ferengi Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Καλημέρα σας, πάνω στο θέμα του joystick θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Μου έφυγε το πάνω μέρος του (το χασα) και ρώτησα σε ένα Nokia Club πόσο κοστίζει... κ μου είπα 45 ευρώ για όλο τον μηχανισμό. Το θέμα είναι ότι εγώ χρειάζομαι μόνο το πάνω μέρος του , που εφαρμόζει στο joypad. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια λύση; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων... Στο ebay μπορείς να βρεις πλήρη πρόσοψη (μαζί με Joystick) για περίπου 10$. Μπορεί να μην είναι ποιότητας αντίστοιχης με την αυθεντική, αλλά αφού χρειάζεσαι μόνο το καπελάκι, λογικά δεν είναι πρόβλημα. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Ρε παιδιά,την διεύρυνση stereo την έχετε ενεργοποιημένη; Γιατί όταν την έχω ενεργοποιημένη και ακούω μουσική από τα ηχεία του κινητού,εκτός του ότι ακούγεται πιο δυνατά (πράγμα καλό),η ποιότητα του ήχου χειροτερεύει υπερβολικά (πράγμα πολύ κακό);Σε σας το κάνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mageiritsas Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Παιδια γεια σας. Σημερα εκανα αναβαθμηση στο κινητο γτ μου εμφανιζε ενα προβλημα με τις επαφες μου κ με την καμερα. Η αναβαθμηση μου εβγαλε το Nokie Updater οτι απετυχε ενω ειχε τελειωσει η μπαρα κ το κινητο εκανε επανεκκινηση. Ελεξα αφοτου ανοιξε τον αριθμο του κ μου δειξε αυτο: V 4.0812.4.2.1 21-03-2008 RM-133 Nokia N73(07) οποτε νμζ πως εγινε σωστα η αναβαθμηση, αλλα το προβλημα ειναι στο γεγονος οτι πλεον οποτε ανοιγω το κινητο μου λεει "Εγκατασταση...¨κ δειχνει μια μπαρα που παει να κανει εγκατασταση κατι (μακαρι να ξερα τι) αλλα αποτυχαινει κ μου λεει μετα με ενα μηνυμα "αδυνατη η εγκατασταση μεσα απο την καρτα,εγκαταστηστε τις αλλες εφαρμογες απο την διαχειρηση αρχειων"...καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Μην ανησυχείς δεν έχει να κάνει με την καθεαυτού αναβάθμιση, αλλά με το γεγονός πως βρίσκει υπολείμματα από παλιότερες εφαρμογές που είχες εγκαταστήσει στη κάρτα μνήμης και προσπαθεί εκ νέου να τις εγκαταστήσει. Καλό θα ήταν να κάνεις και ένα format και στη κάρτα μνήμης, σώζοντας όμως πρώτα ό,τι θεωρείς απαραίτητο.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mageiritsas Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Οντως αυτο ηταν. Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σας. Nεο πρόβλημα : Πλεον οταν παω να κανω συνδεση με το PC Suite oριστε τι μου βγαζει... http://www.imageshack.gr/files/k0nbo3m3t0vjbhlin3cy_thumb.jpg και δεν με αφηνει να στειλω τπτ. Παρολα αυτα ομως αν το αφησω λιγη ωρα μπορω να στειλω μετα...τι να πω...μια αναβαθμηση ειπα να κανω ο αμοιροοοοος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Οντως αυτο ηταν. Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σας. Nεο πρόβλημα : Πλεον οταν παω να κανω συνδεση με το PC Suite oριστε τι μου βγαζει... http://www.imageshack.gr/files/k0nbo3m3t0vjbhlin3cy_thumb.jpg και δεν με αφηνει να στειλω τπτ. Παρολα αυτα ομως αν το αφησω λιγη ωρα μπορω να στειλω μετα...τι να πω...μια αναβαθμηση ειπα να κανω ο αμοιροοοοος Τι Windows έχεις; XP ή Vista; Επ' ευκαιρίας, μάθατε τίποτα αν λύθηκε το πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις από Vista που κόλλαγε και μετά έτρεχες για Nokia service; Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Επ' ευκαιρίας, μάθατε τίποτα αν λύθηκε το πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις από Vista που κόλλαγε και μετά έτρεχες για Nokia service; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2409699#post2409699 Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2409699#post2409699 Ευχαριστώ, φίλε μου. :D Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mageiritsas Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Τι Windows έχεις; XP ή Vista; Επ' ευκαιρίας, μάθατε τίποτα αν λύθηκε το πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις από Vista που κόλλαγε και μετά έτρεχες για Nokia service; Eμ νμζ πως φαινεται οτι εχω ΧΡ :lol: . Τεσπα αυτο το UI που μου λεει δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι κ πως αλλαζει... user interface ειναι? κ αν ναι τι πρπεει δλδ να κανω για να συνδεεται σωστα κ να μην βγαινει αυτο το μηνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Εννοεί πως δεν έχεις συνδεθεί με τη σωστή κατάσταση σύνδεσης, δηλαδή PC Suite, Μεταφορά αρχείων κτλ. Πήγαινε στο Μενού > Συνδεσιμότητα > USB και άλλαξε το Λειτουργία USB. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Eμ νμζ πως φαινεται οτι εχω ΧΡ :lol: . Τεσπα αυτο το UI που μου λεει δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι κ πως αλλαζει... user interface ειναι? κ αν ναι τι πρπεει δλδ να κανω για να συνδεεται σωστα κ να μην βγαινει αυτο το μηνυμα? Για σιγουριά ρώτησα γιατί υπάρχουν και τα themes που μπορεί να μοιάζει και με... ubuntu. :lol: Πήγαινε μενού > "Εργαλεία" > Καλ.δεδ. (καλώδιο δεδομένων) για να αλλάξεις τη χρήση του καλωδίου. Θα έλεγα να το βάλεις στο "Ερώτηση κατά τη σύνδεση" ώστε να διαλέγεις κάθε φορά το προφίλ που θέλεις. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mageiritsas Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Λοιπον παιδια εμφανιστηκε κ αλλο προβλημα. Πλεον δεν το αναγνωριζει καν το κινητο οποτε δεν μπορει να συνδεθει με τον υπολογιστη αλλα το λυσα το προβλημα με το να κανω update στην τελευταια εκδοση του PC suite κ ολα πλεον ειναι μια χαρα, αφου το να κανω unistall & install τα παντα απο την αρχη δεν βοηθησε. Τεσπα απο οτι φαινεται η τελευταια ενημερωση της Νοκια προκαλει καποιο προβλημα με την συνδεση του τηλεφωνου με τον υπολογιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Ρε παιδιά,την διεύρυνση stereo την έχετε ενεργοποιημένη; Γιατί όταν την έχω ενεργοποιημένη και ακούω μουσική από τα ηχεία του κινητού,εκτός του ότι ακούγεται πιο δυνατά (πράγμα καλό),η ποιότητα του ήχου χειροτερεύει υπερβολικά (πράγμα πολύ κακό);Σε σας το κάνει αυτό; Κάποιος που γνωρίζει; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_16 Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Θελω να πουλησω το n73 μου και εχω ξεχασει τον κωδικο ασφαλειας! Τι μπορω να κανω?? Ως τωρα το χρησιμοποιουσα μονο με την καρτα μου και δεν ειχα προβλημα! Αλλα τωρα τι κανω? Αν ξερει καποιος κανενα τροπο η προγραμματακι ας με βοηθησει παρακαλω. Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mageiritsas Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Κάποιος που γνωρίζει; :O Το χειροτερευει υπερβολικα ειναι βασικα υποκειμενικο, και σε μενα φιλε χαλαει η ποιοτητα αισθητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Θελω να πουλησω το n73 μου και εχω ξεχασει τον κωδικο ασφαλειας! Τι μπορω να κανω?? Ως τωρα το χρησιμοποιουσα μονο με την καρτα μου και δεν ειχα προβλημα! Αλλα τωρα τι κανω? Αν ξερει καποιος κανενα τροπο η προγραμματακι ας με βοηθησει παρακαλω. Ευχαριστω εκ των προτερων! Η μόνη λύση που υπάρχει ακούει στο όνομα hard format. Με κλειστό το κινητό πάτησε τα «πράσινο πλήκτρο κλήσης», «*», «3», και ταυτόχρονα άνοιξε το κινητό χωρίς να αφήσεις τα πλήκτρα. Χάνονται όλα τα δεδομένα από τη μνήμη του κινητού, όχι όμως και από την κάρτα μνήμης. Ως εκ τούτου κρατήστε πρώτα ένα back-up των σημαντικών σας δεδομένων από τη μνήμη του τηλεφώνου (τηλεφωνικός κατάλογος, μηνύματα κλπ). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Mageiritsas,το έχεις ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebFreak Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό μου σαν GPS και θα ήθελα να ρωτήσω ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω και τι θα χρειαστώ. Επίσης αν υπάρχει χρέωση και πως θα βρω το στίγμα μου στον χάρτη. Ευχαριστώ! Παράθεση eeeepppffffff... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό μου σαν GPS και θα ήθελα να ρωτήσω ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω και τι θα χρειαστώ. Επίσης αν υπάρχει χρέωση και πως θα βρω το στίγμα μου στον χάρτη. Ευχαριστώ! Χρειαζεσαι εξωτερικο GPS -bt dongle . Για εφαρμογες τσεκαρε/διαβασε τα θεματα των garmin/sygic/nokia maps/route66 ................................................................................................. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mageiritsas Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Mageiritsas,το έχεις ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο; Απενεργοποιημενο το χω γιατι κ μενα δεν μου αρεσει πως ακουγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relfection Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Επίσης αν υπάρχει χρέωση και πως θα βρω το στίγμα μου στον χάρτη. Ευχαριστώ! Κι εγώ την ίδια απορία έχω. Πού να κοιτάξουμε για τις χρεώσεις; Παράθεση “Είσαι ό,τι διαβάζεις.” Έρασμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Κι εγώ την ίδια απορία έχω. Πού να κοιτάξουμε για τις χρεώσεις; Αν εννοείτε χρεώσεις από το δίκτυο δεν υπάρχουν. Δεν θα συνδεθείτε μέσω GPRS ή 3G για να βρείτε στίγμα στον χάρτη. Αυτή την δουλειά την κάνει ο δέκτης GPS που θα συνδέεται με το κινητό μέσω ΒΤ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Υπαρχει περιπτωση να προσβαλλεται το κινητο απο ιους που υπαρχουν στον η/υ οταν το συδεουμε σε αυτο? η καρτα μνημης εχει φαει εναν (τον ανακαλυψα τυχαια με τον x-plore) μαλλον μπηκε οταν την εβαλα σε card reader αλλα δεν ξερω για την μνημη του τηλεφωνου αν εχει τιποτα. Επισης επειδη κανει συχνα μονο του restart ενω αλλες φορες κλεινει εντελως θα κανω hard format. Τη τελευταια φορα που το πηγα για αναβαθμιση σε νοκια παρουσιασε προβλημα μετα το update κ δεν ανοιγε. κολουσε στην ασπρη οθονη με το λογοτυπο κ σταλθηκε στα κεντρικα. οταν το πηρα μετα απο 1,5 μηνα ο υπαλληλος μου ειπε οτι ειχε ιο κ εγραφε να κανω και φορματ στη καρτα μνημης! τωρα φοβαμαι μη γινει καμια στραβη με το hard format κ τρεχω.. Υπαρχει τετοια περιπτωση? τo firmware πο εχει τωρ ειναι αυτο: V 4.0736.3.2.1 04-09-2007 RM-133 ειναι το τελευταιο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Το κινητό σου δεν έχει φόβο από ιούς υπολογιστή γιατί το λειτουργικό του (symbian) είναι μη συμβατό με windows, οπότε κανένα προγράμμα από το pc δεν μπορεί να τρέξει και σε κινητό. Το πρόβλημα όμως είναι ότι αν στην κάρτα σου υπάρχει ιός για pc, τότε κάθε φορά που την βάζεις στον card reader υπάρχει πιθανότητα να μολύνεται εκ νέου ο υπολογιστής σου. Κατά συνέπεια καθάρισε με ένα anti-virus την κάρτα ή/και φορμάρισέ την. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 gia to n73 (me) pia einai h teleutaia anavathmish??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts