Fernando_Sucre Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 kalo htan? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Όπως έγραψα και σε άλλο θέμα... μου άρεσε η σειρά και ελπίζω να συνεχίσει έτσι...κι αν το κάνει θα σκίσει! Χρόνια είχαμε να δούμε μια καλή μαύρη κωμωδία! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Όπως έγραψα και σε άλλο θέμα... μου άρεσε η σειρά και ελπίζω να συνεχίσει έτσι...κι αν το κάνει θα σκίσει! Χρόνια είχαμε να δούμε μια καλή μαύρη κωμωδία! ;) απο το 2000 συγκεκριμενα...;) ο Κοκκινοπουλος ειναι παραγωγος , σκηνοθετης η σεναριογραφος στη σειρα ?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CineFreak Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 ειδικά όλη η σκηνή της κηδείας ήταν καταπληκτική ! δεν το περίμενα να γελάσω έτσι από το πρώτο επεισόδιο ... υπόσχεται πολλά η σειρά και έχει πολύ καλό casting ! Ειδικά το ζεύγος Στέλιος Μάινας - Μπέσυ Μάλφα δίνουν ρέστα ... Παράθεση Melvin Udall: Judging from your eyes, I'd say you were fifty. Carol: Judging from your eyes, I'd say you were kind. -->"As Good As It Gets" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Εντάξει πλάκα είχε για να δούμε το επόμενο επεισόδιο τι θα μας επιφυλάσσει !!!:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Η ολη σκηνη της κηδειας ηταν ολα τα λεφτα...:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 ηθελα πολυ να το δω αλλα χτες πηγα σε δυο γιαννιδες και σε μια γιαννα. λογικα θα παιξει καμια επαναληψη το σαββατοκυριακο ε?:confused: Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. January 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 ειδικά όλη η σκηνή της κηδείας ήταν καταπληκτική ! δεν το περίμενα να γελάσω έτσι από το πρώτο επεισόδιο ... υπόσχεται πολλά η σειρά και έχει πολύ καλό casting ! Ειδικά το ζεύγος Στέλιος Μάινας - Μπέσυ Μάλφα δίνουν ρέστα ... Απολαυστικοι!!Και οι 2,και τα παιδια τους.Η Βλαντη πως σας φανηκε??Εμενα αρκετα καλη!.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Απολαυστικοι!!Και οι 2,και τα παιδια τους.Η Βλαντη πως σας φανηκε??Εμενα αρκετα καλη!.. Λίγες σειρές μου έχουν κάνει τέτοια αίσθηση!! Πολύ γρήγορο το σενάριο, γέλασα τρελά με Μάλφα, όλα τα λεφτά η Σκαφίδα! :lol: :lol: Και για να κάνουμε λίγο gossip σχετικά με Βλαντή, τα' χει με τον Κοκκινόπουλο εδώ και κάτι χρόνια. Πώς νομίζετε ότι πήρε το ρόλο....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 ο Κοκκινοπουλος ειναι παραγωγος , σκηνοθετης η σεναριογραφος στη σειρα ?:confused: Είναι σκηνοθέτης, παραγωγός και μουσικός επιμελητής όπως σε όλες τις σειρές του ως τώρα. Το σενάριο υπογράφουν οι σεναριογράφοι από το "50-50" γι αυτό και ήταν τόσο κορυφαίο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. January 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 σχετικά με Βλαντή, τα' χει με τον Κοκκινόπουλο εδώ και κάτι χρόνια. Πώς νομίζετε ότι πήρε το ρόλο....:lol: Με την αξια της!!:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 το τραγουδι τιτλων ποιο ειναι και ποιανου;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Πολύ συμπαθητικό μου φάνηκε. :) Για να δούμε... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 [/b] Με την αξια της!!:lol::lol::lol: Αυτό που λέμε...με το σπαθί της; :lol::lol::lol: Εμένα μου άρεσε πάντως...της πήγαινε ο ρόλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. January 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Αυτό που λέμε...με το σπαθί της; :lol::lol::lol: Εμένα μου άρεσε πάντως...της πήγαινε ο ρόλος! Ναι,συμφωνω,σε σχεση με το σινγκλς1, την ειδα σε κατι διαφορετικο και μπορω να πω οτι με εξεπληξε ευχαριστα κι εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CineFreak Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 το τραγουδι τιτλων ποιο ειναι και ποιανου;; απ'ότι είδα στους τίτλους αρχής (γιατί τα προσέχω αυτά ...) τραγουδάει το ΘΗΡΙΟ με την (απόφοιτης του Fame Story 4 και εξαιρετική φωνή) Μαρία Ιακώβου ... (τη θυμάστε ??) τώρα για συνθέτη και στιχουργό ... την επόμενη φορά που θα το δώ !!! :p:p όσον αφορά την Παναγιώτα Βλαντή, όντως είναι κούκλα και συμπαθέστατη, στο ρόλο της επαρκώς επαρκής, δεν είναι και καμιά ταλεντάρα η κοπέλα, ό,τι μπορεί κάνει ... φυσικά, δε θέλω να σκέφτομαι ΤΙ θα πρόσφερε στο ρόλο μία Δήμητρα Ματσούκα ... ή μία Σμαράγδα Καρύδη ας πούμε ... γιατί πικραίνομαι !!! ;):O Παράθεση Melvin Udall: Judging from your eyes, I'd say you were fifty. Carol: Judging from your eyes, I'd say you were kind. -->"As Good As It Gets" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Όντως της Ματσούκα θα της πήγαινε καλύτερα ο ρόλος.. έχει αυτό το πουτανέ:lol: Πάντως καλή η σειρά, βλέπεται ευχάριστα. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Εγώ το είδα σήμερα. Μια χαρά μου φάνηκε σαν σειρά και μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Το μόνο που με χάλασε ( πολύ ) ήταν η αισχρή ερμηνία αυτουνού του Βασίλη ( ο μόδιστρος ). Λες και άκουγα 8χρόνο να διαβάζει κείμενο... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Ποιανού Βασίλη; Ο Ασλάνης δεν ήταν αυτός; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Εγώ το είδα σήμερα. Μια χαρά μου φάνηκε σαν σειρά και μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Το μόνο που με χάλασε ( πολύ ) ήταν η αισχρή ερμηνία αυτουνού του Βασίλη ( ο μόδιστρος ). Λες και άκουγα 8χρόνο να διαβάζει κείμενο... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ο Μιχάλης Ασλάνης ήταν! Όντως, ούτε ποίημα στο δημοτικό να έλεγε αλλά δεν είναι και ηθοποιός ο άνθρωπος Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Στο έργο Βασίλη δεν τον λένε? Ο.ο Και να σκεφτείτε,το ποστ το έκανα 5-10 λεπτά μετά από όταν είδα το επεισόδιο! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. January 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ο Μιχάλης Ασλάνης ήταν! Όντως, ούτε ποίημα στο δημοτικό να έλεγε αλλά δεν είναι και ηθοποιός ο άνθρωπος Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι βαζουν γνωστους οι οποιοι ειναι ασχετοι με το επαγγελμα,να παιζουν 5 λεπτα στις σειρες.Αυτος νομιζω εχει ξαναπαιξει παρομοιο ρολο κι σε αλλες σειρες!!!Ας βαλουν αλλον!!Μιλαγε πραγματικα λες κι ελεγε ποιημα στο δημοτικο!Ο μοναδικος...ακυρος ηταν στο πρωτο επεισοδιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Ελάτε ρε παιδιά, ο άνθρωπος δεν είναι ηθοποιός. Για το εφέ τον βάλανε! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Ακριβώς...ας μην ψάχνουμε παντού να βρούμε κάτι αρνητικό! Πάντα έτσι έπαιζε ο Ασλάνης όπου έπαιξε, αλλά εμένα δε με χάλασε καθόλου... ας μάθουμε να έχουμε χιούμορ και να αποδεχόμαστε κι από κανένα τέτοιο! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Ακριβώς...ας μην ψάχνουμε παντού να βρούμε κάτι αρνητικό! Πάντα έτσι έπαιζε ο Ασλάνης όπου έπαιξε, αλλά εμένα δε με χάλασε καθόλου... ας μάθουμε να έχουμε χιούμορ και να αποδεχόμαστε κι από κανένα τέτοιο! ;) Ακριβώς. Γιατί στο εξωτερικό όταν παίζουν τραγουδιστές, παρουσιαστές ή άλλοι άσχετοι με τον κλάδο, καλύτερα παίζουν;; Δεν περιμένεις ερμηνεία από τον Ασλάνη, απλά τον βάλανε για να πεις "α να, παίζει και ο Ασλάνης σε αυτό το καινούργιο". Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts