Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mηπως με την αλλαγη του Product Code και αναβαθμησης λυθει το προβλημα?

To τηλ. δεν εχει καθολου σημα στην ελλαδα?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιάννη πρόκειται για την αμερικάνικη έκδοση του N73, όπου δεν έχει 3G, οπότε δεν πιστεύω πως θα έχει κεραία με το ευρωπαϊκό 3G, παρόλο που έχει κάμερα μπροστά.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Γιάννη πρόκειται για την αμερικάνικη έκδοση του N73, όπου δεν έχει 3G, οπότε δεν πιστεύω πως θα έχει κεραία με το ευρωπαϊκό 3G, παρόλο που έχει κάμερα μπροστά.

Αν θυμάμαι καλά, τα 2 τηλέφωνα είναι πανομοιότυπα μεταξύ τους όσον αφορά το hardware, επομένως με μια απλή αλλαγή product code (και αναβάθμισης φυσικά) θα πιανει και 3g μετά.

:ninja:

Αν θυμάμαι καλά, τα 2 τηλέφωνα είναι πανομοιότυπα μεταξύ τους όσον αφορά το hardware, επομένως με μια απλή αλλαγή product code (και αναβάθμισης φυσικά) θα πιανει και 3g μετά.

Δεν νομιζω ,εχουν διαφορετικο hardware & διαφορετικο sar

Αν ειχαν ιδιο,δεν θα κυκλοφορουσαν διαφορετικες εκδοσεις.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Τώρα το είδα...

Το N73-5 το έχει ο αδελφός μου που βρίσκεται στην Αμερική αυτό τον καιρό, οπότε το έχω δει από κοντά το κινητό.

Αν είχαν το ίδιο hardware δεν θα είχαν διαφορετικό κωδικό RM. N73-1 (RM-133) και N73-5 (RM-132).:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Δηλαδη ρε παιδια απο οτι καταλαβαινω δεν εχω καμμια ελπιδα ετσι?
Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Όχι, δεν υπάρχει ελπίδα.

Όχι, δεν υπάρχει ελπίδα.

Ειχα δει σε μια reply απο το αμερικανικο site της Nokia οτι με την εισαγωγη μιας καρτας 3g sim (χρονισμενη στα 2100MHz) ενεργοποιουνται οι δυνατοτητες 3g του κινητου!!!! Τι λετε για αυτο? και οχι το κινητο εχει κανονικα GSM σημα αλλα καθολoυ 3G

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

ITCHRIST το προγραμματάκι προφανώς δούλεψε...ερώτηση...που τις έχει σώσει???

να σαι καλα με έσωσες

edit...επρεπε να το κάνω extract πρωτα...saved δεν ξερω πως να σ ευχαριστησω

Vita Brevis

Ειχα δει σε μια reply απο το αμερικανικο site της Nokia οτι με την εισαγωγη μιας καρτας 3g sim (χρονισμενη στα 2100MHz) ενεργοποιουνται οι δυνατοτητες 3g του κινητου!!!! Τι λετε για αυτο? και οχι το κινητο εχει κανονικα GSM σημα αλλα καθολoυ 3G
Φίλε μου αν δεν έχει πομποδέκτη 3G δεν υπάρχει περίπτωση να δει τα 2100MHz.

ITCHRIST το προγραμματάκι προφανώς δούλεψε...ερώτηση...που τις έχει σώσει???

να σαι καλα με έσωσες

Εμένα μου τις εξάγει στην επιφάνεια εργασίας.

Προβλημα με το joystick.Παιδια μου ξεκολλησε το πανω μερος.Ωστοσο μπορω ακομα να μετακινουμε αλλα με δυσκολια.Τι να κανω????Προσπαθησα να το πιεσω μπας και μπει, αλλα ξαναβγαινει...

Προβλημα με το joystick.Παιδια μου ξεκολλησε το πανω μερος.Ωστοσο μπορω ακομα να μετακινουμε αλλα με δυσκολια.Τι να κανω????Προσπαθησα να το πιεσω μπας και μπει, αλλα ξαναβγαινει...

Μου είχε συμβεί το ίδιο. Έβαλα λίγη logo με μια οδοντογλυφίδα στο "καπελάκι" από τη μέσα μεριά και με το κινητό με μέτωπο προς τα κάτω (για να μην τρέξει μέσα) το τοποθέτησα αλλά δυστυχώς είχα βάλει πολύ κόλα και μπήκε και πιο μέσα με αποτέλεσμα να φρακάρει.

Δυστυχώς δεν πουλιέται μόνο το καπελάκι αλλά όλο το σύστημα του joystick (πλήρωσα 38 € μαζί με τα εργατικά).

Αφού έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει θεραπεία, δοκίμασε να βάλεις λίγη κόλλα στη μύτη μιας καρφίτσας μέσα στο "καπελάκι" - όσο γίνεται πιο λίγη - και τοποθέτησέ το με το κινητό αναποδογυρισμένο για να μην τρέξει μέσα. Αν δεν πιάσει το κόλπο, πας για αλλαγή.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

το ίδιο πρόβλημα με εμένα. μια καλή logo (μια σταγόνα χρειαζεται) κ ξαναβάλτο στην εσοχή. εμένα το καπελάκι είναι έτσι εδώ κ ένα χρόνο κ δεν εχει παθει κάτι.αλλα κάντο με μεγαααλη προσοχή
Vita Brevis

Thanks...Παιδια αν το αφησω ως εχει, παιζει στο μελλον να μη μπορω να μετακινηθω στο μενου του κινητου??Προς το παρων εστω κι με σχετικη δυσκολια μετακινειται...Κανω δηλ τη δουλεια μου.

38 ευρω δεν ειναι πολλα??

Thanks...Παιδια αν το αφησω ως εχει, παιζει στο μελλον να μη μπορω να μετακινηθω στο μενου του κινητου??Προς το παρων εστω κι με σχετικη δυσκολια μετακινειται...Κανω δηλ τη δουλεια μου.

38 ευρω δεν ειναι πολλα??

Αν το αφήσεις έτσι και με τον καιρό γίνεται όλο και πιο δύσκολη η χρήση του joystic θα αναγκαστείς να πληρώσεις τα 38€ και να το φτιάξεις, αν όμως το φτιάξεις τώρα μπορεί και να μην χρειαστεί να το αλλάξεις.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αν το αφήσεις έτσι και με τον καιρό γίνεται όλο και πιο δύσκολη η χρήση του joystic θα αναγκαστείς να πληρώσεις τα 38€ και να το φτιάξεις, αν όμως το φτιάξεις τώρα μπορεί και να μην χρειαστεί να το αλλάξεις.

... άσε που μπορεί και να το χάσεις πουθενά...

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Μπορώ να κάνω θέματα?

Πως μπορώ να βάλω screensaver?

Με το επίσημο εργαλείο της Nokia, Carbide.ui 3.2 Theme Edition μπορείς να φτιάχνεις θέματα.

Υπάρχει επίσης και αυτό, για μεγαλύτερη ευκολία, αλλά δεν έχει τις δυνατότητες του Carbide όπως είναι φυσικό.

Ποιο απλα μπορεις να βαλεις και οποια εικονα θελεις σαν ταπετσαρια με το Theme DIY αλλα μην περιμενεις κατι εξειδικευμενο ,καλυτερα να κανεις ενα δικο σου θεμα οπως σου ειπε ο Itchrist86

Δηλαδή ο μόνος τρόπος για να βάλω μια εικόνα που θέλω και να πιάνει όλη την οθόνη είναι να φτιάξω δικό μου θέμα και να την έχω σαν background;

Ναι...

Ευχαριστω!

Παιδια να σας πω.Πριν 4 περίπου μήνες,όταν πήρα το κινητό,ανοίγοντας το κουτί διαπίστωσα ότι υπάρχουν δύο οδηγίες χρήσης,μία στα Γερμανικά και μία στα Ελληνικά και άλλο ένα εγχειρίδιο που περιγράφει το κάθε πλήκτρο του τηλεφώνου πάλι στα Γερμανικά.Μάλιστα οι οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά ήταν φωτοτυπημένες και αρκετά άσχημα τυπωμένες θα έλεγα.Επίσης,έχω παρατηρήσει ότι το πληκτρολόγιο του κινητού μου δεν έχει καθόλου ελληνικούς χαρακτήρες σε αντίθεση με άλλα κινητά που έχω δει και έχουν ελληνικούς και αγγλικούς χαρακτήρες.Στην αρχή,αν και προβληματίστηκα λίγο,δεν έδωσα σημασία και δεν σκέφτηκα να απευθυνθώ στο κατάστημα που το αγόρασα.Πριν λίγο όμως διάβασα κάτι για παραεισαγωγή και αμέσως ήρθαν στο μυαλό μου τα παραπάνω και σκέφτηκα μήπως το κινητό μου είναι παραεισαγωγής.Λέτε να έχω δίκιο;Αν είναι τι μπορώ να κάνω;

Καραμπινάτη παρα-εισαγωγή είναι!

Τώρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...

Μα καλά και εσύ μετά από 4 μήνες είπες να το ψάξεις...:rolleyes: