Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ζιπαρισμένο αρχείο περιέχει τους ακόλουθους φακέλους

Garmin,

private,

Resource,

sys,

System,

καθώς και το πρόγραμμα GarminMobileXT.sis

εμείς πέρα από την εγκατάσταση του GarminMobileXT.sis μεταφέρουμε όπως είναι και τον φάκελο Garmin; Τους υπόλοιπους φακέλους (και το περιεχομενό τους) τους μεταφέρουμε και που;

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

καλησπερα παιδια

σας παρακαλω να με βοηθησει καποιος απο εσας

να μου πει απο που και πως να κατεβασω το garmin,η να μου το στειλετε με pm και ολα τα αρχεια που χρειαζονται γιατι ειμαι και λιγο ασχετος

σας παρακαλω

βοηθειστε με

Το Garmin για το κινητο σου μπορεις να το κατεβασεις απο εδω, επισης στο ειδιο φορουμ εαν ψαξεις λιγο υπαρχουν και οι χαρτες της ελλαδoς. Οδηγιες εγκαταστασης υπαρχουν στο 1 ποστ του παροντος. Εαν εχεις οποιαδηποτε απορια σχετικα με την εγκατασταση του Garmin και ρωτησεις σε αυτο το θεμα σιγουρα καποιος θα σε βοηθησει.

Δεν μπορουμε να σου ανεβασουμε τους χαρτες γιατι ισχυουν για ολους τα παρακατω :)

Υπάρχει σοβαρό νομικό πρόβλημα με την ανάρτηση και διατήρηση συνδέσμων που οδηγούν στη λήψη εφαρμογών και χαρτών πλοήγησης. Ως εκ τούτου απαγορεύεται αυστηρά η ανάρτηση περιεχομένου αυτής της μορφής σε όλα τα forums του myphone.gr. Οι ήδη δημοσιευμένοι σύνδεσμοι θα αφαιρεθούν, ενώ στο μέλλον θα διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση. Θα σας παρακαλέσουμε να μην προχωρήσετε δημόσια σε αιτήματα για την ανάρτηση περιεχομένου αυτής της μορφής, ούτε όμως και να διακινείτε τέτοιους συνδέσμους μέσα από τα forums του myphone.gr. Ελπίζουμε σε κατανόηση και ζητούμε συγνώμη για την όποια αναστάτωση.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Το ζιπαρισμένο αρχείο περιέχει τους ακόλουθους φακέλους

Garmin,

private,

Resource,

sys,

System,

καθώς και το πρόγραμμα GarminMobileXT.sis

εμείς πέρα από την εγκατάσταση του GarminMobileXT.sis μεταφέρουμε όπως είναι και τον φάκελο Garmin; Τους υπόλοιπους φακέλους (και το περιεχομενό τους) τους μεταφέρουμε και που;

Κάνε απεγκατάσταση το παλιό garmin και μετά βάλε όλους τους φακέλους όπως είναι στην memory card! Όπου σου ζητήσει αντικατάσταση πάτα ΟΚ. Μετά κάνε εγκατάσταση το καινούργιο sis και είσαι εντάξει!

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

Παιδιά, καθαρή εγκατάσταση παίζει ή πρέπει να έχουμε την προηγούμενη έκδοση ήδη εγκατεστημένη??? :confused:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Κάνε απεγκατάσταση το παλιό garmin και μετά βάλε όλους τους φακέλους όπως είναι στην memory card! Όπου σου ζητήσει αντικατάσταση πάτα ΟΚ. Μετά κάνε εγκατάσταση το καινούργιο sis και είσαι εντάξει!

Στην κάρτα υπάρχουν ήδη οι παρακάτω φάκελοι

private,

Resource,

sys,

System

και προσοχή περιέχουν πέρα από το Garmin πληροφορίες και για άλλες εφαρμογές. Αν απλά μεταφέρουμε τους φακέλους χύμα στην κάρτα θα σβηστούν οι υπόλοιπες πληροφορίες. Μήπως λοιπόν μεταφέρουμε το περιεχόμενο των φaκέλων στους αντίστοιχους φακέλους και όχι τους ίδιους τους φακέλους;

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Παιδιά, καθαρή εγκατάσταση παίζει ή πρέπει να έχουμε την προηγούμενη έκδοση ήδη εγκατεστημένη??? :confused:

Φυσικα και παιζει ..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

To έχουμε αναφέρει καμιά 10αρα φορές, αλλά πάμε πάλι.

Παίζουν και τα 2.Διαλέγεις και παίρνεις.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Στην κάρτα υπάρχουν ήδη οι παρακάτω φάκελοι

private,

Resource,

sys,

System

και προσοχή περιέχουν πέρα από το Garmin πληροφορίες και για άλλες εφαρμογές. Αν απλά μεταφέρουμε τους φακέλους χύμα στην κάρτα θα σβηστούν οι υπόλοιπες πληροφορίες. Μήπως λοιπόν μεταφέρουμε το περιεχόμενο των φaκέλων στους αντίστοιχους φακέλους και όχι τους ίδιους τους φακέλους;

Τα private,Resource,sys,System δεν χρειαζεται να μεταφερθουν.

Εγκαθιστανται με την εφαρμογη .

Η μεταφορα του φακελου garmin ειναι αρκετη ..

Αν επιμενετε να το κανετε αυτο ,μεταφερετε μονο το αρχειο/τα αρχεια που περιεχονται στους υποφακελους:

πχ ο Resource περιεχει τους εξης υποφακελους: Apps,plugins

Με την σειρα του ,ο apps περιεχει τα ANIMATION.mbm,GMobileXT.RSC,GMobileXT_loc.RSC,GMobileXTAppIcon.mbm, Splash.mbm

Δηλ παει για Resource\Apps

Αντιστοιχα ο plugins περιεχει το CardRunner.RSC

Αυτο δηλ παει για Resource\plugins

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Σόρρυ ρε παιδιά που ρωτάω ήδη ειπωμένα πράγματα, αλλά είμαι ολίγον τι αποσυντονισμένος με τις δύο εφαρμογές GPS (Sygic-Garmin) και τις νέες εκδόσεις τους. :O
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

eiparxoun diafores me to *.80 ?

Εχει αναφερθει (το ειδα και εγω)

οτι Λοκαρει γρηγοροτερα .

iPhone 5S Space Grey

Εγώ έχω το εξής πρόβλημα με την καινούρια έκδοση. Όταν το ανοίγω δείχνει την splash screen με το λογότυπο της Garmin και μετά κλείνει και με ξαναπάει στο μενού. Ξέρει κανείς τι φταίει;
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

oi χαρτες!διαβασε πιο πισω και θα καταλαβεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Αν επιμενετε να το κανετε αυτο ,μεταφερετε μονο το αρχειο/τα αρχεια που περιεχονται στους υποφακελους:

Με την σειρα του ,ο apps περιεχει τα ANIMATION.mbm,GMobileXT.RSC,GMobileXT_loc.RSC,GMobileXTAppIcon.mbm, Splash.mbm

Έκανα 2 φορές την εγκατάσταση αλλά καθώς ανοίγει το πρόγραμμα και εμφανίζεται η μαύρη οθόνη με το λογότυπο της Garmin μετά από λίγο με πετάει έξω. Χρησιμοποίησα και τους 2 τρόπους που περιγράφεις παραπάνω.

Υ.Γ. Αναγκάστηκα να ξαναρίξω την 4.10.60 και ευτυχώς μου δούλεψε με την παλιά.

εχεις εγκαταστήσει τα καινούργια αρχεία? Όλους τους φακέλους? Έκανες εγκατάσταση την καινούργια εφαρμογή ξανα?

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα...και διαπίστωσα ότι κάποιους φακέλους δεν τους είχα αντιγράψει!!

Το πρόγραμμα το έκανα απεγκατάσταση και το πέρασα απο την αρχή! Πέρασα όλους τους φακέλους στην κάρτα μνήμης και αντικατέστησα όπου μου ζήτησε. Όλα αυτά με την μαζική αποθήκευση.

Παντος εκτός απο το πολύ γρήγορο λοκάρισμα που κάνει πλέον...ο επαναυπολογισμός πλοήγησης μου φαίνεται ίδιος!! Δηλαδή μου ψιλοκολλάει λίγο.. Και η θέση που με δείχνει είναι κάποιες φορές πιο πίσω απ οτι είμαι κανονικά!

Βέβαια μπορεί να φταίει και η έλειψη μνήμης RAM που διαθέτει το Ν80 :(

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

Pedes oson afora to oti to stigma den einai sosto pezei terastio rolo o xartis.Paradigma o xartis Auto drive hellas pou einai sta ellinika mou bgazei to spiti mou 50 metra pio makria apo oti oloi i alloi.Dokimaste to ekxis:kante anazitisi mono me ton auto drive hellas tin dieuthinsi tou spitiou sas meta apothiuste to as Oikia kai meta koitaxte sto xarti pou exei mpei to eikonidio,meta dokimaste xana me allon xarti,tha deite ti enow.

Εγώ έχω το εξής πρόβλημα με την καινούρια έκδοση. Όταν το ανοίγω δείχνει την splash screen με το λογότυπο της Garmin και μετά κλείνει και με ξαναπάει στο μενού. Ξέρει κανείς τι φταίει;

Ξεκινησε με τον default & autodrive .

Δες σε προηγουμενη σελιδα πως καταφερα να δουλευει

η εφαρμογη και με τον anavasis

Έκανα 2 φορές την εγκατάσταση αλλά καθώς ανοίγει το πρόγραμμα και εμφανίζεται η μαύρη οθόνη με το λογότυπο της Garmin μετά από λίγο με πετάει έξω. Χρησιμοποίησα και τους 2 τρόπους που περιγράφεις παραπάνω.

Υ.Γ. Αναγκάστηκα να ξαναρίξω την 4.10.60 και ευτυχώς μου δούλεψε με την παλιά.

same ..

iPhone 5S Space Grey

εγω μετα απο προσπαθειες δουλευω τον autodrive (gmapprom) kai ανανασις 3.43 (gmapsupp)...στο 4.10.80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

1---αν κανω απεγκατασταση θα σβηστουν τα αρχεια .UNL και το αρχειο για το gps SW.UNL? 2---αν μετεφερα το sis αρχειο της 80 στο κινητο και το ετρεχα χωρις να απεγκαταστησω τιποτα απο την 60,θα δουλευε χωρις να ξαναταλαιπωριωμουνα με κωδικους χαρτων?

Εβαλα και εγώ την τελευταία έκδοση στο ν95 8gb

δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά έχω μια απορία!!!!!!!!!!!:confused:

πως γίνεται το κινητό να πηγαίνει πιο γρήγορα στα menu του??????

νιτρο του βάλαμε???

μια αναβάθμιση προγράμματος κάναμε οι καημένοι

οποιος γνωρίζει ας δώσει λύση στο γρίφο

Ευχαριστώ

Ο Επιμένων Νικά

παιδια καλησπερα.που θα βρω την 4.10.80???ψαχνω στο xxxxxxxxxxx και δεν το βρισκω μπορει καποιος να γινει ποιο συγκεκριμενος ????

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω υπεύθυνοι για το πρόβλημα που μετά την αρχική οθόνη σε "πετάει" έξω, είναι οι χάρτες

Εγώ δουλεύω τον αναβασις 3.50 (gmapsupp) και ψάχνω να κατεβάzω και τον autodrive να τον δοκιμάσω

edit:

Όλα καλά, μου δουλεύει και ο autodrive

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

1---αν κανω απεγκατασταση θα σβηστουν τα αρχεια .UNL και το αρχειο για το gps SW.UNL? 2---αν μετεφερα το sis αρχειο της 80 στο κινητο και το ετρεχα χωρις να απεγκαταστησω τιποτα απο την 60,θα δουλευε χωρις να ξαναταλαιπωριωμουνα με κωδικους χαρτων?

Οι χαρτες δεν θα σβηστουν με την απεγκατασταση.

Και με το 2ο που λες θα εισαι οκ.

παιδια καλησπερα.που θα βρω την 4.10.80???ψαχνω στο xxxxxxxxxx και δεν το βρισκω μπορει καποιος να γινει ποιο συγκεκριμενος ????

Καλησπερα

Δεν μπορει να τον βρισκουν ολοι

και να μην μπορεις εσυ ...

Ψαξε καλυτερα....

iPhone 5S Space Grey