RAVER Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Ναι απλά έχω δει πολλά joystick σπασμένα...και επίσης το έχω βαρεθεί. καλως! απλα στο καινουργιο σου κινητο με "χαλαει" η μικρη οθονη σε ιντσες.:) (-) για ενα τοσο καλο κινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 irene77 καλοριζικο,αν και βρισκω αρκετα αρνητικα σε αυτην την συσκευη απο προσωπικα εμπειρια :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 @irene77 Καλορίζικο!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irene77 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Ευχαριστώ... η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να είναι λίγο μεγαλύτερη η οθόνη αλλά τεσπά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Και σε τι χρωματακι το πηρες?:) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irene77 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 σε μαύρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcat Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 κινητο sony ericsson walkman με καλη ανάλυση να βγάζει video στυλατο λεπτο να παιρνει καρτα μνήμης(ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ) θυρα usb οικονομικο(ΓΥΡΩ ΣΤΑ 150 ΕΥΡΩ) ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ????μαλλον:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 W800i ή W810i μεταχειρισμένα (φτηνότερα από 150 θα τα βρεις!) Δεν σου προτείνω το W880i λόγω... SAR! Το topic ανήκει στους "Διαξιφισμούς" btw... Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcat Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 μετα το καταλαβα....απλως δεν 3ερω πως γινεται μετακινηση....τεσπα........ βασικά δεν μου αρέσουν σαν σχέδιο.αλλα μάλλον κάτι τετοιο θα πάρω;););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Θα το κάνει κάποιος mod μετακίνηση dont worry! Δες και το W610i είναι ωραίο, αν και προσωπικά μου αρέσει το W800i... Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristos21 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 W910i τώρα που έχει φτηνύνει είναι πολύ καλή επιλογή Παράθεση ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ - ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ΟΥΣΤ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcat Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 w610!!!!ειναι πολυ-πολυ ωραίο........είναι έτσι κι αλλιώς το πρπηγουμενο που ειχα... μαλλον w810i ή w800 θα πάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Μα γιατί άνοιξες τόσα θέματα ??? Δεν μπορώ να καταλάβω. Ας άνοιγες ένα μόνο. Δεν χρειάζονταν τόσα πολλά. Το έχω ξαναγράψει. Είναι δύσκολο να βρεις κανένα με τόσα λεφτα. Τα w810 και w800 δεν με ενθουσιάζουν εμένα Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariazona Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Γεια σας, τη βοήθειά σας ζητώ. Θα ήθελα να δοκιμάσω κινητο se αλλά έχω μπερδευτεί, δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Πριν 1 μήνα πήρα το w302 αλλά δεν μου αρέσει, δεν παίρνει θέματα, δν παίρνει πολλή μνήμη-αν κ μ είπαν οτι παίρνει μέχρι 4giga κάτι που μάλλον δεν ισχύει- κ δεν έχει φλας.Θα ηθελα λοιπον το κινητο ν παιρνει 4 giga-τα 8 ακόμα καλυτερα βεβαια-ν εχει φλας,ν παιρνει θεματα κ να κραταει η μπαταρια. Το ποσό που θελω να διαθεσω ειναι γυρω στα 250, αντε λιγο παραπανω. Καποια προταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonym Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Γεια σας παιδια. Θελω να διαλεξω ενα κινητο για την κοπελα μου, με slide σχεδιασμο, κατι σαν το S500 δηλαδη, με μια καμερουλα τουλαχιστον 2ΜΡ (το φλας θα ηταν πολυ θετικο, αλλα, δεν μας πειραζει τοσο) και τιμη μεχρι 200.... (απο επιδοτηση) Υπαρχει κατι? Προτιμω κατι καλο, ποιοτικο, χωρις προβληματα, παρα να εχει φλας ας πουμε.. Όλες οι προτάσεις ευπρόσδεκτες και συζητήσιμες! :O Παράθεση :luck: (αν κάνω λάθος διορθώστε με.!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 το W910i σε κόκκινο Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 w910 και ότι χρώμα και να το πάρεις,σίγουρα θα το λατρέψει! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonym Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Κι εγω για κανα κοκκινακι W910 σκεφτομουν.. :shifty: και thanx για τις προτασεις, απλα διαβαζω στο "θεμα" του συγκεκριμενου κινητου, οτι εχει καποια προβληματακια και δεν θελω σε καμια των περιπτωσεων κατι τετοιο.. Καποια αλλη προταση? Το Τ700 (red-black), αν και δεν ειναι slide, εμενα μ'αρεσει πολυ.. Τι λετε εσεις? Αξιζει τα ~200? Παράθεση :luck: (αν κάνω λάθος διορθώστε με.!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Εγώ πάντως δεν θα πρότεινα το W910. Είναι αρκετά αργό σαν τηλέφωνο. Μέχρι να γυρίσει, η αλλαγή από εικόνα σε εικόνα (εννοώ όταν βλέπεις τις εικόνες) και αυτός είναι ο λόγος που δεν το θεωρώ καλό τηλέφωνο. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Κι εγω για κανα κοκκινακι W910 σκεφτομουν.. :shifty: και thanx για τις προτασεις, απλα διαβαζω στο "θεμα" του συγκεκριμενου κινητου, οτι εχει καποια προβληματακια και δεν θελω σε καμια των περιπτωσεων κατι τετοιο.. Καποια αλλη προταση? Το Τ700 (red-black), αν και δεν ειναι slide, εμενα μ'αρεσει πολυ.. Τι λετε εσεις? Αξιζει τα ~200? Σίγουρα τα αξίζει και με το παραπάνω! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Ο φίλος μου τρώγεται τον τελευταίο καιρό να αγοράσει κάποιο se κινητό..Έχει δει το c905 και τώρα κάπου του είπαν για το c903...Εγώ του πρότεινα να αγοράσει το c902 γιατί όποιον έχω ρωτήσει που το έχει δεν έχει κάποιο παράπονο από αυτό..Εσείς τι λέτε? Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Ο φίλος μου τρώγεται τον τελευταίο καιρό να αγοράσει κάποιο se κινητό..Έχει δει το c905 και τώρα κάπου του είπαν για το c903...Εγώ του πρότεινα να αγοράσει το c902 γιατί όποιον έχω ρωτήσει που το έχει δεν έχει κάποιο παράπονο από αυτό..Εσείς τι λέτε? να παρει κινητο που ειναι ηδη στην αγορα και ειναι δοκιμασμενο.και τα τα 2 κινητα ειναι καλα.τωρα αναλογως το χρημα που διαθετει και τις απαιτησεις παιρνει οποιο θελει. εγω θα επαιρνα C905 :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 να παρει κινητο που ειναι ηδη στην αγορα και ειναι δοκιμασμενο.και τα τα 2 κινητα ειναι καλα.τωρα αναλογως το χρημα που διαθετει και τις απαιτησεις παιρνει οποιο θελει. εγω θα επαιρνα C905 :) Τελικά αποφάσισε να πάρει το 905...Θα πάει την Δευτέρα να το πάρει...Μένει να αποφασίσει το χρώμα (μαύρο ή ασημί)..Ευχαριστώ! Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Τελικά αποφάσισε να πάρει το 905...Θα πάει την Δευτέρα να το πάρει...Μένει να αποφασίσει το χρώμα (μαύρο ή ασημί)..Ευχαριστώ! Την καλυτερη επιλογη εκανε ;) :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Τελικά αποφάσισε να πάρει το 905...Θα πάει την Δευτέρα να το πάρει...Μένει να αποφασίσει το χρώμα (μαύρο ή ασημί)..Ευχαριστώ! ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts