Jump to content

Ποιο κινητό της Sony Ericsson να επιλέξω;

MaNoS-7-
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

aino με x8 απλα καμια σχεση...

αν δεν σε ενδιαφερουν τοσο οι φωτογραφιες δεν θα το σκεφτομουν καν

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 861
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

Είμαι σε δίλημμα, όποιος μπορεί ας βοηθήσει.

Θέλω να αγοράσω κινητό και είμαι μεταξύ του:

- Sony Ericsson Xperia X10 Mini http://www.bestprice.gr/item/2151188423/sony-ericsson-xperia-x10-mini

και του

- Sony Ericsson Yendo W510 http://www.bestprice.gr/item/2151188430/sony-ericsson-yendo-w510

Κλίνω προς το yendo γιατί είναι walkman και ακούω πολύ μουσική από το κινητό.

Αλλά έχουν μεγάλη διαφορά στη τιμή; Που οφείλεται;

Ένα video review που είχα δει

μου φάνηκε καλύτερο το Yendo.

Καλησπέρα,

Είμαι σε δίλημμα, όποιος μπορεί ας βοηθήσει.

Θέλω να αγοράσω κινητό και είμαι μεταξύ του:

- Sony Ericsson Xperia X10 Mini http://www.bestprice.gr/item/2151188423/sony-ericsson-xperia-x10-mini

και του

- Sony Ericsson Yendo W510 http://www.bestprice.gr/item/2151188430/sony-ericsson-yendo-w510

Κλίνω προς το yendo γιατί είναι walkman και ακούω πολύ μουσική από το κινητό.

Αλλά έχουν μεγάλη διαφορά στη τιμή; Που οφείλεται;

Ένα video review που είχα δει

μου φάνηκε καλύτερο το Yendo.

το yendo δεν ειναι αντροιντ....εκει ειναι η διαφορα στην τιμη....

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Δεν το συζητω,δαγκωτο xperia x10 mini.H συγκριση που κανεις ειναι λιγο αστοχη γιατι συγκρινεις ενα smartphone με ενα απλο κινητο τηλεφωνο.Ειναι σαν να συγκρινεις εναν φορητο υπολογιστη με μια αριθμομηχανη.

Μακριά από το Yendo η οθόνη του είναι χάλια πάνε στο Sony Ericsson xperia mini.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Καλησπέρα, ψάχνω ένα Sony Ericsson για μια φίλη το οποίο να μπορεί να κάνει και να δέχεται βιντεο-κλήσεις (και άρα να έχει μπροστινή κάμερα και να μην έχει Android, αν έχω καταλάβει καλά το τι παίζει). Το budget είναι μέχρι 200 ευρώ. Έχετε κάτι να προτείνετε;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Καλησπέρα, ψάχνω ένα Sony Ericsson για μια φίλη το οποίο να μπορεί να κάνει και να δέχεται βιντεο-κλήσεις (και άρα να έχει μπροστινή κάμερα και να μην έχει Android, αν έχω καταλάβει καλά το τι παίζει). Το budget είναι μέχρι 200 ευρώ. Έχετε κάτι να προτείνετε;

w995 πιστευω το καλυτερο;)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

-Sony ericsson zylo

-sony ericsson hazel

plankton69 - Χρήστος 

Sony Ericsson c905

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

w995 πιστευω το καλυτερο;)

Sony Ericsson c905

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αλλά και στα δύο αυτά οι τιμές είναι πάνω από 200 ευρώ. Αν επρόκειτο για εμένα μάλλον θα έδινα τα παραπάνω λεφτά για το c905 αλλά μιας και μου είπανε ως όριο το 200 θέλω να προτείνω κάτι σε αυτές τις τιμές. Ευχαριστώ και πάλι πάντως.

-Sony ericsson zylo

-sony ericsson hazel

Thanks για τις προτάσεις σου αλλά: το zylo αν καταλαβαίνω σωστά δεν έχει μπροστινή κάμερα. To Hazel έχει δυνατότητα video call;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Thanks για τις προτάσεις σου αλλά: το zylo αν καταλαβαίνω σωστά δεν έχει μπροστινή κάμερα. To Hazel έχει δυνατότητα video call;

Το zylo εχει το μειον οτι ναι μεν κανει βιντεοκληση,αλλα με την πισω καμερα...το hazel εχει κανονικα καμερα μπροστα και μπορει να κανει.....

plankton69 - Χρήστος 

• 4 weeks later...

Γεια σας παιδια ειμαι σε διλημμα και θα ηθελα να σας ρωτησω ποιο απ τα 2 κινητα ειναι καλυτερο κατα τη γνωμη σας για να αγορασω.

Θελω το κινητο για μουσικη,παιχνιδια και γενικα entertainment και μου φαινεται οτι το Yari ειναι καλυτερη επιλογη.

Τι λετε?

To Yari είναι καλύτερη επιλογή από το Zylo αλλά γιατί δεν κοιτάς και το Hazel που είναι εφάμιλλο του Yari και είναι και πιο φτηνό;
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

δεν το ηξερα καν και το κοιταξα και μου φαινεται καλο κι αυτο.Στο design χανει λιγο αλλα δεν πειραζει.

Μπορεις βασικα να μου πεις που μπορω να τα βρω αυτα τα κινητα?Που πωλουνται τα Yari και Hazel.

καλησπερα.φανατικος της se μου ρθε επιδοτηση και ειμαι αναμεσα σε 2 κινητα της.το xperia ray κ το xperia mini.δεν παιζω σχεδον καθολου παιχνιδια αλλα μπαινω καθημερινως στο internet.θα θελα οπιος ξερει περισσοτερα για τα κινητα πιο θα μου προτεινε.επισης ακουω πως η τιμη θα ειναι κοντα με το αλλο....ευχαριστω πολυ...

καλησπερα.φανατικος της se μου ρθε επιδοτηση και ειμαι αναμεσα σε 2 κινητα της.το xperia ray κ το xperia mini.δεν παιζω σχεδον καθολου παιχνιδια αλλα μπαινω καθημερινως στο internet.θα θελα οπιος ξερει περισσοτερα για τα κινητα πιο θα μου προτεινε.επισης ακουω πως η τιμη θα ειναι κοντα με το αλλο....ευχαριστω πολυ...

Το xperia ray,μεγαλύτερη οθόνη υψηλότερη ανάλυση.Για ίντερνετ που το θες είναι καλύτερο από το xperia mini.

Sent from my GT-I5800

χμμ ισως κ οπως βλεπω ηοθονη του ειναι μεταξυ arc και mini.μηπως ξερεις σε τι τιμουλες παιζουν?

χμμ ισως κ οπως βλεπω ηοθονη του ειναι μεταξυ arc και mini.μηπως ξερεις σε τι τιμουλες παιζουν?

Το mini στα multirama έχει 265e.

Sent from my GT-I5800

Το mini στα multirama έχει 265e.

Sent from my GT-I5800

καλη τιμη.θα περιμενω και το αλλο και βλεπουμε.ευχαριστω πολυ φιλε καλο σου βραδυ..

Mini και Ray δεν θα έχουν τις ίδιες τιμές. Υπολόγιζε γύρω στα 80 ευρώ διαφορά (ακριβότερο το Ray). Για τις δικές σου απαιτήσεις πηγαίνεις με κλειστά μάτια για Ray. Αν τελικά κλίνεις προς το Ray θα προτείνω να λάβεις υπόψη σου και το Neo.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• The title was changed to Ποιο κινητό της Sony Ericsson να επιλέξω;
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked