dmitsos Δημοσιεύτηκε December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 12, 2007 Σημερα επαιζε η κορη μου με ενα ηλεκτρικο πιανακι οταν με φωναξε και μου ειπε οτι η μπαταριες καινε... Δεν θα το πιστεψετε αλλα ειχαν φουσκωσει, καιγανε, βγαζαν ατμο και μετα εγινε ψιλοεκρηξη. Δεν μπορουσα ΟΥΤΕ με το χαρτι να τις πιασω, μιλαμε εψηνες αυγο!:mad: Αυτη η εταιρεια ειναι η διασημη στους παλιους SUNLIGHT και ειχε το εργοστασιο στην αφρικη, ειχε διαροη τοξικου νεφους και ειχε σκοτωσει ενα ολοκληρο χωριο! εκλεισε και ξανα ανοιξε με το ονομα Energizer:confused: Ξανα ουτε για αστειο αυτην τη μαρκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 σοβαρά? πολύ επικίνδυνες οι μπαταρίες γενικά! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 OΚ!Αν και δεν τις χρησιμοποιώ ευχαριστώ για την πληροφορηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Σημερα επαιζε η κορη μου με ενα ηλεκτρικο πιανακι οταν με φωναξε και μου ειπε οτι η μπαταριες καινε... Δεν θα το πιστεψετε αλλα ειχαν φουσκωσει, καιγανε, βγαζαν ατμο και μετα εγινε ψιλοεκρηξη. Δεν μπορουσα ΟΥΤΕ με το χαρτι να τις πιασω, μιλαμε εψηνες αυγο!:mad: Αυτη η εταιρεια ειναι η διασημη στους παλιους SUNLIGHT και ειχα το εργοστασιο στην αφρικη, ειχε διαροη τοξικου νεφους και ειχε σκοτωσει ενα ολοκληρο χωριο! εκλεισε και ξανα ανοιξε με το ονομα Energizer:confused: Ξανα ουτε για αστειο αυτην τη μαρκα! Και μετά από αυτό το έκλεισες και ήρθες να ζήσεις μια ήρεμη ζωή στην Ελλάδα;:p Θενξ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. December 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Και μετά από αυτό το έκλεισες και ήρθες να ζήσεις μια ήρεμη ζωή στην Ελλάδα;:p Θενξ!:) Διορθώθηκε:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsis Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 H sunlight απ'οτι ξέρω είναι εταιρία του γερμανού κι έχει το εργοστάσιο λίγο έξω απο την ξάνθη.... Παράθεση ΑΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 gia fantasou apo to tipota ti mporei na patheis e!:blink: euxaristoume pantos gia thn enhmerosh!:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Για επαναφορτιζόμενες μιλάς ή απλές??:worry: Καλά τόσος κόσμος χρησιμοποιεί μπαταρίες της φίρμας, σε εσένα μόνο έτυχε??:blink: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Μηπως το πιανακι ηταν made in china και καποιος επινε 8 κιλα ουισκι οταν σχεδιαζε το κυκλωμα του? Απο την αλλη μπορει να ηταν ελλατωματικη παρτιδα.. Το πιανακι ειναι καινουργιο? Και ακομα... Πως καταλαβε η κορη σου πως εκαιγαν οι μπαταριες ετσι στα καλα καθουμενα? :P Συνηθως ειναι κλεισμενες μεσα στον χωρο τους... Μηπως κατι αλλο εκανε η μικρη? :P Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Οποιαδήποτε μπαταρία κι αν βραχυκυκλώσεις το ίδιο θα κάνει. Σίγουρα δεν έφταιγε το πιανάκι? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Και γιατι δεν κανεις μια καταγγελια στο ΙΝΚΑ?? :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 δεν μου έχει τύχει κάτι και χρησιμοποιώ σε αρκετές συσκευές μπαταρίες... τι να πω, θέλει προσοχή Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 H sunlight απ'οτι ξέρω είναι εταιρία του γερμανού κι έχει το εργοστάσιο λίγο έξω απο την ξάνθη.... Πολύ σωστά! Επιβεβαιώνεται και στη σελίδα του Γερμανού: • Η παραγωγή και διανοµή των µπαταριών SUNLIGHT από το οµώνυµο Βιοµηχανικό Συγκρότηµα του Οµίλου στην Ξάνθη. (http://www.germanos.gr/activities.asp?cat=%D7%CF%CD%C4%D1%C9%CA%C7%D3) Επίσης χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια τις energizer στις ψηφιακές φωτογραφικές μου και είναι οι καλύτερες που έχω δοκιμάσει (σε διάρκεια) χωρίς μέχρι στιγμής να έχει κάνει μπαμ κάποια από αυτές... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 NAI οντως ποιο πιθανό ειναι αμα το πιακανι ειναι ''φθηνο'' να εκανε εσωτερικό βραχυκύκλωμα (απο κάποιο καλώδιο που κόπηκε μετακινήθηκε) απο πέσιμο- χτύπημα η απο νερο γιατι αν οντως ητανε απο της μπαταριες Energizer , τοτε τι θα κάνανε η καρα-κινεζικές μπαταριές... Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 εχω μια απορια προς οσους λετε πως φταιει το πιανακι :αν εφταιγε αυτο(ελαττωματικο.πχ) γιατι να βγαλει το προβλημα η μπαταρια;; ειναι σα να λεμε οτι καποιος καρδιοπαθης εχει πετρα στα νεφρα και πεθανε (φτου φτου) απο την πετρα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Αυτη η εταιρεια ειναι η διασημη στους παλιους SUNLIGHT και ειχε το εργοστασιο στην αφρικη, ειχε διαροη τοξικου νεφους και ειχε σκοτωσει ενα ολοκληρο χωριο! εκλεισε και ξανα ανοιξε με το ονομα Energizer:confused: Ξανα ουτε για αστειο αυτην τη μαρκα! Είσαι σίγουρος για αυτό; Το έψαξα στο wikipedia και παραδόξως δεν ανέφερε τίποτα... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. December 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 AquaSonicΤο πιανακι ειναι καινουργιο και ειχε μεσα energizer ενω σε προηγουμενη στιγμη ειχε τις duracell! Το οτι εκαιγε φτανει να σας πω οτι εψηνες αυγο! για τις sunlight το εμαθα απο ασφαλιστικη εταιρεια. ddr2αλκαλικες ηταν και πιστευω οτι δεν ειμαι ο μονος απλα ετυχε να εχω internet και αποφασισα να το δημοσιευσω, αν δεν ηταν σε παιχνιδακι για την μικρη μου θα το ειχα περασει στα αζητητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 H sunlight απ'οτι ξέρω είναι εταιρία του γερμανού κι έχει το εργοστάσιο λίγο έξω απο την ξάνθη.... Ναι το εργοστάσιό της είναι στον ν.Ξάνθης, κοντά στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης "Μέγας Αλέξανδρος"! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 εχω μια απορια προς οσους λετε πως φταιει το πιανακι :αν εφταιγε αυτο(ελαττωματικο.πχ) γιατι να βγαλει το προβλημα η μπαταρια;; οταν εχει προβλημα το νευρο , θα πεσει το δοντι οχι το νευρο! :D η αν βραχεί το κινητό η μπαταρια λογω κυκλώματος θα βραχυκύκλωση και θα κανει ζημιά στο κινητό! ΔΕΝ αμφισβητώ τα λεγομενα του dmitsos αλλα παντα κοιταμε τη αλλο μπορει να φταιει , αλλα ο μονος σιγουρος τροπος ειναι αν ανοίξει καποιος που ξερει απο ηλεκρονικα το πιανακι και να δει αν οντως φταιει το πιανακι. Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 μαλιστα...οπως ειπα και αρχικα ειχα μια απορια..δεν ειπα πως ετσι ειναι τα πραγματα παρεπιπτοντως,αν εχει προβλημα το νευρο,δεν πεφτει το δοντι :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 εχω μια απορια προς οσους λετε πως φταιει το πιανακι :αν εφταιγε αυτο(ελαττωματικο.πχ) γιατι να βγαλει το προβλημα η μπαταρια;; ειναι σα να λεμε οτι καποιος καρδιοπαθης εχει πετρα στα νεφρα και πεθανε (φτου φτου) απο την πετρα... Οποιαδήποτε μπαταρία κι αν βραχυκυκλώσεις το ίδιο θα κάνει. Σίγουρα δεν έφταιγε το πιανάκι? Οι μόνες επαφές που έχει η μπαταρία είναι μέσα στο πιανάκι. Αν το πιανάκι είχε κάποιο πρόβλημα τότε θα βραχυκύκλωνε τις μπαταρίες. Είναι ακατόρθωτο να ζεστάθηκαν όλες μαζί και να μην έχει πρόβλημα το πιανάκι. Να ήταν μία εντάξει, υπήρχαν πιθανότητες να φταίει η μπαταρία αλλα πάρα πολύ λίγες. Με πάνω απο μία, δεν υπαρχει περίπτωση να φταίνε αυτές. Είμαι εντελώς σίγουρος. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Το πιανακι ειναι καινουργιο και ειχε μεσα energizer ενω σε προηγουμενη στιγμη ειχε τις duracell! Είναι ακατόρθωτο να ζεστάθηκαν όλες μαζί και να μην έχει πρόβλημα το πιανάκι. Να ήταν μία εντάξει, υπήρχαν πιθανότητες να φταίει η μπαταρία αλλα πάρα πολύ λίγες. Με πάνω απο μία, δεν υπαρχει περίπτωση να φταίνε αυτές.και γιατι εβγαλε προβλημα τωρα;;;με τις ντουρασελ γτ δεν ειχε παθει τπτ;; εκτος αν χαλασε μετα το πιανακι...:O Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 και γιατι εβγαλε προβλημα τωρα;;;με τις ντουρασελ γτ δεν ειχε παθει τπτ;; εκτος αν χαλασε μετα το πιανακι...:O Ναι, μπορεί μετα να έβγαλε το πρόβλημα... Τώρα δουλεύει? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 και γιατι εβγαλε προβλημα τωρα;;;με τις ντουρασελ γτ δεν ειχε παθει τπτ;; εκτος αν χαλασε μετα το πιανακι...:O Ε, κάποια στιγμή βραχυκύκλωσε.Έτσι είναι αυτά τα βρε φρικάκι...:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steveee Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Και ακομα... Πως καταλαβε η κορη σου πως εκαιγαν οι μπαταριες ετσι στα καλα καθουμενα? :P Συνηθως ειναι κλεισμενες μεσα στον χωρο τους... +++ :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts