Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε εμενα δουλεψε κανονικα με copy-paste μερικων φακελων και τρεξιμο της νεας εκδοσης πανω απο την παλια.

Το μονο 'τιμημα' στην ολη ιστορια ειναι κατι εικονιτσες που εμφανιστηκαν στην εκθεση και δεν ξερω αν πρεπει να τις σβησω.

δηλαδη δεν εσβησες τιποτα απο την 60?μπορεις να μου πεις ακριβως ποιους φακελους εκανες copy-paste please και μετα ετρεξες το νεο sis?

Εγώ πέρασα πάνω στους φακέλος του .60 μόνο τον φάκελο GARMIN που υπήρχε μέσα στο zip αρχείο και στη συνέχεια έτρεξα το sis και τέλος.

Ο φάκελος GARMIN που έβγαλα από το zip και τον αντέγραψα, είχε μέσα 9 φακέλους και το sis της εγκατάστασης.

ο φακελος garmin ο καινουργιος δεν εχει ομως τους χαρτες μεσα.ενω ο φακελος garmin που εχουμε την 60 τους ειχε!αρα αν κανεις αντιγραφη και οταν σου ζητηθει αντικαταστησεις τον παλιο φακελο με τους χαρτες ο νεος δεν θα εχει χαρτες μεσα!η κανω λαθος?εκτος και αν εκανες copy paste τους ΥΠΟΦΑΚΕΛΟΥΣ του φακελου garmin me thn 80!

ο φακελος garmin ο καινουργιος δεν εχει ομως τους χαρτες μεσα.ενω ο φακελος garmin που εχουμε την 60 τους ειχε!αρα αν κανεις αντιγραφη και οταν σου ζητηθει αντικαταστησεις τον παλιο φακελο με τους χαρτες ο νεος δεν θα εχει χαρτες μεσα!η κανω λαθος?εκτος και αν εκανες copy paste τους ΥΠΟΦΑΚΕΛΟΥΣ του φακελου garmin me thn 80!

Ουτε ο παλιος φακελος ειχε μεσα τους χαρτες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

μια ερωτηση.επειδη ειχα κανει οτι ελεγε η πρωτη σελιδα του θεματος και δν εβλεπε το garmin τους χαρτες,αν κανω οτι λεει στο xxxxxxxxx μηπως εχω περισσοτερες πιθανοτητες να λειτουργισει???

κατσε μεσα στο κινητο οι υποφακελοι καθως και οι χαρτες τους εχω βαλει σε εναν φακελο με το ονομα garmin.εσυ τα αρχεια των χαρτων τα εχεις χυμα εξω απο τον φακελο garmin?

ο φακελος garmin deconx περιεχεικαι το img αρχειο του βασικου χαρτη .ομως αυτον δεν το ειχες ηδη?

ενα αρχειο garmin device.xml το αντιγραφουμε και αυτο?

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ σημαίνει ότι αλλάζουν μόνο τα αρχεία που υπάρχουν 2 φορές. Και μπαίνουν τα καινούργια. ΟΛΑ τα υπόλοιπα θα μείνουν όπως είναι! Ρε συ...

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

κατσε μεσα στο κινητο οι υποφακελοι καθως και οι χαρτες τους εχω βαλει σε εναν φακελο με το ονομα garmin.εσυ τα αρχεια των χαρτων τα εχεις χυμα εξω απο τον φακελο garmin?

Οχι.Οπως τα εχεις και εσυ τα εχω.Απο λαθος μου καταλαβα οτι εννοουσες πως οι χαρτες ειναι μεσα στο αρχειο που κατεβαζουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ σημαίνει ότι αλλάζουν μόνο τα αρχεία που υπάρχουν 2 φορές. Και μπαίνουν τα καινούργια. ΟΛΑ τα υπόλοιπα θα μείνουν όπως είναι! Ρε συ...
ααααrrrggg...λοιπον κανω τωρα ενα φουλ back up της 60 και δοκιμαζω copy paste μονο του φακελου garmin και να τρεξω το αρχειο sis και θα σας ενημερωσω!-----μονο που η εκδοση defconx στο φακελο garmin εχει και τον base map.να αντιγραψει αυτον που εχω εγω η να τον σβησω πριν την αντιγραφη?και ενα αρχειο firmware?

εγώ τα έβαλα όπως ήταν! Μπορεί και να μην χρειάζεται ο "firmaware". Αλλα δεν ξέρω σίγουρα...

λογικά ο base map θα είναι ο ίδιος. Αλλα άς αντιγράψει τον δικό του!

Αν δεν σου δουλέψει πάλι...θα πρέπει να περάσεις και τους υπόλοιπους φακέλους στην κάρτα μνήμης έκτός απο τον "gamrin" ;)

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

εγώ τα έβαλα όπως ήταν! Μπορεί και να μην χρειάζεται ο "firmaware". Αλλα δεν ξέρω σίγουρα...

λογικά ο base map θα είναι ο ίδιος. Αλλα άς αντιγράψει τον δικό του!

Αν δεν σου δουλέψει πάλι...θα πρέπει να περάσεις και τους υπόλοιπους φακέλους στην κάρτα μνήμης έκτός απο τον "gamrin" ;)

με αντικατασταση ομως?γιατι καποιος πιο πανω ειχε πει οτι στον φακελο system περιεχονται πληροφοριες και για αλλα προγραμματα!

ααααrrrggg...λοιπον κανω τωρα ενα φουλ back up της 60 και δοκιμαζω copy paste μονο του φακελου garmin και να τρεξω το αρχειο sis και θα σας ενημερωσω!-----μονο που η εκδοση defconx στο φακελο garmin εχει και τον base map.να αντιγραψει αυτον που εχω εγω η να τον σβησω πριν την αντιγραφη?και ενα αρχειο firmware?

Λογικα ο base map ειναι ο ιδιος,αλλα για να εισαι σιγουρος βαλε αυτον που ειναι στην καινουργια.Οσο για το αρχειο firmware βαλτο οπως ειναι.Τωρα τι ρολο παιζει θα σε γελασω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

με αντικατασταση ομως?γιατι καποιος πιο πανω ειχε πει οτι στον φακελο system περιεχονται πληροφοριες και για αλλα προγραμματα!

Ρε φιλαράκι τα έχουμε γράψει 100 φορές..

Τι δεν καταλαβαίνεις από την Ελληνική λέξη "αντικατάσταση"??

Αφού σου είπαν και τα παιδιά πιο πάνω για τους χάρτες, ότι είναι χύμα.

Τι σχέση έχουν με τους φακέλους που είναι μέσα στον γενικό φάκελο GARMIN?

Αμάν επιστήμη κατάντησε...

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Λογικα ο base map ειναι ο ιδιος,αλλα για να εισαι σιγουρος βαλε αυτον που ειναι στην καινουργια.Οσο για το αρχειο firmware βαλτο οπως ειναι.Τωρα τι ρολο παιζει θα σε γελασω.

εγω εχω τον 3σε1 χαρτη!εσεις μιλατε για αυτον η για τους 3 ξεχωριστα?το copy-paste με τον 3σε1 πετυχε σε κανεναν ολοι μιλατε για τους 3 ξεχωριστα?

Ρε φιλαράκι τα έχουμε γράψει 100 φορές..

Τι δεν καταλαβαίνεις από την Ελληνική λέξη "αντικατάσταση"??

Αφού σου είπαν και τα παιδιά πιο πάνω για τους χάρτες, ότι είναι χύμα.

Τι σχέση έχουν με τους φακέλους που είναι μέσα στον γενικό φάκελο GARMIN?

Αμάν επιστήμη κατάντησε...

σε αυτη την απαντησ εννοουσα για τα ΑΛΛΑ ΑΡΧΕΙΑ (system,κλπ).....:O

ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ....ΠΕΤΥΧΕ!

εγω τα δοκιμασα σχεδον ολλα στο ΝΟΚΙΑ Ν91 4gb δεν μπορω να βαλω την εκδοση 4,10,80 με τιποτα γα---ο μου ..................... γιατι..........
[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

Επειδή μπορεί να έχουμε όλοι δίκιο σ'αυτά που λέμε αλλά στο τέλος όλοι μα όλοι κάπου έχουμε χάσει την μπάλα (ακόμα και σ' αυτούς που πέτυχε η εγκατάσταση της έκδοσης 4.10.80) θα πρότεινα ένας αλλά ολοκληρωμένα να κάτσει να γράψει την διαδικάσια αναλυτικά, βήμα προς βήμα, με αναφορά για το ποιούς φακέλους μεταφέρουμε, ποια αρχεία αντιγράφουμε κ.λ.π. Αυτό θα βοηθήσει τα μέγιστα στο να εγκαταστήσουμε την εφαρμογή σωστά αλλά κυρίως να μην σβήσουμε κατά λάθος κάτι που δεν πρέπει.

Εγώ πάντως τον ευχαριστώ από τώρα.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Επειδή μπορεί να έχουμε όλοι δίκιο σ'αυτά που λέμε αλλά στο τέλος όλοι μα όλοι κάπου έχουμε χάσει την μπάλα (ακόμα και σ' αυτούς που πέτυχε η εγκατάσταση της έκδοσης 4.10.80) θα πρότεινα ένας αλλά ολοκληρωμένα να κάτσει να γράψει την διαδικάσια αναλυτικά, βήμα προς βήμα, με αναφορά για το ποιούς φακέλους μεταφέρουμε, ποια αρχεία αντιγράφουμε κ.λ.π. Αυτό θα βοηθήσει τα μέγιστα στο να εγκαταστήσουμε την εφαρμογή σωστά αλλά κυρίως να μην σβήσουμε κατά λάθος κάτι που δεν πρέπει.

Εγώ πάντως τον ευχαριστώ από τώρα.

1)apegatastasi to garmin apo to koinito

2)antigrafi mono ta arxeia toy fakeloy garmin poy katevasame mesa sto fakelo garmin toy koinitou kai to arxeio sis!

3)egatastasi toy sis apo to koinito kai telos!

poio apla den ginete paramenoyn mesa kai oi xartes sas kai to arxeiaki gia na anagnorisei to esot.gps xoris na xreiazete na ksnaksekleidosete tipoa!to mono poy tha lipei tha einai to elliniko voice!

Διαβαστε στη σελ 132 το ποστ μου!!Πιο απλα δεν γινεται.Οτι γραφω το ιδιο ισχυει ειτε αν βαλετε την Taiwan εκδοση η τη Multilang.Ιασων
Jason the Greek

pantos paidia ego den vlepo tin paramikri diafora tis kainourias ekdosis me tin palia!!!

episis afta ta koloikonidia stin ekthesi ama ta sviso peirazei?

ειναι ελαφρως πιο γρηγορο απο το προηγουμενο.εγω τουλαχιστον αυτο παρατηρησα.φυσικα και πειραζει θα πας με τον x-plore στο φακελο help\en και στις εικονες θα πατησεις 6 και επιλεγεις system.επισης στο φακελο garmin\apps\symbian\bin\s60 εχει κανα 2 ακομα.ετσι δε θα εμφανιζονται στην εκθεση

ειναι ελαφρως πιο γρηγορο απο το προηγουμενο.εγω τουλαχιστον αυτο παρατηρησα.φυσικα και πειραζει θα πας με τον x-plore στο φακελο help\en και στις εικονες θα πατησεις 6 και επιλεγεις system.επισης στο φακελο garmin\apps\symbian\bin\s60 εχει κανα 2 ακομα.ετσι δε θα εμφανιζονται στην εκθεση

ti enoeis tha patiso 6?!!

τι σου φανηκε περιεργο σε αυτο.το πληκτρολογιο σου εχει αριθμους απο 0 εως 9.θα πατησεις το 6 ή διαφορετικα αν θες πατα menu\file\attributes

τι σου φανηκε περιεργο σε αυτο.το πληκτρολογιο σου εχει αριθμους απο 0 εως 9.θα πατησεις το 6 ή διαφορετικα αν θες πατα menu\file\attributes

moy fanike periergo giati to patao kai den kanei tipota!!!

Ανοίγεις τον X-plore και όταν βρεις κάποια από αυτές τις εικόνες, πατάς το πλήκτρο "6" που αντιστοιχεί στις ιδιότητες του αρχείου: "Hidden", "Read only" και "System". Πατάς την επιλογή "System" και μετά το αριστερό πλήκτρο επιλογής (->"Change") για να επιβεβαιώσει τις αλλαγές.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...