Jump to content

Τι σπουδάζετε?

twety
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανοίγω αυτό το thread για να σας ρωτήσω που σπουδαζετε.

Εγώ επι πτυχίο φοιτητής στο τμήμα διδακτικης της τεχνολογιας και ψηφιακων συστηματων παν.πειραια.

εγω το σκεφτομαι για ζαμπονοκοπτικη τι λετε;;;πλακιτσα.εγω ρε παιδια ξερω τι θελω αλλα δεν ξερω που να παω.θελω να γινω μηχανικος αυτ/των αλλα κατι το μεγαλυτερο,δηλαδη θελω να ειμαι κατι παραπανω.

εγω το σκεφτομαι για ζαμπονοκοπτικη τι λετε;;;πλακιτσα.εγω ρε παιδια ξερω τι θελω αλλα δεν ξερω που να παω.θελω να γινω μηχανικος αυτ/των αλλα κατι το μεγαλυτερο,δηλαδη θελω να ειμαι κατι παραπανω.

Να δημιουργεις μηχανες αυτοκινητων δηλαδη??? Αν εννοεις αυτο τοτε πρεπει να σπουδασεις Μηχανολογος Μηχανικος και απο κει και περα με καποιο μεταπτυχιακο μπορεις να παρεις ειδικοτητα στις μηχανες αυτοκινητων ή γενικα στις βενζινομηχανες/dieselομηχανες!!! ;);)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

εγω ρε παιδια ξερω τι θελω αλλα δεν ξερω που να παω.θελω να γινω μηχανικος αυτ/των αλλα κατι το μεγαλυτερο,δηλαδη θελω να ειμαι κατι παραπανω.

Η καλύτερη επιλογή για αυτό που θες είναι μηχανολόγων μηχανικών ΕΜΠ.

Η καλύτερη επιλογή για αυτό που θες είναι μηχανολόγων μηχανικών ΕΜΠ.

ΑΠΘ :rtfm:

Γιατί πλέον φτιάχνουμε και αυτοκίνητα! :D

ΑΠΘ :rtfm:

Γιατί πλέον φτιάχνουμε και αυτοκίνητα! :D

Βρε μη θίγεσαι:D

Αλλά το ΕΜΠ είναι κάπως καλύτερο από όλα τα πολυτεχνεία(σε υποδομή και πρόγραμμα σπουδών).Αυτό δε σημαίνει ότι και τα άλλα δεν είναι καλά ;)

εγω θελω ηλεκτρολογων μηχανικων και μηχανικων υπολογιστων ΕΜΠ...αλλα επειδη η βαση ειναι πολυ ψηλα εχω ως δευτερη επιλογη μηχανικων Η/Υ και πληροφορικης Πατρας.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Να δημιουργεις μηχανες αυτοκινητων δηλαδη??? Αν εννοεις αυτο τοτε πρεπει να σπουδασεις Μηχανολογος Μηχανικος και απο κει και περα με καποιο μεταπτυχιακο μπορεις να παρεις ειδικοτητα στις μηχανες αυτοκινητων ή γενικα στις βενζινομηχανες/dieselομηχανες!!! ;);)

αυτο ακριβως που ψαχνω!!!να σαι καλα φιλαρακι και οι υπολοιποι που απαντησαν!!!!μια ερωτηση;;ποσα μορια θελει και σε τι κατευθυνση να παω και κτλ.κτλ.

αυτο ακριβως που ψαχνω!!!να σαι καλα φιλαρακι και οι υπολοιποι που απαντησαν!!!!μια ερωτηση;;ποσα μορια θελει και σε τι κατευθυνση να παω και κτλ.κτλ.

αθηνα θελει περι τα 18500 μορια απο τεχνολογικη/θετικη κατευθυνση;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

αθηνα θελει περι τα 18500 μορια απο τεχνολογικη/θετικη κατευθυνση;)

απ'ότι βλέπω ο φίλος μένει Μακεδονία οπότε καλύτερα πες του για κάπου εκεί κοντά και όχι Αθήνα!;):)

Hip Hop.

δεν σπουδαζω(πια)

εχω την εντυπωση πως στο τσατ εντ φαν υπαρχει πλειαδα παρομοιων αν οχι ολοιδιου θρεντ.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Είμαι στο Τ μ ή μ α Δ ι ο ί κ η σ η ς Ε π ι χ ε ι ρ ή σ ε ω ν στο Πανεπιστημιο Αιγαίου ..2ερο ετος..

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

τει γεωπληροφορικης κ τοπογραφιας τελευταιο ετος, σερρες
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Εγω "σπουδαζω" Τεχνικος Η/Υ και Πολυμεσων Δικτυων..το θεμα ειναι τι θα κανω μολις τελειωσω απο εκει :/
☼ΣΕΡΙΦΟΣ☼

Βρε μη θίγεσαι:D

Αλλά το ΕΜΠ είναι κάπως καλύτερο από όλα τα πολυτεχνεία(σε υποδομή και πρόγραμμα σπουδών).Αυτό δε σημαίνει ότι και τα άλλα δεν είναι καλά ;)

Το πρόγραμμα σπουδών του ΕΜΠ είναι απαρχαιωμένο σε αντίθεση με τα άλλα πολυτεχνεία!

Το μόνο καλύτερο που έχει είναι ένα πρεστίζ!:cool:

Έχει έρευνα και χρήμα περισσότερο από τα άλλα πολυτεχνεία:!:, αλλά σε προπτυχιακό επίπεδο δεν τα πάει και τόσο καλά.

δεν σπουδαζω(πια)

εχω την εντυπωση πως στο τσατ εντ φαν υπαρχει πλειαδα παρομοιων αν οχι ολοιδιου θρεντ.

μηπως να σταματησει αυτο ρε κοπελια:worry:.αυτη ειναι δουλεια τον moderators και οχι δικια μας.;)

Το πρόγραμμα σπουδών του ΕΜΠ είναι απαρχαιωμένο σε αντίθεση με τα άλλα πολυτεχνεία!

Το μόνο καλύτερο που έχει είναι ένα πρεστίζ!:cool:

Έχει έρευνα και χρήμα περισσότερο από τα άλλα πολυτεχνεία:!:, αλλά σε προπτυχιακό επίπεδο δεν τα πάει και τόσο καλά.

Μάλλον τα παραλές λίγο.Το ΕΜΠ έχει πολύ περισσότερα και πιο πλήρη εργαστήρια (wind tunnel, turbomachinery, κλπ), καλύτερες υποδομές, και ίσως γνωστότερους καθηγητές από τα υπόλοιπα πολυτεχνία και έχει αδιαμφησβίτητη φήμη στο εξωτερικό.

Check http://www.mech.ntua.gr/gr/ugrads/studyguide/programma_spoudon_2007-2008.pdf

διαφωνίες μεταξύ των πολυτεχνειάδων ....:lol::lol::lol:

Μακάρι να γίνω(φέτος δίνω).Απλά έχω ακούσει τα καλύτερα για το ΕΜΠ.