aggelosd Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 εμενα ειναι σαν την αριστερή εικόνα και θα ήθελα να μάθω πως γίνεται σαν την δεξιά!!!χιχιχι Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Απο ολα τα themes που βρηκα μεχρι τωρα το μονο που αξιζει, ειναι το theme που εχει το ku990 σε συνδιασμο με το Enhanced shortCut που εκτος απο τα δυο επιπλεον tabs και διαφορα σχεδια για να παιζεις, εχει και μια επιπλεον λειτουργια να παιζει flash για background. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 gia na baleis themata prepei na kaneis olokliro spasimo sto kinito...giati tetoia taleporia??? Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISFLW Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 εμενα ειναι σαν την αριστερή εικόνα και θα ήθελα να μάθω πως γίνεται σαν την δεξιά!!!χιχιχι εγω που θελω σαν την αριστερη εικονα να το κανω.... πως???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 mporoyme na antalaxoyme kinita!!!xexexe Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikas_gerios Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ. ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISFLW Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 mporoyme na antalaxoyme kinita!!!xexexe θα το δοκιμασω αν γηνει με την αλαγη λογισμικου με version v10c λογικα θα αντικατασταθουν ολα swf κ μαλλον θα γηνει εγω εχω v10b εσυ??? κανενας hacker για το κινιτο μας η μα ξεχασαν ολοι !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestispap Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Ρε παιδια...υπαρχει καινουριο λογισμικο για τ κινητο?αν ναι πλζ δωστε λινκ η' κτ τετοιο...Επισησ..Τ λινκ για το moby explorer Cra-cke-d π αναφερθηκε σε προηγουμενη σελιδα μπορει καποιοσ ν τ ποσταρει?Κ για να μη κανω ολη την ωρα ερωτησεισ, να δωσω κ εγω κατι! καλεστε 3854#*990# κ θα εμφανιστει secret menu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISFLW Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Ρε παιδια...υπαρχει καινουριο λογισμικο για τ κινητο?αν ναι πλζ δωστε λινκ η' κτ τετοιο...Επισησ..Τ λινκ για το moby explorer Cra-cke-d π αναφερθηκε σε προηγουμενη σελιδα μπορει καποιοσ ν τ ποσταρει?Κ για να μη κανω ολη την ωρα ερωτησεισ, να δωσω κ εγω κατι! καλεστε 3854#*990# κ θα εμφανιστει secret menu UK http://uk.lgmobile.com/web/web.product.manualSoftwareRF.laf Greek http://gr.lgmobile.com/web/web.product.manualSoftwareRF.laf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestispap Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Κανω οτι μ λεει αλλα μ βγαζει οτι δν υποστηριζει το LG upgrader..Τωρα χρειαζομαι μια αλλαγη λογισμικου οσο ποτε αλλωτε!Διεγραπσα ολο τν φακελο LGAPP κ προσπα8ω ν τν 3αναβαλω απο τ backup π ειχα κανει...!Help!!!!!!δν 3ερω τ αλλο ν κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISFLW Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Κανω οτι μ λεει αλλα μ βγαζει οτι δν υποστηριζει το LG upgrader..Τωρα χρειαζομαι μια αλλαγη λογισμικου οσο ποτε αλλωτε!Διεγραπσα ολο τν φακελο LGAPP κ προσπα8ω ν τν 3αναβαλω απο τ backup π ειχα κανει...!Help!!!!!!δν 3ερω τ αλλο ν κανω... οχ οχ βλακια !!!!! μονος σου το διεγραψες??? δοκιμασε εδω αν γινετε δεν εχεις να χασεις κατι http://www.4shared.com/get/52243064/754f5682/LGAPP_v10a_THREE.html http://www.4shared.com/file/59908727/c7245141/LGAPP.html ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΙΑ ΣΤΟ LGAPP_v10a_THREE ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΓΙΑ ΔΕΣ ΛΙΓΟ Κ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ v10Β AN EXEI v10a KATA 80% ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ!!!! ΜΙΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestispap Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Ναι σορυ π δν ειπα τ εγινε...ΤΥ για τ βοη8εια Chris ειναι σπανια...Τλκ τ ειχα κανει backup κ τωρα δουλευει χαλαρα...Αλλα ακομα τ προβλημα μ μ τν updater παραμενει...μ λεει οτι δν ειναι συμβατο τ τηλεφωνο...πειτε καμια ιδεα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Παιδια για να μην παιδευεστε το online update της LG εχει προβλημα και αν θελετε να του κανετε αναβαθμιση πρεπει να το πατε στο service. Αν το κινητο σας δουλευει καλα μην μπειτε σε αυτη τη διαδικασια.. εγω πηρα το κινητο με τη v10d αλλα απ'οτι εχω καταλαβει και η b με την c ειναι περιπου τα ιδια! Αν δεν σας κολλαει και να σβηνει η να κανει επαννεκινησεις συχνα η αναβαθμιση δεν εχει να προσφερει κατι παραπανω εκτος του να διορθωσει αυτα τα προβληματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISFLW Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Ναι σορυ π δν ειπα τ εγινε...ΤΥ για τ βοη8εια Chris ειναι σπανια...Τλκ τ ειχα κανει backup κ τωρα δουλευει χαλαρα...Αλλα ακομα τ προβλημα μ μ τν updater παραμενει...μ λεει οτι δν ειναι συμβατο τ τηλεφωνο...πειτε καμια ιδεα! τωρα που το ειδα κ σ εμενα το εβγαλε αυτο το προβλημα αλλα τσπ θα περιμενουμε κ λιγο κερο !!!! μεχρι να γινει παντος ο Γερμανος κανει αναβαθμισοι στο καταστιμα κ απο τι ξερω κανει περιπου 2 ωρες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestispap Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Οποτε ν τ παω στον γερμανο ή ν παω στο σερβις της LG?Chris ξερεις ποσο σ παιρνει για τν αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Αν εχει ληξει η εγγυηση θα δωσεις γυρω στα 25-30 ευρω για την αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISFLW Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Αν εχει ληξει η εγγυηση θα δωσεις γυρω στα 25-30 ευρω για την αναβαθμιση. συμφονω με το φιλο μας Conception Αν εχει ληξει η εγγυηση θα το πιγενα στο γερμανο Αν ειναι τοσο σοβαρω θα πιγενα στη LG για μαλλαν θα ξερουν κατι παραπανω!!!!! απο το γερμανο!!! θα ποιο ενημερομενοι !!! αυτο θα εκανα εγω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Κανενα αρχειο rar η zip με touchscreen παιχνιδια μονο υπαρχει??? Για να μην περναω οτι να ναι μεσα στο κινητακι Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gutsini Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 ρε παιδιά πήρα το viewty πριν απο μια βδομάδα και δεν είχε ούτε καλώδιο usb ούτε handsfree ούτε cd.. στην αρχή δεν το θεώρησα σοβαρό αλλά από ότι βλ΄ςπω όλοι έχετε καλώδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Εχει αναφερθει στο επισημο θεμα του Viewty οτι πλεον δεν διατιθεται απο ολους με καλωδιο usb και handsfree κλπ. Δεν ξερω γιατι εγινε τετοια κινηση αφου και εγω τα θεωρω απαραιτητα αλλα ειπαμε αβυσσος η ψυχη της LG... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gutsini Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 ευχαριστώ πολύ, δεν μπορούσα να βρω αναφορά στο θέμα σε κανένα άλλο topic και ήμουν έτοιμος να το πάω πίσω στο κατάστημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Ρε παιδιά, πώς περνώ επιπλέον θέματα στο Theme Manager? Ένα θέμα Renoir θέλω να περάσω και δε γίνεται με τίποτα... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει το default black θέμα?? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mat8aios_poras Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 re pedes sto efs den m anagnwrizei to kinhto mporei na to dwkimasa panw apo 20 fores ta kanw ola opws prepei mpataria ktl.............alla tpt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikphone Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 ρε παιδια εγω δεν μπορω ακομα να βαλω θεματα στο viewty μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts