Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια το προγραμμα ειναι καταπληκτικό!!!!

Με απλα ελληνικά λόγια!!!

Μετα απο δοκιμή και s2go και sygic(αν και αυτό ακόμα παίρνει εξέλιξη)... μέχρι τώρα το garmin είναι πολύ καλό!!!

Ούτε μου κολλάει όταν κάνει επανυπολογισμό διαδρομής σαν το Sygic και ο χάρτης ελληνικός έχει τρομερή λεπτομέρεια!!!

@alex_n80 απ'οτι δοκίμασα αν θες να κάνεις πλοήγηση απο τιν θέση που είσαι προς κάπου απλα πατάς στην αρχική οθόνη ΓΙΑ ΠΟΥ? και θα δείς επιλογές!!! ;)

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για να επιλεξουμε μια διαδρομη πλοηγησης απο το χαρτη οπως το s2go απο το Α σημειο στο Β χειροκινητα ποια επιλογη πρεπει να κανουμε ?

σου απαντησε ο φιλος επανω.εχει και αριθμους οδων επαναλαμβανω...!

καμμια απαντηση στις δυο παραπανω αποριες μου?

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

...2) αμα μπει αυτος ο χαρτης μαζι με της Ευρωπης του city navigator nt 2008 θα δουλευουν και οι δυο ταυτοχρονα?

Ναι,αλλά δεν πατάει ό ένας στον άλλο απ'ότι είδα,εναλλακτικά και με επιλεγμένο τον Autodrive είχα τις ίδιες λεπτομέρειες,προφανώς είναι και η ενσωμάτωση πολύ σωστή.

αυτό είναι το καλό aristotelhs2060!!

Στην χαλκίδα το σπίτι μου το έβαλα με αριθμό οδού και μου το έβγαλε με 10-20μ ακρίβεια.. χχααχααα

ΤΕΛΕΙΟ!!!

Στο Ν95 δουλεύει αψογα , και η αναζήτηση ! Έκδοση Garmin Mobile XT 4.10.60 Multilanguage

H αναζήτηση δυστυχώς δε δουλέυει σε εμένα και δε ξέρω γιατί. Ίσως το version... το δικό μου είναι το 4.10.60s60.9, μήπως υπάρχει άλλο version?

Υπάρχει φίλε μου το Garmin Mobile XT 4.10.60 Multilanguage στην πρώτη σελίδα, πρώτο ποστ, πάνω πάνω

Υπάρχει φίλε μου το Garmin Mobile XT 4.10.60 Multilanguage στην πρώτη σελίδα, πρώτο ποστ, πάνω πάνω

αυτό το αρχείο κατέβασα και εγκατέστησα και εγώ αλλά κάτι περίεργο συμβαίνει, ίσως να έχουν αλλάξει το αρχείο γιατί σε μένα δεν είναι το multilanguage version.

Με τα POI δεν εχω πολυ καταλάβει τι γίνετε ή εγώ έχω κάνει κάποια βλακεία επιλογή,

Εκει που πάω στην μεσωγείων μου βγάζει πάνω-πανω σε κόκκινο φόντο RM-GR 133, RM-GR, RM 233, τι είναι αυτα υποτίθετε?

Δεν τα ονομάζει τα "αγαπημένα"? Πρέπει να ξέρω που αντιστοιχεί το RM-GR 133 και να θυμαμε π.χ οτι αυτο ειναι κάμερα ελεγχου ταχύτητας?

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Καλη χρονια σε ολους.Οντως πολυ καλος ο χαρτης δειχνει ακομα και τοπονυμια περιοχων

πχ. σε μενα που μενω πλεον σε ενα χωριο εξω απ τη Θεσσαλονικη,και μια περιοχη τη λενε αμπελοτοπια το εχει και αυτο!!!Ευχαριστω πολυ.Ιασων...Οσο για το smart2go προς το παρoν let it go...

Jason the Greek

Μπορει καποιος να κανει τον κοπο να γραψει αναλυτικες οδηγιες εγκαταστασης με ολα τα λινκ για το download των αρχειων? Γιατι εχω χασει την μπαλα...:wacko:

ξαναδιαβασε το πρωτο Ρost το οποιο πρεπει να γινει edit οσον αφορα τον χαρτη Ελλαδας. ΜΟDΕRΑΤΟRS ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝΩ ΕDΙΤ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΟSΤ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

ΜΟDΕRΑΤΟRS ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝΩ ΕDΙΤ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΟSΤ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?

Ειναι γνωστο οτι μετα απο ενα χρονικο διαστημα

τα μελη ΔΕΝ μπορουν να κανουν edit τα μηνυματα τους.

PM ξερεις να στελνεις ??? :blink:

ΣΤΕΙΛΕ μου λοιπον ακριβως την διορθωση να την κανω εγω !!!!

Αρκει λοιπον ενα προσωπικο μηνυμα σε μενα ....

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Με τα POI δεν εχω πολυ καταλάβει τι γίνετε ή εγώ έχω κάνει κάποια βλακεία επιλογή,

Εκει που πάω στην μεσωγείων μου βγάζει πάνω-πανω σε κόκκινο φόντο RM-GR 133, RM-GR, RM 233, τι είναι αυτα υποτίθετε?

Δεν τα ονομάζει τα "αγαπημένα"? Πρέπει να ξέρω που αντιστοιχεί το RM-GR 133 και να θυμαμε π.χ οτι αυτο ειναι κάμερα ελεγχου ταχύτητας?

Σωστή η παρατήρηση.

Και εγώ τα μαντεύω τι μπορεί να σημαίνουν.

Το RM μάλλον έχει να κάνει με Mobile άρα μάλλον για μπλόκο ή φορητή κάμερα ταχύτητας το κόβω.

Εμένα μου είχαν σπάσει τα νεύρα τα RL που έβγαινε για τα κόκκινα φανάρια.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Οχι εμενα δουλευει κανονικα στην ανοικτη συνομιλια. Μαλιστα οταν ειμαι στο αυτοκινητο το δουλευω και με το Carkit Bluetooth και στελνει τον ηχο στο Bluetooth χωρις να πειραξω τιποτα. Απλα οταν ειναι χωρις Bluetooth δεν εχει μεγαλη ενταση ο ηχος απο το εξωτερικο ηχειο. Μαλον θα φταιει οτι στα αρχεια φωνης δεν πρεπει να ειναι αρκτα δυνατος ο ηχος...

To ότι στέλνει τον ήχο στο ΒΤ σημαίνει απλά ότι δίνει τις φωνητικές οδηγίες στο ακουσικό και όχι στην ανοικτή συνομιλία ! Και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Σε καθοδηγεί φωνητικά στο ακουστικό κάτι το οποίο φυσικά και δεν είναι σωστό (άντε να πείσεις τα στρουμφάκια ότι ΔΕΝ χρησιμοποιείς το κινητό αλλά απλά ακούς τη φωνητική καθοδήγηση!!).

Εχει δοκιμάσει κανείς φωνητική καθοδήγηση ή απλά κοιτάτε το χάρτη που βρίσκεστε? Εψαξα σε όλες τις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι που να επιλέγει ηχείο ή ακουστικό. Το έχει ψάξει κανείς αυτό το θέμα ? Ευχαριστώ προκαταβολικά...

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

To ότι στέλνει τον ήχο στο ΒΤ σημαίνει απλά ότι δίνει τις φωνητικές οδηγίες στο ακουσικό και όχι στην ανοικτή συνομιλία ! Και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Σε καθοδηγεί φωνητικά στο ακουστικό κάτι το οποίο φυσικά και δεν είναι σωστό (άντε να πείσεις τα στρουμφάκια ότι ΔΕΝ χρησιμοποιείς το κινητό αλλά απλά ακούς τη φωνητική καθοδήγηση!!).

Εχει δοκιμάσει κανείς φωνητική καθοδήγηση ή απλά κοιτάτε το χάρτη που βρίσκεστε? Εψαξα σε όλες τις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι που να επιλέγει ηχείο ή ακουστικό. Το έχει ψάξει κανείς αυτό το θέμα ? Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Οχι φιλε μου.

Στελνει κανονικα τον ηχο στην ανοικτη ακροαση. Το δοκιμασα σημερα.

Δες μηπως χρειαζετε να εγκαταστησεις καποια νεοτερη εκδοση του προγραμματος.

Ποια εκδοση εχεις;

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Υπάρχει κάποιο λάθος στα POI, μέσα στην μεσωγείων σήμερα είδα οτι μου έβγαλε να κόψω ταχύτητα γιατι εκεί ήταν περιοχή με "2km/h":lol:...

Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να επιλέξω ποια poi's θέλω να μου εμφανίζονται?

Εγω ας πούμε θέλω κάποια καταστήματα και ΜΟΝΟ επικίνδυνες στροφές, πως γίνετεε αυτο?

ευχαριστώ...

Υ.Γ. Ευχαριστώ όλους έδω μέσα που κάνουμε τοσο καλή δουλειά, αν η υποστήριξη που κάνουμε ολοι μας εμείς για κάποιο πρόβλημα υπήρχε και στην αγορά ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ.

που μπορω να βρω περισσοτερα ΡΟΙ για το garmin? εχει καποιος μαζεμενα?

Αρχικό Μήνυμα από Vangelakis4 Εμφάνιση Μηνύματος

Λοιπον σε αυτο το Link ειναι και τα ΡΟΙ και το ΡΟΙ loader.

Αποσυμπιεζεις το αρχειο.

Κανεις εγκατασταση το POI Loader και συνδεεις το κινητο σου με το PC.

Θα σου αναγνωρισει το προγραμμα το Garmin και ακολουθοντας τις οδηγιες περνας τα ΡΟΙ στο κινητο σου.

Κώδικας:

http://rapidshare.com/files/78520821/GARMIN_POI_app.rar.html

Αρχικό Μήνυμα από Vangelakis4 Εμφάνιση Μηνύματος

Λοιπον σε αυτο το Link ειναι και τα ΡΟΙ και το ΡΟΙ loader.

Αποσυμπιεζεις το αρχειο.

Κανεις εγκατασταση το POI Loader και συνδεεις το κινητο σου με το PC.

Θα σου αναγνωρισει το προγραμμα το Garmin και ακολουθοντας τις οδηγιες περνας τα ΡΟΙ στο κινητο σου.

Κώδικας:

http://rapidshare.com/files/78520821/GARMIN_POI_app.rar.html

και ειχα την εντυπωση πως σε αυτο το αρχειο ηταν μονο το POI loader! ευχαριστω.

Υπάρχει κάποιο λάθος στα POI, μέσα στην μεσωγείων σήμερα είδα οτι μου έβγαλε να κόψω ταχύτητα γιατι εκεί ήταν περιοχή με "2km/h":lol:...

Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να επιλέξω ποια poi's θέλω να μου εμφανίζονται?

Εγω ας πούμε θέλω κάποια καταστήματα και ΜΟΝΟ επικίνδυνες στροφές, πως γίνετεε αυτο?

ευχαριστώ...

Υ.Γ. Ευχαριστώ όλους έδω μέσα που κάνουμε τοσο καλή δουλειά, αν η υποστήριξη που κάνουμε ολοι μας εμείς για κάποιο πρόβλημα υπήρχε και στην αγορά ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ.

Θα πρέπει να τα αφαιρέσεις όλα με το Poi loader και να τα ξαναπεράσεις όσα θες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

1)o προσανατολισμος του αυτοκινητου δηλαδη προς τα που κοιταει εχει σημασια?και που θα ξερω ποιο θεωρειται μπροστινο μερος του αυτοκινητου στο εξωτερικο gps και στο ν95?

Δεν ενει σημασια, το προγραμμμα δειχνει ως μπροστινο μερος του αυτοκινητου την κατευθυνση που ακολουθεις.

Και οπισθεν να πηγαινεις θα σου δειξει οτι πας κανονικα.