Jump to content

Ποιο κινητό της Sony Ericsson να επιλέξω;

MaNoS-7-
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 861
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ? W890i ή w910i ή W760i?

κατσε βρε φιλε.απο μια ταμπελα δεν μπορεις να δεις αν ειναι κατι καλο. κανε υπομονη εικοσι μερες να ερθουν να τα πιασουμε στο χερι να δουμε. ας περασει και μια παρτιδα.....sonyericsson ειναι :lol::whistle::lol:

:)

Απο οσο ξερω το w610 δεν εχει φλας ..

Εχει 2 Led Flashάκια.

Για δείτε εδώ...

http://mobilementalism.com/imageSnag/959-45ca57fc7a139.jpg

kalimera paidia....katarxin den ksero an topo8eto to 8ema sto sosto simeio

anyway ama eimai la8os dior8oste me

i erotisi mou einai...

eimai italia kai exo mazepsei kapoia points apo tin vodafone kai etsi mou dinei doro ena kinito(ta points mou+79 euro)

to kinito auto einai to SE V640i

8a i8ela na ma8o ti gnomi sas gia auto to til(iper kai kata tou tilefonou)

kai genika an aksizei na ta doso auta ta lefta

sas euxaristo ek ton proteron:O

Σκεφτομαι να αγορασο το sony ericsson w610 γιατι εχο να δοσο μονο εος 200 ευρο...αξειζει αυτι ι αγορα??τι προτεινετε???δεν θελο κατι τρελο απο καμερα...μου αρκει η ψηφιακη μου...

file kalos hrtes sto myphone!

kalo einai to w610 alla des kai kati allo opws to s500 as poume...;)

pantos kalhtera na rwthshs edw mia kai tha se vohthhsoune kalhtera..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά είμαι έτοιμος να πάρω το Κ850 αλλά σήμερα είδα καλύτερα το c902 στην σελίδα της se και τον επόμενο Μάιο που θα απολυθώ, και η τιμή του θα έχει πέσει και η μεγάλη επιδότηση θα έχει βγεί, οπότε κοιτάω μπάς και βρώ κανα se χωρίςς κάμερα, να έχει μεγαλούτσικη οθόνη, επέκταση μνήμης μέχρι 8 gb και bluetooth με a2dp για να το συνδέω με το mbw-150 και το HBH-DS200 hands free που έχω και βέβαια να μην είναι ακριβό γτ αν είναι να διαθέσω λευτά θα πάρω το κ859 :) Το μόνο που μου έρχεται στο νού είναι το w950 ου έχει ακριβώς ότι θέλω αλλά στα λευτά του πέρνω το κ850... Καμιά γνώμη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Παιδιά είμαι έτοιμος να πάρω το Κ850 αλλά σήμερα είδα καλύτερα το c902 στην σελίδα της se και τον επόμενο Μάιο που θα απολυθώ, και η τιμή του θα έχει πέσει και η μεγάλη επιδότηση θα έχει βγεί, οπότε κοιτάω μπάς και βρώ κανα se χωρίςς κάμερα, να έχει μεγαλούτσικη οθόνη, επέκταση μνήμης μέχρι 8 gb και bluetooth με a2dp για να το συνδέω με το mbw-150 και το HBH-DS200 hands free που έχω και βέβαια να μην είναι ακριβό γτ αν είναι να διαθέσω λευτά θα πάρω το κ859 :) Το μόνο που μου έρχεται στο νού είναι το w950 ου έχει ακριβώς ότι θέλω αλλά στα λευτά του πέρνω το κ850... Καμιά γνώμη?

Δεν υπάρχει τέτοιο κινητό. Πάρε το Κ850 για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...:);):p:lol:

Εγώ είχα πάρει κάποτε εν έτη 2003 το Nokia 3650 από Dubai.

Είχα γλιτώσει τότε γύρω στα 60 Ευρώ από τιμή. Αλλά δεν είχε ελληνικά και έπρεπε να το πάω για αναβάθμιση.

Εκεί θα βρεις, μάλλον ο φίλος σου θα βρει ότι θέλεις!

EDIT: Επίσης είναι καλό και πρέπον να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

Synthetic

Artificial

Machine

Used for

Sabotage

• 3 weeks later...
Καλημέρα guys :) Θέλοντας να μαζέψω κάποια χρήματα καθώς αναμένεται ναυαρχίδα στη Sony ericsson και έχοντας το W910i σκέφτηκα να το πουλήσω. O τομέας των κινητών είναι δύσκολος και πάντα κάποιος βγαίνει χαμένος από μια αγοραπωλησία. αλλά έτσι είναι , πουλάμε και αγοράζουμε. Το έχω από τον Δεκέμβριο 2007 και είναι σε καλή κατάσταση. Το πολύ 200 ευρώ. Αλλά δεν γίνεται να μείνω χωρίς τηλέφωνο και μου πρότεινε ένας φίλος μου. Να μου δώσει το Κ550ι που έχει σαν 2η συσκευή ( Καινούριο και άριστη κατάσταση καθώς χρησιμοποιείται σαν καρτοκινητό και μένει στο σπίτι) και 120 ευρώ στο χέρι. Να προχωρήσω ή όχι ? Δεκτές όλες οι απόψεις και τα μπινελίκια :lol:

Καλημέρα guys :) Θέλοντας να μαζέψω κάποια χρήματα καθώς αναμένεται ναυαρχίδα στη Sony ericsson και έχοντας το W910i σκέφτηκα να το πουλήσω. O τομέας των κινητών είναι δύσκολος και πάντα κάποιος βγαίνει χαμένος από μια αγοραπωλησία. αλλά έτσι είναι , πουλάμε και αγοράζουμε. Το έχω από τον Δεκέμβριο 2007 και είναι σε καλή κατάσταση. Το πολύ 200 ευρώ. Αλλά δεν γίνεται να μείνω χωρίς τηλέφωνο και μου πρότεινε ένας φίλος μου. Να μου δώσει το Κ550ι που έχει σαν 2η συσκευή ( Καινούριο και άριστη κατάσταση καθώς χρησιμοποιείται σαν καρτοκινητό και μένει στο σπίτι) και 120 ευρώ στο χέρι. Να προχωρήσω ή όχι ? Δεκτές όλες οι απόψεις και τα μπινελίκια :lol:

από χρηματική άποψη συμφέρει και σαν προσωρινή λύση είναι ότι πρέπει.Εγώ θα σου έλεγα να προχωρήσεις!!!;):)

Hip Hop.

egw diafonw.....entaksei poulas thn kinhtara(giati einai kinhtara) 200 eurw kai tha pareis to k550 me 120?nomizw den aksizei...

λέει για προσωρινά μέχρι να έρθουν τα νέα se;)

Hip Hop.

pes tou 150 sto xeri kai to sizitas;)

Diaforetika to pernw egw cash an einai komple 180:p

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Να στο πω εγω κατα την ταπεινη μου αποψη λιγακι απλοποιημενα...Θα το παρεις για προσωρινα,αλλα θα ξενερωσεις γρηγορα γιατι το w910i ειναι αλλη φαση τελειως.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Άμα πάρεις το Κ550 120€ επλίζω καινούργιο και σφραγισμένο... Διαφορετικά πάρτο 145€ καινούργιο και σφραγισμένο από κατάστημα!

• The title was changed to Ποιο κινητό της Sony Ericsson να επιλέξω;
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked