Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι αλλα εκανε προβλημα με τον αναβαση..

Δεν ανοιγε καν το προγραμα.

Αναγκαστηκα να σβησω τον αναβαση και τωρα ολα οκ.

Με τον autodrive ok!

Θα δω αργοτερα για λυση..

Auto drive Hellas 1.40 -gmapprom.img 43952 kb

Anavasis3.60 -gmapsup2.img 98476 kb

δουλευουν τελεια μαζι με τον Auto drive Hellas 1.40 εχουμε ολες τις πολεις και το βασικο οδικο δυκτιο

ενω με τον Anavasis 3.60 εχουμε ολα τα χωρια τα βουνα τα μονοπατια και τους χωματοδρομους

Mageia 6 KDE Plasma 5

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά, ξέρει κανείς πού αποθηκεύονται τα δεδομένα του Garmin???

Θέλω να πάρω backup από τις "Τοποθεσίες", τις "Πορείες" και τα "Ίχνη" που έχω περασμένα, έτσι ώστε αν φορμάρω την κάρτα μου, μετά την εγκατάσταση του Garmin να μην τα αποθηκεύω ξανά και ξανά από την αρχή.

Πάνο την ίδια απορία έχω και εγώ αλλά φαίνεται ότι είναι δύσκολο να το γνωρίζει κανένας. Σκέφτομαι όμως ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε ως εξής: Λίγο μετά τις 12 το βράδυ (να έχει αλλάξει η ημέρα) ανοίγεις το GARMIN και δημιουργείς ένα νέο σημείο ενδιαφέροντος. Μεταφέρεις μετά την κάρτα στον υπολογιστή και κάνεις αναζήτηση αρχείων με βάση την τρέχουσα ημερομηνία και εστιάζοντας το ενδιαφερον σου στους φακέλους που συνοδεύουν το GARMIN οπότε και τα "υποψήφια" αρχεία δεν θα είναι πολλά. Επειδή φεύγω το ΣΚ για διακοπές δεν θα το δοκιμάσω τώρα αλλά πιστεύω ότι είναι μια καλή λύση.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Πάνο την ίδια απορία έχω και εγώ αλλά φαίνεται ότι είναι δύσκολο να το γνωρίζει κανένας. Σκέφτομαι όμως ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε ως εξής: Λίγο μετά τις 12 το βράδυ (να έχει αλλάξει η ημέρα) ανοίγεις το GARMIN και δημιουργείς ένα νέο σημείο ενδιαφέροντος. Μεταφέρεις μετά την κάρτα στον υπολογιστή και κάνεις αναζήτηση αρχείων με βάση την τρέχουσα ημερομηνία και εστιάζοντας το ενδιαφερον σου στους φακέλους που συνοδεύουν το GARMIN οπότε και τα "υποψήφια" αρχεία δεν θα είναι πολλά. Επειδή φεύγω το ΣΚ για διακοπές δεν θα το δοκιμάσω τώρα αλλά πιστεύω ότι είναι μια καλή λύση.

Καλή ιδέα, θα το δοκιμάσω. :D

BTW, τον καινούργιο 3σε1 που περιέχει τους πιο καινούργιους Anavasis (3.60) και Autodrive (1.40) τον δοκιμάσατε???

Δεν παίζονται τα παιδιά στο ιμπαρτ. :D

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

τα πραγματα ειναι απλα.τον 1.30 αστον οπως τον ειχες.κατεβαζεις το αρχειο απο το autodrive.gr και το αποθηκευεις στην επιφανεια εργασιας.κατοπιν βγαζεις την καρτα απο το κινητο και με ενα cart reader την συνδεεις στο υπολογιστη.μετα εκτελεις το αρχειο που κατεβασες οπως ακριβως κανεις και με ενα απλο προγραμμα και αυτο ηταν ολο

Λοιπόν τι κάνω λάθος?

Βάζω το κινητό σε μεταφορά δεδομένων.

Κατεβάζω πρώτα το 1.40 σε αγγλικά.

Πάω να το εγκαταστήσω, κάνει check και μου λέει ότι δεν μπορεί να το εγκαταστήσει γιατί έχω το 1.40 σε ελληνικά (λογικό).

Κατεβάζω το ελληνικό 1.40.

Πάω για εγκατάσταση και μου βγάζει αμέσως μήνυμα ότι δε διαθέτω προηγούμενη εγκατάσταση..

Τι κουλά είναι αυτά?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γιατί μπλέκεστε με το επίσημο site της Autodrive??? Υπάρχει στα μαγαζάκια ο 1.40.

Σβήνετε τον παλιό χάρτη και βάζετε τον καινούργιο. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

BTW, τον καινούργιο 3σε1 που περιέχει τους πιο καινούργιους Anavasis (3.60) και Autodrive (1.40) τον δοκιμάσατε???

Δεν παίζονται τα παιδιά στο ιμπαρτ. :D

Πολι καλη δουλεια και αμεση ανταποκριση:):)

TOMMIS RODOS ;)

παιδια βοηθεια κατεβασα τον χαρτη απο τον αριστοτελη και το pdf αλλα ετσι οπως το δειχνει δεν το βλεπω στον δικο μου υπολογιστη.Στη θεση unistall mapset δεν μου βγαζει τιποτε.Πως ο υπολογιστης βλεπει τους χαρτες στο κινητο μας;Πρεπει να εχω κανει κατι πριν;Εχω τον 1.30 στο Ν95 μου.Το κινητο το εχω συνδεσει σε μεταφορα δεδομενων αλλα στο προγραμμα MapSetToolKit.exe δεν το βλεπω.Λειπουν καποια βηματα στην βοηθεια της εγκαταστασης.Δοκιμασα και με το ΕΧΕ αλλα μου λεει οτι δεν εχω την παλια version (εχω συνδεμενο το κινητο στον υπολογιστη και το αφεινω να ψαξει την παλια αλλα δεν βρισκει τιποτε)

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, σε εσάς που έχετε βάλει τον καινούριο 3σε1 στο mapsource πόσους χάρτες εμφανίζει? Σε εμένα μου δείχνει 4, από δύο φορές τον anavasi, μία τον bluechart και μία τον ADH. Έτσι είναι το σωστό ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα? :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, σε εσάς που έχετε βάλει τον καινούριο 3σε1 στο mapsource πόσους χάρτες εμφανίζει? Σε εμένα μου δείχνει 4, από δύο φορές τον anavasi, μία τον bluechart και μία τον ADH. Έτσι είναι το σωστό ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα? :confused:

Τον anavasis τoν έχει δυο φορές γιατί η μία είναι που έχει υψόμετρα κτλ (εγώ δε τη χρησιμοποιώ)

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Τον anavasis τoν έχει δυο φορές γιατί η μία είναι που έχει υψόμετρα κτλ (εγώ δε τη χρησιμοποιώ)

Α οκ dmarccos, δεν το γνώριζα αυτό.. Σε ευχαριστώ.. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

ποιός είναι με κ ποιός χωρίς?

και εμενα ετσι μου το εμφανιζει,μην αγχονεσαι

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

ποιός είναι με κ ποιός χωρίς?

Ο πρώτος που εμφανίζεται στο mapsource είναι τα υψόμετρα και ο άλλος ο χάρτης (έτσι είναι στο δικό μου)

--Edit--

Δυστυχώς όλες μου οι προσπάθειες να περάσω τον 3 σε 1 ήταν άκαρπες, δε λέει να συνεργαστεί

Αρχικά μου άνοιγε το πρόγραμμα αλλά ζητούσε 25ψήφιους κωδικούς, έφτιαξα καινούριο unl αρχείο

και μετά δεν άνοιγε καθόλου, ξανα έκανα εγκατάσταση το sis αλλά και πάλι τίποτα

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Γιατί μπλέκεστε με το επίσημο site της Autodrive??? Υπάρχει στα μαγαζάκια ο 1.40.

Σβήνετε τον παλιό χάρτη και βάζετε τον καινούργιο. ;)

παιδια βοηθεια κατεβασα τον χαρτη απο τον αριστοτελη και το pdf αλλα ετσι οπως το δειχνει δεν το βλεπω στον δικο μου υπολογιστη.Στη θεση unistall mapset δεν μου βγαζει τιποτε.Πως ο υπολογιστης βλεπει τους χαρτες στο κινητο μας;Πρεπει να εχω κανει κατι πριν;Εχω τον 1.30 στο Ν95 μου.Το κινητο το εχω συνδεσει σε μεταφορα δεδομενων αλλα στο προγραμμα MapSetToolKit.exe δεν το βλεπω.Λειπουν καποια βηματα στην βοηθεια της εγκαταστασης.Δοκιμασα και με το ΕΧΕ αλλα μου λεει οτι δεν εχω την παλια version (εχω συνδεμενο το κινητο στον υπολογιστη και το αφεινω να ψαξει την παλια αλλα δεν βρισκει τιποτε)

καποια βοηθεια παιδια;

καποια βοηθεια παιδια;

Εφόσον έχεις τον 1.30 στο κινητό σου (σε ξεχωριστό αρχείο φαντάζομαι)

κατεβάζεις τον 1.40 από το xxxxxxxxxx και τον βάζεις με το ίδιο όνομα (όπως ο παλιός 1.30) στο φάκελο του Garmin και τέλος

Εφόσον έχεις τον 1.30 στο κινητό σου (σε ξεχωριστό αρχείο φαντάζομαι)

κατεβάζεις τον 1.40 από το xxxxxxxxx και τον βάζεις με το ίδιο όνομα (όπως ο παλιός 1.30) στο φάκελο του Garmin και τέλος

μα ο φακελος του autodrive που κατεβασα απο το xxxxxxxx εχει ενα σωρο αρχεια (0822_mdr.img -mapset00.tdb) δεν ειναι ενα ρρχειο

μα ο φακελος του autodrive που κατεβασα απο το xxxxxxxxxxx εχει ενα σωρο αρχεια (0822_mdr.img -mapset00.tdb) δεν ειναι ενα ρρχειο

Δεν έχει ένα αρχείο gmapprom.img?

Αν όχι δοκίμασε να το κατεβάσεις από άλλο link

Μπορεί κάποιος να μου πει που θα βρω και εγώ τον καινούργιο 3 σε 1?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361 :whistle:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Μπορεί κάποιος να μου πει που θα βρω και εγώ τον καινούργιο 3 σε 1?

.............................................

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

@mafiagalou τα link απαγορευονται :!:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

@mafiagalou τα link απαγορευονται :!:

ok το αμελησα συγνωμη

My History:

Λοιπόν βρήκα το .img του 1.40

Έκανα απλό replace, τίποτα μου βγάζει ότι θέλει ξεκλείδωμα.

Έφτιαξα 2 καινούρια αρχεία unl, με κανένα δε δουλεύει...

Τι γίνεται βρε παιδιά?

Amazon Fire stick 4k max

Λοιπόν βρήκα το .img του 1.40

Έκανα απλό replace, τίποτα μου βγάζει ότι θέλει ξεκλείδωμα.

Έφτιαξα 2 καινούρια αρχεία unl, με κανένα δε δουλεύει...

Τι γίνεται βρε παιδιά?

Ανοίγει το Garmin και ζητάει ξεκλείδωμα ή δεν ανοίγει καθόλου???

Aν εμφανίζει την οθόνη εκκίνησης και μετά κλείνει, δοκίμασε να εγκαταστήσεις το παλιό Garmin (4.10.60), άνοιξέ το να δει το χάρτη (πιθανώς να βγάλει κάτι ακαταλαβίστικα αλλά αγνόησέ τα), κλείσε το πρόγραμμα και μετά βάλε ξανά το 4.10.80 (αν σου ζητήσει κάνε αντικατάσταση). Θα τον δει το χάρτη με τη μία.

Ανοίγει το Garmin και ζητάει ξεκλείδωμα ή δεν ανοίγει καθόλου???

Aν εμφανίζει την οθόνη εκκίνησης και μετά κλείνει, δοκίμασε να εγκαταστήσεις το παλιό Garmin (4.10.60), άνοιξέ το να δει το χάρτη (πιθανώς να βγάλει κάτι ακαταλαβίστικα αλλά αγνόησέ τα), κλείσε το πρόγραμμα και μετά βάλε ξανά το 4.10.80 (αν σου ζητήσει κάνε αντικατάσταση). Θα τον δει το χάρτη με τη μία.

Ζητάει ξεκλείδωμα.

Amazon Fire stick 4k max