chris7_ Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 και θα το πω πολλες φορες ακομα οτι η Τουρκια ειναι η εκπληξη του φετινου Ευρωπαικου και θα το παρει κιολας!! κριμα παντος... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Ρε τους Τούρκους... εφτάψυχοι :p Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Μακάρι να διαψευστώ, αλλά κρίμα να περάσει τόσο εύκολα η Γερμανία στον τελικό. Η Τουρκία με τόσες απουσίες τι θα κάνει, απορώ. :confused: Μακάρι να μην πέσουν οι γείτονες εύκολη λεία στα δόντια των "πάντσερ" και να δούμε ένα εξίσου συναρπαστικό παιχνίδι. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 και θα το πω πολλες φορες ακομα οτι η Τουρκια ειναι η εκπληξη του φετινου Ευρωπαικου και θα το παρει κιολας!! κριμα παντος... Nαι επιβεβαιώνονται όλα όσα λέγαμε, για πάθος, ψυχή, πίστη μέχρι το τελευταίο σφύριγμα που έδειξαν οι Τούρκοι σε αυτό το Euro. Είναι ο 3ος αγώνας στην σειρά που κερδίζουν (ή ισοφαρίζουν) στο τελευταίο σχεδόν δευτερόλεπτο. Με την Τσεχία γύρισαν από το 0-2. Το θέμα είναι, μέχρι πότε θα σε πηγαίνει τόσο η μπάλα; :worry: Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Nαι επιβεβαιώνονται όλα όσα λέγαμε, για πάθος, ψυχή, πίστη μέχρι το τελευταίο σφύριγμα που έδειξαν οι Τούρκοι σε αυτό το Euro. Είναι ο 3ος αγώνας στην σειρά που κερδίζουν (ή ισοφαρίζουν) στο τελευταίο σχεδόν δευτερόλεπτο. Με την Τσεχία γύρισαν από το 0-2. Το θέμα είναι, μέχρι πότε θα σε πηγαίνει τόσο η μπάλα; :worry: ελα μου ντε!:p δεν εμειναν και πολλοι παντος...αλλους δυο να παρει ετσι και το τσιμπησε το κυπελακι...:cry: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 εμεις το 2004 δεν ειχαμε τετοια τυχη,καταρχην κανενας αντιπαλος δε περνουσε μπροστα στο σκορ,εμεις περνουσαμε πρωτοι και μαλιστα καναμε και ευκαιριες ειδικα με γαλλια δειξαμε αρκετα χαρισματα για τσεχια δε λεω επρεπε να ειχαμε χασει.οι τουρκοι περα απο το αντιποδοσφαιρο που παιζουν δε κανουν και ευκαιρια ρε παιδια δε κανουν ετσι μια ουτε για δειγμα σε ολο τον αγωνα,τι να περιμενεις μετα απο αυτους;τι να το κανω το παθος οταν βλεπω ενα παιχνιδι και ξαφνικα με παιρνει ο υπνος;;τι λενε μωρε θα μας τρελανουν που θυμιζει ελλαδα η τουρκια;;;;πουυυ;;;;;επαιρνε η Ελλαδα ετσι τα ματς το 2004;;;μη τρελαθουμε στη τελικη ΕΛΕΟΣ....ξυπνηστε εκει στη νετ ρεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 θα βγει και η ολλανδια εξω αυριο και θα εχουμε τελικο ρωσια-τουρκια :lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Καλά, πλάκα κάνετε που λέτε οτι η Τουρκία είναι πιο κωλόφαρδη απο εμάς το 2004; Ο θεός ξέρει πως περάσαμε την Τσεχία... Βγάλτε τις παρωπίδες, δεν είναι κακό να είσαι ΚΑΙ τυχερός. http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 kostakis_7 λυπησου μας, please! Καταρχας, ευτυχως που ασχολεισαι απο μικρος με μπαλα, και μας μαθαινεις και μας με τις εκτιμησεις σου: η τουρκια μεχρι εδω ηταν,οταν βρεθει καποια αξιολογη αντιπαλος δε νομιζω να μπορει να ανταποκριθει στις απαιτησεις του αγωνα,δεν εχουν κατι το ιδιαιτερο οι τουρκοι. κοιτα σαν ομαδα δε με πειθει γιατι αλλο το παθος και αλλο τι μπαλα παιζεις.μπορει να κοντραρει την ολλανδια η τη πορτογαλια η τη κροατια μονο με το παθος;;;;δε νομιζω Οσο για την Τουρκια, με κανεις να αναρωτιεμαι αν βλεπουμε τα ιδια ματς! Γυρισε ενα ματς απο το 0-2, και ενω ηθελε ισοπαλια για να παει στα πεναλτυ το πηρε, με την αντιπαλο ομαδας της να ειναι η Τσεχια, που καιγοταν να περασει στον επομενο γυρο. Αλλα παρολα αυτα δεν αξιζει...:rotfl::shock::lol::lol: :whistle::p 10 φορές χειρότερη ομάδα από τη δική μας εθνική έχουν οι τουρκοι απορώ πως έχουν φτάσει μέχρι εδώ :blink: Σωστα. Για αυτο περασαν στα ημιτελικα, γυρνωντας 3 ματς, και πετυχαινοντας εξαπλασια γκολ απο μας...Αντικειμενικοτατος! κριμα ρε να περασουν οι αμπαλοι πραγματικα κριμα εμεις το 2004 δεν ειχαμε τετοια τυχη,καταρχην κανενας αντιπαλος δε περνουσε μπροστα στο σκορ,εμεις περνουσαμε πρωτοι και μαλιστα καναμε και ευκαιριες ειδικα με γαλλια δειξαμε αρκετα χαρισματα για τσεχια δε λεω επρεπε να ειχαμε χασει.οι τουρκοι περα απο το αντιποδοσφαιρο που παιζουν δε κανουν και ευκαιρια ρε παιδια δε κανουν ετσι μια ουτε για δειγμα σε ολο τον αγωνα,τι να περιμενεις μετα απο αυτους;τι να το κανω το παθος οταν βλεπω ενα παιχνιδι και ξαφνικα με παιρνει ο υπνος;;τι λενε μωρε θα μας τρελανουν που θυμιζει ελλαδα η τουρκια;;;;πουυυ;;;;;επαιρνε η Ελλαδα ετσι τα ματς το 2004;;;μη τρελαθουμε στη τελικη ΕΛΕΟΣ....ξυπνηστε εκει στη νετ ρεεεεεεεεεε Καλα ρε kostakis_7, οι Τουρκοι δεν κανουν ευκαιρια ενω εχουν πετυχει ηδη 6 γκολ (και στα δυο ματς που επαιξαν σκοραραν πανω απο μια φορα), ενω εμεις το 2004 σκοραραμε μονο μια φορα πανω απο ενα γκολ ανα παιχνιδι; Τωρα σε ποιο ποδοσφαιρικο συστημα ειναι καλυτερο το να παιζεις σφιχτα και με σκοπο το ματς να ληξει 1-0, απο το να καταφερνεις να γυρνας το ματς οταν ολοι σε εχουν ξεγραμμενο, μονο εσυ ξες.... Τελος παντων, συγχαρητηρια στην τουρκια αν και εγω ημουν με τους Κροατες που μου αρεσουν περισσοτερο σαν ομαδα (και ειδικα ο προπονητης τους). Η Τουρκια παντως μοιαζει με team of destiny! :) Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatan Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 eγω που βρισκομαι κωνσταντινουπολη πως θα κοιμηθω αποψε?? χαμος εξω, μου θυμιζουν εμας πριν 4 χρονια! χαμος.... χαλαλι τους παντως.... δεν νομιζω παντως οτι οι γερμανοι θα την πατησουν. το εδειξαν χτες με τους πορτογαλους που ξερουν 50 φορες περισσοτερη μπαλα απο τους τουρκους... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phil2293 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Nαι επιβεβαιώνονται όλα όσα λέγαμε, για πάθος, ψυχή, πίστη μέχρι το τελευταίο σφύριγμα που έδειξαν οι Τούρκοι σε αυτό το Euro. Είναι ο 3ος αγώνας στην σειρά που κερδίζουν (ή ισοφαρίζουν) στο τελευταίο σχεδόν δευτερόλεπτο. Με την Τσεχία γύρισαν από το 0-2. Το θέμα είναι, μέχρι πότε θα σε πηγαίνει τόσο η μπάλα; :worry: Aπ'τη μία δες το έτσι: η αγώνας δεν έχει τελειώσει μέχρι να σφηρίξει ο διαιτητής. Επίσης, όταν μπεί γκολ και το μετρήσει ο διαιτητής δεν πάει το ρυάκι πίσω, δεν ακυρώνεται. Έτσι όπως το βλέπω η Τουρκία δεν έχει καμια ελπίδα εναντίον στην Γερμανία, και ιδικά με 3-4 απουσίες απο κάρτες. Καλή τους τύχη πάντως! Φίλιππος, πρώτος δέυτερος καλύτερος και πιο πιστός οπαδός του http://www.iphonehellas.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Καλά, πλάκα κάνετε που λέτε οτι η Τουρκία είναι πιο κωλόφαρδη απο εμάς το 2004; Ο θεός ξέρει πως περάσαμε την Τσεχία... Βγάλτε τις παρωπίδες, δεν είναι κακό να είσαι ΚΑΙ τυχερός. Ναι σιγουρα με την Τσεχια ειμασταν κωλοφαρδοι αλλα καναμε και καποια καλα παιχνιδια οπως και ευκαιριες..Η Τουρκια δεν εκανε κατι το ιδιαιτερο.Το μονο καλο ηταν οτι υπηρχε αγωνια στα ματς.Τελος παντων αφου περασαν,περασαν. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 kostakis_7 λυπησου μας, please! Καταρχας, ευτυχως που ασχολεισαι απο μικρος με μπαλα, και μας μαθαινεις και μας με τις εκτιμησεις σου: :whistle::p Σωστα. Για αυτο περασαν στα ημιτελικα, γυρνωντας 3 ματς, και πετυχαινοντας εξαπλασια γκολ απο μας...Αντικειμενικοτατος! Καλα ρε kostakis_7, οι Τουρκοι δεν κανουν ευκαιρια ενω εχουν πετυχει ηδη 6 γκολ (και στα δυο ματς που επαιξαν σκοραραν πανω απο μια φορα), ενω εμεις το 2004 σκοραραμε μονο μια φορα πανω απο ενα γκολ ανα παιχνιδι; Τωρα σε ποιο ποδοσφαιρικο συστημα ειναι καλυτερο το να παιζεις σφιχτα και με σκοπο το ματς να ληξει 1-0, απο το να καταφερνεις να γυρνας το ματς οταν ολοι σε εχουν ξεγραμμενο, μονο εσυ ξες.... Τελος παντων, συγχαρητηρια στην τουρκια αν και εγω ημουν με τους Κροατες που μου αρεσουν περισσοτερο σαν ομαδα (και ειδικα ο προπονητης τους). Η Τουρκια παντως μοιαζει με team of destiny! :) καταρχην κοψε την ειρωνια,εγω δε σε ειρωνευτηκα σε καποιο ποστ μου νομιζω σωστος;;;;;δευτερον πες μου μια ευκαιρια που εκανε σημερα η τουρκια σε ολο τον αγωνα,πες μου οτι δε κοιμηθηκες στο 90λεπτο και πες μου ποιος αξιζε σημερα τη νικη.και δε πιστευω να μιλας εκ μερους ολων εδω μεσα με το να λες λυπησου μας ετσι;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 eγω που βρισκομαι κωνσταντινουπολη πως θα κοιμηθω αποψε?? χαμος εξω, μου θυμιζουν εμας πριν 4 χρονια! χαμος.... χαλαλι τους παντως.... δεν νομιζω παντως οτι οι γερμανοι θα την πατησουν. το εδειξαν χτες με τους πορτογαλους που ξερουν 50 φορες περισσοτερη μπαλα απο τους τουρκους... Εγώ έτυχε να είμαι στην Κωνσταντινούπολη το 2002 όταν απέκλεισαν τη Σενεγάλη στον προημιτελικό. Χαμός! Και βλέπαμε εκείνες τις μέρες σε κάθε κτίριο και μια σημαία και λέγαμε "Πολύ φανατισμένοι αυτοί οι Τούρκοι!". Μετά από 2 χρόνια ήρθε η σειρά μας όμως και καταλάβαμε γιατί τόσες σημαίες... :D Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 να πεις οτι επαιξε μπαλαρα σημερα και δικαιουταν την προκριση να δικαιολογησει ρε παιδι μου το γκολ που εβαλε σε ακυρο χρονο να πω ενταξει αλλα εβαλε ενα γκολ απο το πουθενα ενα γκολ που ηταν φαουλ αφου αυτος που βαζει το γκολ πριν εχει κανει φαουλ στη διεκδικηση στον αερα.περα ομως απο αυτα πως μπορεις να πεις οτι αυτη η ομαδα παναξια πηρε τη προκριση πως να το πεις οταν σε ολο τον αγωνα δεν εχει κανει μια ευκαιρια;παιζοντας καταστροφικο ποδοσφαιρο τι να πεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 καταρχην κοψε την ειρωνια,εγω δε σε ειρωνευτηκα σε καποιο ποστ μου νομιζω σωστος;;;;;δευτερον πες μου μια ευκαιρια που εκανε σημερα η τουρκια σε ολο τον αγωνα,πες μου οτι δε κοιμηθηκες στο 90λεπτο και πες μου ποιος αξιζε σημερα τη νικη.και δε πιστευω να μιλας εκ μερους ολων εδω μεσα με το να λες λυπησου μας ετσι;; το κακο ειναι οτι καποιοι πανε να ριξουν τον αποκλεισμο της ομαδας σε εναν παικτη :lol::lol:ξερεις απο μπαλαααααα;;;;;;;ΕΛΕΟΣ 20 χρονια μεσα στα γηπεδα ειμαι ΕΛΕΟΣ Αυτο ας πουμε ειναι ενα ακρως φυσιολογικο μηνυμα; :worry: Τελος παντων, δεν θα μαλωσουμε τωρα για αυτο. Απλα ηθελα να σου δειξω οτι τα μηνυματα "Ελεος!" , και τα γελακια δεν κολλανε οτι εκφραζεις αποψεις που σε εκθετουν. Anyway! Οσο για το αν το αξιζε, αν εννοεις αν ηταν η καλυτερη ομαδα στο γηπεδο, οχι φυσικα. Αν εκανε ευκαιριες; Δεν θα το λεγα οτι θαμπωθηκα κιολας απο την επιθετικη τους γραμμη. Αλλα, σκεψου λιγο και πως πηρε η Ελλαδα το Euro. Δες ξανα το Ελλαδα - Τσεχια, το τι σφυροκοπημα ειχαμε φαει και ποιος αξιζε να περασει. Αλλα αν η ομαδα εχει ψυχη, δεν τα παραταει πριν ακουσει το σφυριγμα της ληξης (θυμισου ποτε εβαζε γκολ η Ελλαδα), και ειναι και φυσικα και τυχερη, μπορει να κερδισει και ενω δεν το αξιζει. Υ.Γ: Οχι, το λυπησου μας ηταν αυθαιρετο. Λυπησου εμενα και μονο, εχεις δικαιο. :) Υ.Γ: Επισης, πες ειλικρινα, δεν γελασες με το λαθος του Ρουστου (που ηταν καρμπον με του Νικοπολιδη; ) ; Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Turkey triumph in Vienna shoot-out Man of the match: Hamit Altıntop (Turkey) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Οσον αφορα τη συγκριση με την Ελλαδα και το οτι ημασταν και εμεις κ**λοφαρδοι να πω πως ναι με την Τσεχια ημασταν,αλλα σε ολους τους αλλους αγωνες ημασταν τυχεροι με τη λογικη οτι οι αλλοι δεν παιξαν καλα.Δηλαδη δεν ξεσκιστηκαν στις ευκαιριες διχως να πετυχουν γκολ ενω εμεις με μια επιθεση βαλαμε γκολ.Τα παιχνιδια ηταν πανω κατω ισοροπα,απλα οι αλλοι δεν παιζαν καλα.Στην περιπτωση του σημερινου αγωνα η Κροατια ηταν μονιμως μπροστα και εχασε ποσες ευκαιριες ενω αντιθετα η Τουρκια με μια επιθεση εβαλε γκολ.Και στο προηγουμενο παιχνιδι πανω κατω τα ιδια εγιναν.Γιατο λεω οτι δεν εχω δει πιο κ**λοφαρδη ομαδα.Και εμεις ημασταν αλλα τουλαχιστον παιζαμε και λιγο μπαλα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Εκτός από τύχη οι Τούρκοι,έχουν και ΚΑΡΔΙΑ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Και εμεις ημασταν αλλα τουλαχιστον παιζαμε και λιγο μπαλα. :lol::lol::lol::lol: █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Καταρχήν χωρίς τύχη δεν πας πουθενά.Το ποδόσφαιρο είναι σπόρ που μπορεί να αλλάξει αποτέλεσμα από μια άτυχη η τυχερή στιγμή. Η εθνικη μας το 2004 είχε την τύχη σίγουρα μαζί της αλλα πιστέυω ότι έπαιξε ποολύ καλυτερα από αυτη την Τουρκία. Η αμυντική της γραμμή και η αλληλοκάλυψη ήταν από τις κορυφαίες που έχω δει ποτέ και πολλόι ξένοι που δεν τους έφαγε ο φθόνος το παραδέχτηκαν αυτό. Ξαναδείτε το παιχνίδι με την Ισπανία που ότι και να κάναν οι Ισπανοί παντα υπήρχε παίκτης να κόψει ή το δέυτερο ημίχρονο με την Γαλλία πώς έφευγε στην κόντρα...Χτυπούσε με πολύ γρήγορες αντεπιθέσεις και έχει δουλέψει τα στημένα. Οι τούρκοι έχουν παίξει μέτριο ποδόσφαιρο και η επιτυχία τους στηρίζεται 50% τύχη 40% πάθος και 10% στο καλό παιχνίδι κατα την γνώμη μου.Παρόλαυτα και επειδή το αποτέλεσμα μετράει τους αξίζει μεγάλο μπράβο.Προσωπικά θέλω να το πάρουν οι Ισπανοί ή η Ολλανδοί πάντως Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Καταρχήν χωρίς τύχη δεν πας πουθενά.Το ποδόσφαιρο είναι σπόρ που μπορεί να αλλάξει αποτέλεσμα από μια άτυχη η τυχερή στιγμή. Η εθνικη μας το 2004 είχε την τύχη σίγουρα μαζί της αλλα πιστέυω ότι έπαιξε ποολύ καλυτερα από αυτη την Τουρκία. Η αμυντική της γραμμή και η αλληλοκάλυψη ήταν από τις κορυφαίες που έχω δει ποτέ και πολλόι ξένοι που δεν τους έφαγε ο φθόνος το παραδέχτηκαν αυτό. Ξαναδείτε το παιχνίδι με την Ισπανία που ότι και να κάναν οι Ισπανοί παντα υπήρχε παίκτης να κόψει ή το δέυτερο ημίχρονο με την Γαλλία πώς έφευγε στην κόντρα...Χτυπούσε με πολύ γρήγορες αντεπιθέσεις και έχει δουλέψει τα στημένα. Οι τούρκοι έχουν παίξει μέτριο ποδόσφαιρο και η επιτυχία τους στηρίζεται 50% τύχη 40% πάθος και 10% στο καλό παιχνίδι κατα την γνώμη μου.Παρόλαυτα και επειδή το αποτέλεσμα μετράει τους αξίζει μεγάλο μπράβο.Προσωπικά θέλω να το πάρουν οι Ισπανοί ή η Ολλανδοί πάντως Θα συμφωνήσω. Σε γενικές γραμμές αυτή ήταν η τακτική μας στο προηγούμενο τουρνουά. Οι αμυντικοί μας ήταν σαφώς σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Ας θυμηθούμε ότι υπήρχε και ένας Καψής, ο οποίος ήταν σε απίστευτη φόρμα και είχε σβήσει όλους τους επιθετικούς-αστέρια των αντιπάλων ομάδων. Επίσης σε πολύ καλύτερη κατάσταση ήταν όλη η υπόλοιπη αμυντική μας γραμμή, καθώς και το κέντρο μας, με ένα επιπλέον χαφ (Ζαγοράκης), και αυτοί που έπαιζαν και τώρα (Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μπασινάς) ήταν πολύ πιο φρέσκιοι και ξεκούραστοι. Λογικό ήταν ότι με τέτοια άμυνα, και με πολλές δόσεις τύχης (στον ημιτελικό με την Τσεχία τραυματίστηκε πολύ νωρίς ο Nedved αν θυμάστε, θα ήταν όλα πολύ διαφορετικά αν δε γινόταν αυτό...), είχαμε πιθανότητες να πάμε μπροστά. Ε, είχαμε και το κλασσικό ελληνικό πάθος και πήγαμε μέχρι τέρμα. :D Οι Τούρκοι, εκτός από πάθος και μαχητικότητα, έδειξαν να έχουν κι αυτοί πολλή τύχη. Δεν πιστεύω να πάνε παραπέρα όμως, ιδίως απέναντι στη Γερμανία δε νομίζω να έχουν τύχη. Για τελικό θα ήθελα πλέον Γερμανία - Ολλανδία ή Γερμανία - Ισπανία. :) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Να ρωτήσω κάτι; Οι διασταυρώσεις των ημιτελικών στο προηγούμενο Euro δεν ήταν διαφορετικές; Με την Πορτογαλία που ήμαστε στον ίδιο όμιλο, βρεθήκαμε ξανά στον τελικό. Αυτό φέτος είναι αδύνατο να γίνει! (όχι να βρεθούμε με τους Πορτογάλους στον τελικό :p αλλά να βρεθούν δύο οποιεσδήποτε ομάδες από τον ίδιο όμιλο στον τελικό) Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Αυτο ας πουμε ειναι ενα ακρως φυσιολογικο μηνυμα; :worry: Τελος παντων, δεν θα μαλωσουμε τωρα για αυτο. Απλα ηθελα να σου δειξω οτι τα μηνυματα "Ελεος!" , και τα γελακια δεν κολλανε οτι εκφραζεις αποψεις που σε εκθετουν. Anyway! Οσο για το αν το αξιζε, αν εννοεις αν ηταν η καλυτερη ομαδα στο γηπεδο, οχι φυσικα. Αν εκανε ευκαιριες; Δεν θα το λεγα οτι θαμπωθηκα κιολας απο την επιθετικη τους γραμμη. Αλλα, σκεψου λιγο και πως πηρε η Ελλαδα το Euro. Δες ξανα το Ελλαδα - Τσεχια, το τι σφυροκοπημα ειχαμε φαει και ποιος αξιζε να περασει. Αλλα αν η ομαδα εχει ψυχη, δεν τα παραταει πριν ακουσει το σφυριγμα της ληξης (θυμισου ποτε εβαζε γκολ η Ελλαδα), και ειναι και φυσικα και τυχερη, μπορει να κερδισει και ενω δεν το αξιζει. Υ.Γ: Οχι, το λυπησου μας ηταν αυθαιρετο. Λυπησου εμενα και μονο, εχεις δικαιο. :) Υ.Γ: Επισης, πες ειλικρινα, δεν γελασες με το λαθος του Ρουστου (που ηταν καρμπον με του Νικοπολιδη; ) ; ρε φιλε οταν βλεπω μπαλα δε γελαω ποτε μα οτι κι αν γινει μεσα στον αγωνα,για τη τσεχια που λες διαβασε καποιο μηνυμα που εχω γραψει πως με τη τσεχια επρεπε να ειχαμε χασει.να σου πω επισης πως ολα αυτα που εγραψα εγω αμεσως μετα τον αγωνα τα ιδια ειπε και ο νικος καρουλιας στη νετ.;)παμε παρακατω,ειπα πως η ελλαδα το 2004 δεν επαιζε καταστροφικο ποδοσφαιρο εκανε και δυο τρεις αλλαγες εβαζε και θεαματικα γκολ απεκλεισε τη γαλλια τη τρομερη ομαδα της τσεχιας και δυο φορες νικησε τη πορτογαλια,τι να συγκρινω απο αυτη την εθνικη με την εθνικη της τουρκιας που αυτο που κανουν ειναι να μην αφηνουν τον αντιπαλο να παιξει μπαλα δηλαδη παιζουν καταστροφικο ποδοσφαιρο αυτο ειπε χτες ο καρουλιας το ιδιο πραγμα,που διαφωνεις εσυ για πες μου.δηλαδη πως να συγκρινεις αυτη την ελβετια η την τσεχια με τη γαλλια του 2004 και τη τσεχια του 2004 η και τη πορτογαλια αν θελεις του 2004,δε μιλαω για τη κροατια τη φετινη ειναι 10 φορες κλασης ανωτερης της τουρκιας βλεπεις η μπαλα καμια φορα κανει τα δικα της.αυτο εγινε και χτες εδωσε τη προκριση στους αμπαλους,τους λεω αμπαλους γιατι οταν μπαινουν στο γηπεδο μονο ποδοσφαιρο δε παιζουν,ειδικα οταν βρουν μια τεχνικη ομαδα απεναντι τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Σήμερα έχουμε τον 3ο προημιτελικό: Ολλανδία - Ρωσσία (21:45, ΝΕΤ) Νομίζω ότι οι Ρώσσοι μπορούν να κάνουν δύσκολη τη ζωή των Ολλανδών και - γιατί όχι - ίσως και να πάρουν την πρόκριση, αλλά κατ' εμέ το προβάδισμα το έχουν οι Ολλανδοί. Τι πιστεύετε??? :) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts