paris_89 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Κ εγώ πιστεύω πως θα είναι επιθετικό παιχνίδι.Από τη μία η Ολλανδία που είναι στη φύση της το επιθετικό παιχνίδι κ από την άλλη η Ιταλία που λογικά θα βρεί αρκετούς χώρους κ θα χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.Οπότε κατά την άποψη μου θα δούμε ωραίο ματς,το οποίο θα γίνει ακόμα καλύτερο αν μπεί κ κανένα γρήγορο γκολ. Τον Toni δεν τον θεωρώ κ τόσο καλό παίχτη,πιτεύω ότι βοηθήθηκε πάρα πολύ από τους πολύ καλούς συμπαίκτες του στην Bayern.Θα ξεκινήσει μόνος του αύριο στην επίθεση? [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Θα ξεκινήσει μόνος του αύριο στην επίθεση? Διάβασα ό,τι πιθανή 11άδα θα είναι με τους Μπουφόν, Ζαμπρότα, Μπαρτσάλι, Ματεράτσι, Γκρόσο, Γκατούζο, Πίρλο, Ντε Ρόσι, Καμορανέζι, Ντι Νατάλε, Τόνι αλλά δεν γνωρίζω αν στην κορυφή θα είναι μόνος ο Luca Toni ή θα έιναι με τον Di Natale. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Με Materazzi και (ίσως) Barzagli στο κέντρο της άμυνας, δεν ξέρω... Μετά την αποχώρηση του Nesta από την εθνική Ιταλίας και τον πρόσφατο τραυματισμό Canavarro, η σιδηρά άμυνα των Ιταλών δεν ξέρω πότε θα αποκτήσει τη χημεία που έχουμε συνηθίσει και που περιμένουμε όλοι. O Gigi βέβαια κάτω από τα γκολπόστ είναι εγγύηση. :respect: Από την άλλη η Ολλανδία έχει το ρόστερ (ιδίως μπροστά στην επίθεση είναι "φωτιά" με πολύ φορμαρισμένους παίκτες - βλ. Kuyt, Ruud, Huntelaar). Θεωρητικά μπορεί, αλλά δεν ξέρω. Ματσάρα το κόβω... :rolleyes: Ναι έχεις δίκιο, ο μικρός των Ολλανδών είναι πολύ καλός. Τον χρειάζονται τον Huntelaar οι "πορτοκαλί", ελλείψει του πρόσφατα τραυματία Babel και του ότι είναι "λαβωμένος" ο van Persie. :) Στην άμυνα περιλαμβάνω και τον καλύτερο τερματοφύλακα των τελευταίων χρόνων... Βασικά το θέμα είναι κατά πόσον θα βγουν οι μπαλιές προς τους φορμαρισμένους επιθετικούς της Ολλανδίας. Πάντως πιστεύω την Ιταλία, ότι μπορεί να το πάρει. This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Παιδια η Γαλλια χωμα εντελος!!!:blink: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις. 2-0 η Ολλανδία... :( This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις. 2-0 η Ολλανδία... :( Γουτάρω! :D Αν και το έπαιξα Χ είμαι πολύ χαρούμενος! Μου βγάζει μια απέχθεια η Ιταλία. :p Το πρώτο γκολ ήταν off-side imho. :whistle: Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Γουτάρω! :D Αν και το έπαιξα Χ είμαι πολύ χαρούμενος! Μου βγάζει μια απέχθεια η Ιταλία. :p Το πρώτο γκολ ήταν off-side imho. :whistle: Δεν το είδα (πρόβλημα με τη Nova Κύπρου), αλλά κι εγώ έτσι άκουσα/διάβασα... This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Και εγώ δεν την πολυπάω την Ιταλία.Πάντως η Ολλανδία παίζει συγκροτημένη και καλή μπαλίτσα. Αν συνεχίσει έτσι θα παέι ψηλά. Κακή στοιχηματική μέρα σήμερα,περίμενα η Γαλλία έστω και δύσκολα να νικήσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Το πρώτο γκολ ήταν off-side imho. :whistle: Έλα μωρέ 2 μέτρα μόνο και το έκανες θέμα!:p Βασικά στην ευθεία δεν το έδειξε αλλά δεν χρειάζεται κιόλας αφού φαίνεται πεντακάθαρα ότι είναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 3-0... Αν παίζει έτσι και στα άλλα παιχνίδια η Ολλανδία, έχει πολλές πιθανότητες... This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 3-0 η Ολλανδια την Ιταλια...:X [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Μου άρεσε πάρα πολύ η Ολλανδία σήμερα,γρήγορο κ αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.Η Ιταλία πολύ κατώτερη από ότι την περιμένα κ ιδιαίτερα η άμυνα της που θεωρείται κ το δυνατό της σημείο,ο Barzagli μόνος του πάλευε,κ από σύστημα ασ'τα να πάνε,γιόμες συνέχεια ψάχνοντας τον Toni για 75 λεπτά,ο Zambrotta που είναι δεξί μπακ αριστερά κ ο Panucci που παίζει στόπερ να είναι δεξί μπάκ.Άργησε πολύ ο Ντονατόνι με τις αλλαγές. Για την δημοσκόπηση,πιστεύω πως η Ελλάδα θα περάσει τον όμιλο αλλά στους προημιτελικούς πιστεύω πως θα αποκλειστούμε,από ποιά άλλη,την Ολλανδία. [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Καλησπέρα κι από μένα. Αν και καθυστερημένα λίγο, ορίστε τα σημερινά αποτελέσματα του 3ου ομίλου, τα οποία προφανώς τα ξέρετε: ---------------------------------------------------------------------- Ρουμανία-Γαλλία 0-0 Canny Romania leave France frustrated ---------------------------------------------------------------------- Ολλανδία-Ιταλία 3-0 (van Nistelroy 26', Sneider 31', van Bronckhorst 79') Slick Dutch stun world champions ---------------------------------------------------------------------- Η βαθμολογία του 3ου ομίλου: 1. Ολλανδία...........3 2. Γαλλία...............1 3. Ρουμανία............1 4. Ιταλία................0 ---------------------------------------------------------------------- Επίδειξη ισχύος και μπαλάρα από τους Ολλανδούς. Τι άλλο να πεις. Μακάρι ο van Basten να έδειχνε τόσο ανοιχτό μυαλό και στο παγκόσμιο του 2006. Φαίνεται ότι πείστηκε και άφησε στην άκρη τα κόμπλεξ και τη διαμάχη του με τον Ruud. ;) Μήπως προστέθηκε άλλο ένα φαβορί για το φετινό τίτλο???? :rolleyes: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Μήπως προστέθηκε άλλο ένα φαβορί για το φετινό τίτλο???? :rolleyes: Προσωπικά πιστεύω πως ναι. Και μιλώντας για κόντρες, έχει κανένα πρόβλημα ο Ντομενέκ με τον Τρεζεκέ; This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Έλα μωρέ 2 μέτρα μόνο και το έκανες θέμα!:p Βασικά στην ευθεία δεν το έδειξε αλλά δεν χρειάζεται κιόλας αφού φαίνεται πεντακάθαρα ότι είναι. Άκυρο το off-side παίδες!Κανονικό το γκολ!Υπήρχε Ιταλός πίσω από τη γραμμή του αουτ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Προσωπικά πιστεύω πως ναι. Και μιλώντας για κόντρες, έχει κανένα πρόβλημα ο Ντομενέκ με τον Τρεζεκέ; Από ό,τι ξέρω υπάρχει όντως κόντρα εδώ και καιρό. Ακόμα και να είχε ξεμείνει από επιθετικούς, και πάλι δεν θα τον έπαιρνε στο Euro. Άκυρο το off-side παίδες!Κανονικό το γκολ!Υπήρχε Ιταλός πίσω από τη γραμμή του αουτ! Κι όμως υπάρχει αυτός ο κανονισμός που δεν τον είχα υπόψη μου. Πραγματικά κουλό, αλλά όντως δεν υπάρχει offside. :X Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Άκυρο το off-side παίδες!Κανονικό το γκολ!Υπήρχε Ιταλός πίσω από τη γραμμή του αουτ! Βασικά αν ένας παίχτης είναι έξω από το γήπεδο θεωρείται πως δεν συμμετέχει στο παιχνίδι οπότε θεωρητικά θα έπρεπε να βγεί off-side ο Van Nistelrooy,αλλά έπειτα από οδηγία της UEFA αν ο διαιτητής θεωρεί πως ο παίχτης που είναι εκτός μπορεί να επιστρέψει στο παιχνίδι κ δεν το κάνει ακριβώς για να βγεί off-side ο αντίπαλος παίχτης τότε αφήνει τη φάση κανονικά να συνεχιστεί,κάτι που ίσχυσε κ σήμερα γι'αυτό κ το γκόλ μετράει κανονικά καθώς ο διαιτητής θεώρησε πως ο Panuzzi έμεινε σκοπίμως εκτός γηπέδου. [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Αντε και καλη επιτυχια στην Ελλαδαρα μας σημερα!!:yahoo::up::clap: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 γιατι θα παιξουμε με 5-4-1 σημερα? αλλιως θυμομουν τα συστηματα της εθνικης... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 γιατι θα παιξουμε με 5-4-1 σημερα? αλλιως θυμομουν τα συστηματα της εθνικης... Το 4-5-1 με Χαριστέα και Αμανατίδη ως ακραία χαφ (:X) μετατρέπεται σε 4-3-3 κατά το δοκούν. Το 4-4-2 του παρελθόντος έχει περάσει ανεπιστρεπτί πιστεύω. Για να παίξει έτσι θα έπρεπε να βάλει Μπασινά-Κατσουράνη αμυντικά χαφ και Γιαννακόπουλο-Καραγκούνη ακραία χαφ, με δύο σεντρεφόρ (π.χ. Γκέκα-Χαριστέα ή Γκέκα-Αμανατίδη). Ο Στέλιος κάνει για ακραίος χαφ-εξτρέμ, αλλά το παιχνίδι μας βασίζεται στο ότι ο Καραγκούνης μοιράζει μπαλιές στον άξονα. Επομένως μάλλον λογική φαίνεται η δομή αυτή, που μπορεί να γίνει πιο αμυντικογενής ή επιθετικογενής κατά τις ανάγκες του αγώνα, αρκεί να γυρνάει και να μαρκάρει ο Χαριστέας, που δεν ξέρω κατά πόσο θα καταστεί εφικτό. Μου φαίνεται ότι ο Αμανατίδης είναι πιο "υπάκουος" σ' αυτό τον τομέα. ;) To 5-4-1 που διάβασα κι εγώ μάλλον σημαίνει ότι ο Κατσουράνης θα πηγαινοέρχεται από τα χαφ στην άμυνα, ως τρίτος σεντερμπάκ. Ίδωμεν. Όπως και να 'χει, καλή μας επιτυχία. :D Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 θα παιξει με Δελλα Κυριακο και Κατσουρανη πισω. Τοροσιδη αριστερο μπακ, Σειταριδη δεξι, Μπασινα Καραγκουνη στο κεντρο, αριστερα Γιαννακοπουλο και δεξια Χαριστεα(!), μπροστα μονος ο Γκεκας. καλη εντεκαδα. ο μονος που με προβληματιζει ειναι ο Χαριστεας. Θα προτιμουσα καποιον αλλο να τρεχει περισσοτερο. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 θα παιξει με Δελλα Κυριακο και Κατσουρανη πισω. Τοροσιδη αριστερο μπακ, Σειταριδη δεξι, Μπασινα Καραγκουνη στο κεντρο, αριστερα Γιαννακοπουλο και δεξια Χαριστεα(!), μπροστα μονος ο Γκεκας. καλη εντεκαδα. ο μονος που με προβληματιζει ειναι ο Χαριστεας. Θα προτιμουσα καποιον αλλο να τρεχει περισσοτερο. Αν θέλει ταχύτητα από δεξιά, πιστεύω ότι μπορεί ο Σαλπιγγίδης. Θα δούμε. Προς το παρόν βλέπουμε το Ισπανία-Ρωσία. Εντυπωσιακοί οι Ίβηρες, προηγούνται με 2-0 με δύο γκολ του David Villa, ο οποίος "έπιασε" τον Lucas Podolski στην κορυφή των σκόρερ με 2 τέρματα. Καλή επιτυχία στους διεθνείς μας. :D Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Απο τι βλεπω η Ισπανια θα περασει νικηφορα απο την Ρωσια και αυτο φυσικα μας συμφερει!Αλλωστε για την δευτερη θεση παμε πισω απο Ισπανια...;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 3-0 η Ισπανια!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Έχουμε τελικό στο Ισπανία-Ρωσία: Ισπανία-Ρωσία 4-1 (Villa 20', 44', 75', Fàbregas 90+1' - Pavlyuchenko 86') Villa stars as Spain signal intent ------------------------------------------------------------------------ Ο Villa πέρασε πρώτος στον πίνακα των σκόρερ με hat-trick, μείωσαν οι Ρώσοι με τον Pavlyuchenko στο 86', το 4-1 από τον Fàbregas στις καθυστερήσεις. Τα είδαμε όλα απόψε στο Ισπανία-Ρωσία. :rolleyes: Ελπίζω να έχει ανάλογη εξέλιξη το δικό μας ματς (να είμαστε στη θέση των Ισπανών φυσικά). :) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts