zalaros Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 εκλεισε? η λογω γιορτης βγαλανε καρτα? Δεν ξέρω αλλά η υπηρεσία τους λειτουργεί κανονικά από το http://www.rapidstyle.net και το http://www.espressonews.gr ;) Χρόνια πολλά και καλή χρονιά :D Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 χμ...δεν μου αναγνωριζει το πασγουορντ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Ανυπομονώ πώς και πώς να βγει η wap εφαρμογή για το txtme.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Και το voipdiscount με χρέωση αλλά φαίνεται ο αριθμός σου (αλλά δυστυχώς γράφεις μόνο με λατινικούς χαρακτήρες). :worry: - δυστυχως ναι (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Multirama Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Βρήκα ένα site απο το οποίο στέλνω δωρεάν sms σε όλα τα δύκτια χωρίς περιορισμούς και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. http://www.diafimisteite.gr θα βρείτε ενα κουμπί δωρεάν sms gia όλους. Αντε και καλό Sending... Ciao Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Βρήκα ένα site απο το οποίο στέλνω δωρεάν sms σε όλα τα δύκτια χωρίς περιορισμούς και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. http://www.diafimisteite.gr θα βρείτε ενα κουμπί δωρεάν sms gia όλους. Αντε και καλό Sending... Ciao Το link δεν μου ανοίγει.... :( Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Το link δεν μου ανοίγει.... :( Ούτε σε εμένα δεν ανοίγει η ιστοσελίδα.Μου βγάζει:"Internet Explorer cannot display the webpage".Μήπως είναι λάθος το link;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 φαινεται να ειχε καποιο προβλημα το πρωι τωρα δειχνει να δουλευει http://www.diafimisteite.gr/new/sms/smsndex.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 χρειαζεται να κανουμε εγγραφη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 an κανεις κλικ,θα δεις πως πρεπει να κανεις εγγραφη Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Θέλει πάρα πολύ δουλειά το site... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavasi Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Που ειναι οι καλες εποχες του mtnsms.com !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Που ειναι οι καλες εποχες του mtnsms.com !!!! Που είχε και αναφορά παράδοσης για τα sms...:clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Που είχε και αναφορά παράδοσης για τα sms...:clap: πάντως το http://www.txtme.gr έχει αναφορά παράδοσης. Σήμερα το δοκίμασα και δουλεύει μία χαρά. Και από ότι λέει είναι πραγματικά δωρεάν η αποστολή μυνημάτων προς όλα τα δίκτυα, το κόστος των οποίων το επωμίζονται οι εταιρίες που διαφημίζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 sto txtMe μπορεις να στελνεις και σε αριθμους στο εξωτερικο η μονο στα Ελληνικα δικτυα ??? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 sto txtMe μπορεις να στελνεις και σε αριθμους στο εξωτερικο η μονο στα Ελληνικα δικτυα ??? Μόνο σε ελληνικά δίκτυα. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Εγώ που χρησιμοποιώ το w a d j a.. έχω παρατηρήσει τελευταία οτι αν συνδεθώ από το κινητό (με wi-fi) και στείλω μήνυμα.. δεν το παίρνει ο άλλος το μήνυμα, ενώ από τον υπολογιστή είναι μια χαρά! Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Μπαίνω στο mobile site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Υπάρχει καποιο site που να στελνει με παραπάνω από 160 χαρακτήρες? Ακόμα, υποστηρίζει καμιά υπηρεσία email, πχ hotmail, αποστολή sms?? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 ρε παιδιά το olatzaba.gr το έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 ρε παιδιά το olatzaba.gr το έχει δοκιμάσει κανείς? εγω το χρησιμοποιω εδω και περιπου ενα χρονο. εχω στειλει παρα πολλα μηνυματα και εχουν παραδοθει ολα. ασε που εχει και αναφορα παραδοσης. ειναι πολυ καλο το συστηνω ανεπιφυλακτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 δηλαδή δίνεις γύρο στα 3 ευρώ για την εγγραφή και ύστερα στέλνεις όσα θες δωρεάν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 δηλαδή δίνεις γύρο στα 3 ευρώ για την εγγραφή και ύστερα στέλνεις όσα θες δωρεάν??? περιπου ετσι. η χρεωση ειναι μια φορα οταν στελνεις το μηνυμα για να παρεις τον κωδικο. μπορεις να στειλεις μεχρι 50 μηνυματα την ημερα με την μοναδικη προυποθεση οτι ο Μέγιστος αριθμός αποστολής μηνυμάτων στο ιδιο τηλέφωνο: 5 sms την ημέρα. τα 3 ευρω θα τα κανεις αποσβεση σε μια μερα. και το κυριοτερο δεν σε ζαλιζει με διαφημιστικα μηνυματα στο κινητο σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 και στον παραληπτη??διαφημισουλα μπαινει? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 και στον παραληπτη??διαφημισουλα μπαινει? στο τελος του μηνυματος μονο, ενα πολυ μικρο κειμενακι που δεν κουραζει ουτε ενοχλει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 και γτ να μην κανω εγγραφη επι πληρωμη συμβολικου ποσου στο Txtme.gr που σου επιτρεπει αποστολη σμς χωρις διαφημιστικο?? ασε που μπορεις να στελνεις και εντελως φρι με διαφημιστικο κειμενακι στο τελος.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts