THEjB Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Το logolove.gr ananeothike se version3 :) kai fisika ta dorean sms einai kai pali sto proskinio :D Kali diaskedasi!!! Ναι , είναι ,αλλά χωρίς καμία καλή λύση μέχρι τώρα...:( Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Υπάρχει μία καινούρια σελίδα με τσάμπα sms. http://sfeuh.free.fr/sms.php Δεν ξέρω για πόσο θα λειτουργεί ακόμα. Πάντος δουλεύει κανονικά αρκεί στο νούμερο να βάλετε κανονικά το +3069******** και να γράφετε με λατινικούς χαρακτήρες. Δεν ξέρω περισσότερα. Τώρα την έμαθα και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Πολύ καλό :thumbsup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Σωστόοοοςςςς !!! tnx. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 efxaristw gia to site!! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Εγώ έστειλα στο δικό μου αλλά δεν... Δεν είναι για όλες τις εταιρείες; Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Υπάρχει μία καινούρια σελίδα με τσάμπα sms. http://sfeuh.free.fr/sms.php Δεν ξέρω για πόσο θα λειτουργεί ακόμα. Πάντος δουλεύει κανονικά αρκεί στο νούμερο να βάλετε κανονικά το +3069******** και να γράφετε με λατινικούς χαρακτήρες. Δεν ξέρω περισσότερα. Τώρα την έμαθα και εγώ. Distixos doulepse gia ligo... Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 den leitoyrgei Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Το έκλεισαν και αυτό!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 οτι είναι τζάμπα δεν κρατάει για πολύ... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carts Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 loipon paidia epeidi ki o theos plirwse gia mas kanei anthrwpous yparxei mia symferousa lysi gia olous to mono xreiazetai kapoios einai na exei modem.... kapoios eixe pei edw gia to http://www.viva.gr. Afti einai i lysi se periptwsi megalis anangis gia sms otan den yparxei karta sto kinito. Sygoura to sms tha to xrewthite ston logariasmo tou OTE ton opoio omws ton plirwnete etsi ki alliws kapoia stigmi...to sms omws tha stalei kai i doulia sas tha ginei. makari na vrethei kati pou na einai dwrean. ws tote ypomoni. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaralambos Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 agapiiiiiiiiiiiiii Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 dokimaste ki afto http://www.hotfreesms.com/in.php?id=prwtos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovitkas Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 ξερει κανεις αν υπαρχει προγραμμα κινητού τηλεφώνου με το οποιο μπορείς να διαβαζεις sms που στέλνει άλλο κινητό. Εγω εχω ακουσει οτι υπάρχει... Παράθεση Geo7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanassia Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 ante kalos politis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanassia Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 ante kalos politis :rolleyes: eyxaristo Τι γίνεται εδώ; :confused::blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Τι γίνεται εδώ; :confused::blink: Oλοταχώς για τα best of ρε. ;) :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Παντως δωρεαν γραπτα στελων και απο το voibuster που εχω εγγραφει και κανω τηλεφωνικες κλησεις μεσω Ιντερνετ. Το εχει δοκιμασει και κανενας αλλος φιλος? Σε μενα ερχεται με το nickname μου μηνυμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Τα sms δε νομίζω να είναι δωρεάν, τα χρεώνει 5 σεντς/sms. Τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι προσφατα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 EBALE DOREAN SMS TO VOIPBUSTER Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Δε βλέπω πουθενά free. At this moment you can only send a text message to country codes starting with +1, +3 and +4. Sending a text-message costs 5Ct. and will be settled via your VoipBuster account. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Μα καριβως αυτο σημαινει οτι επειδη στην Ελλαδα χρησιμοποιετια το +3 0 αλλα σε μενα τουλαχιστον δεν ειδα χρεωση στο λογαριασμο μου οταν το εστειλα στο κινητο μου. Θα το ξανακοιταξω παντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Μα καριβως αυτο σημαινει οτι επειδη στην Ελλαδα χρησιμοποιετια το +3 0 αλλα σε μενα τουλαχιστον δεν ειδα χρεωση στο λογαριασμο μου οταν το εστειλα στο κινητο μου. Θα το ξανακοιταξω παντως.. Μόλις τώρα έστειλα: 2006-09-28 11:38:17 SMS to +306946xxxxxx 00:00:00 € 0.0500 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pateras Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 τελικά υπάρχει σελίδα με free sms ??? Παράθεση δουλεια δεν είχε ο διάολος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts