Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως Αριστοτέλη πέραν της πλάκας σε ευχαριστούμε για ότι έκανες για μας, η βοήθειά σου είναι ανεκτίμητη, ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα... Πρέπει να έχουμε και τις καινούργιες αναβαθμίσεις που βγαίνουν οσονούπω άλλωστε...

καλησπερα!απο που θα το κατεβασω εγω αυτο?

χαλια τα νοκια maps...

Θα το βρείς στο xxxxxx Όπως και πολλά άλλα

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

παιδια εχω προβλημα και εγω με τον bluechart_9.5_greece δεν τον βλεπω πουθενα στο προγραμμα.Εχω βαλει mapId 254 μειπως δεν ειναι αυτο; και δεν μπορει να τον διαβασει το προγραμμα;

Aυτο ειναι.. Προσεξε το .unl να εχει ακριβως το ιδιο ονομα με το χαρτη .img :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

καλημερα!!! διαβασα καπου αυτο... ο Garmin μετά την εγκατάσταση του σε Ν81,Ν82 κλπ. κρατάει τη # πατημένη σε όλο το κινητό και δε μπορούμε να γράψουμε ούτε μηνύματα!!

αληθευει? θελω πολυ να βαλω garmin και ο οδηγος ειναι τοσο καλος αλλα χωρις τα λινκς δεν μπορω να κανω κατι... μπορει καποιος να με βοηθησει ? να μου στειλει ενα πμ να παρω κουραγιο ? help.

καλημερα!!! διαβασα καπου αυτο... ο Garmin μετά την εγκατάσταση του σε Ν81,Ν82 κλπ. κρατάει τη # πατημένη σε όλο το κινητό και δε μπορούμε να γράψουμε ούτε μηνύματα!!

αληθευει?

Εχει διορθωθει με την τελευταια εκδοση,

διαβασε τα προηγουμενα .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Εχει διορθωθει με την τελευταια εκδοση,

διαβασε τα προηγουμενα .

προσπαθω αλλα ειναι τοσα πολλα που δεν προλαβαινω...

η εφαρμογη υπαρχει πουθενα να την αγορασω κανονικα ? επειδη δεν βλεπω να τα καταφερνω . δεν εχω υπομονη να κατσω 3 ωρες στο pc gia na σπασω την εφαρμογη.

και κατι ακομα offtopic λιγο : Που μπορω να βρω μια βαση στηριξης για το n82 αλλα να μου κραταει το κινητο σε οριζοντια θεση ? νομιζω οτι θα βολευει περισσοτερο στην πλοηγηση. εχετε καποια καλη προταση? ευχαριστω παιδες...

δεν ειναι τοσο δυσκολο.αμα θες να το αγορασεις αγορασε το μη κλαινε και καποιοι.λεμε τωρα..
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

δεν ειναι τοσο δυσκολο.αμα θες να το αγορασεις αγορασε το μη κλαινε και καποιοι.λεμε τωρα..

Από που μπορώ να το αγοράσω όμως;και αν το αγοράσω θα εχω όλα τα pοi που λέτε;

είμαι νέος χρήστης και προσπαθώ να βγάλω άκρη για να βάλω το garmin στο κινητό μου!

Το μόνο που μπορώ να καταλάβω είναι να κατεβάσω ότι χρειάζομαι απο εδω ===============

να κάνω εγκατάσταση το πρόγραμμα που θα βρω εδω

===============

αποσυμπίεση το φάκελο που θα βρω εδω

===============

και αν δεν μπορέσω να κάνω τίποτα, να μη στείλω pm γιατί ΟΛΑ έχουν διαγραφεί για ευνόητους λόγους!!!

Μας κοροιδεύεται ρε παιδιά! Τουλάχιστον βάλτε τα ονόματα των προγραμμάτων ή των αρχείων μήπως και μπορέσουμε να βρούμε άκρη! Εκτός βέβαια και αν το site προορίζεται για προσωπική χρήση, ή για χρήση μεταξύ μελών που ήδη έχουν κάποια εμπειρία επάνω στα Symbian κινητά!

Αν μπορεί κανένα καινούργιο μέλος να καταλάβει τίποτα απο αυτά

==============================

ας μου στείλει βοήθεια!:wacko::wacko:

Μας κοροιδεύεται ρε παιδιά! Τουλάχιστον βάλτε τα ονόματα των προγραμμάτων ή των αρχείων μήπως και μπορέσουμε να βρούμε άκρη! Εκτός βέβαια και αν το site προορίζεται για προσωπική χρήση, ή για χρήση μεταξύ μελών που ήδη έχουν κάποια εμπειρία επάνω στα Symbian κινητά!

Εγω στην θεση σου θα ζητουσα τα λεφτα μου πισω.

Από που μπορώ να το αγοράσω όμως;και αν το αγοράσω θα εχω όλα τα pοi που λέτε;

ψαξε στο google garmin Ελλαδα πχ.τα pois δε ξερω αν θα τα εχει αλλα και να μην τα εχει μπορεις να τα βρεις free.

και το site δεν απευθυνεται σε αυτους που εχουν γνωση του αντικειμενου αλλα αντιθετα στους υπολοιπους γιατι και εγω και ολοι μας ξεκινησαμε μη ξεροντας τιποτα αυτο το θεμα.μετα λογω αυστηρου ελεγχου αλλαξαν τα πραγματα.τα ονοματα ειναι προφανως και αυτα παρανομα.δημιουργειται προβλημα σε ολους μας και ειδικα σε αυτους που τα ανεβαζουν.εγω προσωπικα προσπαθησα να κανω τη μεγαλυτερη database αλλα που τη πεσανε δυο φορες.δε θελω να εχω προβληματα επειδη καποιοι εδω μεσα το παιζουν προστατες.υπαρχουν απειρα μερη που μπορει να κανεις να ψαξει αλλωστε.το myphone τους πειραξε.και φυσικα αυτη η ιστορια αρχισε με την εισαγωγη του garmin στην Ελλαδα απο καποιες εταιριες.

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Τελικά με τα πολλά κατάφερα να περάσω και να κάνω να δουλέψουν και οι τρείς χάρτες και η αναζήτηση.

Ελαβα δραστικά μέτρα, hard format του Ν82, εγκατάσταση του προγράμματος και των χαρτών (χρειάστηκε και δεύτερη προσπάθεια).

Τελικα δούλεψε ώς εξής (και δεν ξέρω αν είναι από σύμπτωση ή απλά τύχη):

Τρέξιμο του προγράμματος με μονο τον base map. Έλεγχος ότι απλά λειτουργεί με το ενσωματωμένο GPS

Με ανοιχτό το πρόγραμμα πέρασμα ενα ένα τους χάρτες μέσω pcsuite (nokia phone browser).

Πρώτα ο anavasis, μετα ο ....θαλασσιος.

Κάθε φορά που έμπαινε ένας χάρτης, κλείσιμο του προγράμματος και ξανα εκκίνηση του. Στο τέλος μπήκε και ο autodrive και όλα καλά.

(ελπίζω να μην χρειαστεί να ξανακάνω τη διαδικασία γιατί :cry:)

Y.Γ.

Οι τρείς χάρτες μπήκαν σε img και όχι απο το mapsource

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

παιδια εχω προβλημα και εγω με τον bluechart_9.5_greece δεν τον βλεπω πουθενα στο προγραμμα.Εχω βαλει mapId 254 μειπως δεν ειναι αυτο; και δεν μπορει να τον διαβασει το προγραμμα;

παιδια καποια πληροφορια σε αυτο που ρωτησα;Τα αρχεια εχουν ακριβως το ιδιο ονομα (bluechart_9.5) και τις αναλογες καταληξεις

παιδια καποια πληροφορια σε αυτο που ρωτησα;Τα αρχεια εχουν ακριβως το ιδιο ονομα (bluechart_9.5) και τις αναλογες καταληξεις

Εδώ είναι το λάθος. Το Garmin αναγνωρίζει μόνο τα εξής ονόματα χαρτών:

gmapbmap.img

gmapprom.img

gmapsupp.img

gmapsup2.img

...και φυσικά τα αντίστοιχα αρχεία .unl για όσους χάρτες χρειάζονται ξεκλείδωμα. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εδώ είναι το λάθος. Το Garmin αναγνωρίζει μόνο τα εξής ονόματα χαρτών:

gmapbmap.img

gmapprom.img

gmapsupp.img

gmapsup2.img

...και φυσικά τα αντίστοιχα αρχεία .unl για όσους χάρτες χρειάζονται ξεκλείδωμα. ;)

ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου θα το προσπαθησω!!!

Παιδια αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με το παλέμχο 7610 μου. Μήπως έχει καταφέρει κανένας σε 7610 ή 6600 να το εγκαταστήσει κανονικά από το .sis αρχείο, ή εαν δουλεύει να του βγαίνουν οι χαρτεσ με κανονικά ελληνικα fonts και όχι ιερογλυφικά?

Παιδια αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με το παλέμχο 7610 μου. Μήπως έχει καταφέρει κανένας σε 7610 ή 6600 να το εγκαταστήσει κανονικά από το .sis αρχείο, ή εαν δουλεύει να του βγαίνουν οι χαρτεσ με κανονικά ελληνικα fonts και όχι ιερογλυφικά?

Η εφαρμογη ειναι για Symbian OS v9 ,symbian 3rd edition ...

Οπως επισης και η ενοτητα που βρισκεσαι ...

7610 Symbian OS v7.0s , S60 2nd Edition, Feature Pack 1

6600 Symbian OS v7.0s, S60 2nd Edition (initial release)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Υποτιθεται οτι η εφαρμογη τρεχει σε ολα τα s60. ετσι λεει και το site της garmin και κατι τυποι σε xxxxxxxxx εκει κατεληξαν. βεβαια μαλλον αυτο που λες ειναι πιο κοντα στην αληθεια. Το θεμα ειναι οτι εμενα μου τρεχει αλλα χωρις κανονικη εγκατασταση, εξ'ου και το προβλημα των fonts, φανταζομαι. Τεσπα, απλως ρωτησα εαν καποιος εχει εμπειρια σε κατι τετοιο, δεν εχω σκοπο να spamαρω

Υποτιθεται οτι η εφαρμογη τρεχει σε ολα τα s60. ετσι λεει και το site της garmin και κατι τυποι σε xxxxxxxxxx εκει κατεληξαν. βεβαια μαλλον αυτο που λες ειναι πιο κοντα στην αληθεια. Το θεμα ειναι οτι εμενα μου τρεχει αλλα χωρις κανονικη εγκατασταση, εξ'ου και το προβλημα των fonts, φανταζομαι. Τεσπα, απλως ρωτησα εαν καποιος εχει εμπειρια σε κατι τετοιο, δεν εχω σκοπο να spamαρω

exei ginei h egkatastasi me to autostart.kane apegkatastasi kai egkatastasi tin efarmogi .sis

Παιδιά Καλημέρα!εχω και εγώ ένα προβληματάκι με το garmin στο Ν82 μου,ενώ το έχω εγκαταστήσει εδώ και ένα μήνα και δούλευε άψογα μπορώ να πω,ξαφνικά σήμερα πάω να το ανοίξω, μου βγάζει την μαύρη οθόνη με το λογότυπο του garmin και μετά με πετάει έξω,τι μπορεί να φταίει???Οχι τιποτα άλλο αλλά θέλω να πάω ακρόπολις αύριο και καίγομαι.....Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει...Ευχαριστω!!!