Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφού η συσκευή έχει ενσωματωμένο GPS το bluetooth δε χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένο ;)

Ναι αλλα οταν το εκλεινα δεν εβρισκε σημα το gps . μολις το ανοιγα εβρισκε με τη μια. Τι εκανα στραβα?:(

Edit: τελικα το εφτιαξα!

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το βρηκα το mapsource...

στην αρχικη οθονη(και οχι στις ρυθμισεις), ειχε αριστερα κατω ενα κουμπι 'εργαλεια', εκει βρηκα τη διαχειριση δεδομενων και το mapsource.

Δεν εχω καταλαβει ακομη...

- ολοι αυτοι οι ελληνικοι χαρτες, που οντως υπαρχουν στο mapsource, πως φαινονται, πως τους χρησιμοποιουμε? Μπορω να επιλεξω καπου ποιο χαρτη θελω να βλεπω?

- η μήπως ειναι σαν layers/επιπεδα, και εμφανιζονται ολα μαζι, οπως και να χει το πραγμα?

- επισης, τα points of interest, ποτε εμφανιζονται?

- απο επαρχια ελλαδας, ελαχιστα πραγματα?

1)οι χάρτες είναι σαν Layers αλλα το κακό είναι οτι πάντα φαίνεται ένα και όχι όλα μαζί

2)Τα POIS όταν θα τα περάσεις στο κινητό θα εμφανίζονται κιόλας

3)Απο επαρχία περιέχει περισσότερεσ πληροφορίες ο anavasis αλλα και ο Autodrive δεν πάει πίσω ;)

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

Και τώρα που βγήκαν όλα τα links το χάος! lol :worry:

Τι κάνουμε?:cry:

History: 3210, 6210, t65, 7210, 7650, P800, 3650, 9110 Communicator, 7250i, z600, 6600, t310, k750i, qtek 9090, k800i, n95, n73, e52, Omnia Lite, iPhone... to be continued! :yahoo:

Ο 5 σε 1 πάντως, υστερεί κατά πολύ στην αναζήτηση διευθύνσεων.

Έκανα τα τεστάκια μου σε 3 διαφορετικες διευθύνσεις. Έβρισκε ελάχιστες καταχωρήσεις με εύρεση στα λατινικά. Μιλάμε για 2, το πολύ 3.

Αντίθετα με τους προηγούμενους χάρτες, περισσότερες απο 10-15 καταχωρήσεις.

Π.χ. δεν είχε την "Τζαβέλλα" στα Ιωάννινα (γνωστός δρόμος), ή την "Κοτοπούλη" στο Αιγάλεω. Και αρκετά άλλα παραδείγματα.

Εγώ τους έχω ξεχωριστά πάντως και είμαι μια χαρά ;) Εξάλλου αυτούς που χρειάζεσαι είναι οι 2 γνωστοί και για το εξωτερικό τον μεγάλον της ευρώπης!
iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

Ο 5 σε 1 πάντως, υστερεί κατά πολύ στην αναζήτηση διευθύνσεων.

Έκανα τα τεστάκια μου σε 3 διαφορετικες διευθύνσεις. Έβρισκε ελάχιστες καταχωρήσεις με εύρεση στα λατινικά. Μιλάμε για 2, το πολύ 3.

Αντίθετα με τους προηγούμενους χάρτες, περισσότερες απο 10-15 καταχωρήσεις.

Π.χ. δεν είχε την "Τζαβέλλα" στα Ιωάννινα (γνωστός δρόμος), ή την "Κοτοπούλη" στο Αιγάλεω. Και αρκετά άλλα παραδείγματα.

Εχεις να προτεινεις καποιον καλυτερο για Ελλαδα?

Παντως, και πολεις με 10-20.000 κατοικους, δεν τις καλυπτει.

Εγώ τους έχω ξεχωριστά πάντως και είμαι μια χαρά ;) Εξάλλου αυτούς που χρειάζεσαι είναι οι 2 γνωστοί και για το εξωτερικό τον μεγάλον της ευρώπης!

Μπορεις να μου πεις τιτλους/ονοματα χαρτων, για να τους αναζητησω?

Δεν θελω διαδρομες μεταξυ πολεων, θελω χαρτες πολεων.

εχω καποιες αποριες,1ον τι δειχνουν οι πρασινες γραμμες στον 5σε1 και 2ον εμεις που εχουμε τους χαρτες του αρη μπορουμε να παρουμε αναβαθμιση απο πουθενα.ενα αλλο λαθος που εγινε ειναι οτι τα αρχεια ανεβαιναν με το ονομα της γκαρμιν.μια αλλη λυση ειναι ο αρης να μας δειξει τον τροπο ετσι ωστε αν ειναι ευκολο ο καθενας μονος του να σεταρει χαρτες και εφαρμογη.

στην γκαρμιν ειναι πολυ αλητες και δεν πρεπει να τους περασει!!!!!!!!!! να σας περιγραψω μια εμπειρια που εχω.ειχα αγορασει το samsung i560v απο τη vodafone μαζι με το προγραμμα της garmin.καποια στιγμη επειδη η καρτα μνημης ειχε γεμισει ιους αποφασισα να της κανω format κρατωντας εννοειται αντιγραφο.οταν πηγα να ξαναπερασω τα αρχεια διαπιστωσα οτι η εφαρμογη της garmin δεν υπηρχε.τοτε απευθυνθηκα στη vodafone και τους ανεφερα το προβλημα.εκεινοι μου ειπαν οτι δεν ειχαν καμια ευθυνη και οτι αυτο που εκανα απαγορευοταν και μαλιστα το εγραφε και η συσκευασια.εγω τους εξηγησα οτι απο τη στιγμη που εχω αγορασει την εφαρμογη ειναι δικαιωμα μου να κανω οσα format θελω,οπως ακριβως γινεται και με τους υπολογιστες (εδω ολοκληρα windows τα διαγραφεις και τα ξαναπερνας).απο τη vodafone με πηραν δυο τηλεφωνα και μου ειπαν να στειλω την καρτα στην εταιρια.ετσι και εκανα και μετα απο ενα μηνα που πηρα τηλεφωνο στην garmin μου ειπαν οτι αρνουνται να μου περσουν ξανα την εφαρμογη και οτι πρεπει να την αγορασω ξανα (149 ευρω).αυτη τη στιγμη εχω πλοηγηση χαρη στη σκληρη δουλεια του ΑΡΗ τον οποιο ευχαριστω πολυ!και κλεινω λεγοντας οτι η ΑΛΗΤΕΙΑ (αναφερομαι στην garmin) πρεπει καποια στιγμη να τελειωσει,και μαλλον το internet ειναι η μονη λυση.

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

στην γκαρμιν ειναι πολυ αλητες και δεν πρεπει να τους περασει!!!!!!!!!! να σας περιγραψω μια εμπειρια που εχω.ειχα αγορασει το samsung i560v απο τη vodafone μαζι με το προγραμμα της garmin.καποια στιγμη επειδη η καρτα μνημης ειχε γεμισει ιους αποφασισα να της κανω format κρατωντας εννοειται αντιγραφο.οταν πηγα να ξαναπερασω τα αρχεια διαπιστωσα οτι η εφαρμογη της garmin δεν υπηρχε.τοτε απευθυνθηκα στη vodafone και τους ανεφερα το προβλημα.εκεινοι μου ειπαν οτι δεν ειχαν καμια ευθυνη και οτι αυτο που εκανα απαγορευοταν και μαλιστα το εγραφε και η συσκευασια.εγω τους εξηγησα οτι απο τη στιγμη που εχω αγορασει την εφαρμογη ειναι δικαιωμα μου να κανω οσα format θελω,οπως ακριβως γινεται και με τους υπολογιστες (εδω ολοκληρα windows τα διαγραφεις και τα ξαναπερνας).απο τη vodafone με πηραν δυο τηλεφωνα και μου ειπαν να στειλω την καρτα στην εταιρια.ετσι και εκανα και μετα απο ενα μηνα που πηρα τηλεφωνο στην garmin μου ειπαν οτι αρνουνται να μου περσουν ξανα την εφαρμογη και οτι πρεπει να την αγορασω ξανα (149 ευρω).αυτη τη στιγμη εχω πλοηγηση χαρη στη σκληρη δουλεια του ΑΡΗ τον οποιο ευχαριστω πολυ!και κλεινω λεγοντας οτι η ΑΛΗΤΕΙΑ (αναφερομαι στην garmin) πρεπει καποια στιγμη να τελειωσει,και μαλλον το internet ειναι η μονη λυση.

Αυτό είναι παράνομο γιατί από την στιγμή που αγοράζεις το τηλέφωνο με την εφαρμογή εγκατεστημένη εννοείτε ότι έχεις πληρώσει (μαζί στην τιμή του τηλεφώνου) και δικαιώματα χρήσης του GARMIN. Πάρε για καταγγελία στην ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ τηλ. 1520 και κάνε και μια γραπτή καταγγελία στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και θα δεις για πότε θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν. Απλά λένε όλοι τους σιγά μην τρέξει ο άλλος να το κυνηγήσει και έτσι κερδίζουν.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Μπορεις να μου πεις τιτλους/ονοματα χαρτων, για να τους αναζητησω?

Δεν θελω διαδρομες μεταξυ πολεων, θελω χαρτες πολεων.

Auto Drive Hellas v.1.30

Αnavasi 350

City Navigator Europe NT 2008

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Auto Drive Hellas v.1.30

Αnavasi 350

City Navigator Europe NT 2008

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361

autodrive hellas, και anavasi, για Ελλαδα, σωστα?

Για εξωτερικο θα κοιταξω στα μαγαζακια. Ειπα αν ηξερε κανεις κανενα τιτλο μην ψαχνω στο αγνωστο.

Το city navigator europe, ας μου πει καποιος.

Το εχω, αλλα απλα ειναι προγραμμα για εγκατασταση στο pc! Το εγκατεστησα, αλλα δεν εχει να κανει με το κινητο τηλεφωνο!

Κανω κατι λαθος με το city navigator europe? Μαλλον δεν ειναι αυτο που θα μου δωσει χαρτες για χρηση με το garmin στο κινητο. Κανω λαθος?

Θα πρεπει να συνδεσεις το κινητο σου με το pc και να δει το MapSource το κινητο σου σαν συσκευη garmin και μετα περνας το χαρτη :)

Καταλαβα.

Εγω ειχα απλα συνδεσει με card reader την καρτα μνημης και ετσι δεν μπορουσα να κανω τιποτε.

Ειναι δυσκολο να βρω ευρωπαικους χαρτες σε standalone img αρχεια? Απο την εμπειρια σας παντα.

Εγωπαντος ενα πραγμα ζουμαρω στην πατρα και μου λεει μονο μερικες περιοχες και τιποτε αλλο.Επισης αμα πατησω να με παει σε διευθηνση μου λεει κατεβαστε κατι χρτες απο την garmin

Ps δεν εχω βαλει ακομα το gps

Εχεις περασει χαρτες στο garmin;

Kαι αν ναι ποιους ;

Σε ρωτησα γιατι υπαρχει η περιπτωση να μην περασες σωστα το χαρτη.

Ανοιξε το garmin και δες αν υπαρχει ο Autodirve hellas:

Eργαλεια\ Διαχ. δεδομενων\ Συν. χαρτων\ MapSource\ .....

Εγκατέστησα το Garmin Maps Mobile XT σε ένα Nokia N73. Τρέχει κανονικά, αλλά καμιά φορά, δεν ανοίγει λόγω μνήμης (γράφει ότι χρειάζεται 8MB). Μετά από επανεκκίνηση της συσκευής, ανοίγει κανονικά!

Ξέρει κανείς πόση RAM έχει το Nokia N73; Κι αν μπορώ να κάνω αναβάθμιση;

Εγκατέστησα το Garmin Maps Mobile XT σε ένα Nokia N73. Τρέχει κανονικά, αλλά καμιά φορά, δεν ανοίγει λόγω μνήμης (γράφει ότι χρειάζεται 8MB). Μετά από επανεκκίνηση της συσκευής, ανοίγει κανονικά!

Ξέρει κανείς πόση RAM έχει το Nokia N73; Κι αν μπορώ να κάνω αναβάθμιση;

Ειναι φυσιολογικο να συμβαινει αυτο με τα

~14 MB Free Executable RAM Memory

που δινει η νοκια στα specs τα οποια φυσικα ειναι

λιγοτερα σε καθημερινη χρηση.

Μπορεις να το διαπιστωσεις εγκαθιστωντας καποιον task manager

ποση ελευθερη ram εχει..

http://www.forum.nokia.com/devices/N73

δεν μπορεις να κανεις κατι γι αυτο...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

παιδια δεν μπορει καποιοs να βοηθησει; πωs και απο που μπορω να αντιγραψω το προγραμμα στην καρτα μνημηs; να επαναλαβω οτι ειμαι λιγο ασχετοs.

Θα πρεπει να συνδεσεις το κινητο σου με το pc και να δει το MapSource το κινητο σου σαν συσκευη garmin και μετα περνας το χαρτη :)

H οδύσσεια συνεχιζεται...

Εγκατεστησα το mapsource στο pc, και ξεκλειδωσα τον χαρτη της ευρωπης.

Αριστερα ομως στο παραθυρο που λεει maps, δεν εχει κανενα χαρτη.

Φυσικα, οταν πατω την επιλογη 'send to device', μου λεει πρωτα να επιλεξω χαρτη. Αλλα χαρτης δεν υπαρχει. Παροτι ξεκλειδωσα της ευρωπης.

Επισης, επιλεγω καποιες χωρες με το εργαλειο επιλογης, αλλα παλι δεν αλλαζει κατι.

Τι να κανω?:(

Αφου δεν υπαρχει χαρτης τοτε πως τον επιλεγης?

Συνδεσε το κινητο σου σε λειτουργεια pc suite

Ανοιξε το MapSourse και πηγαινε βοηθητικα προγραμματα για να δεις εαν βρισκει την συσκευη σου, αφου την βρει πηγαινε εκει που λεει Μεταφορα και πατησε αποστολη σε συσκευη.

Οταν ειχα περασει το χαρτη δεν ειχα επιλεξει χωρες τον ειχα περασει ολοκληρο :)

Βλεπω χαρτη ευρωπης στην οθονη, αλλα αριστερα στο παραθυρο εκει που λεει maps, ειναι κενό.

Δεν με αφηνει να κανω αποστολη καν. Δεν φτανω καν σε αυτο το βημα.

Μου βγαζει μηνυμα οτι πρεπει να επιλεξω χωρες.

Πως το κανω αυτο?

Κι εγω ολο το χαρτη της ευρωπης εγκατεστησα.

Βλεπω χαρτη ευρωπης στην οθονη, αλλα αριστερα στο παραθυρο εκει που λεει maps, ειναι κενό.

Δεν με αφηνει να κανω αποστολη καν. Δεν φτανω καν σε αυτο το βημα.

Μου βγαζει μηνυμα οτι πρεπει να επιλεξω χωρες.

Πως το κανω αυτο?

Κι εγω ολο το χαρτη της ευρωπης εγκατεστησα.

Έχεις εγκαταστήσει στο φάκελο εγκατάστασης του Garmin στο pc (λογικά στο c:\garmin) τον χάρτη gmapbmap.img ?? Εαν όχι, τότε βάλε χύμα τον χάρτη αυτό στον παραπάνω κατάλογο. Θα τον βρεις από το Garmin που έχεις στο κινητό.