooth που είχα ανοικτό για το hfree. επιτέλους! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 σε ευχαριστώ αλλά τίποτα πάλι. τι στο καλό φταίει; Μήπως πρέπει να βγάλω από μέσα το Νokia maps; δούλεψε !!!! :p:p:p έφταιγε το bluetooth που είχα ανοικτό για το hfree. επιτέλους! Εμένα δε μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα το bluetooth hfree. Το μόνο που μου τη σπάει είναι ότι όταν έχω ανοιχτό το hfree οι οδηγίες πλοήγησης ακούγονται από εκεί και όχι από τα ηχεία του κινητού, ξέρει κανείς πώς μπορεί να αλλάξει αυτό;; (χωρίς βέβαια να κλείσω το hfree!! :D) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Εμένα δε μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα το bluetooth hfree. Το μόνο που μου τη σπάει είναι ότι όταν έχω ανοιχτό το hfree οι οδηγίες πλοήγησης ακούγονται από εκεί και όχι από τα ηχεία του κινητού, ξέρει κανείς πώς μπορεί να αλλάξει αυτό;; (χωρίς βέβαια να κλείσω το hfree!! :D) δεν γίνεται γιατί είναι a2dp :innocent: εμένα για κάποιο λόγο προσπαθούσε να συνδεθεί με εξωτερικό bt gps. Βρήκα μία ρύθμιση μέσα στο Garmin κι έφτιαξε.:) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 οι χάρτες που έβαλα είναι της autodrive και είναι ξεκλείδωτοι από την μάνα τους. Kαλυτερα να βαλεις τον autodrive που ειναι κλειδωμενος.. Στον ξεκλειδωτο δεν λειτουργει σωστα η αναζητηση και η επιλογη MapSource. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Surveyor Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Δηλαδή παιδιά, για να καταλάβω... Η πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος είναι η 4.20.00. Για τους χάρτες, οι πιο πρόσφατες εκδόσεις είναι οι Autodrive Hellas 1.40 και Anavasis 3.60. Σωστά;;; Η έκδοση 4.20.00 έχει Ελληνικό μενού; Ελληνική πλοήγηση; Ή πρέπει να την εγκαταστήσω πάνω στην 4.10.80 για να έχω Ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Δηλαδή παιδιά, για να καταλάβω... Η πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος είναι η 4.20.00. Για τους χάρτες, οι πιο πρόσφατες εκδόσεις είναι οι Autodrive Hellas 1.40 και Anavasis 3.60. Σωστά;;; Η έκδοση 4.20.00 έχει Ελληνικό μενού; Ελληνική πλοήγηση; Ή πρέπει να την εγκαταστήσω πάνω στην 4.10.80 για να έχω Ελληνικά; σωστα ολα.εγω εγκατεστησα την 4,20,00 χωρις να εχω την προηγουμενη,αλλα γινεται και με την προηγουμενη Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Kαλυτερα να βαλεις τον autodrive που ειναι κλειδωμενος.. Στον ξεκλειδωτο δεν λειτουργει σωστα η αναζητηση και η επιλογη MapSource. ναι το διαπίστωσα πριν το γράψεις...έβαλα τον 1.40. Μια χαρά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Ερώτηση... Έβαλα τελικά την 4,20,00 και δουλεύει με τους χάρτες 3 σε 1... Έχω όμως 2 προβλήματα... 1. Πολλές φορές δεν φορτώνει το πρόγραμμα (ξεκινάει αλλά με πετάει μετά από λίγο στο λειτουργικό του κινητού...) 2. Αν το ανοίξω βράδυ μου πετάει στιγμιαία το μήνυμα <<αλλάξτε ρυθμίσεις για βράδυ>> ή κάτι τέτοιο και πάλι με πετάει (αν όμως αλλάξω την ώρα και βάλω μεσημεριανή φορτώνει κανονικά) :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. July 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 ΑΡΗτα εικιονιδια των poi πως τα περναμε στο χαρτη; Οδηγός για POI Τι είναι τα POI; Points Of Interest. Επί το ελληνικότερο σημεία ενδιαφέροντος, ή ενδιαφέροντα σημεία. Το Garmin έχει ήδη μερικά ενσωματωμένα. Θα τα βρείτε στο «Για που;»->Φαγητό, ξενοδοχεία κ.α. Ποια είναι η πρακτική τους χρήση; Ας υποθέσουμε ότι έχουμε εγκαταστήσει τα POI της Vodafone. Αν έχουμε σήμα GPS και μας έχει εντοπίσει ο δορυφόρος, πάμε «Για που;»->Πρόσθετα->Προσαρμοσμένα POI και επιλέγουμε Vodafone. Το πρόγραμμα θα κάνει μια αναζήτηση και θα εμφανίσει όλα τα σημεία της Vodafone, αρχίζοντας απ' αυτό που βρίσκεται πιο κοντά σε μας. Επίσης, θα εμφανίζεται στον χάρτη και στα σημεία που βρίσκονται καταστήματα Vodafone και το λογότυπό της. Μια άλλη περίπτωση είναι τα POI που περιέχουν σημεία με κάμερες και ραντάρ της τροχαίας. Είναι δυνατόν, από την στιγμή που έχουμε εγκαταστήσει ένα τέτοιο POI να ειδοποιούμαστε με ηχητικό μήνυμα, ή οπτική ειδοποίηση στην οθόνη του κινητού όταν πλησιάζουμε σε τέτοια σημεία. Τι κατηγορίες POI υπάρχουν; Αρκετές. Σούπερ μάρκετς, βενζινάδικα, ξενοδοχεία, WiFi spots, καταστήματα κάθε είδους και πολλά άλλα. Που μπορώ να βρώ POI για το κινητό μου; Δύο γνωστές μέχρι τώρα ιστοσελίδες που έχουν POI για ελληνικά σημεία είναι οι παρακάτω. Αν βρεθούν κι άλλες, θα γίνει ενημέρωση. http://poi.gpspocketpc.gr http://www.poiplaza.com/en/poi-databases?pc_id=19&lang=en Από την πρώτη σελίδα κατεβάζουμε το αρχείο με την ένδειξη και το εικονίδιο που βρίσκεται στην περιγραφή. Από την δεύτερη, κατεβάζουμε το αρχείο zip. Ωραία, τα κατεβάζω. Και τώρα τι; Πως θα τα εγκαταστήσω στο κινητό μου; Για μια σωστή εγκατάσταση των POI στο κινητό μας χρειαζόμαστε τον POI Loader http://www8.garmin.com/products/poiloader/ Από δω και πέρα θα πρέπει να γνωρίζουμε το εξής: Για να εγκατασταθεί σωστά ένα POI χρειαζόμαστε το βασικό του αρχείο που έχει κατάληξη .gpx και το αρχείο εικόνας BMP (όχι απαραίτητα, αλλά συνίσταται αν θέλετε να απεικoνίζονται στον χάρτη τα POI). Αν το POI που κατεβάσαμε δεν συνοδεύεται από εικονίδιο BMP, ή συνοδεύεται από άλλον τύπο εικονιδίου (συνήθως GIF), τότε είτε δημιουργούμε ένα μόνοι μας, είτε μετατρέπουμε το υπάρχον εικονίδιο GIF σε BMP. Σημειώστε ότι οι ιδανικές διαστάσεις που θα πρέπει να έχει το εικονιδίο θα πρέπει να είναι μέχρι 16X16. Το αρχείο .gpx και το αρχείο .bmp θα πρέπει να έχουν υποχρεωτικά το ίδιο όνομα. Π.χ αν το POI έχει σαν όνομα αρχείου το Vodafone.gpx τότε το εικονίδιο θα πρέπει να ονομάζεται Vodafone.bmp Αν έχουμε πολλά POI, καλό θα είναι να τα βάζουμε σε φακέλους. Για παράδειγμα τα αρχεία Vodafone.gpx και Vodafone.bmp βάλτε τα σε έναν φάκελο με όνομα Vodafone. Όλους μαζί μετά τους φακέλους με τα POI που διαθέτουμε, τα βάζουμε σε έναν φάκελο με όνομα π.χ. POI Αυτό θα βοηθήσει τον POI Loader να εντοπίσει όλα τα POI και να κάνει απρόσκοπτα την εγκατάστασή τους στην συσκευή μας. Σε μερικά από τα POI που κατέβασα, στον κάθε φάκελο υπάρχει κι ένα αρχείο με κατάληξη .csv Τι το κάνω αυτό; Διαγράψτε όλα τα αρχεία με την κατάληξη αυτή. Δεν μας χρειάζονται. Περιέχουν τις ίδιες πληροφορίες που περιέχει το αρχείο .gpx και αν το αφήσουμε στον φάκελο, τότε το POI θα εμφανίζεται δυο φορές στον κατάλογο με τα Προσαρμοσμένα POI. Η ύπαρξή του οφείλεται στην χρήση του και για άλλες συσκευές GPS. Μπορεί πάντως εναλλακτικά να χρησιμοποιηθεί αντί του αρχείου .gpx Έχω ετοιμάσει τους φακέλους με τα POI. Πως κάνω την εγκατάσταση στο κινητό; Συνδέστε το κινητό σας με το καλώδιο USB επιλέξτε «Μεταφορά δεδομένων» (Data transfer). Βεβαιωθείτε ότι έχει ενεργοποιηθεί. Ανοίξτε τώρα τον POI Loader. Θα δείτε την οθόνη καλωσορίσματος. Πατήστε «Next». Το πρόγραμμα αρχίζει και ψάχνει για την συσκευή σας και την εφαρμογή του Garmin (μπορεί να διαρκέσει κάποια δευτερόλεπτα). Μόλις την εντοπίσει, θα δείτε την ένδειξη «Garmin Mobile XT». Πατήστε «Next». Τσεκάρετε (αν δεν είναι ήδη τσεκαρισμένη) την πρώτη επιλογή για εγκατάσταση νέων POI και πατήστε πάλι «Next». Επιλέξτε τον φάκελο POI όπου έχετε τους φακέλους με τα επιμέρους POI. Τις υπόλοιπες ρυθμίσεις αφήστε τις ως έχουν. Πατήστε «Next». Σε λίγα δευτερόλεπτα (εξαρτάται από τον όγκο των POI) θα εμφανιστεί η επόμενη και τελευταία οθόνη που θα σας ενημερώνει για την επιτυχή εγκατάσταση. Μπορείτε τώρα να αποσυνδέσετε το τηλέφωνο από το καλώδιο USB. Που θα τα βρω τα POI στη συσκευή μου; «Για που;»->Πρόσθετα->Προσαρμοσμένα POI Σημείωση: Τα POI συνήθως, εκτός κάποιων περιπτώσεων, δεν καλύπτουν όλη την Ελλάδα, αλλά κυρίως Αθήνα-Θεσσαλονίκη, ή αν την καλύπτουν δεν είναι πάντα πλήρη. Αν θέλετε να επεξεργαστείτε κάποιο POI (ονομασίες σημείων, αλλά και συντεταγμένες), μπορείτε να το κάνετε με το PoiEdit. http://www.poiedit.com/ Πολύ σημαντικό επίσης! Ο POI Loader σε κάθε εγκατάσταση, διαγράφει όλα τα προηγούμενα POI που έχουμε εγκαταστήσει πριν. Δεν διαγράφει τα ενσωματωμένα POI που έχει η εφαρμογή Garmin. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 στο φακελο που μας προτεινες τα εικονιδια .bmp βρισκονται σε μεγαλερη διασταση,τι κανουμε; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Surveyor Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Ξαναρωτάω, η 4.20.200 έχει ελληνικό μενού και ελληνική πλοήγηση από μόνη της; Ή θα χρειαστώ τίποτα επιπρόσθετο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Ξαναρωτάω, η 4.20.200 έχει ελληνικό μενού και ελληνική πλοήγηση από μόνη της; Ή θα χρειαστώ τίποτα επιπρόσθετο; και τα δυο εχει Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Surveyor Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 και τα δυο εχει Τέλεια! :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 δεν βλέπω κ τρελές αλλαγές ώστε να κάνω τον κόπο να πάω στην 4.20 Changes made from version 4.10.80 to 4.20.00: Improve address search in Russian. Improve GPS status to correctly display for Samsung S60 devices with built-in GPS receiver. Improve copyright display in the Settings->About->Content page. Improve ability to select the 'No' button to disable recalculations. Improve highlight on the Garmin Online page. Να ρωτήσω κάτι: μπορώ να βάλω και άλλον χάρτη (τον Ανάβασις) μαζί με τον Autodrive; Χρειάζεται κάτι να κάνω ή απλά τον πετάω χύμα στο φάκελο; Γίνεται να χρησιμοποιούνται μαζί ταυτόχρονα ή πρέπει να κάνω εναλλαγή; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Να ρωτήσω κάτι: μπορώ να βάλω και άλλον χάρτη (τον Ανάβασις) μαζί με τον Autodrive; Χρειάζεται κάτι να κάνω ή απλά τον πετάω χύμα στο φάκελο; Γίνεται να χρησιμοποιούνται μαζί ταυτόχρονα ή πρέπει να κάνω εναλλαγή; Μεχρι 3 χαρτες μπορεις.Ταυτοχρονα μπορεις να τους τσεκαρεις απο το προγραμμα και τους 2 αλλα ο αναβασις θα ειναι <<καλυμενος>> απο τον Autodrive.Αν βρεθεις σε βουνο ασε μονο τον αναβασις αλλιως σκετο Autodrive. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Να ρωτήσω κάτι: μπορώ να βάλω και άλλον χάρτη (τον Ανάβασις) μαζί με τον Autodrive; Χρειάζεται κάτι να κάνω ή απλά τον πετάω χύμα στο φάκελο; Γίνεται να χρησιμοποιούνται μαζί ταυτόχρονα ή πρέπει να κάνω εναλλαγή; αν θελεις απο αυτα που σου εστειλα παρε το gmapsupp.img(150ΜΒ,ειναι ο 3 σε 1) και το gmapsupp.unl και βαλτα στο φακελο garminτης καρτας σου Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. July 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 στο φακελο που μας προτεινες τα εικονιδια .bmp βρισκονται σε μεγαλερη διασταση,τι κανουμε; αν χρειαζεται καντα resize .γινεται ακομα και με τη ζωγραικη νομιζω. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 δεν βλέπω κ τρελές αλλαγές ώστε να κάνω τον κόπο να πάω στην 4.20 Changes made from version 4.10.80 to 4.20.00: Improve address search in Russian. Improve GPS status to correctly display for Samsung S60 devices with built-in GPS receiver. Improve copyright display in the Settings->About->Content page. Improve ability to select the 'No' button to disable recalculations. Improve highlight on the Garmin Online page. Ναι το έχουμε συζητήσει εδώ και καιρό αυτό.Όντως δεν έχει καμιά διαφορά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Surveyor Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Καλά, καμιά σχέση με το Maps! Τώρα πια κατάλαβα οτι το κινητό έχει και GPS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Έχει τεστάρει κανείς το E66 με το Garmin...? Σκέφτομαι να το αγοράσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Καλά, καμιά σχέση με το Maps! Τώρα πια κατάλαβα οτι το κινητό έχει και GPS! αυτό ξαναπέστο....μέρα με την νύχτα!!!!!!:D meres λογικά θα τρέχει....είναι για λειτουργικό symbian. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts