Marios_ Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Παιδια ο χαρτης anavasis ti map id εχει..??? Σε πους χρησιμευει αυτος ο χαρτης..? Ευχαριστω..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 O Bluechart atlantic 9.5 στους περισσότερους με την 4.10.80 ΔΕΝ τρέχει (η εφαρμογή κρασάρει πίσω στο μενού του κινητού). Σ'εμένα ούτε ο Europe 2008 NT τρέχει (με αυτόν η εφαρμογή πάλι κρασάρει). Μόνο ο autohellas και ο anavasis δουλεύουν κανονικά. Κάποιοι με φορματ στην κάρτα μνήμης (ή νέοι που πέρασαν το πρόγραμμα για πρώτη φορά στο κινητό) έτρεξαν κανονικά τον bluechart μαζί με τους άλλους δύο... Κάποιο αρχείο από την προηγούμενη έκδοση κάνει όλη τη ζημιά... Ως τώρα, άγνωστο ποιό... Kαι εγω τους 2 αφησα autohellas και anavasis.:mad: Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. April 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Παιδια ο χαρτης anavasis ti map id εχει..??? Σε πους χρησιμευει αυτος ο χαρτης..? Ευχαριστω..!! στο φακελο μου λεει οτι δε θελει ξεκλειδωμα αυτος. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Παιδιά, καλημέρα και καλή εβδομάδα. :) Υπάρχει κανένα κολπάκι να βάλουμε συντόμευση με κάποιο τρόπο για να μας πηγαίνει στην επιλογή των χαρτών??? Ο ένας επικαλύπτει τον άλλο και υπάρχουν μερικές φορές που σε αραιοκατοικημένες περιοχές θέλω να βλέπω τη διαφορά που έχουν στις λεπτομέρειες ο anavasis και ο autodrive. Υπάρχει τρόπος για γρήγορη εναλλαγή???... :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Μετά από μερικές δοκιμές που έκανα κατέληξα να χρησιμοποιώ τον anavasis αντί του autodrive έχει περισσότερες λεπτομέριες εδώ στη Κρήτη που με ενδιαφέρει (γράφει βέβαια τους δρόμους με αγγλικά γράμματα αλλα οκ) Επίσης παρατηρώ οτι τα πάει καλά με τις περισσότερες μονοδρομήσεις κάτι πολύ σημαντικό Όσο για τον bluechart, αν και δε μου χρειάζεται, τον έχω και δουλευει μια χαρά Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Σωστα!!! Απλα ρωτησα παραπανω αν εχει περασει και τους 3 γιατι δεν μπορω να βρω τι φταιει που κολαει το δικο μου... εχω και τους τρεις και περασα την 4.10.80 με αντικατασταση της προηγουμενης. τωρα πως εγινε και δουλευει κανονικα δεν εχω καταλαβει :D γιατι βλεπω πως οι περισσοτεροι εδω εχουν προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 εχω και τους τρεις και περασα την 4.20.80 με αντικατασταση της προηγουμενης. Εννοείς 4.10.80 και όχι 4.20.80! Σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 κατεβασα το χαρτη των θαλασσων και της αναβασης,θα ηθελα οδηγιες για την εγκατασταση τους,(αν ξερετε να μου πειτε αν θα τρεχουν κανονικα,σε ποιο φακελο πρεπει να βαλω τα αρχεια,τι ρυθμισεις χρειαζονται,κ.α)οσο γινεται ποιο αναλυτικα,ειμαι αρχαριος.ευχαριστω Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Εννοείς 4.10.80 και όχι 4.20.80! Σωστα; σωστα... :lol: το διορθωσα. ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Παιδιά, καλημέρα και καλή εβδομάδα. :) Υπάρχει κανένα κολπάκι να βάλουμε συντόμευση με κάποιο τρόπο για να μας πηγαίνει στην επιλογή των χαρτών??? Ο ένας επικαλύπτει τον άλλο και υπάρχουν μερικές φορές που σε αραιοκατοικημένες περιοχές θέλω να βλέπω τη διαφορά που έχουν στις λεπτομέρειες ο anavasis και ο autodrive. Υπάρχει τρόπος για γρήγορη εναλλαγή???... :confused: Πας Tools->Manage My Data->επιλέγεις το Map Sets στο μενού που βγαίνει και μετά στο νέο μενού κλικάρεις το mapsource με το αριστερό Soft key. Εκεί επιλέγεις ποιον χάρτη θες να είναι ενεργός ή όχι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Πας Tools->Manage My Data->επιλέγεις το Map Sets στο μενού που βγαίνει και μετά στο νέο μενού κλικάρεις το mapsource με το αριστερό Soft key. Εκεί επιλέγεις ποιον χάρτη θες να είναι ενεργός ή όχι. Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά το ξέρω ήδη αυτό. :) Αναρωτιώμουν αν υπάρχει τρόπος να αναθέσεις τη ρύθμιση αυτή σε κάποια συντόμευση για να ανοίγει πιο γρήγορα, π.χ. με 1-2 κλικ. :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 OXI δεν υπάρχει! Παιδια ο χαρτης anavasis ti map id εχει..??? Σε πους χρησιμευει αυτος ο χαρτης..? Δεν έχει maρ ΙD o anavasis! Χρησιμοποιείται κυρίως για εκτός δρόμου διαδρομές καθώς επίσης διαθέτει λεπτομέρειες σε χωριουδάκια που ο autodrive δεν έχει τίποτα! Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_22 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Μήπως ξέρετε γιατί ενώ υπάρχουν κάποιες περιοχές δεν μου τις βρίσκει στην αναζήτηση;Αυτό συμβαίνει περισσότερο στα χωριά!Επίσης μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο bt gps σχετικά φτηνό που να δουλέυει ικανοποιητικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 παιδια καλησπερα καπου πηρε το ματι μου κατι για καινουργια ΡΟΙ απο που θα τα κατεβασω??? ευχαριστω Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Απο τον Αναβαση.. για τον Αuto Drive υπαρχουν 2 version εσυ λογικα θα εχεις αυτην με τα ελληνικα οπως και εμεις. Εαν θελεις να το διαπιστωσεις το μονο που εχεις να κανεις ειναι να απενεργοποιησης τον χαρτη της αναβασης μεσα απο την διαχ. δεδομενων/ συνολα χαρτων/ mapsource/.. και να μπεις στο χαρτη για να σιγουρευτεις για τον ποιο χαρτη του Αuto Drive εχεις :) Η ενωση των χαρτων μαλλον γινετε με το mapsource εαν το ψαξει καποιος μπορει να βρουμε ακρη :) giannh,tha enoso egw tous xartes,mono peite mou,3se1 i 4se1,kai pious thelete. Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Μπορούμε αντί για τον βασικό χάρτη που έχει η εφαρμογή να βάλουμε τον μεγάλο ευρωπαϊκό των 1,3GB??? Επίσης, όταν πάω να δω ή να επιλέξω χάρτες, τον anavasi μου τον εμφανίζει δύο φορές. Γιατί γίνεται αυτό??? Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Μπορούμε αντί για τον βασικό χάρτη που έχει η εφαρμογή να βάλουμε τον μεγάλο ευρωπαϊκό των 1,3GB??? Νομίζω πως ναι, μπορούμε Επίσης, όταν πάω να δω ή να επιλέξω χάρτες, τον anavasi μου τον εμφανίζει δύο φορές. Γιατί γίνεται αυτό??? Η μια φορά είναι ο χάρτης και η άλλη φορά είναι κάποια POI που έχει και τα υψόμετρα Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 παιδια καλησπερα καπου πηρε το ματι μου κατι για καινουργια ΡΟΙ απο που θα τα κατεβασω??? ευχαριστω Διαβασε στο 1 post του παροντος στο τελος υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες για τα POI. :) κατεβασα το χαρτη των θαλασσων και της αναβασης,θα ηθελα οδηγιες για την εγκατασταση τους,(αν ξερετε να μου πειτε αν θα τρεχουν κανονικα,σε ποιο φακελο πρεπει να βαλω τα αρχεια,τι ρυθμισεις χρειαζονται,κ.α)οσο γινεται ποιο αναλυτικα,ειμαι αρχαριος.ευχαριστω Διαβασε στο 1 post του παροντος υπαρχουν αναλυτικες οδηγειες εγκαταστασης εαν δεν καταλαβαινεις κατι μας ρωτας :) giannh,tha enoso egw tous xartes,mono peite mou,3se1 i 4se1,kai pious thelete. Μπραβο σου που βρηκες αρκετοι περιμεναν αυτο το χαρτι, σε εμενα και απο οτι διαβαζω οι περισσοτεροι ψαχνουν για τον 3 σε 1 καλυτερα κανε αυτον :) Μπορούμε αντί για τον βασικό χάρτη που έχει η εφαρμογή να βάλουμε τον μεγάλο ευρωπαϊκό των 1,3GB??? Νομίζω πως ναι, μπορούμε Mπορουμε κανονικα εγω ετσι το εχω :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2303141#post2303141 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 παιδια καλησπερα καπου πηρε το ματι μου κατι για καινουργια ΡΟΙ απο που θα τα κατεβασω??? ευχαριστω Δες εδώ: http://www.poiplaza.com/en/poi-databases?pc_id=19&lang=en Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Δες εδώ: http://www.poiplaza.com/en/poi-databases?pc_id=19&lang=en ευχαριστω φιλε Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 ok file mou,dld aut dr 1.30,anabasi350 kai bluechart? Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Nαι.. οταν τον ετοιμασεις πες :) Edit: Βρηκα χαρτη τουρκιας απο ενα τουρκικο forum σαν το myphone εχει μεγεθος 81ΜΒ οποιος τον θελεις ας μου στειλει pm.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Ποιας τουρκιας, της Κυπρου ψαχνω εδω και μηνες αλλα δεν εχω βρει τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 EIMASTE ETIMI:D Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Εαν θελεις να σου στειλω την σελιδα σε πμ εχει και ενα αλλο χαρτη που ειναι 11 αρχεια σε rapidshare δεν νομιζω αυτος ο χαρτης ειναι μονο της τουρκιας μου φενεται πολυ μεγαλος και ποιο κατω υπαρχει ο Europe NT 2008. Λογικα θα ειναι καποιος αλλος που μπορει να εχει την Kυπρο εαν θελεις να τον δοκιμασεις πες μου :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts