gigolo_16 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Επισης ειμαστε η Πρωτη πρωταθλητρια Ευρωπης που μενει χωρις βαθμο.!! :cold: Πάντα θα ξεχωρίζουμε! :D:cool::) [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Σπάμε όλα τα ρεκόρ το ένα πίσω από το άλλο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Aφου βαλαμε ενα γκολ παλι καλα!!! Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Και στα δυο γκολ που φάγαμε σήμερα από τους Ισπανούς την ευθύνη έχει ο Δέλλας. Στη μια φάση αργεί πολύ να καλύψει το σουτ. Στην άλλη τρώει τούμπα μονος του. Ευθύνη έχει επίσης και στο γκολ με τη Ρωσία. Όχι ότι αξίζαμε να περάσουμε δηλαδή. Ίσως όμως να αποκλειόμασταν με περισσότερη αξιοπρέπεια :(. Τέλος, η μεσαία μας γραμμή είναι μακράν η χειρότερη της Ευρώπης. Τα παιδιά ήταν εντελώς ανύπαρκτα. Μονο με γιόμες μπορούσαμε να περάσουμε τη σέντρα - και κάτι ανούσια sprint του Τοροσιδη που 99 στις 100 φορες πουλούσε τη μπάλα....Ο Σπυρόπουλος, αν και δεν έχει το ίδιο ξεπέταγμα, είναι μακράν πιο ποιοτικός παίκτης. Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι τώρα. Βλέποντας τη νεανική ομάδα της Ολλανδίας και της Ρωσίας πιστεύετε ότι έχουμε υλικό σε νεαρούς παίκτες που μπορούν να σταθούν σε τέτοιο επίπεδο? "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Τον εφαγε η γκομενα που ειχε μαζι στην Αυστρια Για τουρισμο πηγε Αντε ο καθενας σπιτι του να παιξουν νεα παιδια Μαζι με τον Χαριστεα βεβαια γιατι ο Γερμανος μπορει να βλεπει πως το παιδι δεν μπορει αλλα δεν τον αλλαζει Ρε μπας και ειναι βαφτηστηρι του?? φιλικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 "Αι ιπταμενοι πορτοκαλιαι αει νικαν, ετεροι δε γαμησθωσιν" ...απο τη γνωστη φραση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 φανταστειτε να επαιζε βιγια,τορες,πουγιολ,κασιγιας,ραμος :lol::lol: 5 θα ρουφαγαμε Δεν νομίζω... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Δεν νομίζω... :cool: αυτο που περιμενα απο την εθνικη αυτο ειδα τελικα.....με ρωτησε καποιος φιλος δημοσιογραφος αρκετα μεγαλος σε ηλικια,πως βλεπω την εθνικη,την ερωτηση μου την εκανε 1 βδομαδα πριν ξεκινησει το euro.....του απαντησα.....δε τη βλεπω να κανει κατι διοτι μαλλον εχουν παρει αερα τα μυαλα τους με τοσες διαφημισεις,με ολα αυτα που ειχαν ακουστει για το 2004 κατι στραβωνει και 3ον οπως τη βλεπω με αυτους τους παικτες κατι δε κολλαει.τελικα μαζεψαμε 0 βαθμους και μερικοι με παραδεχτηκαν για μια ακομη φορα :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 αυτο που περιμενα απο την εθνικη αυτο ειδα τελικα.....με ρωτησε καποιος φιλος δημοσιογραφος αρκετα μεγαλος σε ηλικια,πως βλεπω την εθνικη,την ερωτηση μου την εκανε 1 βδομαδα πριν ξεκινησει το euro.....του απαντησα.....δε τη βλεπω να κανει κατι διοτι μαλλον εχουν παρει αερα τα μυαλα τους με τοσες διαφημισεις,με ολα αυτα που ειχαν ακουστει για το 2004 κατι στραβωνει και 3ον οπως τη βλεπω με αυτους τους παικτες κατι δε κολλαει.τελικα μαζεψαμε 0 βαθμους και μερικοι με παραδεχτηκαν για μια ακομη φορα :p Ουτε εγώ περίμενα πολλά απλά απάντησα στο προηγούμενο ποστ ,γιατι πιστεύω ότι αν ήταν μέσα η 1τη ομάδα τους θα παίζανε χειρότερα ;) . Βάλε τον φόβο για κίτρινες κάρτες και να χάσει κάποιος βασικός παιχνίδι βάλε τον φόβο για κάποιον τραυματισμό,ε δεν νομίζω να παίζανε όπως οι δεύτεροι που θέλανε να αποδείξουν ότι έχουν θέση στην πρώτη ομάδα. Απο την άλλη οι έλληνες αφήσανε ξεκάθαρα τους ισπανούς να αλωνίζουν μέχρι την μεγάλη περιοχή χωρίς πίεση και να αλάζουν μπαλιές (δεν νομίζω να είχαν και τις δυνάμεις να κάνουν και αλλιώς) όπως και νά'χει αυτά δεν συνχωρούνται με τίποτα και απο καμία ομάδα,όταν παίζεις έτσι θα φάς γκόλ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Τα ξαναείπαμε ρε παιδιά, τέλος εποχής για την Εθνική όπως την ξέραμε μέχρι τώρα. Θα δούμε αν και τι αλλαγές θα γίνουν, αν και πολύ αμφιβάλλω να γίνει ριζική ανανέωση και αλλαγή φιλοσοφίας με τον Όττο να παραμένει στον πάγκο. Δε νομίζω να αφήσει από τη μία μέρα στην άλλη τα κολλήματά του με συγκεκριμένους παίκτες. Στο χωριό μου λένε: "πρώτα φεύγει το χούι και μετά η ψυχή". :lol: Και εξάλλου δεν θα δικαιολογείται ένα τέτοιο κόλλημα. Υποτίθεται ότι μέχρι τώρα επέμενε να χρησιμοποιεί κάποιους συγκεκριμένους παίκτες επειδή κατάφεραν τον άθλο της Πορτογαλίας. Τώρα δεν θα έχει αυτή την δικαιολογία. Οι ίδιοι παίκτες δεν ήταν σε θέση ούτε να αποκλειστούν με αξιοπρέπεια. Θυμίζω είμαστε η μόνη ομάδα από τις 16 που φεύγει χωρίς βαθμούς και με μόλις ένα γκολ στο ενεργητικό της. ;) -------------------------------------------------------------------------------------- Όσο για τη συνέχεια, με χαρά μου βλέπω ότι η δημοσκόπηση διορθώθηκε και λειτουργεί κανονικά. Οπότε ορμάτε, ψηφίστε την αγαπημένη σας ομάδα. Εγώ το έριξα δαγκωτό στην Ολλανδία, ελπίζω να μη διαψευστώ. :D Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Τον εφαγε η γκομενα που ειχε μαζι στην Αυστρια Για τουρισμο πηγε Αντε ο καθενας σπιτι του να παιξουν νεα παιδια Μαζι με τον Χαριστεα βεβαια γιατι ο Γερμανος μπορει να βλεπει πως το παιδι δεν μπορει αλλα δεν τον αλλαζει Ρε μπας και ειναι βαφτηστηρι του?? φιλικα Εγώ έχω πει τα μύρια όσα για τον Χαριστέα αλλά σε αυτό το Ευro ήταν μακράν ο καλύτερος Έλληνας.Καλύτερος από Αμανατίτηδες,Σαλπιγγίδιδες,Γκέκες,Σαμαράδες (έλεος),Λυμπερόπουλους. Ο μόνος που αξίζει συγχαρητήρια για μένα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Έτσι και ειδικά στο ναυάγιο με τη Σουηδία ο Χαριστέας ήταν ο μόνος που έδειξε πάθος.Του πάνε τα euro όπως φαίνεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Παίδες, δεν ξέρω τι λέτε εσείς, σε κάτι περισσότερο από 45 λεπτάκια έχουμε την έναρξη των προημιτελικών. Μακάρι να δούμε καλή μπάλα. Πορτογαλία - Γερμανία (21:45, ΝΕΤ) Άντε μωρή Πορτογαλίαααααααααααα... :up: :up: :up: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Για να δουμε τι μπάλα θα δούμε σήμερα. Θα φορτώσει τον Λέμαν με γκολ ο Ρονάλντο μετά από την "κόντρα" που είχαν μέσω των δηλώσεων που έκαναν? Γήπεδο: "Σεντ Γιάκομπ Παρκ" (Βασιλεία, Ελβετία) Διαιτητής: Πέτερ Φρόιντφελντ (Σουηδία) Βοηθοί: Στέφαν Βίτμπεργκ (Σουηδία), Χένρικ Αντρέν (Σουηδία) Πορτογαλία: Ρικάρντο Περέιρα, Πάουλο Φερέιρα, Ρικάρντο Καρβάλιο, Πέπε, Ζοζέ Μποσίνγκουα, Αρμάντο Πετίτ, Αντερσον Ντέκο, Ζοάο Μουτίνιο, Σιμάο Σαμπρόσα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Νούνο Γκόμες Γερμανία: Γενς Λέμαν, Αρνε Φρίντριχ, Φίλιπ Λαμ, Κρίστοφ Μέτσελντερ, Περ Μερτεσάκερ, Σίμον Ρόλφες, Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, Μίχαελ Μπάλακ, Τόμας Χίτσλσπεργκερ, Μίροσλαβ Κλόζε, Λούκας Ποντόλσκι iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 παιδιά οι αγώνες είναι νοκ αουτ απο δω και πέρα? mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 παιδιά οι αγώνες είναι νοκ αουτ απο δω και πέρα? Ναι βέβαια, ο χαμένος πάει σπίτι του. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Τι παιχνίδι είναι αυτό ρε παιδιά?Εγώ τουλάχιστον δε το περίμενα από τη Γερμανία.Πόνταρα στη Πορτογαλία αλλά τα 2 γκολ τόσο γρήγορα είναι σχεδόν σίγουρο ότι πετάνε τη Πορτογαλία έξω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 OMG!!! :shock: 2-0 οι Γερμανοί. Πολύ γρήγορο παιχνίδι. Πιστεύω ότι με το σκορ αυτό τόσο νωρίς θα δούμε μπάλα. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Άντε μπράβο ρε Πορτογαλία!! Πάρε μπρος!! Κομμάτια τον βλέπω τον Ρονάλντο ή μου φαίνεται? iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Άντε μπράβο ρε Πορτογαλία!! Πάρε μπρος!! Κομμάτια τον βλέπω τον Ρονάλντο ή μου φαίνεται? Είναι εκτός ρυθμού ο Ronaldo, αλλά από τότε που μείωσε η Πορτογαλία ανέβηκε λίγο. Έξυπνη κίνηση του Scolari να τον βάλει από τη δεξιά πλευρά, όπου θα μπορεί να κάνει κούρσες από την πλευρά του Friedrich. Λήξη 1ου ημιχρόνου. Πορτογαλία - Γερμανία 1-2 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Με εξέπληξαν οι Γερμανοί! Έτσι ρεεεε! Θέλω να τον ξαναδώ να κλαίει! :p Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Με εξέπληξαν οι Γερμανοί! Έτσι ρεεεε! Θέλω να τον ξαναδώ να κλαίει! :p ...αφού δεν το καταφέραμε εμείς, ε?.... :lol: :lol: :lol: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 ...αφού δεν το καταφέραμε εμείς, ε?.... :lol: :lol: :lol: ...όποιος θέλει ας είναι! :p Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Χαλάλι το στοίχημα στην πορτογαλια για την 1η γκολάρα που έβαλε η Γερμανία...Έκρυψαν την μπάλα οι Γερμανοι Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Ronaldo, δυστυχώς μάλλον πάλι θα κλάψεις... 3-1 οι Γερμανοί με τον Ballack στο 61'. :shock: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts