Jump to content

Eurovision 2008 - Eπιλογή τραγουδιού εκπροσώπησης


FREAK_OF_NATURE
 Κοινοποίηση

Ποιός καλλιτέχνης θα θέλατε να μας εκπροσωπήσει φέτος;  

142 members have voted

  1. 1. Ποιός καλλιτέχνης θα θέλατε να μας εκπροσωπήσει φέτος;

    • ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
    • ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΣΑΡΑΝΤΗ
    • ΧΡΥΣΠΑ


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 283
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

- A ρε Καλομοιράκι, τους ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΟΛΟΥΣ με τον ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ και ΑΛΗΘΙΝΟ χαρακτήρα σου ... :!:

 

- ΜΠΡΑΒΟ ... :cool:

Link to comment
Share on other sites

 

- Αν δεν κάνω λάθος, παραπάνω, την έχεις ψηφίσει ... :confused: :worry: :confused: :blink: :blink:

Ψήφισα μόλις ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ, χωρίς καν να έχω ακούσει τα τραγούδια. Το συνολικό αποτέλεσμα της Καλομοίρας δε μου άρεσε ΑΠΟΨΕ, γι' αυτό και σχολίασα.

Ok Sherlock? :wacko:

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά, δεν πρόκειται να το πω με κακία, ούτε έχω καμία τέτοια πρόθεση, γιατί δεν υποστήριζα ιδιαίτερα κάποιο απ'τα 3 κομμάτια, αλλά η Καλομοίρα τραγούδησε playback! Ήταν προφανέστατο! Έκανε πραγματικά μπαμ σε σχέση με Χρύσπα-Μαρτάκη, οι οποίοι λαχάνιαζαν σε δυο-τρεια σημεία!

Ενώ η Καλομοίρα, αν προσέξετε όταν ξαναδείτε την εμφάνισή της, μόνο στο ρεφρέν ακουγόταν live (αν και μέχρι και εκεί παίζει να ήταν play-back live! Αν βγάζει νόημα αυτό που είπα! :wacko: ). Όλο το υπόλοιπο φαινόταν πάρα πολύ ότι ήταν στάνταρ play-back.

 

Και ξαναλέω ότι δεν το λέω με κακία, ούτε επειδή υποστηρίζω κάποιο απ'τα άλλα δύο παιδιά, ούτε επειδή θέλω να ανοίξω κάποια διαμάχη.

Απλώς μου χτύπησε άσχημα στο μάτι και ήθελα να το μοιραστώ. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

Link to comment
Share on other sites

To ότι η Καλομοίρα έχει καλύτερο τραγούδι το παραδεχόμαστε.

Το ότι η Χρύσπα έχει κάτι αξιοπρόσεκτο δεν το παραδεχόμαστε.

Το ότι ο Μαρτάκης είναι ΣακηΡουβικά φιλόδοξος το παραδεχόμαστε.

Το ότι η Καλομοίρα θέλει οξυγονομπουκάλες για το καλύτερο τραγουδι δεν το παραδεχόμαστε.

Το ότι η Χρύσπα δεν έχει κάτι αξιοπρόσεκτο αλλά θες να της κάνεις τα πάντα το παραδεχόμαστε.

Το ότι ο Μαρτάκης θεωρείται ΣακηΡουβικά φιλόδοξος και άντρας δεν το παραδεχόμαστε με τίποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σας !!!

 

Περιττό να σας πω, ότι είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χαρούμενη για το αποτέλεσμα της χθεσινής βραδυάς ! αν και όλα τα σημάδια ήταν εκεί εδώ και μέρες για την πρόκριση της Καλομοίρας, εγώ κρατούσα μικρό καλάθι, και απλά ψήφιζα και ήλπιζα !!!

 

Κάποια γενικά σχόλια για τη βραδυά:

 

- οι Maggira sisters καταπληκτικές ! μπριόζες, χαριτωμένες, προετοιμασμένες, με κέρδισαν για άλλη μια φορά ! ( η δε Μπέτυ "το χει" με τρέλα στην παρουσίαση...) ειδικά εκεί που τραγούδησαν και χόρεψαν υπό μορφή cabaret show τα καλύτερα τραγούδια μας ... με εκείνο το Everything της Ματθίλδης, πέθανα στο γέλιο !!! ωραία ρούχα, fun διάθεση, τί άλλο θέλαμε για να ξεχάσουμε το περσινό βατερλό παρλαπίπας του Φώτη και της Μαρίας ? μπράβο τους και είς ανώτερα, να κάνουν μια καλή παρουσίαση στο Βελιγράδι και να προσέξουν τις κοτσάνες τύπου "καλη επιτυχία Μακεδονία" ...

 

- Χρύσπα: τί ήταν αυτό παναγία μου ?? τί φουστάνι ήταν αυτό ? μα καλά, στον καθρέφτη κοιτάχτηκε πριν βγει ? αυτό το ασπρο τσίτι που άφηνε τις μπουτάρες έξω, δεν ήταν για Eurovision contest, αλλά για μια τρελή βραδυά στο Ρομέο !! γενικά απέπνεε μιά μπουζουκίλα η όλη εμφάνισή της, με ανύπαρκτη κίνηση της ίδιας (οι χορευτές υπερέβαλαν εαυτόν - τί πήδουλοι ήταν αυτοί !!! αφου τρόμαξα...) και καμιά ζωντάνια στο άλλοτε πικάντικο πρόσωπό της ! η φωνή της αρκούντως τρακαρισμένη αλλά μιά χαρά, δε με χάλασε, και η ψηλή νότα άψογη, δεν ηταν εκεί το θέμα μου ...το θέμα μου είναι στο ότι δεν τράβηξε το μάτι μου ... ένιωθα ότι είμαστε σε καλλιστεία, και βγήκε και η Χρύσπα να πει το νέο της τραγούδι στο διάλλειμα πριν την ανακοίνωση της νικήτριας ...

 

- Μαρτάκης: τί ήταν αυτό χριστέ μου ??? ποιό εγκέφαλος σκέφτηκε να τους ντύσει ναύτες με φλούο κοντάρια και το V της Βανδή από πίσω με τον καπνό να βγαίνει μονόπατα, μόνο από τη μιά μεριά ? και να λές ... θα ανοίξει το V ? δε θα ανοίξει ? θα πέσει στην κεφάλα των χορευτών ? μα φυσικά ... ο Ευταξίας, ποιό άλλος - αφαιρέστε του την άδεια ρε παιδιά - ούτε για να ντύσει τη Μαλλιωτάκη δε κάνει το άτομο - ήμαρτον !!! καλά ο Ψινάκης με τόσα μέσα, ΑΥΤΟΝ τον στυλίστα βρήκε ?

κατα τα άλλα, το παιδί μιά χαρά τραγούδησε, το τραγούδι όμως δε μου άρεσε στο dance του, προτιμούσα την πιο ροκ έκδοση - αυτό που με ενόχλησε είναι ότι και 45 μάστοροι και 60 μαθητάδες να πέσουν πάνω στον Κωστάκη, θα παραμείνει Κωστάκης ... το πρόσωπο ακούνητο, αγέλαστο, μάτια ανέκφραστα, κανένα πάθος, καμιά λάμψη (που όπως ξέρουμε, δεν έχει καμιά σχέση με την ομορφιά...)... βγήκε ο Σαρμπέλ, μπορεί να μην τον πάτε, αλλά το παιδί έχει π-ά-θ-ο-ς ... (άσχετο αλλά το νέο του τραγούδι, μου άρεσε το κουπλέ και με χάλασε το ρεφραίν, είμαι καλά γιατρέ μου???)

 

- Καλομοίρα : τί περιμένετε να πω, όχι πέστε μου τί ? το μόνο που βρήκε ντεφώ ήταν η χορογραφία των αγοριών που την ήθελα πιο νευρική και μπιτάτη και πρωτότυπη ... κατά τα άλλα, έδειξε για μια ακόμα φορά από τι υλικό είναι φτιαγμένοι οι νικητές ... που η προσωπική λάμψη υπερκαλύπτει όποια ελαττώματα και κάνει όλους να παραμιλάνε ... όσο για το φουστάνι, εμένα μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ ... καταρχήν, είχε χρώμα (ήμαρτον με τα ασπρόμαυρα...), στυλ, ωραίο κορσέ, ωραίο παπούτσι, για πρώτη φορά το κορίτσι έδειξε τη σέξι του πλευρά (ΑΥΤΑ τα πόδια βγάζουν με μίνι ρε Χρύσπααααααα) - για να μη μιλήσω ότι αντικειμένικά είχε το πιο ωραίο τραγούδι ... στείλαμε την κατάλληλη εκπρόσωπο, αυτό είναι σίγουρο ... ελπίζω να περάσει τον σκόπελο του ημιτελικού και να τη χαρούμε στις πρώτες θέσεις ...

 

- από τα υπόλοιπα τραγούδια, ακόμα μιά φορά τράβηξα τα μαλλιά μου με την Κύπρο και τη αηδία της (αν και ωραία η κοπέλα) και ξεχώρισα τη σκηνική παρουσία του Αζερμπαιτζάν - φοβερές φωνές οι 2 τύποι και έξυπνο κονσεπτ που σου μένει, αν και το τραγούδι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδιάφορο ... να δείτε που θα περάσουν τελικό οι μάγκες (λέμε τώρα μάγκες, γιατί λίγο "χαρούμενους" τους έκοψα...αχαχαχα)- η Σλοβενία είχε μια ωραία γυναίκα με τραγούδια παρόμοιο με της Χρύσπας ..αδιάφορη, όπως και ο Ρουμάνος τενόρος ... πολύ 80's ρε παιδί μου ...

 

ΣΥΝΕΛΟΝΤΙ ΕΙΠΕΙΝ :::

 

ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΗ ΜΟΙΡΑΑΑΑΑΑ...

ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΑΑΑΑ...ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΑΑΑΑΑΑ !!!!

 

ΟΛΕ - ΟΛΕ - ΟΛΕ !!!

 

Υ.Γ. φτύνω και ξερνάω με όλους τους πρωινο-μεσημεριανάδες που έθαβαν την Καλομοίρα με όλους τους τρόπους ένα μήνα τώρα, και ξαφνικά "όλοι την ψηφίσανε" "ήταν η καλύτερη" "τί κορίτσι είναι αυτό" "εγώ το έλεγα από την αρχή" και να τους βλέπεις να κ*λοχτυπιούνται με την ανακοίνωση της νικήτριας και το τραγούδι... μόνο αυτό έχω να πω: ΑΙ ΜΩΡΗ ΡΟΜΠΕΣ !!! ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΒΙΟΛΕΣ !!! (ααααχχχχ το είπα και ξεθύμανα η Φρικούλα!!!) :X

 

:D:D:D:D:D

:yahoo:

:yahoo:

:yahoo:

Melvin Udall: Judging from your eyes, I'd say you were fifty.

Carol: Judging from your eyes, I'd say you were kind.

 

-->"As Good As It Gets"

Link to comment
Share on other sites

αν κ δε μου αρεσε κανενα , δε νομιζω οτι στεκει οτι η καλομοιρα τραγουδησε playback γιατι...δεν λαχανιασε... μα οι περισσοτεροι πραγματικοι σταρς (με την εννοια οτι ξεσκιζονται σε προβες κ σε γυμναστικη-χορογραφια κλπ) ειναι εκπαιδευμενοι κ ΔΕΝ λαχανιαζουν με ενα τραγουδακι....

Απο κει και περα η Χρυσπα ηταν λες κ τραγουδουσε σε πιστα, ουτε κινηση ουτε μπριο ουτε τπτ... λες κ περιμενε να της ριξουν λουλουδια...

Ο Σακης-Μαρτακης ηταν καλος σαν σκηνικη παρουσια αλλα απο φωνη κορμαρα...Δυστυχως ειναι ενα κακο αντιγραφο του Σακη κ σαυτο ευθυνεται βεβαιως ο ιδιος αλλα κ ο μανατζερ του που δεν του εδωσε το δικο του στιγμα...

Ομως παροτι δε μαρεσει η φωνη της καλομοιρας θεωρω οτι ειχε σουπερ εικονα κ πολυ πολυ μπριο.. σου εδινε αισθηση ...μιας Britney, JLo κατι σουπερ-ποπ-σταρ απο αμερικα... ασχετα αν μας αρεσει η οχι...Αλλωστε ενας ποπ διαγωνισμος ειναι

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά, δεν πρόκειται να το πω με κακία, ούτε έχω καμία τέτοια πρόθεση, γιατί δεν υποστήριζα ιδιαίτερα κάποιο απ'τα 3 κομμάτια, αλλά η Καλομοίρα τραγούδησε playback ! Ήταν προφανέστατο! Έκανε πραγματικά μπαμ σε σχέση με Χρύσπα-Μαρτάκη, οι οποίοι λαχάνιαζαν σε δυο-τρεια σημεία!

Ενώ η Καλομοίρα, αν προσέξετε όταν ξαναδείτε την εμφάνισή της, μόνο στο ρεφρέν ακουγόταν live (αν και μέχρι και εκεί παίζει να ήταν play-back live! Αν βγάζει νόημα αυτό που είπα! :wacko: ). Όλο το υπόλοιπο φαινόταν πάρα πολύ ότι ήταν στάνταρ play-back.

 

Και ξαναλέω ότι δεν το λέω με κακία, ούτε επειδή υποστηρίζω κάποιο απ'τα άλλα δύο παιδιά, ούτε επειδή θέλω να ανοίξω κάποια διαμάχη.

Απλώς μου χτύπησε άσχημα στο μάτι και ήθελα να το μοιραστώ. κ;)

 

- Σε αυτό το σημείο, αγαπητέ φίλε Lerris, ΔΕΝ έχεις άδικο. :!:

 

- Όντως, ΥΠΗΡΧΕ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ (ακουστική), συγκριτικά πάντα με τα υπόλοιπα (2) κομμάτια.

 

- ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη πάντα, είναι πως το ''κουπλέ'' ήταν 100% LIVE, ενώ το ''ρεφρέν'' ήταν κατά 80% PLAYBACK και ΜΟΛΙΣ 20% LIVE. :!:

 

- To παραπάνω συναίβει ΜΟΝΟ στο κομμάτι της Καλομοίρας, όπως είδατε. Τα υπόλοιπα (2) κομμάτια, παρουσιάστηκαν 100% LIVE. :!:

 

- Όπως και να συνεννοήθηκαν τα τρία παιδιά με τους ηχολήπτες, προσωπική μου πάντα άποψη, είναι πως το ΗΧΗΤΙΚΟ - (και γενικό) - αποτέλεσμα της χθεσινής βραδιάς, ΗΤΑΝ Α.Μ.Α.Z.I.N.G. :!:

 

Link to comment
Share on other sites

Οι Μαγγίρα sisters ηταν σίγουρα πάρα πολύ καλες, μπραβο και εις ανωτερα!

Χρύσπα: η άποψη της Freak με βρίσκει απολύτως σύμφωνη, στο κουπλε η γυναικα ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ!!!

Μαρτάκης: Το εχω αναφερει σε παλιοτερο post οτι ο κυριος Μαρτακης προσφερεται μόνο για μια καλη φαντασίωση και τίποτα αλλο. Ας μου εξηγησει κάποιος βρε παιδια:αυτο το ανοιγόμενο V που στο καλό κόλλαγε?

Καλομοίρα: Ειμαι πολύ χαρουμενη που γλίτωσα την συμμετοχη μου στο θεσμό μια που βγηκε το Καλομοράκι μας!!!!!!!!χαχαχαχαχα. Η αληθεια ειναι οτι ηθελα κατι πιο χοροπηδηχταδικο στην χορογραφία. Μπορει και καλυτερα το κοριτσι.

 

ΕΥΓΕ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

 

Επίσης να κανω την ρητορικη ερώτηση: ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝΕ, ΕΕΕΕΕΕΕΕ???

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Link to comment
Share on other sites

εγω δεν το ειδα γιατι βγηκα χτες αλλα ειμαι υπερ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΣ :dance::dance:
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter:
Link to comment
Share on other sites

"αυτο το ανοιγόμενο V που στο καλό κόλλαγε?"

χαχα

εμενα μου πηγαινε το μυαλο στο Victory ή σε πιο εμπορικο->Valentino (ο μαιτρ-μοδιστρος του Σακη ντε)

φυσικα υπαρχουν πολλα loVe, euroVision που μπορει να σκεφτει κανεις... δεν ηταν κακο... αλλα δενφτανει μονο το θεαμα.... θελει κ φωνη ..

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω, εμένα μου φάνηκε τελείως άτοπο. Και ο Μαρτάκης χάλια. Τελείως ανέκφραστος. Πάντως η επιτροπή Μαρτάκη ψηφισε. Ευτυχως που υπάρχουμε κι εμεις και στελνουμε τελικά το Καλομοιράκι!!!!!!

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Link to comment
Share on other sites

Δεν μου άρεσε:

Καμία χορογραφία. Συγκριτικά η Καλομοίρα ίσως είχε την καλύτερη.

Κανένα τραγούδι (τα 'παμε αυτά). Συγκριτικά της Χρύσπας μου ακούστηκε πιο καλό. Forgettable ωστόσο. Ένα τέταρτο αργότερα δε το θυμόμουν καθόλου.

Ο Μαρτάκης. Ξενερώσα.

 

Μου άρεσε:

Η συμμετοχή της Κύπρου. Ευχάριστη αλλαγή σε σχέση με το ... ick ... περσινό. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως μπορεί να πάει ένα τραγούδι με ελληνικό στίχο σήμερα στη Eurovision (μια και το έχουμε εγκαταλείψει καιρό το... εγχείρημα).

Η παρουσίαση από τις αφές Μαγγίρα και αρκετές από τις ιδέες για το show. Φανηκε να την δουλέψανε πολύ και τουλάχιστον ήταν ευχάριστες οπτικά και με κάποιο καλό χιούμορ.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango
Link to comment
Share on other sites

 

- Σε αυτό το σημείο, αγαπητέ φίλε Lerris, ΔΕΝ έχεις άδικο. :!:

 

- Όντως, ΥΠΗΡΧΕ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ (ακουστική), συγκριτικά πάντα με τα υπόλοιπα (2) κομμάτια.

 

- ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη πάντα, είναι πως το ''κουπλέ'' ήταν 100% LIVE, ενώ το ''ρεφρέν'' ήταν κατά 80% PLAYBACK και ΜΟΛΙΣ 20% LIVE. :!:

 

- To παραπάνω συναίβει ΜΟΝΟ στο κομμάτι της Καλομοίρας, όπως είδατε. Τα υπόλοιπα (2) κομμάτια, παρουσιάστηκαν 100% LIVE. :!:

 

- Όπως και να συνεννοήθηκαν τα τρία παιδιά με τους ηχολήπτες, προσωπική μου πάντα άποψη, είναι πως το ΗΧΗΤΙΚΟ - (και γενικό) - αποτέλεσμα της χθεσινής βραδιάς, ΗΤΑΝ Α.Μ.Α.Z.I.N.G. :!:

 

Δεν διαφωνώ φίλε μου, ο ήχος σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς ήταν πάρα πολύ καλός και προσεγμένος.

Τώρα, πάνω στο τραγούδι της Καλομοίρας, εμένα το κουπλέ μού φάνηκε play-back και το ρεφρέν live. Τέλος πάντων, το σίγουρο είναι πως σε μερικά σημεία χτυπούσε ότι ήταν play-back, ενώ Χρύσπα-Μαρτάκης το είπαν εξολοκλήρου live.

Και η απορία μου είναι ότι το πέρασαν έτσι στο ντούκου οι ιθύνοντες; Δεν υποτίθεται πως είναι υποχρεωτικό να τραγουδάνε όλοι live στη συγκεκριμένη βραδιά (αλλά και τη βραδιά eurovision);

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

Link to comment
Share on other sites

και πως θα εγινε Playback; Αν εγινε θα ηταν απο τη μερια της ΕΡΤ αφου αυτη ειναι υπευθυνη της διοργανωσης... τι εκανε η Καλομοιρα; εφερε ενα κασετοφωνακι να παιζει ; :P

:)

Link to comment
Share on other sites

καλα η χτεσινη βραδια μου αρεσε παρα πολυ.

καλα στο shake it τι κινηση ηταν ρε παιδι μου αυτη που ειχε η μαγγιρα.και τι αισθησιακα το ελεγε,αχ...

το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα και η καλομοιρα ξεπερασε τις προσδοκιες μου παρα το baby face της.

το ντυσιμο της μουρη και της πηγαινε,επιτελους εδειξε οτι ειναι γυναικα κι οχι παιδακι,η κινηση της καλη κι ελπιζω στον διαγωνισμο να ειναι ακομα καλυτερη,εχει προοπτικες παντως.

τους αλλους δεν θα τους σχολιασω.

τωρα βλεπω τα μεσημεριανα που δεν ντρεποντε να κραζουνε ετσι στην ψυχρα λες κι αυτοι ειναι καλυτεροι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Όντως οι Μαγγίρες παρουσιάζουν πολύ καλά απόψε ή εγώ πάλι έχω πιει παραπάνως;;

 

Καλά, πάντα έχω πιει κάτι παραπάνω.

Το θέμα είναι πόσο πολύ ήπια πάλι σήμερα :p

 

Anyway, εμένα μου άρεσαν οι Μαγγίρες. Σε σχέση με άλλες (βαρετές) χρονιές, είχαν πλάκα. Βέβαια εγώ τις έβλεπα στο mute οπότε μπορεί και να έπαιζε και αυτό το ρόλο του.

 

Με ποτο μονο αποκλειεται να σου αρεσε το σοου! Αμα δεν χτυπουσες πρεζα δεν αντεχονταν! :rolleyes::wacko:

 

Δεν ξερω χωρις ηχο, πιθανως ετσι να ηταν οκ, αλλα με ηχο ημουν ετοιμος να κοψω τις φλεβες μου - και το βλεπα και με παρεα! Βεβαια γουστα ειναι αυτα, αλλα μαλλον το χιουμορ και η προσωπικοτητα των δυο αδερφων - και ειδικα της..."κοντης" (Δεν ξερω ποια ειναι η Ματθιλδη και ποια η Μπετυ! Νομιζω η ψηλη ειναι η Μπετυ; :O) - δεν μου ταιριαζουν καθολου μα καθολου.

 

Υ.Γ: Τα αποτελεσματα νορμαλ, βασει σκηνικης παρουσιας και τραγουδιου. Εμενα με χαλασε το V του Μαρτακη, τα ματια του που ηταν τοσο απλανη, και τα μπουτια της Χρυσπας, που αμα εβλεπα τετοιο θεαμα εξω μαλλον θα τη σχολιαζα αρνητικα, ποσο μαλλον σε τραγουδιστρια σε σοου. Η Καλομοιρα και εγω νομιζα οτι τραγουδουσε playback, αλλα μαλλον οχι τελικα.

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σας !!!

 

Περιττό να σας πω, ότι είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χαρούμενη για το αποτέλεσμα της χθεσινής βραδυάς ! αν και όλα τα σημάδια ήταν εκεί εδώ και μέρες για την πρόκριση της Καλομοίρας, εγώ κρατούσα μικρό καλάθι, και απλά ψήφιζα και ήλπιζα !!!

 

 

....

 

...

...

 

:D:D:D:D:D

:yahoo:

:yahoo:

:yahoo:

 

omfg.

 

Τόσο πάθος με την eurovision?Από αυτόν τον θεσμό πληρώνεσαι?

ΕΛΕΟC.

Link to comment
Share on other sites

Καλά σοβαρολογείτε οτί η Καλομοίρα ήταν playback? Καταρχάς ακούστε το αρχικό και το encore και θα δείτε ότι το λέει διαφορετικά. Δεύτερον σε αρκετά σημεία έχανε την ανάσα της και έκανε και αρκετές ατονίες. Εγώ είμαι 100% υπέρ της Καλομοίρας, γιατί απέδειξε οτί μπορεί και βούλωσε το στόμα όλων αυτών που έλεγαν ότι δεν θα μπορεί να τραγουδίσει. Το ότι πολλοί το νόμισαν για Playback αυτό κάτι σημαίνει. Λογικά βέβαια τα φωνητικά ήταν playback (και στα τρία τραγούδια).
Link to comment
Share on other sites

Kι εγω πιστεύω οτι η Καλομοιρα τραγουδησε ζωντανά.

Το μεσημερι εμαθα και την...αβυσσαλεα διαφορα ψηφων και των τριών. Κατα προσέγγιση:

Χρυσπα(κοιταχτε τα ποδαράκια μου καλέ):13.000 ψηφοι

Μαρτάκης(θέλω να γινω Σάκης αλλα δεν ειμαι τόσο...ξύπνιος):50.000 ψήφοι

Καλομοίρα(θέλω πιο χοροπηδητό στο διαγωνισμο!):167.000 ψήφοι!

 

Και να εχω και τον μακακα τον Τερζή στην Τατιάνα να μην εχει αφησει βλακεια για βλακεια που να μην εχει πει:"εγω ψήφισα τους φίλους μου(Χρύσπας song), αλλα το πακέτο το ειχε ο Μαρτάκης" και άλλα ωραία που τρόπον τινα υποτιμούσαν την νοημοσυνη τοι κοινου που ψήφισε. Και επίσης κ. Τερζή μάθετε οτι το sms της ψηφοφορίας στοίχιζε 1,19 και όχι 2,50 ευρω που χτυπιόσασταν.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Link to comment
Share on other sites

για την χτεσινη βραδια εχουμε και λεμε

αθλια η παρουσιαση.ενδιαφερον μηδεν,ανοστα αστεια,χαμενος χρονος,μια απο τα ιδια με τα βιντεακια-αφιερωματα σε παλιοτερους διαγωνισμους.πρωτοτυπια μηδεν.

ποσες φορες αλλαξαν κοστουμια πια;;πανω απο 7 θυμαμαι(και σιγουρα ξεχναω και μερικα)

καλυτερη παρουσιαση για μενα παραμενει αυτη της μακρυπουλια με τον καπουτζιδη.

 

στις συμμετοχες τωρα:οταν ακουσα τα τραγουδια μου ειχαν αρεσει με την εξης σειρα: καλομοιρα-χρυσπα-μαρτακης

χτες ,που τα παρουσιασαν ολοκληρωμενα παρατηρησα τα εξης

ΧΡΥΣΠΑ: δεν μου αρεσε καθολου το ρουχο της.δεν σου παει το τοσο μινι βρε κοπελιτσα μου.σου κανει κατι μπουτια ναααα,και εναν κωλο 2 φορες να!!βαλε ενα αλλο ρουχαλακι να ερθεις να φανεις.

πολυ καλοι οι συνοδοι χορευτες της(πηρε το ματι μου τον τσιαγο απο το sytycd1) αλλα θα ηθελα να την δω να κουνιεται περισσοτερο.

 

ΜΑΡΤΑΚΗΣ: Aρτι αφιχθεις απο τον οδοντιατρο του,με λευκανση που εβγαζε ματι,σολαριουμ-"με ξεχασανε και πηρα 2 τονους παραπανω",καταλευκα ρουχα σαν την δελτα της γειτονιας.πολυ συμπαθητικο χορευτικο που μου θυμισε εντονα την περσυνη συμμετοχη της λευκορωσσιας,αλλα ακομα δεν καταλαβα τι ρολο βαρουσε εκεινο το V.

 

ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ: δεν μου αρεσε ουτε το ρουχο της,ουτε το μακιγιαζ της,ουτε η χορογραφια.πηγε να βγαλει το σεξ απιλ της αλλα καπου εχασε το μετρο και βγηκε ενα ακομψο αποτελεσμα.επισης αυτα τα "γρρρ, ααααου" και λοιπα επιφωνηματα με χαλασαν λιγακι.

 

βαση της παρουσιας τους χτες μου αρεσαν με αυτη την σειρα:μαρτακης-χρυσπα-καλομοιρα(που ειναι εντελως αναποδη με το ποσο μου αρεσαν τα τραγουδια)

συνεπως για μενα,πρεπει να βελτιωθει η καλομοιρα στυλιστικα και χορευτικα :)

 

υγ.αν και δεν μου αρεσε το τραγουδι του αζερμπαιτζαν,βρηκα πολυ εξυπνη την σκηνικη τους παρουσια.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...