milanmaniac Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Kανένα από τα 2 μιας κι έχουν πολύ μεγάλο SAR. Προτίμησε το καινούριο w580. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
widenet Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Πως βρισκει το SAR των κινητων? υπαρχει κανα σιτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Πως βρισκει το SAR των κινητων? υπαρχει κανα σιτε? Apo to site tis sonyericsson i apo to :google: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deo Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 geia sas. eimai neos xristis kai tha ithela na me boithisete. thelw na mou peite pragmatika poio apo ta parapano kinita sas aresei kai giati. eyxaristo elpizw na boithisete!:ninja: Παράθεση RoLLin CO. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Καλώς όρισες. :) Καλύτερα το θέμα σου να το βάλεις στους διαξιφισμούς εκεί θα πάρεις περισσότερες απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deo Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Καλώς όρισες. :) Καλύτερα το θέμα σου να το βάλεις στους διαξιφισμούς εκεί θα πάρεις περισσότερες απαντήσεις. Τι ενοείς διαξιφισμούς? Πωσ θα το βαλω στους διαξιφισμούς?:( Παράθεση RoLLin CO. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 geia sas. eimai neos xristis kai tha ithela na me boithisete. thelw na mou peite pragmatika poio apo ta parapano kinita sas aresei kai giati. eyxaristo elpizw na boithisete!:ninja: Ενα θα σου πω...απο τα 3 κινητα που συγκρινεις τα 2 εχουν αποσυρθει απο την αγορα.τωρα το κ550ι ειναι ωραιο τηλεφωνο(χωρις i-mode) αλλα σε αυτα τα χρηματα μπορεις να επιλεξεις κατι πολυ πιο καλυτερο..οπως το w810i :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deo Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Ενα θα σου πω...απο τα 3 κινητα που συγκρινεις τα 2 εχουν αποσυρθει απο την αγορα.τωρα το κ550ι ειναι ωραιο τηλεφωνο(χωρις i-mode) αλλα σε αυτα τα χρηματα μπορεις να επιλεξεις κατι πολυ πιο καλυτερο..οπως το w810i :) Egw ta brika se ena katastima vodafone kai ta tria:mad: Παράθεση RoLLin CO. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Egw ta brika se ena katastima vodafone kai ta tria:mad: Εισαι τυχερος.προκειτε για stock.ακομη και το επισημο site της vodafone μια συσκευη εχει v630i και αυτη ειναι μεταχειρησμενη.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madlef Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum. Λέω από τον άλλο μήνα να αναβαθμιστώ και να αγοράσω κανένα καινούργιο κινητό. Τα κινητά που μου αρέσουν είναι το K850i και το W960i. Εσείς ποιο από τα 2 κινητά θα πέρνατε....; Το πρόβλημά μου είναι πως θέλω όσο γίνετε καλή κάμερα (δλδ το K850i) αλλά από την άλλη μου αρέσει πολύ η γραφίδα και η ιδέα τον 8gb (δλδ το W960i) !! Τώρα το κινητό που έχω είναι ένα Ν73 και είμαι πολύ ευχαριστημένος απλά λέω να το πουλήσω και να πάρω κάτι άλλο. Ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ. Μην μου προτείνεται κανένα άλλο κινητό εκτός από αυτά τα 2 που λέω π.χ. Ν95 ή Ν93i μιας και τα είχα και τα πούλησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisG88 Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Θα σου προτεινα το K850i! Ειναι ωραιο κνητο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madlef Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Κι εγώ μάλλον προς αυτό "γέρνω" περισσότερο.... Πήρα τηλ. σήμερα σε ένα μαγαζί και μου είπαν ότι ίσως να το έχουν κι από αυτή την παρασκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 :)tha protimousa to w960i ine katapliktiko kinito kai to pio kalo ine oti aggizis tin othini kai me ta daxtila ektos apo tin grafida!! pados auto tha dialega an imouna anamesa se auta ta dio tora an se endiaferi mono i camera kalitera k850i alios enoite to w960 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madlef Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Είχα πάρει όλα τα Ρχχχ (από το Ρ800 μέχρι και το Ρ910i) και μου άρεσαν πάρα πολύ. Τα επόμενα Ρχχχ δεν ήταν τόσο καλά.... Για μένα ήταν χειρότερα... Μπορώ να βάλω χάρτες για δρόμους και στα 2 ή σε κανένα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPRING Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Έχετε κάποια πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσουν στην αγορά? και επίσης σχετικά με την οθόνη αφής είναι εύχρηστη? έχω δει σε samsung U600 που δεν τολμούσες να αγγίξεις εκείνα τα σημεία και άλλαζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 W960.. παντως οσον αφορα touch screen,αν δεν ειναι πολυ ευαισθητη θα την βολευτεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxxx Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Γεια σας μαγκες!! Λοιπόν ΘΕΛΩ να αγοράσω κινητό αυτή την βδομάδα, στο μυαλό μου έχω το κ850i αλλά εγώ είμαι φανατικός της σειράς walkman και θα έπαιρνα το w960i αλλά υστερεί σε κάμερα της τάξεως τον 5mgpixels που το χρειάζομαι και αυτό το χαρακτηριστικό ... !!συμβουλές, προτάσεις σχολεία ιδέες πληροφορίες όλα αυτά δεκτά !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 θέλω ένα κινητο, που να έχει:κάμερα,βίντεο πολύ καλο!!2)bluetooth,καλή αυτονομία,καλή διαγώνιο >2,1,>262000χρ.κ καλό πακέτο αγοράς!!!! (ράδιο όχι απαραίτητα,όχι οτι με χαλάει),ΟΧΙ SMARTFON. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 N95... Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxxx Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 εγω εχω τωρα το n70 ..ee den eixa minei euxaristimenos oso eixa minei me to w800i .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 εγω εχω τωρα το n70 ..ee den eixa minei euxaristimenos oso eixa minei me to w800i .. Πάρε το p1 να βρεις την υγεια σου! Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxxx Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 δεν θελω και μεγαλο κινιτο πανω μου ...ποιες ειναι η διαφορες απο ενα κινητό walkman ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 θέλω ένα κινητο, που να έχει:κάμερα,βίντεο πολύ καλο!!2)bluetooth,καλή αυτονομία,καλή διαγώνιο >2,1,>262000χρ.κ καλό πακέτο αγοράς!!!! (ράδιο όχι απαραίτητα,όχι οτι με χαλάει),ΟΧΙ SMARTFON. Το βασικοτερο δεν ειπες!!! ποσα χρηματα διαθετεις??? :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Το βασικοτερο δεν ειπες!!! ποσα χρηματα διαθετεις??? :blink: Πράγματι αν θες κάτι κοντά στα 300ευρώ πάντως κ800!!;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Γεια σας μαγκες!! Λοιπόν ΘΕΛΩ να αγοράσω κινητό αυτή την βδομάδα, στο μυαλό μου έχω το κ850i αλλά εγώ είμαι φανατικός της σειράς walkman και θα έπαιρνα το w960i αλλά υστερεί σε κάμερα της τάξεως τον 5mgpixels που το χρειάζομαι και αυτό το χαρακτηριστικό ... !!συμβουλές, προτάσεις σχολεία ιδέες πληροφορίες όλα αυτά δεκτά !! Παρα ενα walkman κινητο..π.χ. w810i και δωσε και 200 ευρο και παρε μια ψηφιακη μηχανη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts